• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οπωροφόρα δέντρα

Αποτελέσματα για

Οπωροφόρα δέντρα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η Milis Nurseries εξειδικεύεται στην παραγωγή και στο εμπόριο οπωροφόρων φυτών και καρποφόρων φυτών. Μέσα στην δεκαετία του 60, ο Konstantinos Milis, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των ελληνικών δέντρων για υγιεινό αναπαραγωγικό υλικό, χρησιμοποιεί τις παλιές γνωστές πρακτικές της περιοχής και, σε συνεργασία με γεωπόνους, ξεκινά την δημιουργία του πρώτου οπωροπευτικού φυτωρίου (ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα, δαμάσκηνα, μήλα, αχλάδια, αμύγδαλα, καρύδια κ.λπ.).Μερικά χρόνια αργότερα, ο γιος τους και τωρινός ιδιοκτήτης, Vassilios Milis, αναλαμβάνει την διοίκηση της επιχείρισης και εμπλουτίζει την ποικιλία των προσφερόμενων ειδών, θεμάτων και ποικιλιών. Σε συνεργασία με εγχώρια και ευρωπαϊκά ινστιτούτα και πανεπιστήμια, αναπτύξαμε δέντρα ικανά να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση των παραγωγών ενώ φροντίζουμε για την τήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας για τα οπωροφόρα μας δέντρα.Ταυτόχρονα, επενδύσαμε στους ανθρώπινους πόρους με αγρονόμους στοχεύοντας την υπηρεσία μετά την πώληση. Σε συνεργασία με τον αγρότη, παρέχοντας γνώσεις σε θέματα καλλιέργειας όποτε χρειάζεται (προστασία φυτών, λίπανση, αναπαραγωγή κ.λπ) σεβόμενοι τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις. Επειδή η επιχείρηση είναι ευρέως γνωστή στην ευρωπαϊκή αγορά, λαμβάνει αυξανόμενο όγκο πληροφοριών και νέες ποικιλίες. Πολυετή πείρα και συνεχή έρευνα μας έδωσαν την δυνατότητα να υιοθετήσουμε νέες τεχνολογίες, συμμετέχοντας συνεπώς σε μεγαλύτερα έργα, ακόμα και στο εξωτερικό, και συμμετέχουμε σε όλα τα στάδια από την φύτευση μέχρι την αποκομιδή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Σερβία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια ομάδα πεπειραμένων επαγγελματικών που ασχολούμαστε με την παραγωγή οπωροφόρων δένδρων, διακοσμητικών φυτών, φυταρίων & υλικού πολλαπλασιασμού. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, την απαραίτητη τεκμηρίωση σε συνδυασμό με εξειδικευμένη εξυπηρέτηση & προσωπική προσέγγιση. Η παραγωγή μας είναι άριστης ποιότητας, τυποποιημένη ενώ χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονη τεχνολογία & τεχνογνωσία στην καλλιέργεια των φυτών. Οι αγοραστές παραλαμβάνουν προϊόντα άριστης ποιότητας με βάση του διεθνείς κανονισμούς.

 3. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Σερβία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KALEM DJORDJEVIC NURSERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, Οπωροφόρα δέντρα, διακοσμητικα φυτα, τριανταφυλλακια, αχλαδιες, φουντουκιες, Οπωροφόρα φυτά, και Οπωροφόρα δέντρα. Έχει έδρα σε Milutovac, Σερβία.

 4. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, φυτώρια κηπουρικής, Φυτά, φυτώρια με ελαιόδενδρα, μεσογειακα φυτα, οπωροφορα δεντρα, ελαιοδεντρα, και φοινικες. Έχει έδρα σε Elche-Alicante, Ισπανία.

