• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οικοδομικά υλικά

Αποτελέσματα για

Οικοδομικά υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FENTO

  Κάτω Χώρες

  Οι Geert Kaal και René van Rijn δημιούργησαν ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΟΝΑΤΩΝ FENTO. Ανέπτυξαν μαζί τα προστατευτικά γονάτων FENTO. Το 2000, ο ιστοπλοϊος René van Rijn επισκέφθηκε τον ιατρό του για έναν χρόνιο πόνο στο γόνατο. Ο ιατρός τον παρέπεμψε στον φυσικοθεραπευτή Geert Kaal, ο οποίος εξειδικεύεται στους πόνους της πλάτης και των γονάτων. Μετά από δέκα θεραπείες, τα προβλήματα που είχε στο γόνατο ο René εξαφανίστηκαν αλλά επανήλθαν μετά από 3 μήνες με τα ίδια φυσικά συμπτώματα. Αλλά χειρότερα, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε πλέον να στηριχθεί στα γόνατα του για να εργαστεί, ο René είχε ήδη αγοράσει και δοκιμάσει αρκετά προστατευτικά γονάτων αλλά τίποτα δεν τον βοηθούσε. Οπότε ρώτησε τον Geert: “Μπορείς να με βοηθήσεις ώστε να αναπτύξω έναν προστατευτικό γονάτων με το οποίο να μπορώ να εργαστώ; ”. Μετά από μελέτη της "θέσης του γονάτου", δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν στο ¨σχήμα-αφρού" ώστε να βρεθεί η σωστή εργονομική μορφή. Από κει, κατασκευάστηκαν διάφορα πρωτότυπα και δοκιμάστηκαν από διάφορους "δοκιμαστές στήριξης στα γόνατα" όπως εφαρμοστές μοκέτας, οικοδόμοι, εγκαταστάτες παρκέ και πλίνθων. Η ιδέα είχε προκύψει. Έπρεπε να αναπτύξουμε ένα προστατευτικό γονάτου όπου η πίεση δεν επιδίδεται μόνο στο γόνατο αλλά και στο κάτω μέρος του ποδιού. Επίσης, έπρεπε να είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Πέντε χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο σχέδιο στην αγορά. Ενοικιάσαμε το μικρότερο περίπτερο της έκθεσης και ξεπουλήσαμε μετά από δύο ημέρες. Η συνέχεια είναι γνωστή.Έχουμε πλέον πάνω από 500 000 ικανοποιημένους χρήστες σε περισσότερες από 10 χώρες. Απολαμβάνουμε την καθημερινή μας περιπέτεια και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την FENTO διεθνώς.

 2. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Η HAOBO STONE COMPANY LIMITED ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων προϊόντων. Διαθέτουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μνημείων και της γλυπτικής. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μνημεία, επιτάφιες πέτρες, κολουμβάριο, μαυσωλεία, πέτρινα γλυπτά, συντριβάνια, εστίες, πάγκοι, πλάκες, πλακάκια, σιδηρόδρομοι, σκάλες και διαρρύθμιση κήπων. Χάρη στην καταρτισμένη μας ομάδα που αποτελείται από γλύπτες και σχεδιαστές CAD, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας υποστηρίζουμε για τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προτύπων που δημιουργούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε επίσης πολλά διάφορα είδη πέτρινων υλικών, όπως ο γρανίτης, το μάρμαρο, ο ασβεστόλιθος ή η τραβερτίνα που μας δίνουν την δυνατότητα μεγάλης ευελιξίας. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, ISO14001 και OHSAS 18001 . Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διατηρήσουμε αυτά τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας. Σήμερα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νοτιοανατολική Ασία ή Αφρική.

