• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οικοδομικά υλικά

Αποτελέσματα για

Οικοδομικά υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. VINCE COMPANY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. είναι ένας προμηθευτής διαφόρων υλικών κατασκευών και φυσικού αερίου από το Denizli της Τουρκίας. Με άνω των δέκα ετών εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών, εργαζόμαστε πάντοτε για τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στον εκθεσιακό χώρο μας 650 m2 στο Gümüşçay και στους εκθεσιακούς χώρους των παραρτημάτων μας 1150 m2 Ege ceramic. Σας παρέχουμε οτιδήποτε χρειάζεστε σε είδη υγιεινής και κεραμικά προϊόντα με τους πεπειραμένους συμβούλους πωλήσεων της εταιρείας μας. Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε ετήσια βάση με την καινοτομική μας προσέγγιση. Ως Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. διαθέτουμε υλικά κατασκευής υποδομών όπως: •σωλήνες και ρακόρ, •υλικά κατασκευών, όπως πλαστικά εξαρτήματα, στη ομάδα κεραμικών υλικών: •δικλείδες και αξεσουάρ λουτρού, •νιπτήρες, •λεκάνες αποχωρητηρίων, •επιστρώσεις δαπέδων λουτρού, •είδη υγιεινής και πολλά άλλα προϊόντα μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Το όραμά μας είναι να στηρίζουμε τα προϊόντα μας χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα παρά τις συνθήκες έντονου ανταγωνισμού στην αγορά και να υιοθετούμε κατ' αρχήν την καινοτομική μας προσέγγιση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η HAOBO STONE COMPANY LIMITED ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων προϊόντων. Διαθέτουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μνημείων και της γλυπτικής. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μνημεία, επιτάφιες πέτρες, κολουμβάριο, μαυσωλεία, πέτρινα γλυπτά, συντριβάνια, εστίες, πάγκοι, πλάκες, πλακάκια, σιδηρόδρομοι, σκάλες και διαρρύθμιση κήπων. Χάρη στην καταρτισμένη μας ομάδα που αποτελείται από γλύπτες και σχεδιαστές CAD, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας υποστηρίζουμε για τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προτύπων που δημιουργούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε επίσης πολλά διάφορα είδη πέτρινων υλικών, όπως ο γρανίτης, το μάρμαρο, ο ασβεστόλιθος ή η τραβερτίνα που μας δίνουν την δυνατότητα μεγάλης ευελιξίας. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, ISO14001 και OHSAS 18001 . Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διατηρήσουμε αυτά τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας. Σήμερα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νοτιοανατολική Ασία ή Αφρική.

 4. ARGOFILM

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η ARGOFILM ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1969 στις ιδιόκτητες της εγκαταστάσεις στην Πυργέλλα του Αργους, κατασκευάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα πλαστικές πλεκτές τσάντες για την συσκευασία γεωργικών προϊόντων όπως πατάτες, κρεμμύδια και άλλα. Χάρη στην συνεχή παρουσία της και στην αδιάκοπη λειτουργία της όλα αυτά τα χρόνια, που επιβεβαιώνουν την άριστη της δομή καθώς και την ποιότητα των προϊόντων της, η εταιρεία έγινε αποδεκτή τόσο στην Ελληνικά αγορά όσο και στην αγορά της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης. Η συνεχής της παρουσία σε εκθέσεις στον παραγωγικό τομέα έδωσαν στην εταιρεία την ευκαιρία να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της. Σήμερα, η εταιρεία κατασκευάζει, πλην των " παραδοσιακών τσαντών"¨, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως, δίχτυα σκίασης, υφαντά και πλεκτά αδιάβροχα υφάσματα, δίχτυα δόμησης, πλέγματα σήμανσης οδοστρώματος, πλαστικά φίλτρα, διχτυωτά φράγματα ιχθύων, τσάντες προπυλενίου, δίχτυα για κιγκλιδώματα, μεμβράνη αποστράγγισης.Μπορείτε, μέσα από τις σελίδες του ιστοτόπου μας, να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση μας, τα προϊόντα μας και των τρόπο επικοινωνίας. Η πρόσβαση είναι δυνατή από οποιαδήποτε συσκευή, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε οποιαδήποτε στιγμή και να μας στείλετε άμεσα ένα μήνυμα . Από κει θα λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα που δημιουργεί η εταιρείας μας ή σχετικά με την συμμετοχή μας σε έκθεση ώστε να γνωριστούμε και να δείτε τα προϊόντα από κοντά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 5. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η ISOSPAN GmbH διακρίνεται εδώ και δεκαετίες αφενός για τις καινοτομικές λύσεις της και αφετέρου για τη μακροπρόθεσμα προσανατολισμένη εταιρική πολιτική. Η εταιρεία SALZBURGER δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και έχει ειδικευτεί στους ακόλουθους τομείς: εξειδικευμένες πέτρες επένδυσης από ροκανίδια, φινιρίσματα τοίχων από ροκανίδια και πλάκες μόνωσης από ροκανίδια. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων επιτρέπει σχεδόν κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση. Τα προϊόντα μας: • Προκατασκευασμένα υλικά τοιχοποιίας • Τσιμεντόλιθοι ξύλου • Επενδύσεις τοίχου από φυσική πέτρα • Παλέτες • Μονώσεις τοίχου • Θερμομόνωση με τη μέθοδο έγχυσης

