• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ορείχαλκος

Αποτελέσματα για

Ορείχαλκος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση λεπτών μεταλλικών μεμβρανών με μικρές ανοχές πάχους. Καλύπτουμε το πεδίο πάχους από 0, 005 mm έως 1, 00 mm. Από την αποθήκη μας παραδίδουμε διάφορες διαστάσεις που χάρη στη συσκευασία τους ενδείκνυνται απόλυτα για τη χρήση στο συνεργείο και για συναρμολογήσεις. Το υλικό αφαιρείται εύκολα στο απαιτούμενο μήκος από το μεγάλων διαστάσεων πλαστικό κουτί και, κατά περίπτωση, μπορεί κανείς να συνδέσει με συνδετήρες κουτιά με πλάτος υλικού 150 mm που χρησιμοποιούνται έως ένα πάχος 0, 250 mm. Κατά περίπτωση παραγγείλετε αυτούς τους συνδετήρες δωρεάν μαζί με το προϊόν. Ως άλλη επιλογή διαθέτουμε ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ σε αυτοκόλλητη έκδοση. Στην περίπτωση αυτή, το υλικό διαθέτει επίστρωση κόλλας χωρίς φορέα. Το πάχος της κόλλας είναι 0, 04 mm.

 2. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Γαλλία

  Το χυτήριο SRI, με έδρα το Commentry, κατασκευάζει πλήρη τεμάχια για όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται στη διαμόρφωση αυτοσκληρυνόμενης άμμου με αμιγή χαλκό, χαλκό με δομική σκλήρυνση χαλκοαλουμινίου, μπρούντζο με κασσίτερο, μπρούντζο με μόλυβδο, ορείχαλκο υψηλής αντίστασης. Η Saint Rémy Industrie (SRI) διαθέτει ολοκληρωμένο εργαστήριο κατεργασίας σε συνεχή εξέλιξη. Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής πλήρως φινιρισμένων και ελεγμένων προϊόντων, συνεπώς οι πελάτες μας χρειάζεται να απευθύνονται μόνο σε έναν και μοναδικό ανταποκριτή για μια εργασία

 3. TORCAMES

  Πορτογαλία

 4. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Γερμανία

 5. FILTO PROFILES

  Ισπανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Ιταλία

 3. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία Lanza ιδρύθηκε με τη μορφή εμπορικής επιχείρησης. Με βάση την εμπορία μεταλλικών ημιτελών προϊόντων αναπτύχθηκε με την πάροδο των ετών με την ποιοτική παροχή συμβουλών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μια μακροπρόθεσμη συνεργατική επιχειρηματική σχέση με τους κύριους πελάτες που είναι κατασκευαστές τορναριστών εξαρτημάτων ακριβείας. Η μεταβίβαση της κυριότητας επιμέρους επιχειρήσεων επεξεργασίας μετάλλων ανάγκασε την εταιρεία Lanza να απευθύνεται απευθείας στον τελικό καταναλωτή προκειμένου να διασφαλίσει την αγορά διάθεσης με την επεξεργασία των εμπορικών προϊόντων σε τορναριστά εξαρτήματα. Η πρόσθετη εμπορία των τορναριστών εξαρτημάτων που προέκυψε έτσι οδήγησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στη σκέψη της απόκτησης μηχανημάτων και πρόσληψης προσωπικού, καθώς και της προσέλκυσης πελατών διαλυόμενων εξειδικευμένων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μικρής, αλλά εξελίξιμης παραγωγικής επιχείρησης.

 4. SINTER - M JSC

  Βουλγαρία

  Η Sinter-M JSC. είναι μια εταιρεία βιομηχανικών μηχανών που ειδικεύεται στην παραγωγή, το σχεδιασμό και την εφαρμογή διαφόρων εργαλείων και τεχνικών με τις τεράστιες δυνατότητες της πορώδους μεθόδου (πιο γνωστής ως Ρ / Μ) για την παραγωγή εξαρτημάτων και ειδών. Τα προϊόντα μας έχουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες. Για την παραγωγή μας χρησιμοποιούμε πούδρες μετάλλων υψηλής ποιότητας (σίδηρος, ορείχαλκος, χαλκός, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, μπρούντζος, αλουμίνιο) από τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία. Είμαστε ικανοί να παράγουμε οποιαδήποτε P / M μέρη και αντικείμενα που δεν αναφέρονται παραπάνω, αλλά απαιτούνται από έναν πελάτη. Οι τυπικές εφαρμογές των πορώδων τμημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνουν: • βιομηχανίες αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων • υδραυλικά και πεπιεσμένου αέρα • μηχανές κλωστοϋφαντουργίας • όργανα μέτρησης • κλειδαριές και υλικά • διάφορα ηλεκτρικά υλικά • παράγουμε επίσης διακοσμητικά στοιχεία για έπιπλα, περιφράξεις και κάγκελα.

 5. ALMACENES GRAU BASSAS

  Ισπανία

  Αποθήκες για μέταλλα και χάλυβες. Εξειδίκευση στον τομέα των ημι-μεταλλουργικών υλικών που προέρχονται από τον τομέα του χάλυβα, μετάλλου, αλουμινίου και πλαστικών τεχνικών. Η δραστηριότητα της επιχείρησης έχει χτιστεί γύρω από την εμπορευματοποίηση των προϊόντων της, χονδρική και λιανική. Οι κύριοι πελάτες της είναι εργαστήρια, βιομηχανίες και επιχειρήσεις στον ναυτιλιακό τομέα. Ανοξείδωτα, χάλυβες, υδραυλικοί και διάτρητοι, μπρούτζος, χαλκός, ορείχαλκος, μεθακρυλικό...

 1. STINAKIS BROS CO

  Ελλάδα

  Κατασκευες χυτοπρεσσαριστων καλουπιων καθως και παραγωγη αυτων απο αλουμινιο ζαμακ και ορειχαλκο

 2. ART SOURCE EU

  Βουλγαρία

 1. LACKLEHNER

  Γερμανία

 2. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Αυστρία

 3. TORUN METAL GMBH

  Γερμανία

 4. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Ισπανία

 5. IRON SALE EUROPE

  Βέλγιο

 6. WWW.UKRBRASS.COM

  Ουκρανία

 7. COM.A.V. SRL

  Ιταλία

 8. URALRESURS

  Ρωσία

 1. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Ιταλία

 2. BEULCO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. ORJINAL METAL A.S.

  Τουρκία

 4. C.DENNIS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. SHREE YOGI EXPORTS

  Γερμανία

 6. METALCENTER GROUP A/S

  Δανία

 7. ENSA METAL GIDA TEKS SAN VE DIS TIC LTD STI

  Τουρκία

 8. GAROM S.RL. A SOCIO UNICO

  Ιταλία

 9. M.G. MECCANICA SRL

  Ιταλία

 10. METAL-SERWIS

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορείχαλκος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

749 επιχειρήσεις