• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οικοδομικά υλικά

Αποτελέσματα για

Οικοδομικά υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FENTO

  Κάτω Χώρες

  Οι Geert Kaal και René van Rijn δημιούργησαν ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΟΝΑΤΩΝ FENTO. Ανέπτυξαν μαζί τα προστατευτικά γονάτων FENTO. Το 2000, ο ιστοπλοϊος René van Rijn επισκέφθηκε τον ιατρό του για έναν χρόνιο πόνο στο γόνατο. Ο ιατρός τον παρέπεμψε στον φυσικοθεραπευτή Geert Kaal, ο οποίος εξειδικεύεται στους πόνους της πλάτης και των γονάτων. Μετά από δέκα θεραπείες, τα προβλήματα που είχε στο γόνατο ο René εξαφανίστηκαν αλλά επανήλθαν μετά από 3 μήνες με τα ίδια φυσικά συμπτώματα. Αλλά χειρότερα, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε πλέον να στηριχθεί στα γόνατα του για να εργαστεί, ο René είχε ήδη αγοράσει και δοκιμάσει αρκετά προστατευτικά γονάτων αλλά τίποτα δεν τον βοηθούσε. Οπότε ρώτησε τον Geert: “Μπορείς να με βοηθήσεις ώστε να αναπτύξω έναν προστατευτικό γονάτων με το οποίο να μπορώ να εργαστώ; ”. Μετά από μελέτη της "θέσης του γονάτου", δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν στο ¨σχήμα-αφρού" ώστε να βρεθεί η σωστή εργονομική μορφή. Από κει, κατασκευάστηκαν διάφορα πρωτότυπα και δοκιμάστηκαν από διάφορους "δοκιμαστές στήριξης στα γόνατα" όπως εφαρμοστές μοκέτας, οικοδόμοι, εγκαταστάτες παρκέ και πλίνθων. Η ιδέα είχε προκύψει. Έπρεπε να αναπτύξουμε ένα προστατευτικό γονάτου όπου η πίεση δεν επιδίδεται μόνο στο γόνατο αλλά και στο κάτω μέρος του ποδιού. Επίσης, έπρεπε να είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Πέντε χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο σχέδιο στην αγορά. Ενοικιάσαμε το μικρότερο περίπτερο της έκθεσης και ξεπουλήσαμε μετά από δύο ημέρες. Η συνέχεια είναι γνωστή.Έχουμε πλέον πάνω από 500 000 ικανοποιημένους χρήστες σε περισσότερες από 10 χώρες. Απολαμβάνουμε την καθημερινή μας περιπέτεια και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την FENTO διεθνώς.

 2. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Η HAOBO STONE COMPANY LIMITED ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων προϊόντων. Διαθέτουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μνημείων και της γλυπτικής. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μνημεία, επιτάφιες πέτρες, κολουμβάριο, μαυσωλεία, πέτρινα γλυπτά, συντριβάνια, εστίες, πάγκοι, πλάκες, πλακάκια, σιδηρόδρομοι, σκάλες και διαρρύθμιση κήπων. Χάρη στην καταρτισμένη μας ομάδα που αποτελείται από γλύπτες και σχεδιαστές CAD, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας υποστηρίζουμε για τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προτύπων που δημιουργούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε επίσης πολλά διάφορα είδη πέτρινων υλικών, όπως ο γρανίτης, το μάρμαρο, ο ασβεστόλιθος ή η τραβερτίνα που μας δίνουν την δυνατότητα μεγάλης ευελιξίας. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, ISO14001 και OHSAS 18001 . Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διατηρήσουμε αυτά τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας. Σήμερα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νοτιοανατολική Ασία ή Αφρική.