 5. BRAND FYTO I.K.E

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση φυτωρίων BRAND FYTO I.K.E. είναι μια επιχείρηση η οποία έχει δημιουργηθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 με την οικογενεια BRANIOTI , για να μπορέσει να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση δενδρυλλίων οπωροφόρων δέντρων, τα οποία ήταν και είναι η αρχική υποδομή για την ευοίωνη προοπτική της δενδροκομίας.Διαθέτουμε μια πληθώρα επιλογών σε δενδρύλλια , ποικιλίες και πειραματιζόμαστε συνεχώς σε όλους τους τύπους υποκειμένων ανά είδος (μητρική φυτεία 120 στρεμμάτων και εντομοστεγές θερμοκήπιο) εξυπηρετώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η πρωτοτυπία των φυτωρίων μας είναι ότι από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα είμαστε οι μόνοι και οι πρώτοι που διαθέτουμε όλα τα είδη μας μόνο σε υποκείμενα ιστοκαλλιέργειας (in vitro).Επίσης, διαθέτουμε για όλα τα είδη οπωροφόρων δένδρων, το ανάλογο υποκείμενο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει, για την σίγουρη επιτυχία της καλλιέργειας σε οποιοδήποτε σύστημα φύτευσης και εδάφους.Πάντοτε φροντίζαμε οι ποικιλίες όλων των ειδών να είναι οι πλέον σύγχρονες και οι πιο αποδοτικές για τους συνεργάτες μας.Αυτό το επιτυγχάνουμε με την συνεχή παρακολούθηση όλων των σύγχρονων τάσεων της αγοράς και του καταναλωτή.Επίσης αξιολογούμε σε δικό μας χώρο, όλες τις νέες ποικιλίες.Εκτός από την Ελλάδα την τελευταία δεκαπενταετία, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εξάγει τα προϊόντα της, σε όλα τα Βαλκάνια, Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη και Κεντρική Ασία.Βασικός και πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παρακολούθ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VIVEROS BROKAW

  Ισπανία

  Περισσότερα από 25 χρόνια στην παραγωγή φυτών αβοκάντο, μάνγκο και άλλων οπωροφόρων δέντρων. Η επιχείρηση BROKAW ESPAÑA, S.L. είναι ένα φυτώριο με τροπικά οπωροφόρα δέντρα και βρίσκεται στην κοιλάδα Vélez-Málaga, στη Νότια Ισπανία, ειδικεύεται στην παραγωγή φυτών αβοκάντου και μάγκου που προορίζονται για τις αγορές της Νότιας Ευρώπης και της Βόρειας Αφρικής. Η Brokaw España, S.L. προσφέρει τα τελευταία σχέδια και εμπορικές διεθνείς ποικιλίες προκειμένου να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες της.

 2. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Ιταλία

  Η Fruttidoro ειδικεύεται στην παραγωγή και την πώληση φυτών για τον κήπο και οπωροφόρων δέντρων σε βάζο. Σχεδιασμός, υλοποίηση και συντήρηση κήπων. Πωλούνται οπωροφόρα δέντρα, φυτά κήπου, καλλωπιστικά φυτά και οπωροφόρα δέντρα του χτες. Στον ηλεκτρονικό ιστότοπο πωλήσεων των φυτωρίων Dalmonte Faenza (RA), www.fruttidoro.com μπορείτε να ανακαλύψετε και να αγοράσετε περισσότερες από 500 ποικιλίες αρχαίων ξεχασμένων φυτών, φυτά κήπου και οπωροφόρα δέντρα στο βάζο, για να επιλέξετε από τον κατάλογό μας.