 3. ARGOFILM

  Ελλάδα

  Η ARGOFILM ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1969 στις ιδιόκτητες της εγκαταστάσεις στην Πυργέλλα του Αργους, κατασκευάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα πλαστικές πλεκτές τσάντες για την συσκευασία γεωργικών προϊόντων όπως πατάτες, κρεμμύδια και άλλα. Χάρη στην συνεχή παρουσία της και στην αδιάκοπη λειτουργία της όλα αυτά τα χρόνια, που επιβεβαιώνουν την άριστη της δομή καθώς και την ποιότητα των προϊόντων της, η εταιρεία έγινε αποδεκτή τόσο στην Ελληνικά αγορά όσο και στην αγορά της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης. Η συνεχής της παρουσία σε εκθέσεις στον παραγωγικό τομέα έδωσαν στην εταιρεία την ευκαιρία να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της. Σήμερα, η εταιρεία κατασκευάζει, πλην των " παραδοσιακών τσαντών"¨, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως, δίχτυα σκίασης, υφαντά και πλεκτά αδιάβροχα υφάσματα, δίχτυα δόμησης, πλέγματα σήμανσης οδοστρώματος, πλαστικά φίλτρα, διχτυωτά φράγματα ιχθύων, τσάντες προπυλενίου, δίχτυα για κιγκλιδώματα, μεμβράνη αποστράγγισης.Μπορείτε, μέσα από τις σελίδες του ιστοτόπου μας, να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση μας, τα προϊόντα μας και των τρόπο επικοινωνίας. Η πρόσβαση είναι δυνατή από οποιαδήποτε συσκευή, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε οποιαδήποτε στιγμή και να μας στείλετε άμεσα ένα μήνυμα . Από κει θα λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα που δημιουργεί η εταιρείας μας ή σχετικά με την συμμετοχή μας σε έκθεση ώστε να γνωριστούμε και να δείτε τα προϊόντα από κοντά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Αυστρία

  Η ISOSPAN GmbH διακρίνεται εδώ και δεκαετίες αφενός για τις καινοτομικές λύσεις της και αφετέρου για τη μακροπρόθεσμα προσανατολισμένη εταιρική πολιτική. Η εταιρεία SALZBURGER δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και έχει ειδικευτεί στους ακόλουθους τομείς: εξειδικευμένες πέτρες επένδυσης από ροκανίδια, φινιρίσματα τοίχων από ροκανίδια και πλάκες μόνωσης από ροκανίδια. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων επιτρέπει σχεδόν κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση. Τα προϊόντα μας: • Προκατασκευασμένα υλικά τοιχοποιίας • Τσιμεντόλιθοι ξύλου • Επενδύσεις τοίχου από φυσική πέτρα • Παλέτες • Μονώσεις τοίχου • Θερμομόνωση με τη μέθοδο έγχυσης

 5. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Ρωσία

  Το κύριο προϊόν της εταιρείας μας είναι οι ξύλινες δοκοί σε σχήμα Ι (SK Beam®). Οι δοκοί μας, χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχία, σε δάπεδα, σε οροφές σε στοιχεία πλαισίων σε αστικές και βιομηχανικές κατασκευές.Η Karkas Komplekt LLC προσφέρει σύγχρονα ξύλινα συστήματα δαπέδων και τραβερσών με βάσει δοκούς σε Ι (SK Beam®) με δίκτυο κατασκευασμένο από OSB και πατούρες από LVL. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 13 χρόνια και είναι αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής ξύλινων δοκών σε Ι στην Ρωσία και στην Ευρώπη. Η αποστολή και ο στόχος της εταιρείας μας είναι να προωθήσει την καναδική τεχνολογία κατασκευής δοκών σε Ι στις αγορές της Ρωσίας και της Ευρώπης. Για αυτό χρησιμοποιούμε την τεχνολογία Nascor και αγοράζουμε υλικά αποκλειστικά από τους καλύτερους Ρώσους και ξένους κατασκευαστές. 'Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση ΕΕ και έχουν περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ αντοχής, αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε ένα διεθνές σύστημα δοκιμής των προϊόντων. 'Όλες οι δοκιμές και τα πιστοποιητικά επιβεβαίωσαν απλώς την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VINCE COMPANY

