• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ορυκτά

Αποτελέσματα για

Ορυκτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HAMDARD

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Hamdard Pharmaceuticals είναι ηγετική παρασκευαστική εταιρεία στην Τουρκία φαρμακευτικών προϊόντων, που ιδρύθηκε το 2013. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ανώτατη ποιότητα και αποτελεσματικά προϊόντα που υποστηρίζουν την υγεία και ευεξία των πελατών μας. Λαμβάνοντας υπόψη την Ayurveda, παράγουμε προϊόντα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών μας χρησιμοποιώντας τα μοναδικά φυτά της Ανατολία. Συνεπώς, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια γκάμα εμπορικών σημάτων, εκ των οποίων οι Plantus, Plantus Cosmetics, Doala, και Maxiliv, μια γκάμα θρεπτικών συμπληρωμάτων και περιποίησης του δέρματος. Οι πλήρως ολοκληρωμένες μας εγκαταστάσεις στην Kastamonu, καλύπτουν μια έκταση περ. 5 000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής ώστε να παράγουν φυτικές ιατρικές ουσίες, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Διαθέτουμε μια ομάδα γιατρών και τεχνικών επιστημόνων που εξειδικεύονται στην Ayurveda και στην φυτοθεραπεία, εξασφαλίζοντας πως παράγουμε φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, προστατευτικά και υγιεινά, συμβατά με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε διάφορα προϊόντα για την ενίσχυση της υγείας, από συμπληρώματα διατροφής μέχρι την παρασκευή με σύμβαση για τους πελάτες μας. Στην Hamdard Turkey, δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, προσφέροντας στους πελάτες μας ότι καλύτερο προσφέρει η φύση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. DENK INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Denk Ingredients ειδικεύεται στη διάθεση B2B συστατικών για χρήση σε συμπληρώματα διατροφής, σε Feed & Pet Food, στη διατροφή αθλητών και στη φαρμακευτική βιομηχανία μ.ά.! Η Denk Ingredients GmbH με έδρα το Μόναχο ειδικεύεται εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια στη διάθεση φυσικών πρώτων υλών για τη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής. Βασικά προϊόντα μας είναι τα αμινοξέα, τα φυτικά εκχυλίσματα, τα μέταλλα, τα προβιοτικά, οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες. Παρέχουμε στους πελάτες μας στις γερμανόφωνες καθώς και στις διεθνείς αγορές καινοτόμες και λειτουργικές πρώτες ύλες.

 3. ZEINPHARMA GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  ZeinPharma Germany GmbH - Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας από τον επώνυμο κατασκευαστή - Made in Germany. Χάρη στην άνω των 20 ετών τεχνογνωσία μας στον κλάδο σάς παρέχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τα προϊόντα ιδιωτικής ή λευκής ετικέτας που οραματίζεστε με γρήγορο και αποδοτικό τρόπο από τον επώνυμο κατασκευαστή. Με το δικό μας εμπορικό σήμα "ZeinPharma" έχουμε εδραιωθεί ήδη εδώ και πολλά χρόνια στη γερμανική αγορά φαρμακείων και πέραν αυτής. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και άκρως καταρτισμένοι συνεργάτες τις εταιρείας μας δεν διασφαλίζουν απλώς την εμπρόθεσμη παράδοση, αλλά και τη διαφάνεια των τιμών και την τήρηση των ανώτατων προτύπων υγιεινής. Σάς υποστηρίζουμε ευχαρίστως από την εύρεση ιδεών και την ανάπτυξη προϊόντων έως το τελικό προϊόν. Χρειάζεστε υποστήριξη για την υλοποίηση της διαμόρφωσης; Το δικό μας τμήμα γραφιστικής σάς παρέχει και εδώ βοήθεια. Χάρτη στις μακροχρόνιες επιχειρηματικές μας σχέσεις εμπιστοσύνης με προμηθευτές πρώτων υλών και υλικών συσκευασίας μπορούμε να ενεργούμε αξιόπιστα και αποτελεσματικά ως προς το κόστος στις αγορές προμήθειας. Αποκομίστε οφέλη από το δικό μας δίκτυο και τις συνέργειες κατά την αγορά. Η μονάδα παραγωγής της εταιρείας μας βρίσκεται στην περιοχή Rhein-Main, στο κέντρο της Γερμανίας. Από εκεί εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, από αναπτυσσόμενους προμηθευτές σε εξειδικευμένες αγορές έως διεθνώς εδραιωμένες επιχειρήσεις. ZeinPharma Germany GmbH – Αποτέλεσμα χάρη στη γνώση – Από το 1999

 4. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 5. RAOUL LENOIR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RAOUL LENOIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ηλεκτροπαραγωγικοί σταθμοί, Ελαστικά οχημάτων, μονιμοι μαγνητες, μαγνητικη ανυψωση, μαγνητικα συστηματα ανυψωσης, εξοπλισμος για ανακυκλωση μεταλλου, ανακυκλωση μη σιδηρουχων μεταλλων, και ορυχεια. Έχει έδρα σε Cosnes Et Romain, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορυκτά, βιταμινες, Ορυκτά, και βιολογικοι χυμοι φρουτων. Έχει έδρα σε Worms, Γερμανία.