 3. FYTORIA PASXALIS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας είναι κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη πείρα τόσο στην παραγωγή οπωροφόρων καλλωπιστικών φυτών και τριανταφυλλιάς με πλούσια ποικιλία χρωμάτων. Ο τομέας του φυτωρίου λειτουργεί από το 1960 σαν αρχή με υπεύθυνο παραγωγό τον ΠΑΣΧΑΛΗ ΙΩΑΝΝΗ και στην συνέχεια τον γιό ΠΑΣΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Ιωάννη. Το τελευταίο χρόνο η επιχείρηση αποκτά και νέο μέλος τον Πασχάλη Ιωάννη του Δημητρίου. Στα φυτώρια μας συνεχίζοντας την παράδοση παράγουμε γύρω στα 400 διαφορετικά είδη και ποικιλίες. Επιλέγουμε ποικιλίες με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτει σήμερα η αγορά. Εμβολιάζουμε πάνω σε επιλεγμένα υποκείμενο χρησιμοποιώντας εμβόλια από μητρικές φυτείες.Τα φυτώρια ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ βρίσκονται στην ΕΔΕΣΣΑ Νομού ΠΕΛΛΗΣ στο 1ο χιλιόμετρο ΕΔΕΣΣΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επισκεφτείτε τα φυτώρια μας.

 4. PLANT NURSERY GOGIS DIMITRIOS

  Ελλάδα

  Η φυτωριακη μας επιχειρηση δραστηριοποιειται στον τομεα της παραγωγης οπωροφορων & καλλωπιστικων δεντρων, περισσοτερα απο 50 ετη συνεργαζομενη με αρκετα μεγαλα φυτωρια σε ελλαδα, κυπρο και σε χωρες της ευρωπης. Διαθετουμε εμπειρια στην παραγωγη πιστοποιημενων και αριστα ελεγμενων δεντρων τα οποια καλλιεργουμε με μεγαλη προσοχη, ενω διαθετουμε ποικιλιες για νεες καλλιεργιεσ.Η παραγωγη μας περιλαμβανει: α) οπωροφορα: 1) ροδακινα, 2) νεκταρινια, 3) κερασια, 4) βερικοκα, 5) δαμασκηνα, 6) μηλα, 7) αχλαδια, 8) συκα, 9) μουσμουλα, 10) ροδια, 11) κυδωνια, 12) λωτοι, 13) μυρτιλο, 14) ιπποφαες, 15) γκοτζι μπερι, 16) μυρτιλο, 17) κρανα.(Ολα τα παραπανω διατιθενται σε πολλες ποικιλιες)β) ακροδρυα: 1) καρυδια, 2) καστανα, 3) φουντουκια, 4) αμυγδαλα. (Διατιθενται σε πολλες ποικιλιες)γ) καλλωπιστικα: 1) πλατανος acerifolia, 2) ψευδοπλατανος, 3) μοσχοϊτια, 4) ακακια κων/λεως, 5) κερλεουτερια ελεγκανς, 6) καταλπη, 7) λικιδαμπαρη, 8) κουτσουπια, 9) λιριοδεντρο, 10) φωτινια, 11) αργυροφυλλη, 12) προυνος π

 5. VIVEROS JÓDAR

  Ισπανία

  Φυτώριο: ειδικός σε δέντρα κάθε είδους. Χειροποίητη επεξεργασία. Δική μας παραγωγή αμυγδαλιών, οπωροφόρων δέντρων (υβρίδια βλαστών 677, gxn), ελαιόδεντρων, καλλωπιστικών δέντρων. Γενικές κηπευτικές εργασίες.

 1. SOLJARDI SL

  Ισπανία

  Εμπόριο χονδρικής. Είμαστε αφοσιωμένοι στην καλλιέργεια οπωροφόρων δένδρων σε κιβώτια, με 4 εκτάρια εγκατάστασης. φυτώρια κηπουρικής.

 2. VIVEROS BLANCO S.L.

  Ισπανία

  Παραγωγός τροπικών και υποτροπικών οπορωφόρων δένδρων : αβοκάντο, μάνγκο, λίτσι, μακαντάμια, εξωτικά φρούτα anone, lucumas.

 1. PANAGIOTOPOYLOS WALNUT AND PISTACHIO TREE NURSERIES

  Ελλάδα

  παραγωγή φυτών καρυδιάς , φυστικιάς

 2. LA FINCA PLANTAS

  Ισπανία

  Η εταιρεία LA FINCA PLANTAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγείς φοινίκων, ελαιοδεντρα, και εξαγωγείς μεσογειακών φυτων. Έχει έδρα σε Elche, Ισπανία.

