• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ορείχαλκος

Αποτελέσματα για

Ορείχαλκος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση λεπτών μεταλλικών μεμβρανών με μικρές ανοχές πάχους. Καλύπτουμε το πεδίο πάχους από 0, 005 mm έως 1, 00 mm. Από την αποθήκη μας παραδίδουμε διάφορες διαστάσεις που χάρη στη συσκευασία τους ενδείκνυνται απόλυτα για τη χρήση στο συνεργείο και για συναρμολογήσεις. Το υλικό αφαιρείται εύκολα στο απαιτούμενο μήκος από το μεγάλων διαστάσεων πλαστικό κουτί και, κατά περίπτωση, μπορεί κανείς να συνδέσει με συνδετήρες κουτιά με πλάτος υλικού 150 mm που χρησιμοποιούνται έως ένα πάχος 0, 250 mm. Κατά περίπτωση παραγγείλετε αυτούς τους συνδετήρες δωρεάν μαζί με το προϊόν. Ως άλλη επιλογή διαθέτουμε ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ σε αυτοκόλλητη έκδοση. Στην περίπτωση αυτή, το υλικό διαθέτει επίστρωση κόλλας χωρίς φορέα. Το πάχος της κόλλας είναι 0, 04 mm.

 2. ANKARA BRONZ

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυσή της το 1974, η ANKARA BRONZ έχει εξειδικευτεί σε ένα ποικίλο φάσμα μεθόδων χύτευσης που προέρχονται από την Τουρκία. Η εξειδίκευσή μας συνίσταται στην τέχνη της χύτευσης μπρούντζου, αλουμινίου, ορείχαλκου και διαφόρων ειδικών κραμάτων χαλκού, καθένα προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένες κλίμακες. Μεταξύ των διακεκριμένων κραμάτων μας συγκαταλέγονται ο μπρούντζος κασσιτέρου, ο μπρούντζος αλουμινίου, ο μπρούντζος μαγγανίου, ο μπρούντζος πυριτίου, ο μπρούντζος κασσιτέρου με μόλυβδο, ο μπρούντζος κασσιτέρου υψηλής περιεκτικότητας σε μόλυβδο και ο μπρούντζος κασσιτέρου νικελίου. Η γκάμα μας διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία κραμάτων ορείχαλκου, αλουμινίου και ειδικών κραμάτων χαλκού. Στον ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενο τομέα της τεχνολογίας μετάλλων αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διάθεσης καινοτομιών αιχμής στους πελάτες μας. Η βασική αρχή της ANKARA BRONZ παραμένει σταθερή — δέσμευση για την παροχή απαράμιλλης ποιότητας σε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Οι ορίζοντές μας εκτείνονται πέραν της χύτευσης καλύπτοντας ένα επιλεκτικό φάσμα μετάλλων: μπρούντζος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, εισαγόμενο ελατός χυτοσίδηρος, Peak, ανοξείδωτο χάλυβας, χάλυβας υδραργύρου, επιβελτιωμένος με λάδι χάλυβας κλπ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τα μηχανολογικά πλαστικά, όπως Kestamid, πολυαμίδια, Politef, Pom c, PVC και ίνες που διαθέτουμε. Γνωρίστε την εξαιρετική τεχνογνωσία και την καινοτομικότητα στη χύτευση και στα υλικά επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα. Η ANKARA BRONZ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στο δυναμικό χώρο των μετάλλων.

 3. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Το χυτήριο SRI, με έδρα το Commentry, κατασκευάζει πλήρη τεμάχια για όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται στη διαμόρφωση αυτοσκληρυνόμενης άμμου με αμιγή χαλκό, χαλκό με δομική σκλήρυνση χαλκοαλουμινίου, μπρούντζο με κασσίτερο, μπρούντζο με μόλυβδο, ορείχαλκο υψηλής αντίστασης. Η Saint Rémy Industrie (SRI) διαθέτει ολοκληρωμένο εργαστήριο κατεργασίας σε συνεχή εξέλιξη. Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής πλήρως φινιρισμένων και ελεγμένων προϊόντων, συνεπώς οι πελάτες μας χρειάζεται να απευθύνονται μόνο σε έναν και μοναδικό ανταποκριτή για μια εργασία

 4. LUM'ART

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LUM'ART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικός φωτισμός, Πολυέλαιοι, Φωτισμοί γραφείου, Ορείχαλκος, Διακοσμητικός φωτισμός, φωτιστικο οροφης, φωτιστικα οροφης εσωτερικων χωρων, χειροτέχνης, και Πολυέλαιοι. Έχει έδρα σε Pontgouin, Γαλλία.

