• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οικιακά έπιπλα

Αποτελέσματα για

Οικιακά έπιπλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Γαλλία

  ΑΤΕΛΙΕ JEAN PERZEL : καλλιτέχνης, δημιουργός φωτιστικών του κρουαζιερόπλοιου Νορμανδία και του Μεγάρου των Εθνών (ΟΗΕ) στην Γενεύη. Δημιουργός κατασκευαστής φωτιστικών από τη δεκαετία του '30 ως τις μέρες μας. Αρχιτεχνίτης υαλουργός, χρυσοχόος, δημιουργός με μεγάλη τεχνολογική γνώση, ο Jean Perzel ήταν πράγματι πρωτοπόρος στον τομέα του φωτισμού και του σχεδιασμού. Εξέφρασε εξαιρετικά την σπάνια υλοποιημένη ισορροπία μεταξύ ευγένειας και χάρης, μεταξύ πλούτου και λιτότητας. Με τον ανιψιό του, μελέτησαν και σχεδίασαν χιλιάδες φωτιστικά, απλίκες, πολυέλαια, φωτιστικά οροφής, σε στύλους, αλλά και έπιπλα όπως τραπέζια ή γυάλινες κονσόλες. Ο Olivier Raidt, ο γιος του ανιψιού του ιδρυτή, προωθεί μια σύγχρονη σκέψη που υλοποιεί με όλη την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων εργατών, υπό τις γνώσεις της αριστείας του Jean Perzel. Όλα τα τεμάχια των εργαστηρίων Perzel είναι ακόμα κατασκευασμένα στο χέρι, με το κομμάτι, όπως το 1923 με την υπογραφή « Perzel », που πιστοποιεί την αυθεντικότητα τους.

 2. BERFA GROUP

  Τουρκία

 3. ARTERIOR KOMPLEX KFT

  Ουγγαρία

  Η Arterior Komplex Kft. εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή εξατομικευμένων εσωτερικών χώρων και στην διανομή επίπλωσης ντιζάιν από το 2014. Είμαστε μέλος του ομίλου Linea Group, με παρουσία στην Ουγγρική αγορά εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, με πάνω από 150 υπαλλήλους και ετήσιο τζίρο 22 εκατ. ευρώ. Η Arterior προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της στις τεχνικές και διακοσμητικές μας ανάγκες για την μελέτη της καλύτερης λύσης για το έργο σας και για την ακριβή προσφορά υλοποίησης. Μπορούμε να συμβουλέψουμε τους πελάτες μας πάνω σε τεχνικά προβλήματα, στην επιλογή των υλικών και στην διαχείριση του χρόνου. Διαθέτουμε γραφεία σχεδιασμού και τεχνικής ανάπτυξης που μας δίνουν όλη την τεχνογνωσία τους ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας ανάλογα με τα πρότυπα σας. Χάρη στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις, κατασκευάζουμε ετοιμοπαράδοτα έργα για τους τομείς των ξενοδοχείων, του λιανικού εμπορίου και των κατοικιών. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής για την υλοποίηση του έργου σας και τα μηχανήματα μας προέρχονται από παγκόσμιους κορυφαίους κατασκευαστές. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να προσφέρουμε πρότυπα, παραγωγή σε μεγάλες σειρές και εξατομικευμένα είδη.Το καταρτισμένο μας προσωπικό αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς βιομηχανικής ξυλείας και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο B2B και οι πελάτες μας αποτελούν κυρίως: δημόσιες και κρατικές υπηρεσίες/ πολυεθνικές εταιρείες/ επενδυτικές εταιρείες ακινήτων/ αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Συνοδεύουμε τους εταίρους μας από το στάδιο της τεχνικής μελέτης μέχρι την τελική εγκατάσταση στο πεδίο και η πολύγλωσση μας ομάδα (γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά) μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας παντού στην Ευρώπη.