 2. CONPHYMED PHARMACEUTICAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONPHYMED PHARMACEUTICAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα, βιταμινες, Πρώτες ύλες, φυτικα εκχυλισματα, και Αρώματα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 3. SH MINERALS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SH MINERALS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

 4. VIATON EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIATON EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει έδρα σε Hof, Γερμανία.

 5. LINOX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LINOX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Μεταλλεύματα σιδηρούχα, Οργανικά οξείδια και υπεροξείδια, Ορυκτά, Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Dinslaken, Γερμανία.

 1. BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει έδρα σε Norderstedt, Γερμανία.

 2. FOURNISSEUR DE PIERRES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FOURNISSEUR DE PIERRES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπτές πέτρες, κοσμηματα με πολυτιμους λιθους, βραχιολια απο χανδρες, μενταγιον, δακτυλιοι, εκκρεμη, σκουλαρικια, Λιθοθεραπεία, περιποίηση από τις πέτρες, και αμεθυστος. Έχει έδρα σε Saint-Malo, Γαλλία.

 1. THANMA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THANMA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει έδρα σε Wonneberg, Γερμανία.

 2. VONKEMPISRESOURCES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VONKEMPISRESOURCES GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει έδρα σε Kümmersbruck, Γερμανία.

 3. AMTEC TRADING GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMTEC TRADING GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορυκτά, κουρκουμινη, Ορυκτά, λάδι τροφίμων, κολλαγόνο, και αγιουρβεδα. Έχει έδρα σε Wolfsberg, Αυστρία.

 4. PLANTACORP GMBH

  Γερμανία

  Η PlantaCorp είναι μια νέα και σύγχρονη επιχείρηση από το Αμβούργο που διαθέτει μια μοναδική διαδικασία παραγωγής λιποσωμικών σκευασμάτων. Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής φέρουν τις δραστικές ουσίες απευθείας και άθικτες στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό είναι πράγματι επαναστατικό, διότι πολλές δραστικές ουσίες διαθέτουν περιορισμένη βιοδιαθεσιμότητα, ιδίως όταν καταναλώνονται σε υψηλές δόσεις. Ένας μεγάλος αριθμός των δισκίων και των χαπιών που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν συνεπώς πολύ περιορισμένη δράση. Με τα λιποσωμικά σκευάσματα αυτό αλλάζει δραματικά. Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες των συστατικών μας. Για την παραγωγή λιποσωμικών σκευασμάτων χρησιμοποιούμε μια μέθοδο που έχουμε αναπτύξει εμείς με μηχανήματα και τεχνολογίες του δικού μας συνεργείου και του δικού μας τμήματος έρευνας και ανάπτυξης. Ως πιστοποιημένος κατά ISO 22000 παραγωγός, η PlantaCorp εξακολουθεί να είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις στη Γερμανία με τεράστιο προβάδισμα.

 5. MIBA

  Ισπανία

  Ροζ χαλαζίας MIBA, το κόσμημα της Ισπανίας. Το καλύτερο ορυχείο χαλαζία στον κόσμο βρίσκεται στην Ισπανία. Μεγάλο απόθεμα μεταλλεύματος ροζ χαλαζία σε 3 ποιότητες, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, έκτακτες εκπτώσεις για χονδρεμπόρους. Μπλοκ ροζ χαλαζία μεγάλων διαστάσεων στη βάση του ορυχείου. Επεξεργασία της πέτρας ροζ χαλαζία, κομμένης κατά παραγγελία με λεία όψη όπως σφαιρίδια, καρδιές, αστέρια..., ή σε διαμετρημένα μεγέθη: γυαλιστερά, στρογγυλά, φαντεζί, ειδικά εξατομικευμένα μεγέθη, τέχνη με τον ροζ χαλαζία.

