• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οστρακοειδή και μαλακόστρακα

Αποτελέσματα για

Οστρακοειδή και μαλακόστρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η Channel Sea Food με έδρα στην Boulogne-sur-Mer, είναι ένας από τους κύριους Ευρωπαίους προμηθευτές κατεψυγμένων θαλασσινών και εθνικών προϊόντων: οστρακοειδή, μαλάκια, ψάρια, κεφαλοπόδαρα, βατραχοπόδαρα, φρούτα, λαχανικά και επεξεργασμένα προϊόντα… Κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, τα προϊόντα αποθηκεύονται σε ειδικό χώρο αποθήκευσης, με δυνατότητα ιχνηλάτησης του προϊόντος από το αγρόκτημα παραγωγής μέχρι τον πελάτη, προσφέροντας ευελιξία για συναποστολές.

 2. AMÉLIE, LES HUÎTRES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Το πιο κομψό όνομα που αποδόθηκε ποτέ σε στρείδι είναι το AMÉLIE, καρπός μια τετραετής εντατικής εργασίας στην θάλασσα. Αυτό το θαλάσσιο ον, μισό ψάρι μισό όστρακο, αντιστέκεται στους άπειρους και δεν αφήνει οποιονδήποτε να το ανοίξει. Οι ομάδες μας, με κίνητρο τις αξίες του πάθους, της αριστείας και της αφοσίωσης, εκπροσωπούν κάθε μέρα μια συνεχής βούληση να ξεπερνούν τα όρια τους. Η AMÉLIE στέκεται ως εστία γαλλικών στρειδιών, βασισμένο στην τεχνογνωσία των πιο έμπειρων καλλιεργητών, που εκτρέφουν και επιλέγουν στρείδια εξαιρετικής ποιότητας. Οι θάλασσες του Ατλαντικού, σε συνεργασία με τα τοπικά προϊόντα που τις περιβάλλουν, προσφέρουν στα στρείδια AMÉLIE διακριτική ωρίμανση και μια αξιόλογη λεπτή γεύση, ότι αναζητούν οι πιο αξιόλογοι σεφ και οι απαιτητικοί γευσιγνώστες. Η ρίζα της ποιότητας AMÉLIE, βρίσκεται στο πλούσιο και πρόσφορο έδαφος. Η ιστορία της Marennnes-Oléron μας εξιστορεί την ύπαρξη εκτροφείων που φημίζονται για τις εξαιρετικές ευεργετικές τους ιδιότητες, εξασφαλίζοντας ένα ομοιογενές και γενναιόδωρο στρείδι, κάθε χρόνο. Από αυτά τα πολύτιμα μυστικά εμπλουτίζονται οι καλλιεργητές μας στρειδιών, επιφυλάσσοντας στην AMÉLIE εξαιρετικές τοποθεσίες στο εκτροφείο της Marennnes-Oléron. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 3. OCEANORD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OCEANORD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Εμπόριο θαλασσινών, κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα, και εμπορία φρέσκων θαλασσινών προϊόντων. Έχει έδρα σε Boulogne-Sur-Mer, Γαλλία.

 4. WILCO GMBH

  Γερμανία

  Η Wilco δημιουργεί προϊόντα για την υγιεινή ζωή, την απαιτητική περιποίηση, την εσωτερική ευεξία και αρμονία. Θέλουμε να ενισχύσουμε την υγεία των ανθρώπων με φυσικά προϊόντα και να τους στηρίξουμε να αποκτήσουν την προσωπική του ισορροπία, να αισθάνονται καλά και να πορεύονται με σφρίγος στη ζωή τους. Στο πλαίσιο αυτό αξιοποιούμε τους θησαυρούς τη Φύσης και στηριζόμαστε σε απλές και αποτελεσματικές συνταγές χωρίς παρελκόμενα που συντίθενται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Όλα τα προϊόντα μας είναι απόλυτα φυσικά σε ποσοστό 100% , κατά κύριο λόγο βιολογικά ελεγχόμενα και χωρίς κανένα πρόσθετο.

 5. MARISCOS CASTELLAR

  Ισπανία

  Η Castellar είναι η εμπορική επωνυμία και το μέρος όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα μαγειρεία οστρακοειδών της ισπανικής βιομηχανίας τροφίμων. Η μεγάλη αποδοχή από την αγορά και η ζήτηση για το προϊόν ακόμα και έξω από τα σύνορα της επαρχίας Jaén ώθησαν την Mariscos Castellar να προσαρμόσει ένα νωπό ​​προϊόν παραδοσιακής αλιείας στη βιομηχανική παραγωγή και να προσφέρει ένα κατεψυγμένο προϊόν που δεν έχει χάσει ούτε την ουσία ούτε και τα χαρακτηριστικά του νωπού προϊόντος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Ισπανία

  Είμαστε μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή σε κονσέρβα ψαριών και μαλακίων από την Rías Gallegas και διαθέτουμε ήδη περισσότερα από 50 έτη πείρας σε αυτόν τον τομέα. Χάρη στην πείρα μας και στις τρεις γενιές που διαδέχτηκαν η μία την άλλη στην κονσερβοποιία, μπορούμε να προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων με αποκλειστικές σος.

