• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα - Ουκρανία

Ουκρανία
  1. IVGRANBUD

    Ουκρανία

    Η εταιρεία IVGRANBUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Ivano-Frankivsk, Ουκρανία.

  2. INSTALLATION-23 LLC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία INSTALLATION-23 LLC, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευαστικες εργασιες μεγαλης εκτασης, μελετη και κατασκευη εγκαταστασεων, και κατασκευη ιδιωτικων κατοικιων και επαυλεων. Έχει έδρα σε Youth, Ουκρανία.

  3. AUCTUM

    Ουκρανία

    Η εταιρεία AUCTUM, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξυλο, Εμπόριο ξυλείας, και τερακοτα. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  4. KS KOMPLEKT

    Ουκρανία

    Η εταιρεία KS KOMPLEKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Nikolaev, Ουκρανία.

  5. VARIANT FACTORY LTD.

    Ουκρανία

    Η εταιρεία VARIANT FACTORY LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκαλωσιές και σκάλες, εσωτερικές επενδύσεις πολλαπλών χρήσεων, και Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INTEGRA BUILDING

    Ουκρανία

    Η εταιρεία INTEGRA BUILDING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιδιωτικες κατασκευες. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  2. REGIONSTROYINVEST, LTD

    Ουκρανία

    Η εταιρεία REGIONSTROYINVEST, LTD, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφημιση. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  3. KHERSONRESURSY MATERIAL AND TECHNICAL SUPPLY ENTERPRISE PRIVJSC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία KHERSONRESURSY MATERIAL AND TECHNICAL SUPPLY ENTERPRISE PRIVJSC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Kherson, Ουκρανία.

  4. VAL LTD

    Ουκρανία

    Η εταιρεία VAL LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, κατασκευές από χάλυβα, προϊόντα μεταλλικών κατασκευών, Χάλυβες για δομικά έργα, και κατασκευή μηχανημάτων για σκελετούς και εξοπλισμούς από χάλυβα. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.