• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οικοδομικά υλικά

Αποτελέσματα για

Οικοδομικά υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η HAOBO STONE COMPANY LIMITED ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων προϊόντων. Διαθέτουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μνημείων και της γλυπτικής. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μνημεία, επιτάφιες πέτρες, κολουμβάριο, μαυσωλεία, πέτρινα γλυπτά, συντριβάνια, εστίες, πάγκοι, πλάκες, πλακάκια, σιδηρόδρομοι, σκάλες και διαρρύθμιση κήπων. Χάρη στην καταρτισμένη μας ομάδα που αποτελείται από γλύπτες και σχεδιαστές CAD, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας υποστηρίζουμε για τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προτύπων που δημιουργούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε επίσης πολλά διάφορα είδη πέτρινων υλικών, όπως ο γρανίτης, το μάρμαρο, ο ασβεστόλιθος ή η τραβερτίνα που μας δίνουν την δυνατότητα μεγάλης ευελιξίας. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, ISO14001 και OHSAS 18001 . Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διατηρήσουμε αυτά τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας. Σήμερα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νοτιοανατολική Ασία ή Αφρική.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Το κύριο προϊόν της εταιρείας μας είναι οι ξύλινες δοκοί σε σχήμα Ι (SK Beam®). Οι δοκοί μας, χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχία, σε δάπεδα, σε οροφές σε στοιχεία πλαισίων σε αστικές και βιομηχανικές κατασκευές.Η Karkas Komplekt LLC προσφέρει σύγχρονα ξύλινα συστήματα δαπέδων και τραβερσών με βάσει δοκούς σε Ι (SK Beam®) με δίκτυο κατασκευασμένο από OSB και πατούρες από LVL. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 13 χρόνια και είναι αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής ξύλινων δοκών σε Ι στην Ρωσία και στην Ευρώπη. Η αποστολή και ο στόχος της εταιρείας μας είναι να προωθήσει την καναδική τεχνολογία κατασκευής δοκών σε Ι στις αγορές της Ρωσίας και της Ευρώπης. Για αυτό χρησιμοποιούμε την τεχνολογία Nascor και αγοράζουμε υλικά αποκλειστικά από τους καλύτερους Ρώσους και ξένους κατασκευαστές. 'Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση ΕΕ και έχουν περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ αντοχής, αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε ένα διεθνές σύστημα δοκιμής των προϊόντων. 'Όλες οι δοκιμές και τα πιστοποιητικά επιβεβαίωσαν απλώς την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η ISOSPAN GmbH διακρίνεται εδώ και δεκαετίες αφενός για τις καινοτομικές λύσεις της και αφετέρου για τη μακροπρόθεσμα προσανατολισμένη εταιρική πολιτική. Η εταιρεία SALZBURGER δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και έχει ειδικευτεί στους ακόλουθους τομείς: εξειδικευμένες πέτρες επένδυσης από ροκανίδια, φινιρίσματα τοίχων από ροκανίδια και πλάκες μόνωσης από ροκανίδια. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων επιτρέπει σχεδόν κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση. Τα προϊόντα μας: • Προκατασκευασμένα υλικά τοιχοποιίας • Τσιμεντόλιθοι ξύλου • Επενδύσεις τοίχου από φυσική πέτρα • Παλέτες • Μονώσεις τοίχου • Θερμομόνωση με τη μέθοδο έγχυσης

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. VINCE COMPANY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ARGOFILM