 3. ARGOFILM

  Ελλάδα

  Η ARGOFILM ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1969 στις ιδιόκτητες της εγκαταστάσεις στην Πυργέλλα του Αργους, κατασκευάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα πλαστικές πλεκτές τσάντες για την συσκευασία γεωργικών προϊόντων όπως πατάτες, κρεμμύδια και άλλα. Χάρη στην συνεχή παρουσία της και στην αδιάκοπη λειτουργία της όλα αυτά τα χρόνια, που επιβεβαιώνουν την άριστη της δομή καθώς και την ποιότητα των προϊόντων της, η εταιρεία έγινε αποδεκτή τόσο στην Ελληνικά αγορά όσο και στην αγορά της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης. Η συνεχής της παρουσία σε εκθέσεις στον παραγωγικό τομέα έδωσαν στην εταιρεία την ευκαιρία να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της. Σήμερα, η εταιρεία κατασκευάζει, πλην των " παραδοσιακών τσαντών"¨, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως, δίχτυα σκίασης, υφαντά και πλεκτά αδιάβροχα υφάσματα, δίχτυα δόμησης, πλέγματα σήμανσης οδοστρώματος, πλαστικά φίλτρα, διχτυωτά φράγματα ιχθύων, τσάντες προπυλενίου, δίχτυα για κιγκλιδώματα, μεμβράνη αποστράγγισης.Μπορείτε, μέσα από τις σελίδες του ιστοτόπου μας, να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση μας, τα προϊόντα μας και των τρόπο επικοινωνίας. Η πρόσβαση είναι δυνατή από οποιαδήποτε συσκευή, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε οποιαδήποτε στιγμή και να μας στείλετε άμεσα ένα μήνυμα . Από κει θα λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα που δημιουργεί η εταιρείας μας ή σχετικά με την συμμετοχή μας σε έκθεση ώστε να γνωριστούμε και να δείτε τα προϊόντα από κοντά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. VINCE COMPANY

  Γαλλία

  Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Αυστρία

  Η ISOSPAN GmbH διακρίνεται εδώ και δεκαετίες αφενός για τις καινοτομικές λύσεις της και αφετέρου για τη μακροπρόθεσμα προσανατολισμένη εταιρική πολιτική. Η εταιρεία SALZBURGER δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και έχει ειδικευτεί στους ακόλουθους τομείς: εξειδικευμένες πέτρες επένδυσης από ροκανίδια, φινιρίσματα τοίχων από ροκανίδια και πλάκες μόνωσης από ροκανίδια. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων επιτρέπει σχεδόν κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση. Τα προϊόντα μας: • Προκατασκευασμένα υλικά τοιχοποιίας • Τσιμεντόλιθοι ξύλου • Επενδύσεις τοίχου από φυσική πέτρα • Παλέτες • Μονώσεις τοίχου • Θερμομόνωση με τη μέθοδο έγχυσης

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HOTEL PROJECT MANAGEMENT AND CONTRACT FURNITURE

  Τουρκία

  Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας ώστε να συγκεντρώσουμε 15 χρόνια πείρας στον τομέα του φωτισμού κάτω από την ίδια στέγη σε μία και μοναδική επιχείρηση. Ιδρύσαμε την εταιρεία Ikon Lighting and Engineering το 2013. H Ikon Lighting and Engineering, η καινότομη όψη της βιομηχανίας φωτισμού στην Τουρκία, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας χάρη στα ποιοτικά της προϊόντα και υποστήριξη πελατών και εργάζεται με το όραμα να γίνει ηγετική εταιρεία στην βιομηχανία του φωτισμού. Στόχος μας να προσφέρουμε περισσότερα από τις προσδοκίες του πελάτη με αποκλειστικό σχεδιασμό βάσει του έργου και την παραγωγή του προϊόντος. H Ikon Lighting διαθέτει τμήμα R&D, P&D, παραγωγής, σχεδιασμού, ποιοτικού ελέγχου, εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υπηρεσίας. Εξυπηρετεί τους πελάτης της με το προσωπικό της μηχανικών και τεχνικών. Προσφέρει υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση σχεδιασμού αποκλειστικά σύμφωνα με το έργο. Συνεχίζουμε να ξεχωρίζουμε στον τομέα χάρη στις μονάδες έρευνας και ανάπτυξης, και P&D, με την καινότομη και δημιουργική δομή που στοχεύει πάντα στην ανάπτυξη. Εκτελούμε διαδικασίες R&D και P&D ακολουθώντας τις διεθνείς τεχνολογικές αναπτύξεις και νέα σχέδια προϊόντων. Καθιερωθήκαμε στον τομέα χωρίς συμβιβασμούς με τις ηθικές μας αξίες "σεβασμός στους ανθρώπους και στην φύση" , θεμελιώδης μας αρχή. Με μια ολιστική προσέγγιση, παρέχουμε υπηρεσίες στον τομέα του φωτισμού, ακόμα και έργα σχεδιασμού-παραγωγής-εφαρμογής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Τουρκία

