• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οικιακοί θερμοσίφωνες

Αποτελέσματα για

Οικιακοί θερμοσίφωνες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LATO SA

  Ελλάδα

  Αφετηρία του ομίλου ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ υπήρξε η οικογενειακή στην αρχική της μορφή επιχείρηση υπό την επωνυμία ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Κ ΣΙΑ, το 1970. Αντικείμενο της παραγωγικής δραστηριότητας της ως άνω επιχείρησης υπήρξε εξ αρχής η κατασκευή σωλήνων γεωτρήσεως, και θερμοσιφώνων, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης συνολικής εκτάσεως 30.000 τ.μ. Το 1997 υπό την εποπτεία του αυτοδημιούργητου κου Ιωάννου ιδρύεται η ΛΑΤΟ, η οποία επιδίδεται στο έργο της παραγωγής ηλιακών συστημάτων, θερμοσιφώνων και μπόιλερ και η οποία ως μέλος της οικογένειας Χρήστος Ιωάννου επιτυγχάνει την εδραίωση της στον ελληνικό χώρο.Η ηγετική θέση που κατέκτησε η επιχείρηση με όπλα το μεράκι και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση δεν άργησε να οδηγήσει στην διάθεση των προϊόντων της και στον υπόλοιπο ευρωπαϊκό χώρο.

 2. GEOSOL

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας από την ίδρυσή της το έτος 1978 μέχρι και σήμερα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες για ηλιακά συστήματα, μπόϊλερ λεβητοστασίου, δεξαμενές αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης, ηλιακούς συλλέκτες, συστήματα βάσεων στήριξης, ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες& ηλεκτρομπόϊλερ, συστήματα κλιματισμού, αντλίες θερμότητας. Διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία.Σε συνδυασμό των άμεσα διαπροσωπικών σχέσεων, της συνέπειας καθώς και της άμεσης εξυπηρέτησης προτείνουμε εξατομικευμένες προτάσεις που συνδυάζουν ποιότητα και τιμή, απόδοση και αντοχή στο χρόνο. Τεχνογνωσία ειδικών κατασκευών απόλυτα προσαρμοσμένων στις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται βάσει σύγχρονων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών που εγγυώνται τη βέλτιστη απόδοση. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας ελέγχονται και πιστοποιούνται από αναγνωρισμένους φορείς.

 3. ESOLAR SMPC

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας ξεκίνησε από το 2009 να δραστηριοποείται στην αγορά του ηλιακού θερμοσίφωνα και των ηλιακών συστημάτων. Τρεις γενιές επιστημόνων αποτελούν το μίγμα του ανθρώπινου δυναμικού μας. Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας συνδυάζονται με τη διάθεση και την ευρηματικότητα των νέων μας στελεχών. Έχοντας επικεντρωθεί στην εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας παράγουμε αποκλειστικά και μόνο ηλιακά συστήματα που μας παρέχουν αυτή τη δυνατότητα. Όραμά μας είναι η ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρρυνση και η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας . Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Glass / Inox κατασκευάζονται με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ και φημίζονται για την μεγάλη διάρκεια ζωή τους και την απόδοσή τους. Καθημερινά η ομάδα της ESOLAR αποτελούμενη από νέους μηχανολόγους, αρχιτέκτονες και άλλες ειδικότητες του χώρου της ενέργειας εργάζονται για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της απόδοσης των προϊόντων της. Η αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μια επένδυση που κάνει ταχύτατη απόσβεση, εξασφαλίζοντας στο νοικοκυριό σας άφθονο ζεστό νερό όλο το χρόνο. Την ώρα που η αναζήτηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας βρίσκεται στο επίκεντρο ερευνών σε παγκόσμιο επίπεδο, η δική μας απόφαση είναι να επενδύσουμε στην πιο παραδοσιακή μορφή ενέργειας της χώρας μας , στην ηλιακή. Με τα Ηλιακά Συστήματα Esolar εξασφαλίζετε εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

 4. TECHNOSOL CO

  Ελλάδα

  Το 1976 ιδρύεται η εταιρεία παραγωγής ηλιακών εφαρμογών, συστημάτων και συλλεκτών . Όντας απο τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου εξελίσεται ραγδαία κατέχοντας μια απο τις πρώτες θέσεις του χώρου στην Ελληνική επικράτεια. Απόλυτη προτεραιότητα της εταιρειας η ποιοτική κατασκευή και εμπορία των προϊόντων της βασιζόμενη στην τεχνολιγική της υπεροχή και στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της.

 5. SOLARICO - EUROTERM D.O.O.

  Βόρεια Μακεδονία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HEIZER GAS S.R.L.

  Ιταλία

 2. BOILERA

  Τουρκία

 3. PERANA-CALADON TRAIDING LTD

  Κύπρος

 4. VIMOSA D.O.O.

  Σλοβενία

 5. BOYLERIST

  Τουρκία

 1. AVITEN

  Βέλγιο

 2. SENIOR

  Ηνωμένες Πολιτείες

 1. DELPASO SOLAR SARL

  Μαρόκο

 2. MOTU INDUSTRY CO., LTD

  Κίνα

 3. TRUETECH ENERJI

  Τουρκία

 4. ZENEGER EV ALETLERI

  Τουρκία

 5. GRESA-GROUP

  Ουκρανία

 6. FENTES ISI SISTEMLERI SAN.TIC.LTD.STI

  Τουρκία

 7. SERTECAL - SERVICIO TÉCNICO CALDERAS Y ELECTRODOMÉSTICOS

  Ισπανία

 8. DE JONG GORREDIJK

  Κάτω Χώρες

 1. ELDOMINVEST LTD

  Βουλγαρία

 2. A&B CLIMA

  Ισπανία

 3. SANITAIR BLONDEEL

  Βέλγιο

 4. GIDROPROM LTD

  Ουκρανία

 5. MELPO DIMITRIOU T+I O.E

  Ελλάδα

 6. SELFA GE S.A.

  Πολωνία

 7. ACQUA SERVICE S.A.

  Ρουμανία

 8. MITI INSTAL IMPEX SRL

  Ρουμανία

 9. HEIZER GAS S.R.L.

  Ιταλία

 10. WANIT SA

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικιακοί θερμοσίφωνες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

165 επιχειρήσεις