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η ARGOFILM ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1969 στις ιδιόκτητες της εγκαταστάσεις στην Πυργέλλα του Αργους, κατασκευάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα πλαστικές πλεκτές τσάντες για την συσκευασία γεωργικών προϊόντων όπως πατάτες, κρεμμύδια και άλλα. Χάρη στην συνεχή παρουσία της και στην αδιάκοπη λειτουργία της όλα αυτά τα χρόνια, που επιβεβαιώνουν την άριστη της δομή καθώς και την ποιότητα των προϊόντων της, η εταιρεία έγινε αποδεκτή τόσο στην Ελληνικά αγορά όσο και στην αγορά της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης. Η συνεχής της παρουσία σε εκθέσεις στον παραγωγικό τομέα έδωσαν στην εταιρεία την ευκαιρία να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της. Σήμερα, η εταιρεία κατασκευάζει, πλην των " παραδοσιακών τσαντών"¨, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως, δίχτυα σκίασης, υφαντά και πλεκτά αδιάβροχα υφάσματα, δίχτυα δόμησης, πλέγματα σήμανσης οδοστρώματος, πλαστικά φίλτρα, διχτυωτά φράγματα ιχθύων, τσάντες προπυλενίου, δίχτυα για κιγκλιδώματα, μεμβράνη αποστράγγισης.Μπορείτε, μέσα από τις σελίδες του ιστοτόπου μας, να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση μας, τα προϊόντα μας και των τρόπο επικοινωνίας. Η πρόσβαση είναι δυνατή από οποιαδήποτε συσκευή, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε οποιαδήποτε στιγμή και να μας στείλετε άμεσα ένα μήνυμα . Από κει θα λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα που δημιουργεί η εταιρείας μας ή σχετικά με την συμμετοχή μας σε έκθεση ώστε να γνωριστούμε και να δείτε τα προϊόντα από κοντά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. είναι ένας προμηθευτής διαφόρων υλικών κατασκευών και φυσικού αερίου από το Denizli της Τουρκίας. Με άνω των δέκα ετών εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών, εργαζόμαστε πάντοτε για τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στον εκθεσιακό χώρο μας 650 m2 στο Gümüşçay και στους εκθεσιακούς χώρους των παραρτημάτων μας 1150 m2 Ege ceramic. Σας παρέχουμε οτιδήποτε χρειάζεστε σε είδη υγιεινής και κεραμικά προϊόντα με τους πεπειραμένους συμβούλους πωλήσεων της εταιρείας μας. Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε ετήσια βάση με την καινοτομική μας προσέγγιση. Ως Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. διαθέτουμε υλικά κατασκευής υποδομών όπως: •σωλήνες και ρακόρ, •υλικά κατασκευών, όπως πλαστικά εξαρτήματα, στη ομάδα κεραμικών υλικών: •δικλείδες και αξεσουάρ λουτρού, •νιπτήρες, •λεκάνες αποχωρητηρίων, •επιστρώσεις δαπέδων λουτρού, •είδη υγιεινής και πολλά άλλα προϊόντα μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Το όραμά μας είναι να στηρίζουμε τα προϊόντα μας χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα παρά τις συνθήκες έντονου ανταγωνισμού στην αγορά και να υιοθετούμε κατ' αρχήν την καινοτομική μας προσέγγιση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. PROMSTROIKONTRAKT

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η "PromStroiKontrakt" εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην ένταξη, μηχανική και τεχνική υποστήριξη από μονολιθικές κατασκευές κτιρίων και δομών με διάφορες δυσκολίες, συμπεριλαμβάνοντας εργασίες τεχνολογίας, καλουπώματος, χαλύβων ενίσχυσης, σκυροδέματος, μόνωσης, εργασίες φινιρίσματος και μηχανικής. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η τεχνολογία καλουπώματος. Ο χαρτοφύλακας των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων: ξύλινη δοκός, συστήματα καλουπώματος με μεγάλο πάνελ και ελαφριά, πύργος αντιστήριξης, ικρίωμα, τηλεσκοπικά στηρίγματα, υδραυλικά συστήματα καλουπώματος αυτόματης αναρρίχησης. Η κατάλληλη και έγκαιρη υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών, η βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας, η συνεχής κατάρτιση προσφέρουν αξιοπιστία και ανώτατη ποιότητα στα προϊόντα- και έτσι οι εταιρείες του ομίλου PromStroyKontrakt Group κατέκτησαν την κορυφή σε πολλούς τομείς της αγοράς στον χώρο της δόμησης συνδυάζοντας ικανότητες παραγωγής, διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας και μηχανικής.Μεταξύ των έργων μας συγκαταλέγονται: Κατασκευή πυρηνικών σταθμών, κατασκευή υδραυλικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, γέφυρες, σήραγγες, οδικά δίκτυα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. RADHISONS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