 4. EVRICA FURNITURE

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία "Еvrica" - με έδρα στην Γκάμπροβο της Βουλγαρίας, ιδρύθηκε και παράγει έπιπλα από το 1997. Η παραγωγή προϊόντων στρέφεται περισσότερο σε μια κλασική, παραδοσιακή και σύγχρονη επίπλωση από μασίφ βελανιδιά, κερασιά, οξιά, και φλαμουριά, που συνδυάζει το μασίφ ξύλο με το φυσικό καπλαμά MDF. Το εργοστάσιο μας μπορεί να παράγει σχεδόν όλα τα είδη επίπλωσης, εντοιχισμένα ή ανεξάρτητα με ένα λεπτό φινίρισμα και εφοδιάζει τόσο την λιανική και την χονδρική αγορά σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. Τα υλικά μας είναι πρώτης ποιότητας: βελανιδιά, κερασιά, οξιά, και φλαμουριά - με άμεσο εφοδιασμό από τα πριονιστήρια μέσω Βουλγαρίας. Ο χαρτοφύλακας μας αποτελείται από επίπλωση υπνοδωματίου, έπιπλα τραπεζαρίας, κουζίνες, τραπέζια, κρεβάτια, ερμάρια, μικρά έπιπλα από μασίφ ξύλο, έπιπλα ταπετσαρίας και πολλά άλλα. Η ευρεία μας γκάμα προϊόντων επίπλωσης, πάνω από 500 διαφορετικά σχέδια, επιτρέπει στην εταιρεία να ντύσει ξενοδοχεία, εστιατόρια και ιδιωτικά καταλύματα. Φημισμένοι για τα πρωτότυπα τους σχέδια και την υψηλή τους κατάρτιση, οι υπάλληλοι της εταιρείας, 60 καταρτισμένοι εργάτες, είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη χωριστά.Τα υλικά που χρησιμοποιούμε: βερνίκι, κόλλα με πιστοποιητικά ποιότητας από την "Ευρωπαϊκή 'Ενωση" και είναι οικολογικά αγνά. Τα έπιπλα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές εντάσσοντας τις αρχές της παράδοσης και της ανθρώπινης τεχνογνωσίας. Το 90% της παραγωγής της εταιρείας εξάγεται στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, Ελβετία και σε πολλές άλλες χώρες. Το υπόλοιπο 10% προορίζεται για την αγορά της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 5. EVGER EV GERECLERI SAN TIC AS

  Τουρκία

  Η εταιρεία Evger παράγει μεταλλική επίπλωση από το 1984 στην πόλη Kayseri / Τουρκία. Η εταιρεία μας διαθέτει το 80% της Τούρκικης αγοράς σε ότι αφορά τα πτυσσόμενα στρώματα και εξαιρετικές ικανότητες ευέλικτης παραγωγής. Διεξάγουμε επίσης μελέτες ανάπτυξης προϊόντος σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και εκτελούμε τις εργασίες μας τηρώντας την βασική αρχή προστασίας του περιβάλλοντος. Θεωρούμε τους πελάτες μας εταίρους και εκτελούμε την επαγγελματική μας δραστηριότητα με την αρχή της αδιαπραγμάτευτης ικανοποίησης του πελάτη. Χάρη στα ποιοτικά μας προϊόντα και την υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης υπηρεσίας, η Evger προχωρά με γρήγορους ρυθμούς ώστε να γίνει μια αξιόπιστη φίρμα. Οι κύριες μας αγορές είναι οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και οι χώρες της περιοχής MENA. Εξειδικευόμαστε στην μεταλλική επίπλωση, με σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα και καταρτισμένο προσωπικό. Παράγουμε μεταλλικά προσκέφαλα, κρεβάτια ημέρας, κουκέτες, πτυσσόμενα κρεβάτια, πλαίσια κρεβατιών, ρυθμιζόμενα κρεβάτια, επίπλωση κήπου και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας. Η αποστολή μας είναι να δώσουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και στην ικανοποίηση του πελάτη. Επιπλέον, παράγουμε και πουλάμε έπιπλα και αξεσουάρ κήπου, εκ των οποίων προϊόντα και σχέδια, βασιζόμενοι σε έργο και προσφέρουμε συντήρηση μετά την πώληση και υπηρεσίες επισκευής για όλες τις συνήθειες και τρόπους ζωής των καταναλωτών μας. Κύριος μας στόχος είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες με προϊόντα υψηλής ποιότητας και βιώσιμα. Πέρα από τα τυποποιημένα μας προϊόντα, ενημερώνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας επενδύοντας στην έρευνα και ανάπτυξη. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TECHNEB SHOP