 6. K+S MINERALS AND AGRICULTURE GMBH

  Γερμανία

  Η K+S KALI GmbH εξορύσσει τα πολύτιμα άλατα, κάλιο και μαγνήσιο, βαθιά μέσα από τη γη και τα μετατρέπει σε μια πληθώρα προϊόντων: Τα προϊόντα θρεπτικών στοιχείων φυτών που παράγουμε συνεισφέρουν στην εξασφάλιση της διατροφής του αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού. Τα φαρμακευτικά άλατά μας είναι σημαντικές πρώτες ύλες στη φαρμακευτική. Τα άλατά μας για τη συμπλήρωση της διατροφής παρέχουν απαραίτητα ανόργανα άλατα σε ανθρώπους και ζώα σε όλο τον κόσμο. Τα βιομηχανικά προϊόντα μας συνεισφέρουν σε όλο τον κόσμο στην ασφάλεια, την πρόοδο και την ευημερία. Με πάνω από 125 χρόνια εταιρικής ιστορίας, η K+S KALI GmbH διαθέτει παγκόσμια τη μεγαλύτερη πείρα στην εξόρυξη και τον εξευγενισμό αλάτων του καλίου. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 και εξής, και τα άλατα υψηλής καθαρότητας που διαθέτουμε για την υγεία και τη διατροφή είναι επιπρόσθετα ελεγμένα από δημόσιες αρχές και διεθνείς οργανισμούς σύμφωνα με τα πρότυπα GMP. Έτσι εγγυόμαστε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας "Made in Germany"

 7. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε εξειδικευμένη επιχείρηση για υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, ζύμωση, φαρμακευτικά φυτά, φυτικά υλικά, καθώς και εκχυλίσματα για τους τομείς των συμπληρωμάτων διατροφής, λειτουργικών τροφίμων και φυτικών εκχυλισμάτων. Ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας και της ανάπτυξης προϊόντων σας υποστηρίζουμε ευχαρίστως κατά την ανάπτυξη της δικής σας ιδέες προϊόντος, από τη σχεδίαση έως την παραγωγή κατά παραγγελία, τις εργαστηριακές αναλύσεις και τη διάθεση. Η εταιρεία Cellavent Ingredients αποτελεί μέρος της οικογενειακής επιχείρησης Cellavent Healthcare του Düsseldorf. Η εμπορική ονομασία Cellavent συνεπάγεται εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της υγείας. Από την έδρα της εταιρείας μας στο Düsseldorf προμηθεύουμε τους πελάτες μας στους τομείς των συμπληρωμάτων διατροφής, των τροφίμων και των ζωοτροφών σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο. Η γκάμα προϊόντων πρώτων υλών της εταιρείας μας περιλαμβάνει μ.ά.: Σκόνη βύσσινου CherryPURE® Montmorency. Ζυμωμένο βιολογικό κουρκουμά Fermentlife®. Συμπυκνωμένο χυμό βύσσινου PRUCERA®. Βιολογικό μαγνήσιο από θαλάσσιες άλγες. Βιολογικό σίδηρο από φύλλα Curry. Ιώδιο από καφέ άλγες. Ασβέστιο από σκόνη κόκκινων αλγών. Βιολογική βιταμίνη C από καρπούς Amla. Η γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας περιλαμβάνει μ.ά.: Ανάπτυξη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Ανάπτυξη ζυμωμένων πρώτων υλών και ζύμωση κατά παραγγελία. Κατά παραγγελία παραγωγή προϊόντων τελικών πελατών. Εργαστηριακές αναλύσεις. Υλοποίηση διαφόρων μορφών χορήγησης, μ.ά. καψάκια, δισκία, μαλακές γέλες, σκόνες και υγρά. Παροχή συμβουλών για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων και τη διαδικασία εισαγωγής βιολογικών πρώτων υλών

 8. CMMP

  Γαλλία

  Η Comptoir de Minéraux et Matières Premières (CMMP) είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1932. Διαθέτοντας πλούσια πείρα άνω των 80 ετών στο επάγγελμα των βιομηχανικών ορυκτών, η CMMP έχει αναπτύξει μια γκάμα περισσότερων από 140 προϊόντων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της. Η CMMP διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 από τον Ιανουάριο του 1999. Χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες που προέρχονται από επιλεγμένα κοιτάσματα, η CMMP είναι ο ειδικός στην Ευρώπη στα βιομηχανικά, φυσικά και μη τοξικά ορυκτά.

 1. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Γερμανία

  Ειδικευόμαστε στην εμπορία ορυκτών πρώτων υλών και αλάτων. Επικεντρωνόμαστε σε προϊόντα καλίου και μαγνησίου. Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της βιομηχανίας, της φαρμακευτικής και των τροφίμων. Τα προϊόντα προέρχονται από παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές και συνεπώς παρέχουν άριστη ποιότητα. Για τον τομέα Health Care & Food διαθέτουμε μια γκάμα ειδικών προϊόντων για τις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας τροφίμων και της βιομηχανίας καλλυντικών. Διακρινόμαστε για την αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση. Ενημερωθείτε στις σελίδες μας σχετικά με την γκάμα και τον σκοπό των υπηρεσιών που παρέχουμε.