  Η Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. είναι ένας προμηθευτής διαφόρων υλικών κατασκευών και φυσικού αερίου από το Denizli της Τουρκίας. Με άνω των δέκα ετών εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών, εργαζόμαστε πάντοτε για τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στον εκθεσιακό χώρο μας 650 m2 στο Gümüşçay και στους εκθεσιακούς χώρους των παραρτημάτων μας 1150 m2 Ege ceramic. Σας παρέχουμε οτιδήποτε χρειάζεστε σε είδη υγιεινής και κεραμικά προϊόντα με τους πεπειραμένους συμβούλους πωλήσεων της εταιρείας μας. Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε ετήσια βάση με την καινοτομική μας προσέγγιση. Ως Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. διαθέτουμε υλικά κατασκευής υποδομών όπως: •σωλήνες και ρακόρ, •υλικά κατασκευών, όπως πλαστικά εξαρτήματα, στη ομάδα κεραμικών υλικών: •δικλείδες και αξεσουάρ λουτρού, •νιπτήρες, •λεκάνες αποχωρητηρίων, •επιστρώσεις δαπέδων λουτρού, •είδη υγιεινής και πολλά άλλα προϊόντα μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Το όραμά μας είναι να στηρίζουμε τα προϊόντα μας χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα παρά τις συνθήκες έντονου ανταγωνισμού στην αγορά και να υιοθετούμε κατ' αρχήν την καινοτομική μας προσέγγιση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. KALSEDON STONE

  Τουρκία

  Η Kalsedon Stone είναι ηγετικός κατασκευαστής που εξειδικεύεται στην παραγωγή τεχνητής πέτρας και τσιμεντόλιθου ανώτερης ποιότητας από την Άγκυρα της Τουρκίας. Προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων, συμπ. συστήματα με τσιμεντόλιθο και πέτρα, σε διάφορα στυλ και υφή ώστε να ικανοποιήσουν διάφορες ανάγκες σχεδιασμού καθώς και συστήματα με πάνελ. Τα προϊόντα μας είναι πολλαπλής χρήσης και χρησιμοποιούνται για εσωτερική και εξωτερική επένδυση σε διάφορα μέρη, συμπ. την οικιακή διακόσμηση, επαύλεις, διαμερίσματα, αρχιτεκτονική τοπίου, ξενοδοχεία, πάρκα, γήπεδα γκολφ, μπαρ, καφετέριες, εγκαταστάσεις αναψυχής, χολ πολυκατοικιών, και πολλά άλλα. Ο ευρύς μας χαρτοφύλακας μας φημίζεται για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, αδιάβροχα, πυρίμαχα, ηχομονωτικά και θερμομονωτικά, ώστε να είναι ελαφριά και να προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας. Ζυγίζουν μόνο το ½ ή το 1/3 του βάρους της φυσικής πέτρας. Στην Kalsedon Stone, είμαστε περήφανοι για την δέσμευση μας απέναντι στην ικανοποίηση του πελάτη. Συνεπώς, φροντίζουμε να ανταποκριθούμε άμεσα και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή αίτηση των πελατών μας σχετικά με τις εκτενείς μας υπηρεσίες ώστε να ενισχύσουμε την προσφορά. Τα προϊόντα μας τηρούν τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και βιωσιμότητας, ώστε να είμαστε πλέον ένας αξιόπιστος εταίρος για τις τεχνικές πέτρες και τσιμεντόλιθους. Εξάγουμε τα προϊόντα μας παγκοσμίως και η Kalsedon Stone είναι ο μοναδικός σας προορισμός μιας στάσης για ποιοτική τεχνητή πέτρα και τσιμεντόλιθο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. WIN 2 TRADE

  Πολωνία

  Η WIN2TRADE δραστηριοποιείται ως προμηθευτής συστημάτων πόρτας και παραθύρου εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από παράθυρα και πόρτες με κάσες από PVC, ξύλο και αλουμίνιο. Μπορούμε να παραδώσουμε παράθυρα με διπλά ή τριπλά τζάμια ανάλογα με τις ανάγκες σας, που σας προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας. Σήμερα βρισκόμαστε σε πολλές χώρες της Ευρώπης και εξάγουμε τα προϊόντα μας στην Γαλλία, Γερμανία, Ην. Βασίλειο ή Ιταλία. Χάρη στην εμπειρία μας, παραδίδουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και σύντομες προθεσμίες.

 5. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία μας ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη βιομηχανικών εξαρτημάτων για προμήθειες αναλαμβάνοντας περισσότερα από 450 έργα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κύρος στόχος μας είναι να συνδράμουμε επιχειρήσεις ώστε αυτές να επιτύχουν μείωση του κόστους και βελτίωση της ποιότητας παρέχοντας ταυτόχρονα αξιόπιστες διαδικασίες εφοδιασμού χωρίς πρόσθετες χρεώσεις στους αξιότιμους πελάτες μας. Η τεχνογνωσία μας συνίσταται στην παροχή εξαρτημάτων και στοιχείων υψηλής ποιότητας με έντονη επικέντρωση στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τη συνεχή βελτίωση.

