• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ορυκτά

Αποτελέσματα για

Ορυκτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PROFORM GMBH

  Γερμανία

  Η ProForm Kunststoffverarbeitung GmbH που ιδρύθηκε το 1988, ασχολείται με την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση διακοσμητικών και τεχνικών προφίλ για τη βιομηχανία επίπλων και κουφωμάτων, καθώς και ειδικών προφίλ σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Έδρα της επιχείρησης είναι το βόρειο τμήμα της Ανατολικής Βεστφαλίας, το κέντρο της βιομηχανίας επεξεργασίας πλαστικών στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Η επιχείρησή μας απασχολεί επί του παρόντος 20 συνεργάτες σε βάρδιες. Θεωρούμαστε ως ευέλικτος, αξιόπιστος συνεργάτης του κλάδου του επίπλου και των κουφωμάτων και ως εξειδικευμένος επιχειρηματικός εταίρος που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των πελατών. Προφίλ – απευθείας από τον κατασκευαστή Τα προϊόντα μας: διακοσμητικά προφίλ, πρόσθετα προφίλ παραθύρων, πλαστικά προφίλ, εξωθημένα πλαστικά προφίλ, πλαστικά προφίλ για τη βιομηχανία επίπλων, εξωθημένοι σωλήνες και πολλά άλλα

 2. DENK INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

  Η Denk Ingredients GmbH ειδικεύεται στην διανομή B2B συστατικών για χρήση σε συμπληρώματα διατροφής, ζωοτροφές και τροφές για κατοικίδια ζώα, τροφές για αθλητές καθώς και στη φαρμακευτική βιομηχανία και σε άλλους κλάδους! Η Denk Ingredients GmbH που εδρεύει στο Μόναχο, ειδικεύεται στις φυσικές πρώτες ύλες για τη βιομηχανία των συμπληρωμάτων διατροφής με εμπειρία 30 ετών. Βασικά προϊόντα μας είναι τα αμινοξέα, τα φυτικά εκχυλίσματα, τα μέταλλα, τα προβιοτικά, οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες. Παρέχουμε στους πελάτες μας στις γερμανόφωνες καθώς και στις διεθνείς αγορές καινοτόμες και λειτουργικές πρώτες ύλες.

 3. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε εξειδικευμένη επιχείρηση για υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, ζύμωση, φαρμακευτικά φυτά, φυτικά υλικά, καθώς και εκχυλίσματα για τους τομείς των συμπληρωμάτων διατροφής, λειτουργικών τροφίμων και φυτικών εκχυλισμάτων. Ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας και της ανάπτυξης προϊόντων σας υποστηρίζουμε ευχαρίστως κατά την ανάπτυξη της δικής σας ιδέες προϊόντος, από τη σχεδίαση έως την παραγωγή κατά παραγγελία, τις εργαστηριακές αναλύσεις και τη διάθεση. Η εταιρεία Cellavent Ingredients αποτελεί μέρος της οικογενειακής επιχείρησης Cellavent Healthcare του Düsseldorf. Η εμπορική ονομασία Cellavent συνεπάγεται εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της υγείας. Από την έδρα της εταιρείας μας στο Düsseldorf προμηθεύουμε τους πελάτες μας στους τομείς των συμπληρωμάτων διατροφής, των τροφίμων και των ζωοτροφών σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο. Η γκάμα προϊόντων πρώτων υλών της εταιρείας μας περιλαμβάνει μ.ά.: Σκόνη βύσσινου CherryPURE® Montmorency. Ζυμωμένο βιολογικό κουρκουμά Fermentlife®. Συμπυκνωμένο χυμό βύσσινου PRUCERA®. Βιολογικό μαγνήσιο από θαλάσσιες άλγες. Βιολογικό σίδηρο από φύλλα Curry. Ιώδιο από καφέ άλγες. Ασβέστιο από σκόνη κόκκινων αλγών. Βιολογική βιταμίνη C από καρπούς Amla. Η γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας περιλαμβάνει μ.ά.: Ανάπτυξη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Ανάπτυξη ζυμωμένων πρώτων υλών και ζύμωση κατά παραγγελία. Κατά παραγγελία παραγωγή προϊόντων τελικών πελατών. Εργαστηριακές αναλύσεις. Υλοποίηση διαφόρων μορφών χορήγησης, μ.ά. καψάκια, δισκία, μαλακές γέλες, σκόνες και υγρά. Παροχή συμβουλών για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων και τη διαδικασία εισαγωγής βιολογικών πρώτων υλών

