• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ορείχαλκος

Αποτελέσματα για

Ορείχαλκος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση λεπτών μεταλλικών μεμβρανών με μικρές ανοχές πάχους. Καλύπτουμε το πεδίο πάχους από 0, 005 mm έως 1, 00 mm. Από την αποθήκη μας παραδίδουμε διάφορες διαστάσεις που χάρη στη συσκευασία τους ενδείκνυνται απόλυτα για τη χρήση στο συνεργείο και για συναρμολογήσεις. Το υλικό αφαιρείται εύκολα στο απαιτούμενο μήκος από το μεγάλων διαστάσεων πλαστικό κουτί και, κατά περίπτωση, μπορεί κανείς να συνδέσει με συνδετήρες κουτιά με πλάτος υλικού 150 mm που χρησιμοποιούνται έως ένα πάχος 0, 250 mm. Κατά περίπτωση παραγγείλετε αυτούς τους συνδετήρες δωρεάν μαζί με το προϊόν. Ως άλλη επιλογή διαθέτουμε ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ σε αυτοκόλλητη έκδοση. Στην περίπτωση αυτή, το υλικό διαθέτει επίστρωση κόλλας χωρίς φορέα. Το πάχος της κόλλας είναι 0, 04 mm.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Το χυτήριο SRI, με έδρα το Commentry, κατασκευάζει πλήρη τεμάχια για όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται στη διαμόρφωση αυτοσκληρυνόμενης άμμου με αμιγή χαλκό, χαλκό με δομική σκλήρυνση χαλκοαλουμινίου, μπρούντζο με κασσίτερο, μπρούντζο με μόλυβδο, ορείχαλκο υψηλής αντίστασης. Η Saint Rémy Industrie (SRI) διαθέτει ολοκληρωμένο εργαστήριο κατεργασίας σε συνεχή εξέλιξη. Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής πλήρως φινιρισμένων και ελεγμένων προϊόντων, συνεπώς οι πελάτες μας χρειάζεται να απευθύνονται μόνο σε έναν και μοναδικό ανταποκριτή για μια εργασία

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. FILTO PROFILES

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 4. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία Lanza ιδρύθηκε με τη μορφή εμπορικής επιχείρησης. Με βάση την εμπορία μεταλλικών ημιτελών προϊόντων αναπτύχθηκε με την πάροδο των ετών με την ποιοτική παροχή συμβουλών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μια μακροπρόθεσμη συνεργατική επιχειρηματική σχέση με τους κύριους πελάτες που είναι κατασκευαστές τορναριστών εξαρτημάτων ακριβείας. Η μεταβίβαση της κυριότητας επιμέρους επιχειρήσεων επεξεργασίας μετάλλων ανάγκασε την εταιρεία Lanza να απευθύνεται απευθείας στον τελικό καταναλωτή προκειμένου να διασφαλίσει την αγορά διάθεσης με την επεξεργασία των εμπορικών προϊόντων σε τορναριστά εξαρτήματα. Η πρόσθετη εμπορία των τορναριστών εξαρτημάτων που προέκυψε έτσι οδήγησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στη σκέψη της απόκτησης μηχανημάτων και πρόσληψης προσωπικού, καθώς και της προσέλκυσης πελατών διαλυόμενων εξειδικευμένων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μικρής, αλλά εξελίξιμης παραγωγικής επιχείρησης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SINTER - M JSC

  Βουλγαρία

  Η Sinter-M JSC. είναι μια εταιρεία βιομηχανικών μηχανών που ειδικεύεται στην παραγωγή, το σχεδιασμό και την εφαρμογή διαφόρων εργαλείων και τεχνικών με τις τεράστιες δυνατότητες της πορώδους μεθόδου (πιο γνωστής ως Ρ / Μ) για την παραγωγή εξαρτημάτων και ειδών. Τα προϊόντα μας έχουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες. Για την παραγωγή μας χρησιμοποιούμε πούδρες μετάλλων υψηλής ποιότητας (σίδηρος, ορείχαλκος, χαλκός, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, μπρούντζος, αλουμίνιο) από τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία. Είμαστε ικανοί να παράγουμε οποιαδήποτε P / M μέρη και αντικείμενα που δεν αναφέρονται παραπάνω, αλλά απαιτούνται από έναν πελάτη. Οι τυπικές εφαρμογές των πορώδων τμημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνουν: • βιομηχανίες αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων • υδραυλικά και πεπιεσμένου αέρα • μηχανές κλωστοϋφαντουργίας • όργανα μέτρησης • κλειδαριές και υλικά • διάφορα ηλεκτρικά υλικά • παράγουμε επίσης διακοσμητικά στοιχεία για έπιπλα, περιφράξεις και κάγκελα.

 2. ALMACENES GRAU BASSAS

  Ισπανία

  Αποθήκες για μέταλλα και χάλυβες. Εξειδίκευση στον τομέα των ημι-μεταλλουργικών υλικών που προέρχονται από τον τομέα του χάλυβα, μετάλλου, αλουμινίου και πλαστικών τεχνικών. Η δραστηριότητα της επιχείρησης έχει χτιστεί γύρω από την εμπορευματοποίηση των προϊόντων της, χονδρική και λιανική. Οι κύριοι πελάτες της είναι εργαστήρια, βιομηχανίες και επιχειρήσεις στον ναυτιλιακό τομέα. Ανοξείδωτα, χάλυβες, υδραυλικοί και διάτρητοι, μπρούτζος, χαλκός, ορείχαλκος, μεθακρυλικό...

 3. STINAKIS BROS CO

  Ελλάδα

  Κατασκευες χυτοπρεσσαριστων καλουπιων καθως και παραγωγη αυτων απο αλουμινιο ζαμακ και ορειχαλκο

 4. ART SOURCE EU

  Βουλγαρία

 5. LACKLEHNER

  Γερμανία

 1. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Ισπανία

 2. TORUN METAL GMBH

  Γερμανία

 3. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Αυστρία

 4. WWW.UKRBRASS.COM

  Ουκρανία

 5. IRON SALE EUROPE

  Βέλγιο

 6. COM.A.V. SRL

  Ιταλία

 7. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Ιταλία

 8. URALRESURS

  Ρωσία

 9. C.DENNIS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. ORJINAL METAL A.S.

  Τουρκία

 1. METALOPLASTIKA

  Σερβία

 2. MARIS EKOLOGIJA I POLJOPRIVREDA D.O.O.

  Κροατία

 3. M.G. MECCANICA SRL

  Ιταλία

 4. TALLERES M. SEOANE

  Ισπανία

 5. ELSAN HAMMADDE SANAYII A.S./ BRASS PRODUCER

  Τουρκία

 6. STAMPERIA SB

  Ιταλία

 7. METAL-SERWIS

  Πολωνία

 8. SHINE PRECISION INDUSTRIES

  Ινδία

 9. SHREE YOGI EXPORTS

  Γερμανία

 10. TRAFILERIA SEGESTA SRL

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορείχαλκος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

737 επιχειρήσεις