 2. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Ισπανία

  Διανομή παρασκευασμένου πολτού και φρέσκου ψαριού σε ιχθυοπωλεία, σούπερ μάρκετ και εστιατόρια.

 3. ALEXANDRIDIS & CO

  Ελλάδα

  Εμπορία οστρακοειδών Μύδια, κυδώνια, αχιβάδες, τελίνες, Υπηρεσίες εξυγίανσης

 4. PESCAVANTE

  Ισπανία

  Η εταιρεία PESCAVANTE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, θαλασσινά και οστρακοειδή, θαλασσινα, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, και κονσερβες θαλασσινων. Έχει έδρα σε La Coruña, Ισπανία.

 5. AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 1. ESCARGOTS

  Πολωνία

  Η εταιρεία ESCARGOTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια, Σαλιγκάρια, προμαγειρεμένα σαλιγκάρια, Σαλιγκάρια κατεψυγμένα, και ζωντανά σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Jedlinsk, Πολωνία.

 2. VENETO PESCA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία VENETO PESCA SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, θαλασσινα προϊοντα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Portogruaro, Ιταλία.

 1. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Ισπανία

  Η εταιρεία VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αστακοί μικροί, θαλασσινα βαθειας καταψυξης, και Αστακοί μικροί. Έχει έδρα σε Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Ισπανία.

 2. VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλιστερες, κυδωνια, αστακοκαραβιδες, και Καβούρια. Έχει έδρα σε Carnac, Γαλλία.

 3. SCASS S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCASS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Salerno, Ιταλία.

 4. FOOD FILOSOFY S L

  Ισπανία

  Η εταιρεία FOOD FILOSOFY S L, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκια φύκια, διοργανωση εκδηλωσεων, συσκευασμενος σολωμος, και χαβιάρι από οξύρρυγχο. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 5. LA FAMILLE BOUTRAIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία LA FAMILLE BOUTRAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στρειδια. Έχει έδρα σε Saint-Coulomb, Γαλλία.

 6. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Εμπόριο χονδρικής ψαριών, είδη ξενοδοχείου, και Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zeebrugge, Βέλγιο.

 7. L'OCEAN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία L'OCEAN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, θαλάσσης, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, θαλάσσης, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Paifve, Βέλγιο.

 8. BIOFRESCOS - COMÉRCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία BIOFRESCOS - COMÉRCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Κεφαλοπόδια, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Linda-A-Velha, Πορτογαλία.

 1. MOSSELHANDEL NEES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MOSSELHANDEL NEES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυδια, φρεσκα μαλακια, και μαλακοστρακα. Έχει έδρα σε Mechelen, Βέλγιο.

 2. WIP SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία WIP SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος οστρακοειδων, στρειδια, φρεσκα μαλακια, και μαλακια. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 3. DEGALMAR S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία DEGALMAR S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Rianxo, Ισπανία.

 4. BIJENHOF

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BIJENHOF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και παραγωγη και μεταποιηση μελιου. Έχει έδρα σε Bissegem, Βέλγιο.

 5. EARL HUITRES PEPONNET

  Γαλλία

  Η εταιρεία EARL HUITRES PEPONNET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Etaules, Γαλλία.

 6. KRONE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KRONE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, πιατα με βαση το ψαρι, και θαλασσινα. Έχει έδρα σε Steinbach, Γερμανία.

 7. ARGIS GALAC'SEA

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARGIS GALAC'SEA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, καπνιστά και παστά, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, καπνιστά και παστά, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Lorient, Γαλλία.

 8. BUZZZ

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BUZZZ, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, κατεψυγμενα ψαρια, και φρεσκα ψαρια. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 9. BEGANTON

  Γαλλία

  Η εταιρεία BEGANTON, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, ψαρι ανοικτης θαλασσης, θαλασσινα ανοικτης θαλασσης, και Καβούρια. Έχει έδρα σε Roscoff, Γαλλία.

 10. AST-COSTAITTICA

  Ισπανία

  Η εταιρεία AST-COSTAITTICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οστρακοειδή και μαλακόστρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.526 Επιχειρήσεις