 4. PIPELINEPHARMA

  Λιθουανία

  H Pipelinepharma.com είναι μια φαρμακευτική πλατφόρμα B2B που συνδέει παρασκευαστές φαρμάκων με αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Για τους αγοραστές- διανομείς της πλατφόρμας, οργανισμοί πωλήσεων και μάρκετινγκ, εταιρείες απόκτησης άδειας, φαρμακευτικές αλυσίδες, χονδρέμποροι, επιταχύνει την κατασκευή της διόδου για το προϊόν, συνδέοντας άμεσα με καταρτισμένους κατασκευαστές παγκοσμίως. Για τους πωλητές της πλατφόρμας- ιδιοκτήτες φακέλων CTD, φαρμακευτικούς παρασκευαστές, εταιρείες παραχώρησης άδειας, τους βοηθά να βρουν αγοραστές, ολοκληρώνει συμφωνίες, υπογράφει εμπορικές συμφωνίες και μειώνει σημαντικά τον χρόνο εμπόρευσης. Βοηθάμε τους φαρμακευτικούς προμηθευτές να αυξήσουν τον στόχο τους στην αγορά, φέρνοντας τους σε επικοινωνία με πάνω από 10.000 ισχυρά ενδεχομένους, κατάλληλους αγοραστές σε 127 χώρες. Με έδρα στην ΕΕ, η Pipelinepharma.com είναι η μόνη Ευρωπαϊκή πλατφόρμα B2B φαρμακευτικών προϊόντων για τελικές συνθέσεις δοσολογιών με ελεγμένες, ενημερωμένες πληροφορίες. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 85.000 φακέλους CTD τελικών συνθέσεων δοσολογιών από 1.800 παρασκευαστές GMP. Ως μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων φαρμάκων υπό την επιμέλεια εμπειρογνώμων παγκοσμίως, η Pipelinepharma.com αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πορισμό διαφορετικών δυσεύρετων γενόσιμων και βιοομοιδών φαρμάκων. Ιατρικές συσκευές και διατροφοφάρμακα θα προστεθούν την πλατφόρμα το 2022. Η ομάδα της Pipelinepharma.com συγκεντρώνει πάνω από 30 ειδικούς, χρηματιστές και συμβούλους ανάπτυξης φαρμακευτικών επιχειρήσεων με μια εκτενή εμπειρία στο Ευρωπαϊκό εμπόριο φαρμάκων.

 5. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZONA MINERAL

  Ισπανία

  Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής μεταλλευμάτων, όπως χρυσό, σίδηρο, χυτοσίδηρο και χαλκό μεταξύ άλλων. Είμαστε περήφανοι για την αξιοπιστία μας και την δέσμευση μας απέναντι στην ικανοποίηση των πελατών μας.Διαθέτουμε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στην αγορά των μεταλλευμάτων, κάτι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με σημαντική προστιθέμενη αξία. Εξάλλου, φροντίζουμε να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και βιωσιμότητας.