  Γαλλία

 2. JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD

  Πολωνία

 3. INTERNATIONAL DESIGN

  Γαλλία

 4. TOPHOVEN GMBH

  Γερμανία

 5. BÜROMÖBEL EXPERTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. ROOM & GARDEN GMBH

  Γερμανία

 2. HELIT INNOVATIVE BÜROPRODUKTE GMBH

  Γερμανία

 1. PALMBERG BÜROEINRICHTUNGEN + SERVICE GMBH

  Γερμανία

 2. WILKHAHN WILKENING + HAHNE GMBH + CO.

  Γερμανία

 3. ESD EINRICHTUNGS-SYSTEME GMBH

  Γερμανία

 4. MÖBELSCHMIEDE STEPHAN SCHMIDT

  Γερμανία

 5. HAMANNIT INH. JOSEF HAMANN

  Γερμανία

 6. MÖBELVERLEIH SUCHY KG

  Αυστρία

 7. YORK CHAIRS FURNITURE

  Τουρκία

 8. MARLOWER MÖBEL GMBH

  Γερμανία

 1. MOBILI WALCHER

  Ιταλία

 2. MOBLES EINRICHTUNGS GMBH

  Γερμανία

 3. DEEKEN RAUMCONZEPTE GMBH & CO.KG

  Γερμανία

 4. MINO MOBILI CLASSIC FURNITURE MANUFACTURERS

  Ελλάδα

  Κλασικά έπιπλα, τραπεζαρίες και κρεβατοκάμαρες υψηλής ποιότητας εδώ και 40 χρόνια Η Mino mobili δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και είναι γνωστή για την ποιότητα και τα πρωτότυπα σχέδια της. Είναι χειροποίητα και διακρίνονται για την τέλεια κατασκευή, την ποιότητα των υλικών και τις άριστες τιμές. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της γραμμής παραγωγής σε συνδυασμό με την εφαρμογή τυποποιημένων διαδικασιών, εξασφαλίζουν υψηλή παραγωγικότητα διατηρώντας χαμηλά το λειτουργικό κόστος, παρέχοντας τη δυνατότητα γρήγορης ανταπόκρισης σε παραγγελίες μεγάλης ποσότητας, με ιδανική σχέση ποιότητας τιμής. Διαθέτουμει μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα σχέδια στα οποία προστίθενται κάθε χρόνο νέα μοντέλα, με εξελιγμένο τμήμα ποιοτικού ελέγχου με αποτέλεσμα, τα έπιπλα παραγωγής μας, να παρέχεται 10ετής πλήρης εγγύηση υλικών και εργασίας. Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικών κατοικιών, ξενώνε και έπιπλα κατα παραγγελίας για οικίες και καταστήματα

 5. TERNOPIL FURNITURE FACTORY LTD

  Ουκρανία

  Ternopil Furniture Factory LTD.- έμπειρος κατασκευαστής επίπλων πολυτελείας από συμπαγές ξύλο, σκαλισμένων στο χέρι, από το 1950. Παράγουμε έπιπλα κλασικού και μοντέρνου στυλ για κουζίνες, σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, γραφεία, παιδικά δωμάτια, χολ, άλλα δωμάτια, πόρτες και σκάλες με τις πιο σύνθετες διαμορφώσεις ξύλου. Τα έπιπλά μας μπορούν να κατασκευαστούν από συμπαγή βελανιδιά και μελιά και μπορούν να βαφούν σε διάφορα χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Εγγυόμαστε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα και την οικολογική καθαρότητα των υλικών μας.

 6. DREW-FORM

  Πολωνία

  Η Drew-Form ειδικεύεται στην παραγωγή και στην χονδρική πώληση επίπλων από μασίφ βελανιδιά και την παραγωγή στοιχείων επίπλωσης (πόρτες, συρτάρια, στεφάνια, πόδια, κόντρα-πλακέ, επίπεδες επιφάνειες) από βελανιδιά, μελιά, οξιά, σημύδα, κλήθρα και φλαμουριά. Η προσφορά απευθύνεται κυρίως στις μεγάλες επιχειρήσεις επίπλωσης και αποθήκες στοιχείων επίπλωσης στην Ευρώπη. Η παραγγελίες γίνονται με βάση το έργο του πελάτη. Τα κατάλληλα μηχανήματα καθώς και η πείρα και η ικανότητας μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη

 7. CHITAS FURNITURE S.A.

  Ελλάδα

  We are a small family business. My factory design and produce home furniture for internal and professional use. We produce Beds and Complements, Wall units, Tables, Storage systems, Side boards, Shelving systems, Room dividers, AV furniture and home office furniture. Our factory has the newest machines for furnishing and also provides the best quality of production.... Είμαστε μια μικρή οικογενιακή επιχείρηση παραγωγής επίπλων. Στο εργοστάσιο μας σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Παράγουμε Κρεβατοκάμαρες, Συνθέσεις τοίχου, Τραπεζαρίες και τραπέζια, Συστήματα αποθήκευσης (Μπουφές), Χωρίσματα-ΒιΒλιοθήκες. Διαθέτουμε τα νεότερα μηχανήματα στην επίπλοποϊία. Ακόμη προσφέρουμε τη καλύτερη ποιότητα παραγωγής.

