• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οστρακοειδή και μαλακόστρακα

Αποτελέσματα για

Οστρακοειδή και μαλακόστρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η Channel Sea Food με έδρα στην Boulogne-sur-Mer, είναι ένας από τους κύριους Ευρωπαίους προμηθευτές κατεψυγμένων θαλασσινών και εθνικών προϊόντων: οστρακοειδή, μαλάκια, ψάρια, κεφαλοπόδαρα, βατραχοπόδαρα, φρούτα, λαχανικά και επεξεργασμένα προϊόντα… Κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, τα προϊόντα αποθηκεύονται σε ειδικό χώρο αποθήκευσης, με δυνατότητα ιχνηλάτησης του προϊόντος από το αγρόκτημα παραγωγής μέχρι τον πελάτη, προσφέροντας ευελιξία για συναποστολές.

 2. AMÉLIE, LES HUÎTRES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Το πιο κομψό όνομα που αποδόθηκε ποτέ σε στρείδι είναι το AMÉLIE, καρπός μια τετραετής εντατικής εργασίας στην θάλασσα. Αυτό το θαλάσσιο ον, μισό ψάρι μισό όστρακο, αντιστέκεται στους άπειρους και δεν αφήνει οποιονδήποτε να το ανοίξει. Οι ομάδες μας, με κίνητρο τις αξίες του πάθους, της αριστείας και της αφοσίωσης, εκπροσωπούν κάθε μέρα μια συνεχής βούληση να ξεπερνούν τα όρια τους. Η AMÉLIE στέκεται ως εστία γαλλικών στρειδιών, βασισμένο στην τεχνογνωσία των πιο έμπειρων καλλιεργητών, που εκτρέφουν και επιλέγουν στρείδια εξαιρετικής ποιότητας. Οι θάλασσες του Ατλαντικού, σε συνεργασία με τα τοπικά προϊόντα που τις περιβάλλουν, προσφέρουν στα στρείδια AMÉLIE διακριτική ωρίμανση και μια αξιόλογη λεπτή γεύση, ότι αναζητούν οι πιο αξιόλογοι σεφ και οι απαιτητικοί γευσιγνώστες. Η ρίζα της ποιότητας AMÉLIE, βρίσκεται στο πλούσιο και πρόσφορο έδαφος. Η ιστορία της Marennnes-Oléron μας εξιστορεί την ύπαρξη εκτροφείων που φημίζονται για τις εξαιρετικές ευεργετικές τους ιδιότητες, εξασφαλίζοντας ένα ομοιογενές και γενναιόδωρο στρείδι, κάθε χρόνο. Από αυτά τα πολύτιμα μυστικά εμπλουτίζονται οι καλλιεργητές μας στρειδιών, επιφυλάσσοντας στην AMÉLIE εξαιρετικές τοποθεσίες στο εκτροφείο της Marennnes-Oléron. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 3. WILCO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Wilco δημιουργεί προϊόντα για την υγιεινή ζωή, την απαιτητική περιποίηση, την εσωτερική ευεξία και αρμονία. Θέλουμε να ενισχύσουμε την υγεία των ανθρώπων με φυσικά προϊόντα και να τους στηρίξουμε να αποκτήσουν την προσωπική του ισορροπία, να αισθάνονται καλά και να πορεύονται με σφρίγος στη ζωή τους. Στο πλαίσιο αυτό αξιοποιούμε τους θησαυρούς τη Φύσης και στηριζόμαστε σε απλές και αποτελεσματικές συνταγές χωρίς παρελκόμενα που συντίθενται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Όλα τα προϊόντα μας είναι απόλυτα φυσικά σε ποσοστό 100% , κατά κύριο λόγο βιολογικά ελεγχόμενα και χωρίς κανένα πρόσθετο.

 4. OCEANORD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OCEANORD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Εμπόριο θαλασσινών, κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα, και εμπορία φρέσκων θαλασσινών προϊόντων. Έχει έδρα σε Boulogne-Sur-Mer, Γαλλία.

 5. MARISCOS CASTELLAR

  Ισπανία

  Η Castellar είναι η εμπορική επωνυμία και το μέρος όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα μαγειρεία οστρακοειδών της ισπανικής βιομηχανίας τροφίμων. Η μεγάλη αποδοχή από την αγορά και η ζήτηση για το προϊόν ακόμα και έξω από τα σύνορα της επαρχίας Jaén ώθησαν την Mariscos Castellar να προσαρμόσει ένα νωπό ​​προϊόν παραδοσιακής αλιείας στη βιομηχανική παραγωγή και να προσφέρει ένα κατεψυγμένο προϊόν που δεν έχει χάσει ούτε την ουσία ούτε και τα χαρακτηριστικά του νωπού προϊόντος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Ισπανία

  Είμαστε μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή σε κονσέρβα ψαριών και μαλακίων από την Rías Gallegas και διαθέτουμε ήδη περισσότερα από 50 έτη πείρας σε αυτόν τον τομέα. Χάρη στην πείρα μας και στις τρεις γενιές που διαδέχτηκαν η μία την άλλη στην κονσερβοποιία, μπορούμε να προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων με αποκλειστικές σος.