 2. HRS CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Τουρκία

  Η HRS Kimya ιδρύθηκε το 2019 και είναι ηγετική εταιρεία παραγωγής πρόσθετων ουσιών διατροφής και προμειγμάτων με έδρα στην Τουρκία. Προσφέρουμε πρόσθετα, συμπληρώματα και βιταμίνες για την τροφοδότηση των ζώων, υψηλής ποιότητας και σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας όσο πιο γρήγορα γίνεται και με τις καλύτερες τιμές.Ως HRS Kimya, μπορούμε να προσαρμόσουμε την σύνθεση των τροφίμων μας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Τουρκία

 4. RAOUL LENOIR

  Γαλλία

 5. MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH

  Γερμανία

 1. SH MINERALS GMBH

  Γερμανία

 2. VIATON EUROPE GMBH

  Γερμανία

 1. BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH

  Γερμανία

 2. AMTEC TRADING GMBH

  Αυστρία

 3. PLANTACORP GMBH

  Γερμανία

  Η PlantaCorp είναι μια νέα και σύγχρονη επιχείρηση από το Αμβούργο που διαθέτει μια μοναδική διαδικασία παραγωγής λιποσωμικών σκευασμάτων. Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής φέρουν τις δραστικές ουσίες απευθείας και άθικτες στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό είναι πράγματι επαναστατικό, διότι πολλές δραστικές ουσίες διαθέτουν περιορισμένη βιοδιαθεσιμότητα, ιδίως όταν καταναλώνονται σε υψηλές δόσεις. Ένας μεγάλος αριθμός των δισκίων και των χαπιών που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν συνεπώς πολύ περιορισμένη δράση. Με τα λιποσωμικά σκευάσματα αυτό αλλάζει δραματικά. Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες των συστατικών μας. Για την παραγωγή λιποσωμικών σκευασμάτων χρησιμοποιούμε μια μέθοδο που έχουμε αναπτύξει εμείς με μηχανήματα και τεχνολογίες του δικού μας συνεργείου και του δικού μας τμήματος έρευνας και ανάπτυξης. Ως πιστοποιημένος κατά ISO 22000 παραγωγός, η PlantaCorp εξακολουθεί να είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις στη Γερμανία με τεράστιο προβάδισμα.

 4. K+S MINERALS AND AGRICULTURE GMBH

  Γερμανία

  Η K+S KALI GmbH εξορύσσει τα πολύτιμα άλατα, κάλιο και μαγνήσιο, βαθιά μέσα από τη γη και τα μετατρέπει σε μια πληθώρα προϊόντων: Τα προϊόντα θρεπτικών στοιχείων φυτών που παράγουμε συνεισφέρουν στην εξασφάλιση της διατροφής του αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού. Τα φαρμακευτικά άλατά μας είναι σημαντικές πρώτες ύλες στη φαρμακευτική. Τα άλατά μας για τη συμπλήρωση της διατροφής παρέχουν απαραίτητα ανόργανα άλατα σε ανθρώπους και ζώα σε όλο τον κόσμο. Τα βιομηχανικά προϊόντα μας συνεισφέρουν σε όλο τον κόσμο στην ασφάλεια, την πρόοδο και την ευημερία. Με πάνω από 125 χρόνια εταιρικής ιστορίας, η K+S KALI GmbH διαθέτει παγκόσμια τη μεγαλύτερη πείρα στην εξόρυξη και τον εξευγενισμό αλάτων του καλίου. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 και εξής, και τα άλατα υψηλής καθαρότητας που διαθέτουμε για την υγεία και τη διατροφή είναι επιπρόσθετα ελεγμένα από δημόσιες αρχές και διεθνείς οργανισμούς σύμφωνα με τα πρότυπα GMP. Έτσι εγγυόμαστε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας "Made in Germany"

 5. CMMP

  Γαλλία

  Η Comptoir de Minéraux et Matières Premières (CMMP) είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1932. Διαθέτοντας πλούσια πείρα άνω των 80 ετών στο επάγγελμα των βιομηχανικών ορυκτών, η CMMP έχει αναπτύξει μια γκάμα περισσότερων από 140 προϊόντων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της. Η CMMP διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 από τον Ιανουάριο του 1999. Χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες που προέρχονται από επιλεγμένα κοιτάσματα, η CMMP είναι ο ειδικός στην Ευρώπη στα βιομηχανικά, φυσικά και μη τοξικά ορυκτά.