 5. TORCAMES

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TORCAMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργασίες γεώτρησης, Χάλυβες, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ορείχαλκος, Φρεζάρισμα και τόρνευση πλαστικού και καουτσούκ, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, επεξεργασία αλουμινίου με ψηφιακό έλεγχο, και Εργασίες φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Espinhel Águeda, Πορτογαλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BREMETALL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BREMETALL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, μπρουντζινες ταινιες, ταινιες απο ανοξειδωτο χαλυβα, ταινιες απο χαλκο, Χάλκινο σύρμα, ορειχαλκινα ελασματα, αλουμινιο, ανοξείδωτο, και χαλκος. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 2. FILTO PROFILES

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FILTO PROFILES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, ορειχάλκινα προφίλ, μεταλλικες γωνιες, Ορείχαλκος, προφιλ για οικοδομες, βιομηχανικά προφίλ, ειδικα προφιλ βασει σχεδιου, και επίπεδο. Έχει έδρα σε Vallirana-Barcelona, Ισπανία.

 3. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, Καθαρισμός εξαρτημάτων, αφαιρεση της στιλπνοτητας, ταινιες, βούρτσα, κρουνοποιια, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, ανοξείδωτοι χάλυβες, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Böttingen, Γερμανία.

 4. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαστρα για σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, σιδηρουχα μεταλλα και κραματα, ραβδοι ορειχαλκου, Ορείχαλκος, και προφιλε εν θερμω. Έχει έδρα σε Chiari, Ιταλία.

 5. EXTRA FORGE D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXTRA FORGE D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Χαλκός και κράματα χαλκού, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ορείχαλκος, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Maribor, Σλοβενία.

 1. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία Lanza ιδρύθηκε με τη μορφή εμπορικής επιχείρησης. Με βάση την εμπορία μεταλλικών ημιτελών προϊόντων αναπτύχθηκε με την πάροδο των ετών με την ποιοτική παροχή συμβουλών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μια μακροπρόθεσμη συνεργατική επιχειρηματική σχέση με τους κύριους πελάτες που είναι κατασκευαστές τορναριστών εξαρτημάτων ακριβείας. Η μεταβίβαση της κυριότητας επιμέρους επιχειρήσεων επεξεργασίας μετάλλων ανάγκασε την εταιρεία Lanza να απευθύνεται απευθείας στον τελικό καταναλωτή προκειμένου να διασφαλίσει την αγορά διάθεσης με την επεξεργασία των εμπορικών προϊόντων σε τορναριστά εξαρτήματα. Η πρόσθετη εμπορία των τορναριστών εξαρτημάτων που προέκυψε έτσι οδήγησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στη σκέψη της απόκτησης μηχανημάτων και πρόσληψης προσωπικού, καθώς και της προσέλκυσης πελατών διαλυόμενων εξειδικευμένων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μικρής, αλλά εξελίξιμης παραγωγικής επιχείρησης.

 2. SINTER - M JSC

  Βουλγαρία

  Η Sinter-M JSC. είναι μια εταιρεία βιομηχανικών μηχανών που ειδικεύεται στην παραγωγή, το σχεδιασμό και την εφαρμογή διαφόρων εργαλείων και τεχνικών με τις τεράστιες δυνατότητες της πορώδους μεθόδου (πιο γνωστής ως Ρ / Μ) για την παραγωγή εξαρτημάτων και ειδών. Τα προϊόντα μας έχουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες. Για την παραγωγή μας χρησιμοποιούμε πούδρες μετάλλων υψηλής ποιότητας (σίδηρος, ορείχαλκος, χαλκός, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, μπρούντζος, αλουμίνιο) από τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία. Είμαστε ικανοί να παράγουμε οποιαδήποτε P / M μέρη και αντικείμενα που δεν αναφέρονται παραπάνω, αλλά απαιτούνται από έναν πελάτη. Οι τυπικές εφαρμογές των πορώδων τμημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνουν: • βιομηχανίες αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων • υδραυλικά και πεπιεσμένου αέρα • μηχανές κλωστοϋφαντουργίας • όργανα μέτρησης • κλειδαριές και υλικά • διάφορα ηλεκτρικά υλικά • παράγουμε επίσης διακοσμητικά στοιχεία για έπιπλα, περιφράξεις και κάγκελα.