 8. VISAN

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο επίπλων Visan λειτουργεί για περισσότερα από 20 χρόνια και είναι ένα από τα κορυφαία στον τομέα τις επιπλοποιίας. Τα ερμάρια της εταιρείας Visan με φινίρισμα «φυσικού ξύλου» εκπλήσσουν ευχάριστα με την ποικιλία, τις ασυνήθιστες λύσεις σχεδίασης και την ελκυστική τιμή. Η γκάμα των μοντέλων απευθύνεται τόσο σε μαζικές αγορές όσο και σε μεμονωμένους πελάτες. Οι πολυθρόνες, οι κουνιστές και οι ανακλινόμενες πολυθρόνες του εργοστασίου επίπλων Visan σας παρέχουν την αίσθηση της άνεσης, της χαλάρωσης και της ανάπαυσης. Χάρη στο άνετο κάθισμα, στο στιβαρό σκελετό και στα μαλακά υψηλής ποιότητας μαξιλάρια θα αναδειχθούν στην αγαπημένη θέση ανάπαυσης. Οι ποικιλία μεγεθών, σχημάτων και υφασμάτων παρέχει τη δυνατότητα να τις τοποθετείτε σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο. Τα χρησιμοποιούμενα υλικά είναι MDF + καπλαμάδες φυσικού ξύλου (μέλια), ενώ χρησιμοποιούνται επίσης λαμινέιτ MDF και μοριοσανίδες. Για τη βαφή χρησιμοποιούνται τα καλύτερα ιταλικά και γερμανικά υλικά. Τα υλικά φυσικού καπλαμά και πάνελ είναι άριστης ποιότητας.

 9. LÜLLMANN GMBH - INDUSTRIEMÖBEL

  Γερμανία

  Η Lüllmann είναι μια βιομηχανική επιχείρηση στο τομέα των συστημάτων γραφείου και επαγγελματικών χώρων, συστημάτων εμπορευματοκιβωτίων, συστημάτων αποθήκης και παραγγελιών. Πρόγραμμα παραγωγής (παραγωγή και διάθεση) συστημάτων γραφείου και επαγγελματικών χώρων: γραφεία, τραπέζια συνεδριάσεων, περιστρεφόμενες καρέκλες γραφείου, καθιστικά έπιπλα, συστήματα επίπλων γραφείου, γραφεία ρυθμιζόμενου ύψους, έπιπλα γραφείου από χάλυβα, αρχειοθήκες από χάλυβα, συστήματα κοινόχρηστων χώρων, καθιστικοί πάγκοι, χαλύβδινα ερμάρια, συστήματα αποδυτηρίων και βεστιαρίου, συστήματα συνεργείου κλπ. Ράφια και συστήματα ραφιών: επιδαπέδια ράφια, ράφια βαριάς χρήσης, ράφια μεγάλου μήκους, ράφια για παλέτες, κινητά ράφια κλπ. Συστήματα αποθήκης και παραγγελιών: συνεχή ράφια προϊόν σε ταμάχια και παλέτες, αυτοματοποιημένα ράφια παραγγελιών, ράφια παλετών και ράφια διέλευσης, συστήματα ραφιών πολλαπλών επιπέδων κλπ. ανοικτά κιβώτια αποθήκης, στοιβαζόμενα δοχεία, στηρίγματα μικρών φορτίων, δοχεία πολλαπλών χρήσεων, κιβώτια ραφιών και ροής υλικού, δοχεία μεγάλων διαστάσεων κλπ.

 10. EPIPLOKINISI TELIORIDIS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Επιπλοκίνηση Τελιορίδης με περισσότερο από 40 χρόνια ενεργής παρουσίας ως κατασκευαστές επίπλων, δημιουργούν για εσάς έπιπλα υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες σας. Η Επιπλοκίνηση Τελιορίδης διαθέτει έκθεση επίπλων 3000 τ.μ. στο 15ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης που εκεί μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε τα εξαιρετικής ποιότητας σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες, τραπεζαρίες, σύνθετα, μπουφέδες και άλλα τα υπόλοιπα έπιπλα σπιτιού που διαθέτουμε. Η εξυπηρέτηση, η πολύ μεγάλη μας πείρα ως κατασκευαστές επίπλων, το εξειδικευμένο προσωπικό, οι προσιτές τιμές, η μεγάλη ποικιλία επίπλων που διαθέτουμε στην έκθεσή μας, καθώς και τα υψηλά στάνταρ σε όλες μας τις διαδικασίες, πιστεύουμε πως θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες σας, καλύπτοντας τις απαιτήσεις σας και πραγματοποιώντας τα όνειρά σας! Στα επιπλα Θεσσαλονικη Τελιορίδης, έχουμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα ακόμα και στην Ευρώπη. Παραδίδουμε τα έπιπλα σας στο χώρο σας με απόλυτη ασφάλεια τις επιθυμητές για εσάς ώρες και ημέρες. Είμαστε κοντά σας πριν και μετά την αγορά των επίπλων σας!

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικιακά έπιπλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25.028 επιχειρήσεις

Χ'ωρες