 3. PR AGRO PROJEKT

  Σερβία

  Η εταιρεία PR AGRO PROJEKT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, και Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Krusevac, Σερβία.

 4. BONNET FRERES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BONNET FRERES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα δέντρα, Φυτώρια και δασοκομία, Οπωροφόρα δέντρα, Φυτώρια και δασοκομία, και δεντρα. Έχει έδρα σε Jollain-Merlin, Βέλγιο.

 5. LUXURYTREES.COM®

  Αυστρία

  Η εταιρεία LUXURYTREES.COM®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, Οπωροφόρα δέντρα, Δένδρα μπονσάι, αρχιτεκτονικη τοπιου, Φυτά σε γλάστρες, Οπωροφόρα δέντρα, και Δένδρα μπονσάι. Έχει έδρα σε St. Johann In Tirol, Αυστρία.

 6. NED BOSKE

  Σερβία

  Η εταιρεία NED BOSKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει έδρα σε Trstenik, Σερβία.

 7. VIVEROS DEL SURESTE

  Ισπανία

  Η εταιρεία VIVEROS DEL SURESTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, οπωροφορα δεντρα, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Caravaca De La Cruz-Murcia, Ισπανία.

 8. A

  Σερβία

  Η εταιρεία A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει έδρα σε Krusevac, Σερβία.

 1. PRODUCCIÓN ORNAMENTAL MEDITERRÁNEO

  Ισπανία

  Η εταιρεία PRODUCCIÓN ORNAMENTAL MEDITERRÁNEO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει έδρα σε El Ejido, Ισπανία.

 2. JPV MIDDENDORF LTD.

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία JPV MIDDENDORF LTD., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά φυτωρίου, καρυδιες, και Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Nikolovo, Βουλγαρία.

 3. WALTREE NURSERY

  Τουρκία

  Η εταιρεία WALTREE NURSERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδιες. Έχει έδρα σε Balikesir, Τουρκία.

 4. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φύτευση, Οπωροφόρα δέντρα, Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φύτευση, και Οπωροφόρα δέντρα. Έχει έδρα σε Girov, Ρουμανία.

 5. KWALIFIKOWANA SZKÓŁKA DRZEWEK OWOCOWYCH KRZYSZTOF TYPER

  Πολωνία

  Η εταιρεία KWALIFIKOWANA SZKÓŁKA DRZEWEK OWOCOWYCH KRZYSZTOF TYPER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτώρια κηπουρικής. Έχει έδρα σε Zasów, Πολωνία.

 6. BOOMKWEKERIJ EBBEN

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία BOOMKWEKERIJ EBBEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπωροφορα δεντρα, και δεντρα. Έχει έδρα σε Cuijk, Κάτω Χώρες.

 7. GRUPO CEBOLLETA

  Ισπανία

  Η εταιρεία GRUPO CEBOLLETA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οπωροφόρα δέντρα, Φρούτα, Οπωροφόρα δέντρα, και εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Hoya Del Campo, Ισπανία.

 8. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία BAMSCHOUL MARTIN WAHL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα δέντρα, ανθοφόρα δέντρα, Οπωροφόρα δέντρα, δεντρα, και διαρρυθμιση κηπων. Έχει έδρα σε Eppeldorf, Λουξεμβούργο.

 9. EARL BRAVARD PEPINIERES

  Γαλλία

  Η εταιρεία EARL BRAVARD PEPINIERES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπωροφορα δεντρα. Έχει έδρα σε Barrou, Γαλλία.

 10. RASADNIK PROLEĆE

  Σερβία

  Η εταιρεία RASADNIK PROLEĆE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα δέντρα, Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Οπωροφόρα δέντρα, Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτά. Έχει έδρα σε Trstenik, Σερβία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οπωροφόρα δέντρα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

155 Επιχειρήσεις