 2. NUTRICHEM CHEMICALS

  Κάτω Χώρες

  Η Nutrichem Chemicals δραστηριοποιείται στην πώληση θεϊκού χαλκού. Ο θεϊκός χαλκός αποτελεί σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής ζωοτροφής. Παραδείγματος χάρη, ο χαλκός παίζει σημαντικό ρόλο για τη μείωση της χοληστερόλης στο πλάσμα του αυγού και στους θωρακικούς μυς των πουλερικών. Το πεντένυδρο μυκητοκτόνο θεϊκού χαλκού (μείγμα τύπου Μπορντώ) χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των βακτηριδίων και της μούχλας που πλήττει τα φρούτα, τα λαχανικά και άλλα φυτά καλλιέργειας (μικρόβια όπως κυρίως οι λεκέδες στα φύλλα, η αποσύνθεση και το φουζικλάδιο και ο περονόσπορος).

 3. STONE STORIES

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας είναι μια από τις παλαιότερες στο χώρο των λίθων στην Ελλάδα. Ο ιδρυτής της διδάκτωρ Γεωλογίας Νικόλαος Αλμπαντάκης ξεκίνησε το 1969 με γεωλογικές μελέτες. Τη δεκαετία του 80 έκανε την σπουδαία εξόρυξη του σπάνιου πράσινου χαλαζία (πράζιο) στη Σέριφο. , ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός έπειτα και από τη διεθνή δημοσίευση σε αναγνωρισμένα κλαδικά περιοδικά (αρχικά στο Mineralogical Record). Μέσα σε αυτή τη δεκαετία επεκτάθηκε και η δραστηριότητα στον τομέα των ορυκτών, απολιθωμάτων, λίθων για κόσμημα (με παράλληλη ανάπτυξη εργαστηρίου κατεργασίας αυτών), γεωλογικών εργαλείων, αντικειμένων από πέτρα κ.α., ενώ από το 1990 και σε πέτρες κρυσταλλοθεραπείας. Σήμερα και ενώ στην Ελλάδα πλέον έχουν γίνει ευρέως γνωστές οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας, η εταιρία μας με την επωνυμία Stonestories προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στον σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και να φέρει ισορροπία και έμπνευση σ' αυτήν. Έτσι στα καταστήματά μας θα βρει επιπλέον όργανα για μουσικοθεραπεία (από ορυκτά), βιβλία, cd, αιθέρια έλαια, ενεργοποιημένα σπρέι, ενεργειακά κοσμήματα, μασαζοκρυστάλλους, hot stones κ.α. Συνεχιστές της εταιρείας είναι ο Δημήτρης και η Μιράντα Αλμπαντακή.

 4. LIBERATO DE NICOLA

  Ισπανία

  Η πέτρα είναι διακοσμητικό στοιχείο. Μπλοκ, πλάκες, πλακίδια. Αυτοκρατορικό σκούρο καφέ, κόκκινο alicante, κρεμ ιβουάρ, κρεμ valencia, μαύρο markina, ασβεστόλιθος.

 5. GPM DIS TICARET AS

  Τουρκία

  Η εταιρεία GPM DIS TICARET AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περλιτης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. SIBELCO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SIBELCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυριτική άμμος, πυριτικο αργιλιο, Αστριος, και χαλαζιας. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 7. KÛRMA WORLDART

  Ελβετία

  Η εταιρεία KÛRMA WORLDART, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλα, αγορες κοσμηματων, βραχιολια απο χανδρες, και συμβουλοι αγοραπωλησιων σε ημιπολυτιμους λιθους. Έχει έδρα σε Fontainemelon, Ελβετία.

 8. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία κεραμικών, Άργυλος και καολίνη, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία κεραμικών, και Άργυλος και καολίνη. Έχει έδρα σε Burbach, Γερμανία.

 9. NETZSCH - ECUTEC BARCELONA S.L.U.

  Ισπανία

  Η εταιρεία NETZSCH - ECUTEC BARCELONA S.L.U., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θρυμματιστές και θραυστήρες. Έχει έδρα σε Cornellà, Barcelona, Ισπανία.

 10. WOMET GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WOMET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορυκτά, Ορυκτά, τανταλιο, και βολφραμιο (τουγκστενιο). Έχει έδρα σε Willich, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορυκτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

578 Επιχειρήσεις