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MEKO METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MEKO Metal, κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή χαλύβδινων προφίλ από το 1969, αναπτύχθηκε από μια εγκατάσταση 10 000 τ.μ σε μια μονάδα 100 000 τ.μ στην Torbalı-Izmir υπό τον όμιλο KMC Group από το 2011. Η συνεργασία μας εντάσσει μοναδική εμπορική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, που επιφέρει μια ετήσια παραγωγική ικανότητα 150 000 τόνων, που ακολουθεί την παγκόσμια τεχνολογική ανάπτυξη. Με σκοπό να εξασφαλίσει την θέση της ανάμεσα στις 3 παγκόσμιες εταιρείες για ειδικά προφίλ, η MEKO Metal έχει παρουσιάσει μια σταθερή ανάπτυξη του εξαγωγικού της όγκου. Εξειδικευμένη στα ανοικτά, συγκολλημένα προφίλ και σε προφίλ ανοξείδωτου χάλυβα, τα προϊόντα μας απευθύνονται σε μια ευρύς γκάμα βιομηχανιών, εκ των οποίων η αυτοκινητοβιομηχανία, επίπλων, συσκευές οικιακής χρήσης, χαλύβδινα προϊόντα, διακόσμησης, θέρμανσης ψύξης, κλιματισμού, αστικά έργα και ατσάλινες κατασκευές, προφίλ σκαλωσιών, θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες, συστήματα ηλιακής ενέργειας και γεωργικής άρδευσης και θερμοκηπίων.Οι τομείς μας κλειδιά: •Κλασικοί σωλήνες και προφίλ • Ειδικά προφίλ • Προφίλ αυτοκινήτου • Προφίλ συστημάτων ηλιακής ενέργειας • Συστήματα τοποθέτησης συστ. ηλιακής ενέργειας στο έδαφος • Συστήματα τοποθέτησης συστ. ηλιακής ενέργειας στην ταράτσα • Αστικά έργα και ατσάλινες κατασκευές • Προφίλ για την γεωργία και θερμοκήπια • Προφίλ για ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη • Προφίλ HVAC • Προφίλ από ανοξείδωτο χάλυβα. Η διαμόρφωση με κυλινδρισμό προσφέρει οικονομικό πλεονέκτημα σε σχέση με το αλουμίνιο αντικαθιστώντας κρίσιμα παραγωγικά μέρη τα οποία απαιτούν συνήθως αλουμίνιο με κυλινδρισμένο χάλυβα. Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην παραγωγή καλουπιών, εργαλείων, κυλίνδρων και άλλων βασικών συστατικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 2. MALEKI GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Maleki GmbH ιδρύθηκε το 2007 στο Osnabrück ως σχεδιαστής και κατασκευαστής ιδιαίτερων και οικολογικών συστημάτων ξηρών κονιαμάτων για τους τομείς των πολυώροφων κατασκευών, των υπόγειων κατασκευών, της γεωργίας και των κατασκευών GaLa και προστασίας από οξέα. Ως σταθερά αναπτυσσόμενη και φιλόδοξη επιχείρηση θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας με καινοτομικά προϊόντα μια οικολογική και αποδοτικότερη εναλλακτική λύση για τα συνήθη οικοδομικά υλικά. Εκτός από την ανάπτυξη ξηρών κονιαμάτων υψηλής ποιότητας, η Maleki GmbH ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό με εντελώς διαφορετικά υπολειμματικά υλικά άλλων βιομηχανικών κλάδων και τα εξετάζει ως προς τη δυνατότητα χρήσης τους για τον κατασκευαστικό κλάδο για τον περιορισμό των συμβατικών συνδετικών υλικών, όπως το τσιμέντο ή την αντικατάστασή τους στην ιδανική περίπτωση.