 6. NUTRICHEM CHEMICALS

  Κάτω Χώρες

  Η Nutrichem Chemicals δραστηριοποιείται στην πώληση θεϊκού χαλκού. Ο θεϊκός χαλκός αποτελεί σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής ζωοτροφής. Παραδείγματος χάρη, ο χαλκός παίζει σημαντικό ρόλο για τη μείωση της χοληστερόλης στο πλάσμα του αυγού και στους θωρακικούς μυς των πουλερικών. Το πεντένυδρο μυκητοκτόνο θεϊκού χαλκού (μείγμα τύπου Μπορντώ) χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των βακτηριδίων και της μούχλας που πλήττει τα φρούτα, τα λαχανικά και άλλα φυτά καλλιέργειας (μικρόβια όπως κυρίως οι λεκέδες στα φύλλα, η αποσύνθεση και το φουζικλάδιο και ο περονόσπορος).

 7. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Γερμανία

  Ειδικευόμαστε στην εμπορία ορυκτών πρώτων υλών και αλάτων. Επικεντρωνόμαστε σε προϊόντα καλίου και μαγνησίου. Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της βιομηχανίας, της φαρμακευτικής και των τροφίμων. Τα προϊόντα προέρχονται από παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές και συνεπώς παρέχουν άριστη ποιότητα. Για τον τομέα Health Care & Food διαθέτουμε μια γκάμα ειδικών προϊόντων για τις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας τροφίμων και της βιομηχανίας καλλυντικών. Διακρινόμαστε για την αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση. Ενημερωθείτε στις σελίδες μας σχετικά με την γκάμα και τον σκοπό των υπηρεσιών που παρέχουμε.

 8. STONE STORIES

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας είναι μια από τις παλαιότερες στο χώρο των λίθων στην Ελλάδα. Ο ιδρυτής της διδάκτωρ Γεωλογίας Νικόλαος Αλμπαντάκης ξεκίνησε το 1969 με γεωλογικές μελέτες. Τη δεκαετία του 80 έκανε την σπουδαία εξόρυξη του σπάνιου πράσινου χαλαζία (πράζιο) στη Σέριφο. , ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός έπειτα και από τη διεθνή δημοσίευση σε αναγνωρισμένα κλαδικά περιοδικά (αρχικά στο Mineralogical Record). Μέσα σε αυτή τη δεκαετία επεκτάθηκε και η δραστηριότητα στον τομέα των ορυκτών, απολιθωμάτων, λίθων για κόσμημα (με παράλληλη ανάπτυξη εργαστηρίου κατεργασίας αυτών), γεωλογικών εργαλείων, αντικειμένων από πέτρα κ.α., ενώ από το 1990 και σε πέτρες κρυσταλλοθεραπείας. Σήμερα και ενώ στην Ελλάδα πλέον έχουν γίνει ευρέως γνωστές οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας, η εταιρία μας με την επωνυμία Stonestories προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στον σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και να φέρει ισορροπία και έμπνευση σ' αυτήν. Έτσι στα καταστήματά μας θα βρει επιπλέον όργανα για μουσικοθεραπεία (από ορυκτά), βιβλία, cd, αιθέρια έλαια, ενεργοποιημένα σπρέι, ενεργειακά κοσμήματα, μασαζοκρυστάλλους, hot stones κ.α. Συνεχιστές της εταιρείας είναι ο Δημήτρης και η Μιράντα Αλμπαντακή.

 1. ROCK STAR CRYSTALS

  Ηνωμένες Πολιτείες

 2. KÛRMA WORLDART

  Ελβετία

 3. SIBELCO

  Βέλγιο

 4. GPM DIS TICARET AS

  Τουρκία

 5. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. LES BIO FRERES

  Γαλλία

 7. WOMET GMBH

  Γερμανία

 8. BLUE SKY LITHIUM MINING

  Βραζιλία

 9. LESFLACONSDHYGIE

  Γαλλία

 10. PRINWEST TRADE AGENCY

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορυκτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

683 επιχειρήσεις