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

  Η εταιρεία KAYADERELI CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Πετρελαιαγωγοί, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Πρώτες ύλες και πρόσθετα τσιμέντων και κονιαμάτων, Φρούτα αποξηραμένα, φρεσκα φρουτα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

 2. RADHISONS

  Γαλλία

  Η εταιρεία RADHISONS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακαίνιση σκεπών, κεραμιδια, ακροστηριγματα κεραμιδιων, και κεραμιδια με αυλακι μικρης διαστασης. Έχει έδρα σε Puteaux, Γαλλία.

 1. BIOSTART.EU

  Γαλλία

  Η εταιρεία BIOSTART.EU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα κατασκευων, και υλικα οικοδομικης χρησης χονδρικης. Έχει έδρα σε Alfortville, Γαλλία.

 2. MARKAT PLUS SP. Z.O.O. SP. K.

  Πολωνία

  Η εταιρεία MARKAT PLUS SP. Z.O.O. SP. K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αδιαβροχοποιητικά προϊόντα, Οικοδομικά υλικά, οικοδομικα πανελ, ξυλινα δαπεδα με κινητα στοιχεια, ξυλο κοντραπλακε, ελασμενα πανελ, δαπεδο με κινητα στοιχεια, Κόντρα πλακέ, επικολλητή και πεπιεσμένη ξυλεία, και κατασκευαστης ρυμουλκουμενων. Έχει έδρα σε Skawina, Πολωνία.

 3. COLLINET GRES & BETON

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COLLINET GRES & BETON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καπνοδόχοι για τζάκια, Οικοδομικά υλικά, προκατασκευασμένα ανώφλια, Καπνοδόχοι για τζάκια, κεραμικοί αγωγοί, ανώφλια από σκυρόδεμα, προκατασκευασμένα τεμάχια από σκυρόδεμα, Οικοδομικά υλικά, και αγωγοι καπνοδοχων. Έχει έδρα σε Wandre, Βέλγιο.

 4. STIFERITE S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία STIFERITE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηχομονωτικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμομόνωση - υλικά, θερμικες μονωσεις για οικοδομες, STIFERITE, μονωτικα πανελ, Θερμομόνωση - υλικά, προμηθειες για δημοσια εργα, υλικα για οικοδομες, θερμομονωτικα υλικα, και θερμομονωσεις. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

 5. NUOVA GEOTEC S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία NUOVA GEOTEC S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικτες υλικων για τον τομεα των κατασκευων. Έχει έδρα σε Monteriggioni, Ιταλία.

 6. MABEGRA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MABEGRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο έτοιμο προπαρασκευασμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, Οικοδομικά υλικά, τσιμεντοσωληνες, Οικοδομικά υλικά, σωληνες pvc, και Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Hotton, Βέλγιο.

 7. SARO BATIMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία SARO BATIMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τοιχοποιία - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, Οικοδομικά υλικά, Οικοδομή, βαφη, και βαφη κτιριων. Έχει έδρα σε Vernouillet, Γαλλία.

 8. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Ιταλία

  Η εταιρεία CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άκαμπτα υλικά για κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, υλικα κατασκευων, υλικα και εργα για οικοδομες, Οικοδομικά υλικά, και επενδυσεις τοιχοποιϊας. Έχει έδρα σε Alfonsine, Ιταλία.

 1. BIMEX SOLUTIONS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BIMEX SOLUTIONS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνομοσπονδίες αγορών, Οικοδομικά υλικά, βαρεα οχηματα, ανταλλακτικα, επιμελητεια, λιπασματα, αναλωσιμα γραφειου, Αναλώσιμα, και Διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε Namur, Βέλγιο.

 2. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Αρμενία

  Η εταιρεία MATERIALS TRANS LOGISTIC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, Μη πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, Μη πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, ξυλο κοντρα πλακε, Κόντρα πλακέ, επικολλητή και πεπιεσμένη ξυλεία, και πριονισμενη ξυλεια. Έχει έδρα σε Yerevan, Αρμενία.

 3. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία TERMOEXPRESS TRADING SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάσες παραθύρων, Γκαραζόπορτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Πλαίσια και κουφώματα, Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Οικοδομικά υλικά, και παραθυρα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Floresti, Ρουμανία.