 3. BDA GLOBAL TRADING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η BDA GLOBAL TRADING παρέχει συνεχείς, αξιόπιστες και προσοδοφόρες ευκαιρίες εμπορίου στους τομείς της προμήθειας και του μάρκετινγκ παγκοσμίως. Ως διεθνής εμπορική εταιρεία ειδικευόμαστε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αλυσίδας προμηθειών και μάρκετινγκ, παρέχοντας τους πελάτες μας σε διάφορους τομείς τη δυνατότητα να βελτιστοποιούν τα οφέλη σε παγκόσμια κλίμακα. Στην BDA GLOBAL, αποστολή μας είναι να διευκολύνουμε διάφορες εμπορικές ευκαιρίας στους τομείς των κατασκευών και της αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένων προμηθειών με βάση το εκάστοτε έργο. Ο ρόλος μας εκτείνεται πέραν της διευκόλυνσης του διεθνούς εμπορίου. Λειτουργούμε ως καταλύτης για τις τοπικές συνεργαζόμενες εταιρείες, εξασφαλίζοντας ευκαιρίες παγκόσμιου εμπορίου και λειτουργώντας ως αποκλειστικοί προμηθευτές για τους παγκόσμιους εταίρους μας. Με πιστοποιημένο ιστορικό, θέτουμε ως προτεραιότητες τον επαγγελματισμό, τα υψηλής ποιότητας υλικά και τη χωρίς συμβιβασμούς υποστήριξη των πελατών μας σε όλα τα έργα μας. Η ειλικρίνεια αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας. Με μια πληθώρα επιτυχών έργων έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη ότι είμαστε μια από τις πλέον αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρείες στην Τουρκία. Αξιοποιώντας τεχνολογία και εργαλεία αιχμής, διασφαλίζουμε την αποδοτικότητα χωρίς συμβιβασμούς για την προσοχή στη λεπτομέρεια, φροντίζοντας ώστε κάθε στοιχείο να ολοκληρώνεται με ακρίβεια. Στην πορεία των ετών, οι ιδέες, η τεχνολογία και οι αφοσιωμένες ομάδες μας έχουν επιτύχει μοναδικά αποτελέσματα, λειτουργώντας ως σημεία καμπής μετατροπών που έχουν διαμορφώσει εκ νέου τη ζωή\, τη βιομηχανία και την κοινωνία μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 4. EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Οικοδομικά υλικά, χαλυβας για κατασκευες, χάλυβας για μεταλλικές κατασκευές, Διαμορφωμένα φύλλα, και Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

 5. WIN 2 TRADE

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η WIN2TRADE δραστηριοποιείται ως προμηθευτής συστημάτων πόρτας και παραθύρου εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από παράθυρα και πόρτες με κάσες από PVC, ξύλο και αλουμίνιο. Μπορούμε να παραδώσουμε παράθυρα με διπλά ή τριπλά τζάμια ανάλογα με τις ανάγκες σας, που σας προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας. Σήμερα βρισκόμαστε σε πολλές χώρες της Ευρώπης και εξάγουμε τα προϊόντα μας στην Γαλλία, Γερμανία, Ην. Βασίλειο ή Ιταλία. Χάρη στην εμπειρία μας, παραδίδουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και σύντομες προθεσμίες.