  Verified by europages badge
 5. BIOSTART.EU

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 1. COLLINET GRES & BETON

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 2. EDIL TORINO

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 3. VISTAGARDEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. SARO BATIMENT

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. MABEGRA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 6. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 7. GIORNI ALDO S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 8. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge
 9. E.P. S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 10. PIACENTINI EDILIZIA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 1. OMAT

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. STROFIBER FACTORY

  Ρωσία

  Strofiber factory - Κατασκευαστής μακροϊνών πολυπροπυλενίου. Ιδρύθηκε το 2015, στην Δημοκρατία του Ταταρστάν στην Ρωσία. Σύνθεση μακροϊνας: 110 000 τεμάχια ινών σε 1 κιλογραμμάριο. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας από επώνυμους Ρώσους κατασκευαστές. Ενταγμένες στο σκυρόδεμα, οι ίνες σχηματίζουν μια ογκομετρική ενίσχυση σε όλη την επιφάνεια του σκυροδέματος, βελτιώνοντας τις ανθεκτικές του ιδιότητες. Μακροϊνα, επιτρέπει την αντικατάστασης της ράβδου οπλισμού για βελτιστοποίηση του σχεδίου. Παραγωγική δυνατότητα του εργοστασίου- πάνω από 500 τόνους ετησίως. Στις αποθήκες, πάντα διαθέσιμοι, πάνω από 6 τόνους υλικού. Διαθέτουμε τεχνικό τμήμα το οποίο μπορεί να υπολογίσει την απαιτούμενη ποσότητα υλικού για έναν συγκεκριμένο σχέδιο και παρέχει ετοιμοπαράδοτη λύση σε μόλις 1 ημέρα. Σας υποστηρίζουμε για τεχνικά ζητήματα και σας καταρτίζουμε ώστε να μπορείτε να εργαστείτε με την μακροϊνα strofiber. Το σλόγκαν μας: Απλότητα. Ενταγμένες στο σκυρόδεμα, οι ίνες σχηματίζουν μια ογκομετρική ενίσχυση σε όλη την επιφάνεια του σκυροδέματος, βελτιώνοντας τις ανθεκτικές του ιδιότητες. Βιωσιμότητα.

 3. TURKOGLU

  Τουρκία

  Η εταιρεία Sensoylar ιδρύθηκε με την επωνυμία TURKOGLU το 1978, και ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Τουρκία υλικών όπως μετρητές νερού, μεταλλικοί εύκαμπτοι αγωγοί νερού και αερίου, εγκαταστάσεις και σύνδεσμοι, προϊόντα πυροπροστασίας και ειδικές κατασκευές. Αναπτύχθηκε σε μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην βιομηχανία με το σήμα της να φημίζεται για τον επαγγελματισμό της χάρη στην αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα, ποιότητα και σταθερότητα του προϊόντος της. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας νερού, αερίου και λυμάτων. Η εταιρεία συνέχισε να επενδύει σε τεχνολογικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες της αγοράς από δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου να αυξήσεις τις πωλήσεις της τόσο στην εγχώρια όσο στην διεθνή αγορά. Η εταιρεία προχώρησε σε εξαγωγές σε πολλές αγορές παγκοσμίως όπου την ακολούθησαν ανταγωνιστές της βιομηχανίας. Η πλειονότητα της παραγωγικής και διαχειριστικής διαδικασίας κατέχει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, σήμανση CE, MID, οδηγία ISO-EU, πρότυπα GOST, EN, TSE.

 4. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Γερμανία

  Από την ανάπτυξη των πρώτων στεγανοποιήσεων για σωλήνες τροφοδοσίας και απαγωγής το 1961 έχουμε αναπτύξει πολλές καινοτομικές λύσεις. Τα προϊόντα μαζικής παραγωγής της εταιρείας μας διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και τη στεγανότητα. Το αυτό ισχύει για τις ειδικές κατασκευές μας που παράγουμε ευχαρίστως για λογαριασμό σας με βάση τις απαιτήσεις σας. Τα προϊόντα μας και οι ειδικές κατασκευές είναι έτοιμα για αποστολή εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εδώ και 55 χρόνια, η επωνυμία «Rabeneick» είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την ασφάλεια.