 1. ALMACENES GRAU BASSAS

  Ισπανία

  Αποθήκες για μέταλλα και χάλυβες. Εξειδίκευση στον τομέα των ημι-μεταλλουργικών υλικών που προέρχονται από τον τομέα του χάλυβα, μετάλλου, αλουμινίου και πλαστικών τεχνικών. Η δραστηριότητα της επιχείρησης έχει χτιστεί γύρω από την εμπορευματοποίηση των προϊόντων της, χονδρική και λιανική. Οι κύριοι πελάτες της είναι εργαστήρια, βιομηχανίες και επιχειρήσεις στον ναυτιλιακό τομέα. Ανοξείδωτα, χάλυβες, υδραυλικοί και διάτρητοι, μπρούτζος, χαλκός, ορείχαλκος, μεθακρυλικό...

 2. STINAKIS BROS CO

  Ελλάδα

  Κατασκευες χυτοπρεσσαριστων καλουπιων καθως και παραγωγη αυτων απο αλουμινιο ζαμακ και ορειχαλκο

 3. ART SOURCE EU

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ART SOURCE EU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

 4. SELVA ANTONIO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SELVA ANTONIO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, τορνευτηριο ψηφιακου ελεγχου, αποστολες σε ολοκληρη την ευρωπη, και τορνευτα ειδη κιγκαλεριας. Έχει έδρα σε Primaluna, Ιταλία.

 5. LACKLEHNER

  Γερμανία

  Η εταιρεία LACKLEHNER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Fürstenzell, Γερμανία.

 6. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία MECANIZADOS Y FORMAS S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Catarroja, Ισπανία.

 7. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία PETER BLAU GES.M.B.H., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 8. TORUN METAL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TORUN METAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 1. IRON SALE EUROPE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία IRON SALE EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, μπρουτζος, μη σιδηρουχα μεταλλα, χυτοσιδηρος, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Huy, Βέλγιο.

 2. WWW.UKRBRASS.COM

  Ουκρανία

  Η εταιρεία WWW.UKRBRASS.COM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, ορειχαλκος σε ραβδους, και κραματα ορειχαλκου. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

 3. COM.A.V. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία COM.A.V. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Ορείχαλκος, βαφες για γυαλι, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, προφιλ απο μολυβδο, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Sansepolcro, Ιταλία.

 4. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Brozzo Di Marcheno, Ιταλία.

 5. C.DENNIS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία C.DENNIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυματοειδές χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, ανταλλακτικα, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Wickford, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. ORJINAL METAL A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ORJINAL METAL A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ραβδοι ορειχαλκου, χυτευση υπο πιεση ορειχαλκου, ραβδοι απο ορειχαλκο, και ορειχάλκινα προφίλ. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. BEULCO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEULCO GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά τελικά προϊόντα, κατασκευη πρωτοτυπων, Παραγωγή και επεξεργασία φασόν προϊόντων CNC, και Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Attendorn, Γερμανία.

 8. EMS INOX

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία EMS INOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά έπιπλα, Μεταλλικά έπιπλα, εργοστασιο επιπλων, βοηθητικα επιπλα, και μονωμενες σφραγιδες. Έχει έδρα σε Beiriz, Póvoa De Varzim, Πορτογαλία.

 9. WOODSTOCK PARTS UK LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία WOODSTOCK PARTS UK LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορείχαλκος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνευσης από ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Leicester, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. TALLERES M. SEOANE

  Ισπανία

  Η εταιρεία TALLERES M. SEOANE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, Χάλυβες ανοξείδωτοι, συστηματα ραφιων, Ραφιέρες ανοξείδωτου χάλυβα, και ορείχαλκος. Έχει έδρα σε SANTIAGO DE COMPOSTELA - A CORUÑA, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορείχαλκος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

742 Επιχειρήσεις