 1. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία μας ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη βιομηχανικών εξαρτημάτων για προμήθειες αναλαμβάνοντας περισσότερα από 450 έργα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κύρος στόχος μας είναι να συνδράμουμε επιχειρήσεις ώστε αυτές να επιτύχουν μείωση του κόστους και βελτίωση της ποιότητας παρέχοντας ταυτόχρονα αξιόπιστες διαδικασίες εφοδιασμού χωρίς πρόσθετες χρεώσεις στους αξιότιμους πελάτες μας. Η τεχνογνωσία μας συνίσταται στην παροχή εξαρτημάτων και στοιχείων υψηλής ποιότητας με έντονη επικέντρωση στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τη συνεχή βελτίωση.

 2. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAYADERELI CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Πετρελαιαγωγοί, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Πρώτες ύλες και πρόσθετα τσιμέντων και κονιαμάτων, Φρούτα αποξηραμένα, φρεσκα φρουτα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

 1. RADHISONS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RADHISONS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακαίνιση σκεπών, κεραμιδια, ακροστηριγματα κεραμιδιων, και κεραμιδια με αυλακι μικρης διαστασης. Έχει έδρα σε Puteaux, Γαλλία.

 2. EURAKOR

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EURAKOR, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, Εταιρείες συσκευασίας, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Οικοδομικά υλικά, προϊοντα για την οικοδομη, κοσκινισμα, Εταιρείες συσκευασίας, Επιχειρήσεις διαφημιστικού ταχυδρομείου, και τοποθετηση ετικετας. Έχει έδρα σε Leuze-En-Hainaut, Βέλγιο.

 3. MARKAT PLUS SP. Z.O.O. SP. K.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MARKAT PLUS SP. Z.O.O. SP. K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αδιαβροχοποιητικά προϊόντα, Οικοδομικά υλικά, οικοδομικα πανελ, ξυλινα δαπεδα με κινητα στοιχεια, ξυλο κοντραπλακε, ελασμενα πανελ, δαπεδο με κινητα στοιχεια, Κόντρα πλακέ, επικολλητή και πεπιεσμένη ξυλεία, και κατασκευαστης ρυμουλκουμενων. Έχει έδρα σε Skawina, Πολωνία.

 4. BIOSTART.EU

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIOSTART.EU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα κατασκευων, και υλικα οικοδομικης χρησης χονδρικης. Έχει έδρα σε Alfortville, Γαλλία.

 5. STIFERITE S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STIFERITE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηχομονωτικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμομόνωση - υλικά, θερμικες μονωσεις για οικοδομες, STIFERITE, μονωτικα πανελ, Θερμομόνωση - υλικά, προμηθειες για δημοσια εργα, υλικα για οικοδομες, θερμομονωτικα υλικα, και θερμομονωσεις. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

 6. MABEGRA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MABEGRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο έτοιμο προπαρασκευασμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, Οικοδομικά υλικά, τσιμεντοσωληνες, Οικοδομικά υλικά, σωληνες pvc, και Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Hotton, Βέλγιο.

 7. SARO BATIMENT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SARO BATIMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τοιχοποιία - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, Οικοδομικά υλικά, Οικοδομή, βαφη, και βαφη κτιριων. Έχει έδρα σε Vernouillet, Γαλλία.

 8. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άκαμπτα υλικά για κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, υλικα κατασκευων, υλικα και εργα για οικοδομες, Οικοδομικά υλικά, και επενδυσεις τοιχοποιϊας. Έχει έδρα σε Alfonsine, Ιταλία.

 1. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Αρμενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MATERIALS TRANS LOGISTIC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, Μη πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, Μη πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, ξυλο κοντρα πλακε, Κόντρα πλακέ, επικολλητή και πεπιεσμένη ξυλεία, και πριονισμενη ξυλεια. Έχει έδρα σε Yerevan, Αρμενία.

 2. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TERMOEXPRESS TRADING SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάσες παραθύρων, Γκαραζόπορτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Πλαίσια και κουφώματα, Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Οικοδομικά υλικά, και παραθυρα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Floresti, Ρουμανία.

 3. PMP CLIMABLOC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PMP CLIMABLOC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, Οικοδομικά υλικά, Κατασκευές από σκυρόδεμα, Οικοδομικά υλικά, Οικοδομικά υλικά, και Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Château Arnoux Saint Auban, Γαλλία.