 4. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία AICHBAUER TRANSPORTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Niederkappel, Αυστρία.

 5. RIZZUTI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία RIZZUTI SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδυσεις τοιχοποιϊας, και γρανιτες για οικοδομες. Έχει έδρα σε Petilia Policastro, Ιταλία.

 6. OMAT

  Γαλλία

  Η εταιρεία OMAT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Pantin, Γαλλία.

 7. TURKOGLU

  Τουρκία

  Η εταιρεία Sensoylar ιδρύθηκε με την επωνυμία TURKOGLU το 1978, και ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Τουρκία υλικών όπως μετρητές νερού, μεταλλικοί εύκαμπτοι αγωγοί νερού και αερίου, εγκαταστάσεις και σύνδεσμοι, προϊόντα πυροπροστασίας και ειδικές κατασκευές. Αναπτύχθηκε σε μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην βιομηχανία με το σήμα της να φημίζεται για τον επαγγελματισμό της χάρη στην αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα, ποιότητα και σταθερότητα του προϊόντος της. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας νερού, αερίου και λυμάτων. Η εταιρεία συνέχισε να επενδύει σε τεχνολογικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες της αγοράς από δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου να αυξήσεις τις πωλήσεις της τόσο στην εγχώρια όσο στην διεθνή αγορά. Η εταιρεία προχώρησε σε εξαγωγές σε πολλές αγορές παγκοσμίως όπου την ακολούθησαν ανταγωνιστές της βιομηχανίας. Η πλειονότητα της παραγωγικής και διαχειριστικής διαδικασίας κατέχει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, σήμανση CE, MID, οδηγία ISO-EU, πρότυπα GOST, EN, TSE.

 8. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Γερμανία

  Από την ανάπτυξη των πρώτων στεγανοποιήσεων για σωλήνες τροφοδοσίας και απαγωγής το 1961 έχουμε αναπτύξει πολλές καινοτομικές λύσεις. Τα προϊόντα μαζικής παραγωγής της εταιρείας μας διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και τη στεγανότητα. Το αυτό ισχύει για τις ειδικές κατασκευές μας που παράγουμε ευχαρίστως για λογαριασμό σας με βάση τις απαιτήσεις σας. Τα προϊόντα μας και οι ειδικές κατασκευές είναι έτοιμα για αποστολή εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εδώ και 55 χρόνια, η επωνυμία «Rabeneick» είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την ασφάλεια.

 9. CBG COMPOSITES GMBH

  Γερμανία

  Η CBG Composites GmbH αναπτύσσει, παράγει και διανέμει καινοτόμα, πυρίμαχα, θερμομονωτικά και ηχομονωτικά σύνθετα δομικά υλικά για διάφορους βιομηχανικούς τομείς εφαρμογής, όπως π.χ. πλοία και υπεράκτιες κατασκευές, έργα πολιτικού μηχανικού, βιομηχανικής λύσεις πυροπροστασίας και ηχομόνωσης. Η γκάμα παραγωγής της CBG Composites GmbH περιλαμβάνει πυρίμαχα και πυράντοχα, θερμομονωτικά και ηχομονωτικά πάνελ τύπου σάντουιτς με βάση ίνες βασάλτη, προ-εμποτίσματα και κεραμικά, καθώς και ελάσματα από ίνες γυαλιού που βασίζονται τόσο σε ρητίνη όσο και σε μη οργανική μήτρα. Ο τόπος παραγωγής το 2020 θα συμπληρώσει την 100η επέτειό του.

 10. QUARRIES KARYSTOS STONES AND SLABS

  Ελλάδα

  Πέτρες Καρύστου, Πλάκες Καρύστου Μπαλτάς Νικόλαος.Το λατομείο μας ιδρύθηκε το 1979 με σκοπό την εξόρυξη σχιστόλιθων ("πέτρες - πλάκες Καρύστου») περιοχής Καρύστου. Στην συνέχεια ακολούθησε επεξεργασία των πετρωμάτων και μεταφορά σε όλη την Ελλάδα με δικά μας φορτηγά αυτοκίνητα. Είμαστε μια επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στις Πλάκες Καρύστου. Ειλικρινής και αξιόπιστοι με αναγνώριση από τους πελάτες μας. Έχουμε δημιουργήσει μια επιχείρηση με λατομεία εξόρυξης και σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας με πελάτες (κυρίως χονδρική) στην Ελληνική και ξένη αγορά.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικοδομικά υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26.803 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες