• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RAOUL LENOIR

  Γαλλία

 2. CARLO PILUDU E C. S.R.L.

  Ιταλία

 3. GROUPE GARONNE

  Γαλλία

 4. MARMTECH

  Ελλάδα

  H εταιρία ΜΑRΜTECH δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση του χώρου του σύγχρονου λατομείου μαρμάρου και του σύγχρονου εργοστασίου μαρμάρου με: • Λύσεις σε μηχανήματα • Εξαρτήματα & Ανταλλακτικά • Αναλώσιμα Σε αποκλειστική συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες μηχανημάτων μαρμάρου: KUR MAKINA​, MKS, ERTAS MAKINA, NAZ-AR Η ΜΑRΜΤΕCH δίνει τη δυνατότητα στο σύγχρονο λατομείο & εργοστάσιο μαρμάρου να ελέγξει το κόστος του, συνεργαζόμενη με τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής μηχανημάτων, καινούργιων & μεταχειρισμένων, ανταλλακτικών και αναλώσιμων ειδών μαρμάρου. Η Εξυπηρέτηση σας, παραμένει πάντα ο βασικός άξονας της ΜΑRΜΤΕCH που διέπει κάθε της δραστηριότητα. Σε εμάς, θα βρείτε: • Προϊόντα ποιότητας • Σε προσιτές τιμές • Με πελατοκεντρικό προσανατολισμό • Αξιόπιστο after sales service

 5. DELKOM DELICI MAKINALARI A.S.

  Τουρκία

  Ο όμιλος Delkom Group, συνδυάζοντας τη μακροχρόνια πείρα του με τον επαγγελματισμό, παράγει ανταλλακτικά για κορυφαία υδραυλικά γεωτρύπανα στον κόσμο, όπως Atlas Copco, Furukawa, Sandvik (Tamrock), Ingersollrand, για τα jumbo τρυπάνια σήραγγας πολλαπλών μέσων, ερπυστριοφόρα τρυπάνια, D7, F7, F9, σφύρα, HCR 9, HCR 12, HCR 900, HCR 180, ranger 700, ranger 600, dX 680, dX 700, Montabert, COP 1238, COP 1838, COP 1132, hl 600, hl 700, hlx5, hd 609, hD 709, HD 712, HD 715, και είμαστε στη διάθεση σας με τα υπόλοιπα εξαρτήματα. Ως παγκόσμιος προμηθευτής ανταλλακτικών ποιότητας για διάφορα στροβιλοτρύπανα, γεωτρύπανα όπως Atlas, Sandvik, Furukawa και Ingersoll Rand, η δύναμη του ομίλου Delkom ήταν η δέσμευση του και η αναζήτηση της ανώτερης ποιότητας, των ανταγωνιστικών τιμών και της αποτελεσματικής εξυπηρέτησης, χωρίς συμβιβασμούς, εξασφαλίζοντας σε κάθε πελάτη την ίδια εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής αρχικού εξοπλισμού (ΚΑΕ). Με τα ανταλλακτικά μας και την τεχνική μας εξυπηρέτηση, αποκτάτε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις σε ότι αφορά γεωτρυπάνια και στροβιλοτρυπάνια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. 4GNSS (ORIENT SYSTEMS GROUP)

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Orient Systems LLC είναι κατασκευαστής εξοπλισμού GNSS υψηλής ακρίβειας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014. Τώρα βρίσκεται στο κέντρο Skolkovo Innovation Center, όπου διεξάγεται η ανάπτυξη εξοπλισμού και σύγχρονης τεχνολογίας. Τα κύρια προϊόντα της Orient Systems είναι οι πομποδέκτες GNSS, τα μόντεμ GSM/UHF και τα συστήματα πλοήγησης εν όψει την ένταξη τους σε διάφορα έργα. Η 4GNSS είναι θυγατρική με μια γραμμή ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού και χαμηλού κόστους εξοπλισμού. Όλοι οι ειδικοί μας έχουν πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης και μερικοί διαθέτουν πάνω από δεκαετή πείρα στον τομέα των GNSS. Η Orient Systems παρέχει επίσης υπηρεσίες για την ανάπτυξη και την παραγωγή εξοπλισμού GNSS σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Είμαστε πάντα έτοιμοι να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη στους πελάτες μας. Πάντα στην διάθεση τους για να συζητήσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας με όποιο τρόπο προτιμάτε.

 2. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Από το 1964, η GHH Fahrzeuge GmbH παράγει αρθρωτούς φορτωτές για τον τομέα της εξόρυξης. Ακολούθησαν ανατρεπόμενα οχήματα και από το 1993 διατρητικά οχήματα. Σήμερα, τα οχήματά μας χρησιμοποιούνται και για την κατασκευή σηράγγων. Από το 1987, η GHH Fahrzeuge GmbH κατασκευάζει ελκυστήρες αεροσκαφών χωρίς ράβδο ρυμούλκησης.

 3. PLASMA COMPANY LLC

  Ουκρανία

 4. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Τουρκία

 5. GRASSI 1880 CAVE S.R.L.

  Ιταλία

 1. CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD

  Τουρκία

 2. HB DRILLING

  Βέλγιο

 1. CALCAIRES DE LA SAMBRE

  Βέλγιο

 2. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Τουρκία

 3. TEKNIK MAKINA

  Τουρκία

 4. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Περού

 5. RDS - ROCK DRILL SPARE

  Τουρκία

 6. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Τουρκία

 7. HELICEO

  Γαλλία

 8. MINING TOOL PLANT TEHPOSTAVKA LLC

  Ουκρανία

 1. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Γερμανία

 2. MEKA CRUSHING & SCREENING AND CONCRETE BATCHING TECHNOLOGIES

  Τουρκία

 3. GELEN MAKINA

  Τουρκία

 4. COMEC BINDER S.R.L.

  Ιταλία

 5. JCB BELGIUM

  Βέλγιο

 6. FRACO

  Γαλλία

 7. AYDINONAT FRICTION PRODUCTS

  Τουρκία

 8. SOMTP EXPORT

  Γαλλία

 9. AIRFLO DYNAMICS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. PASSATINNOVATIONS LLC

  Λευκορωσία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.202 επιχειρήσεις

Kατηγορια