 5. BAUMAK LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία Baumak είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ρωσία καλουπώματος και στοιχείων καλουπώματος. Η κύρια παραγωγική της εγκατάσταση βρίσκεται στην Σταυρούπολη. Η Baumak ιδρύθηκε το 2001 και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Για περισσότερα από 20 χρόνια σχεδόν, έχουμε αναπτυχθεί από μια απλή εμπορική εταιρεία σε ηγετική κατασκευαστική εταιρεία στοιχείων καλουπώματος. Αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσουμε τεράστια εμπειρία στον τομέα του εμπορίου και της παραγωγής υλικών και εξοπλισμού για εργασίες καλουπώματος και μονολιθικής δόμησης. Παράγουμε πένσες με ελατήρια, τηλεσκοπικούς πασσάλους, τρίποδα, κεφαλές πηρούνες, πάσσαλοι ώθησης- έλξης, κοίλο γρύλο ανύψωσης, προστατευτικά συστήματα και προστατευτικούς πασσάλους σιδηροτροχιάς υπό το εμπορικό μας σήμα YAKBIZON και ελασματοποιημένο κόντρα πλακέ υπό το σήμα μας SUNBIRCH. Εξάγουμε σήμερα τα προϊόντα μας στην Λευκορωσία, Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Βουλγαρία κ.λπ. Εγγυόμαστε στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα των προϊόντων. επαγγελματική συμβουλή και υποστήριξη στην επιλογή εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη και προσέγγιση στραμμένη προς τον πελάτη.

 6. CBG COMPOSITES GMBH

  Γερμανία

  Η CBG Composites GmbH αναπτύσσει, παράγει και διανέμει καινοτόμα, πυρίμαχα, θερμομονωτικά και ηχομονωτικά σύνθετα δομικά υλικά για διάφορους βιομηχανικούς τομείς εφαρμογής, όπως π.χ. πλοία και υπεράκτιες κατασκευές, έργα πολιτικού μηχανικού, βιομηχανικής λύσεις πυροπροστασίας και ηχομόνωσης. Η γκάμα παραγωγής της CBG Composites GmbH περιλαμβάνει πυρίμαχα και πυράντοχα, θερμομονωτικά και ηχομονωτικά πάνελ τύπου σάντουιτς με βάση ίνες βασάλτη, προ-εμποτίσματα και κεραμικά, καθώς και ελάσματα από ίνες γυαλιού που βασίζονται τόσο σε ρητίνη όσο και σε μη οργανική μήτρα. Ο τόπος παραγωγής το 2020 θα συμπληρώσει την 100η επέτειό του.

 7. QUARRIES KARYSTOS STONES AND SLABS

  Ελλάδα

  Πέτρες Καρύστου, Πλάκες Καρύστου Μπαλτάς Νικόλαος.Το λατομείο μας ιδρύθηκε το 1979 με σκοπό την εξόρυξη σχιστόλιθων ("πέτρες - πλάκες Καρύστου») περιοχής Καρύστου. Στην συνέχεια ακολούθησε επεξεργασία των πετρωμάτων και μεταφορά σε όλη την Ελλάδα με δικά μας φορτηγά αυτοκίνητα. Είμαστε μια επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στις Πλάκες Καρύστου. Ειλικρινής και αξιόπιστοι με αναγνώριση από τους πελάτες μας. Έχουμε δημιουργήσει μια επιχείρηση με λατομεία εξόρυξης και σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας με πελάτες (κυρίως χονδρική) στην Ελληνική και ξένη αγορά.