  Γαλλία

  Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Τουρκία

  Η Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. είναι ένας προμηθευτής διαφόρων υλικών κατασκευών και φυσικού αερίου από το Denizli της Τουρκίας. Με άνω των δέκα ετών εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών, εργαζόμαστε πάντοτε για τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στον εκθεσιακό χώρο μας 650 m2 στο Gümüşçay και στους εκθεσιακούς χώρους των παραρτημάτων μας 1150 m2 Ege ceramic. Σας παρέχουμε οτιδήποτε χρειάζεστε σε είδη υγιεινής και κεραμικά προϊόντα με τους πεπειραμένους συμβούλους πωλήσεων της εταιρείας μας. Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε ετήσια βάση με την καινοτομική μας προσέγγιση. Ως Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. διαθέτουμε υλικά κατασκευής υποδομών όπως: •σωλήνες και ρακόρ, •υλικά κατασκευών, όπως πλαστικά εξαρτήματα, στη ομάδα κεραμικών υλικών: •δικλείδες και αξεσουάρ λουτρού, •νιπτήρες, •λεκάνες αποχωρητηρίων, •επιστρώσεις δαπέδων λουτρού, •είδη υγιεινής και πολλά άλλα προϊόντα μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Το όραμά μας είναι να στηρίζουμε τα προϊόντα μας χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα παρά τις συνθήκες έντονου ανταγωνισμού στην αγορά και να υιοθετούμε κατ' αρχήν την καινοτομική μας προσέγγιση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. PROMSTROIKONTRAKT

  Ρωσία

  Η "PromStroiKontrakt" εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην ένταξη, μηχανική και τεχνική υποστήριξη από μονολιθικές κατασκευές κτιρίων και δομών με διάφορες δυσκολίες, συμπεριλαμβάνοντας εργασίες τεχνολογίας, καλουπώματος, χαλύβων ενίσχυσης, σκυροδέματος, μόνωσης, εργασίες φινιρίσματος και μηχανικής. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η τεχνολογία καλουπώματος. Ο χαρτοφύλακας των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων: ξύλινη δοκός, συστήματα καλουπώματος με μεγάλο πάνελ και ελαφριά, πύργος αντιστήριξης, ικρίωμα, τηλεσκοπικά στηρίγματα, υδραυλικά συστήματα καλουπώματος αυτόματης αναρρίχησης. Η κατάλληλη και έγκαιρη υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών, η βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας, η συνεχής κατάρτιση προσφέρουν αξιοπιστία και ανώτατη ποιότητα στα προϊόντα- και έτσι οι εταιρείες του ομίλου PromStroyKontrakt Group κατέκτησαν την κορυφή σε πολλούς τομείς της αγοράς στον χώρο της δόμησης συνδυάζοντας ικανότητες παραγωγής, διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας και μηχανικής.Μεταξύ των έργων μας συγκαταλέγονται: Κατασκευή πυρηνικών σταθμών, κατασκευή υδραυλικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, γέφυρες, σήραγγες, οδικά δίκτυα.

 4. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

 5. RADHISONS

  Γαλλία

 1. BIOSTART.EU

  Γαλλία

 2. PEDRES MAGAMI

  Ισπανία

 1. WIN 2 TRADE

  Πολωνία

 2. COLLINET GRES & BETON

  Βέλγιο

 3. STIFERITE S.P.A.

  Ιταλία

 4. VISTAGARDEN GMBH

  Γερμανία

 5. SARO BATIMENT

  Γαλλία

 6. MABEGRA

  Βέλγιο

 7. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Ιταλία

 8. GIORNI ALDO S.R.L.

  Ιταλία

 1. WE PLUS GROUP

  Τουρκία

 2. BIMEX SOLUTIONS

  Βέλγιο

 3. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Αυστρία

 4. E.P. S.R.L.

  Ιταλία

 5. OMAT

  Γαλλία

 6. RIZZUTI SRL

  Ιταλία

 7. TURKOGLU

  Τουρκία

  Η εταιρεία Sensoylar ιδρύθηκε με την επωνυμία TURKOGLU το 1978, και ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Τουρκία υλικών όπως μετρητές νερού, μεταλλικοί εύκαμπτοι αγωγοί νερού και αερίου, εγκαταστάσεις και σύνδεσμοι, προϊόντα πυροπροστασίας και ειδικές κατασκευές. Αναπτύχθηκε σε μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην βιομηχανία με το σήμα της να φημίζεται για τον επαγγελματισμό της χάρη στην αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα, ποιότητα και σταθερότητα του προϊόντος της. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας νερού, αερίου και λυμάτων. Η εταιρεία συνέχισε να επενδύει σε τεχνολογικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες της αγοράς από δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου να αυξήσεις τις πωλήσεις της τόσο στην εγχώρια όσο στην διεθνή αγορά. Η εταιρεία προχώρησε σε εξαγωγές σε πολλές αγορές παγκοσμίως όπου την ακολούθησαν ανταγωνιστές της βιομηχανίας. Η πλειονότητα της παραγωγικής και διαχειριστικής διαδικασίας κατέχει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, σήμανση CE, MID, οδηγία ISO-EU, πρότυπα GOST, EN, TSE.

 8. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Γερμανία

  Από την ανάπτυξη των πρώτων στεγανοποιήσεων για σωλήνες τροφοδοσίας και απαγωγής το 1961 έχουμε αναπτύξει πολλές καινοτομικές λύσεις. Τα προϊόντα μαζικής παραγωγής της εταιρείας μας διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και τη στεγανότητα. Το αυτό ισχύει για τις ειδικές κατασκευές μας που παράγουμε ευχαρίστως για λογαριασμό σας με βάση τις απαιτήσεις σας. Τα προϊόντα μας και οι ειδικές κατασκευές είναι έτοιμα για αποστολή εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εδώ και 55 χρόνια, η επωνυμία «Rabeneick» είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την ασφάλεια.

 9. CBG COMPOSITES GMBH

  Γερμανία

  Η CBG Composites GmbH αναπτύσσει, παράγει και διανέμει καινοτόμα, πυρίμαχα, θερμομονωτικά και ηχομονωτικά σύνθετα δομικά υλικά για διάφορους βιομηχανικούς τομείς εφαρμογής, όπως π.χ. πλοία και υπεράκτιες κατασκευές, έργα πολιτικού μηχανικού, βιομηχανικής λύσεις πυροπροστασίας και ηχομόνωσης. Η γκάμα παραγωγής της CBG Composites GmbH περιλαμβάνει πυρίμαχα και πυράντοχα, θερμομονωτικά και ηχομονωτικά πάνελ τύπου σάντουιτς με βάση ίνες βασάλτη, προ-εμποτίσματα και κεραμικά, καθώς και ελάσματα από ίνες γυαλιού που βασίζονται τόσο σε ρητίνη όσο και σε μη οργανική μήτρα. Ο τόπος παραγωγής το 2020 θα συμπληρώσει την 100η επέτειό του.

 10. QUARRIES KARYSTOS STONES AND SLABS

  Ελλάδα

  Πέτρες Καρύστου, Πλάκες Καρύστου Μπαλτάς Νικόλαος.Το λατομείο μας ιδρύθηκε το 1979 με σκοπό την εξόρυξη σχιστόλιθων ("πέτρες - πλάκες Καρύστου») περιοχής Καρύστου. Στην συνέχεια ακολούθησε επεξεργασία των πετρωμάτων και μεταφορά σε όλη την Ελλάδα με δικά μας φορτηγά αυτοκίνητα. Είμαστε μια επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στις Πλάκες Καρύστου. Ειλικρινής και αξιόπιστοι με αναγνώριση από τους πελάτες μας. Έχουμε δημιουργήσει μια επιχείρηση με λατομεία εξόρυξης και σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας με πελάτες (κυρίως χονδρική) στην Ελληνική και ξένη αγορά.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικοδομικά υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26.788 επιχειρήσεις

Χ'ωρες