 2. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Ισπανία

  Διανομή παρασκευασμένου πολτού και φρέσκου ψαριού σε ιχθυοπωλεία, σούπερ μάρκετ και εστιατόρια.

 3. ALEXANDRIDIS & CO

  Ελλάδα

  Εμπορία οστρακοειδών Μύδια, κυδώνια, αχιβάδες, τελίνες, Υπηρεσίες εξυγίανσης

 4. PESCAVANTE

  Ισπανία

  Η εταιρεία PESCAVANTE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, θαλασσινά και οστρακοειδή, θαλασσινα, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, και κονσερβες θαλασσινων. Έχει έδρα σε La Coruña, Ισπανία.

 5. VENETO PESCA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία VENETO PESCA SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, θαλασσινα προϊοντα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Portogruaro, Ιταλία.

 1. AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 2. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Ισπανία

  Η εταιρεία VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αστακοί μικροί, θαλασσινα βαθειας καταψυξης, και Αστακοί μικροί. Έχει έδρα σε Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Ισπανία.

 1. SCASS S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCASS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Salerno, Ιταλία.

 2. VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλιστερες, κυδωνια, αστακοκαραβιδες, και Καβούρια. Έχει έδρα σε Carnac, Γαλλία.

 3. FOOD FILOSOFY S L

  Ισπανία

  Η εταιρεία FOOD FILOSOFY S L, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκια φύκια, διοργανωση εκδηλωσεων, συσκευασμενος σολωμος, και χαβιάρι από οξύρρυγχο. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 4. ESCARGOTS SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία ESCARGOTS SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια, Σαλιγκάρια, προμαγειρεμένα σαλιγκάρια, Σαλιγκάρια κατεψυγμένα, και ζωντανά σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Jedlinsk, Πολωνία.

 5. LA FAMILLE BOUTRAIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία LA FAMILLE BOUTRAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στρειδια. Έχει έδρα σε Saint-Coulomb, Γαλλία.

 6. CASA BOTAS

  Ισπανία

  Η εταιρεία CASA BOTAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, θαλασσινα, φρεσκα ψαρια, και κατεψυγμενο ψαρι. Έχει έδρα σε Vigo - Pontevedra, Ισπανία.

 7. AST-COSTAITTICA

  Ισπανία

  Η εταιρεία AST-COSTAITTICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 8. VERWIJS KREEFTENPARKEN

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία VERWIJS KREEFTENPARKEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρια, και στρειδια. Έχει έδρα σε Yerseke, Κάτω Χώρες.

 1. EARL HUITRES PEPONNET

  Γαλλία

  Η εταιρεία EARL HUITRES PEPONNET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Etaules, Γαλλία.

 2. VIVIERS D'AUDIERNE

  Γαλλία

  Η εταιρεία VIVIERS D'AUDIERNE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, Φιλέτα ψαριού, και θαλασσινα. Έχει έδρα σε Audierne, Γαλλία.

 3. L'OCEAN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία L'OCEAN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, θαλάσσης, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, θαλάσσης, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Paifve, Βέλγιο.

 4. DEGALMAR S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία DEGALMAR S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Rianxo, Ισπανία.

 5. CASROUGE ET FILS

  Γαλλία

  Η εταιρεία CASROUGE ET FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγός στρειδιών, και επεξεργασμενα ψαρια και θαλασσινα. Έχει έδρα σε Gouville-Sur-Mer, Γαλλία.

 6. SEAHARVEST SCOTLAND LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SEAHARVEST SCOTLAND LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Eyemouth, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. 3 C WORMS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία 3 C WORMS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Worms, Γερμανία.

 8. WIP SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία WIP SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος οστρακοειδων, στρειδια, φρεσκα μαλακια, και μαλακια. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 9. MOSSELHANDEL NEES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MOSSELHANDEL NEES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυδια, φρεσκα μαλακια, και μαλακοστρακα. Έχει έδρα σε Mechelen, Βέλγιο.

 10. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία PABLO IGLESIAS, S.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, θαλάσσης, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, Ψάρια, θαλάσσης, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και καραβιδες. Έχει έδρα σε A Coruña, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οστρακοειδή και μαλακόστρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.539 Επιχειρήσεις