 8. NOVAMIX

  Ελλάδα

  Η εταιρεία NOVAMIX - ΔΟΜΟΧΗΜΙΚΗ ΑΒΕΕ, μια σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής εξειδικευμένων δομικών υλικών , με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή αλλά και στην κατασκευή, παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα δόμησης που καλύπτουν σχεδόν κάθε εφαρμογή απαιτήσεων που συναντάμε στις σύγχρονες κατασκευές και κατέχει μια σημαντική θέση στην Ελληνική αγορά. Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων, στις οποίες επικεντρώνονται η μεταποιητική και εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας, με βάση την τελική μορφή των προϊόντων, είναι: Κόλλες και αρμόστοκοι πλακιδίων και φυσικών λίθων Κόλλες ξύλου, μοκέτας, ταπετσαρίας και εύκαμπτων επικαλύψεων Εποξειδικοί αρμόστοκοι με αντοχή σε χημικά Αστάρια και προϊόντα για υποστρώματα Καθαριστικά και αδιαβροχοποιητικά επικαλύψεων Στεγανωτικά και μονωτικά υλικά Κονιάματα επισκευής σκυροδέματος Έτοιμοι σοβάδες και ειδικά επιχρίσματα Πρόσμικτα σκυροδέματος και κονιαμάτων Χρωματιστές τσιμεντοκονίες και αυτοεπιπεδούμενα κονιάματα Προϊόντα για την ναυτιλία Ειδικά χρωματιστά αδρανή Σταθερές προτεραιότητες για όλους εμάς στην NOVAMIX είναι η υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία τόσο των προϊόντων που παράγουμε, όσο και των υπηρεσιών που παρέχουμε. Μια σειρά από έγκυρες πιστοποιήσεις, που ανανεώνονται διαρκώς, επιβεβαιώνουν ότι τα εργοστάσια μας είναι σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα, σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα για την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων. Έτσι αποδεικνύουμε έμπρακτα τη φροντίδα μας για τον τελικό καταναλωτή.

 9. RIZOLIN LLC

  Ρωσία

  Παράγουμε δομικά υλικά υπό το σήμα RIZOLIN από το 2009: αυτοκόλλητα αδιάβροχα υλικά δόμησης και ασφαλτικές επικαλύψεις από πολυμερή για εργασίες οροφής. Τα αδιάβροχα προϊόντα δόμησης της RIZOLIN έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα, μακροζωϊα, είναι χαμηλού κόστους και προσφέρουν μια τέλεια προσαρμογή στην βάση, εύκολη εγκατάσταση, αισθητική όψη, πλαστικότητα, χαμηλά κόστη εργασίας για αδιαβροχοποίηση σε πολύπλοκες περιοχές. Τα δομικά υλικά RIZOLIN παρέχουν πλεονεκτήματα επεξεργασίας ως εξής: • Μεγάλη αντοχή – ενισχυτική στρώση από γυαλόνημα, • Μακροζωία – προστατευτική στρώση – φύλλο αλουμινίου, • Εγκατάσταση υλικού – εφαρμογή χωρίς φλόγα σε οποιαδήποτε βάση, • Μέχρι 30% εξοικονόμηση σε ηλεκτρική ενέργεια για τον κλιματισμό και την εξαέρωση της αίθουσας κατά τους θερμούς μήνες χάρη στην αντανάκλαση του φύλλου ως το 85% της ηλιακής ενέργειας. Τα δομικά μας υλικά μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις εργασίας αδιαβροχοποίησης. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά πυροπροστασίας μεταξύ των ασφαλτικών υλικών: В1, РП1, КП0, European certificate Broof T3.

 10. SN STONES

  Ελλάδα

  Η εταιρία "ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΙ Σ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ& ΣΙΑ Ο.Ε." είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται πάνω από 35 χρόνια στον κλάδο της εξόρυξης και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων. Η πείρα δύο γενεών, τα ιδιόκτητα λατομεία και η στελέχωση της επιχείρησης με συγγενικά πρόσωπα, μας επιτρέπουν να διατηρούμε με αποτελεσματικότητα την φιλοσοφία της εταιρίας μας: Συνέπεια στην εξυπηρέτηση, ποιότητα προϊόντων και ξεκάθαρη πολιτική τιμών. Έτσι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών μας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικοδομικά υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

28.562 επιχειρήσεις

Χ'ωρες