 4. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AICHBAUER TRANSPORTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Niederkappel, Αυστρία.

 5. GB GROUP 3D DECOR LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GB GROUP 3D DECOR LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυψοσανίδες, Ταπετσαρίες τοίχου, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, επιτοιχια διακοσμηση, Γυψοσανίδες, σχεδιασμος επιπλωσεων εσωτερικων χωρων, Ταπετσαρίες τοίχου, και τοιχοποιια εν ξηρω. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. OMAT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OMAT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Pantin, Γαλλία.

 7. RIZZUTI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RIZZUTI SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδυσεις τοιχοποιϊας, και γρανιτες για οικοδομες. Έχει έδρα σε Petilia Policastro, Ιταλία.

 8. TURKOGLU

  Τουρκία

  Η εταιρεία Sensoylar ιδρύθηκε με την επωνυμία TURKOGLU το 1978, και ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Τουρκία υλικών όπως μετρητές νερού, μεταλλικοί εύκαμπτοι αγωγοί νερού και αερίου, εγκαταστάσεις και σύνδεσμοι, προϊόντα πυροπροστασίας και ειδικές κατασκευές. Αναπτύχθηκε σε μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην βιομηχανία με το σήμα της να φημίζεται για τον επαγγελματισμό της χάρη στην αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα, ποιότητα και σταθερότητα του προϊόντος της. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας νερού, αερίου και λυμάτων. Η εταιρεία συνέχισε να επενδύει σε τεχνολογικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες της αγοράς από δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου να αυξήσεις τις πωλήσεις της τόσο στην εγχώρια όσο στην διεθνή αγορά. Η εταιρεία προχώρησε σε εξαγωγές σε πολλές αγορές παγκοσμίως όπου την ακολούθησαν ανταγωνιστές της βιομηχανίας. Η πλειονότητα της παραγωγικής και διαχειριστικής διαδικασίας κατέχει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, σήμανση CE, MID, οδηγία ISO-EU, πρότυπα GOST, EN, TSE.

 9. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Γερμανία

  Από την ανάπτυξη των πρώτων στεγανοποιήσεων για σωλήνες τροφοδοσίας και απαγωγής το 1961 έχουμε αναπτύξει πολλές καινοτομικές λύσεις. Τα προϊόντα μαζικής παραγωγής της εταιρείας μας διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και τη στεγανότητα. Το αυτό ισχύει για τις ειδικές κατασκευές μας που παράγουμε ευχαρίστως για λογαριασμό σας με βάση τις απαιτήσεις σας. Τα προϊόντα μας και οι ειδικές κατασκευές είναι έτοιμα για αποστολή εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εδώ και 55 χρόνια, η επωνυμία «Rabeneick» είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την ασφάλεια.

 10. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Ρωσία

  Το κύριο προϊόν της εταιρείας μας είναι οι ξύλινες δοκοί σε σχήμα Ι (SK Beam®). Οι δοκοί μας, χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχία, σε δάπεδα, σε οροφές σε στοιχεία πλαισίων σε αστικές και βιομηχανικές κατασκευές.Η Karkas Komplekt LLC προσφέρει σύγχρονα ξύλινα συστήματα δαπέδων και τραβερσών με βάσει δοκούς σε Ι (SK Beam®) με δίκτυο κατασκευασμένο από OSB και πατούρες από LVL. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 13 χρόνια και είναι αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής ξύλινων δοκών σε Ι στην Ρωσία και στην Ευρώπη. Η αποστολή και ο στόχος της εταιρείας μας είναι να προωθήσει την καναδική τεχνολογία κατασκευής δοκών σε Ι στις αγορές της Ρωσίας και της Ευρώπης. Για αυτό χρησιμοποιούμε την τεχνολογία Nascor και αγοράζουμε υλικά αποκλειστικά από τους καλύτερους Ρώσους και ξένους κατασκευαστές. 'Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση ΕΕ και έχουν περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ αντοχής, αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε ένα διεθνές σύστημα δοκιμής των προϊόντων. 'Όλες οι δοκιμές και τα πιστοποιητικά επιβεβαίωσαν απλώς την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικοδομικά υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26.542 Επιχειρήσεις