• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ξύλινα πάνελ

Αποτελέσματα για

Ξύλινα πάνελ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WEMAFLEX GMBH HOLZWERKSTOFFE

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Εδώ στην MaFlex GmbH προσφέρουμε πελατοκεντρκές λύσεις, που δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα των πλακών. Ως χονδρέμποροι, μεταξύ άλλων, προμηθευόμαστε εμπόρευμα απευθείας από τον παραγωγό/κατασκευαστή και αυτή η θέση στο ηλεκτρονικό εμπόριο μεταξύ επιχειρήσεων (B2B) είναι σημαντικό στοιχείο για την καλή λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού. Εισαγωγές/εξαγωγές με παραδόσεις στην Ευρώπη, αποθήκευση στη Γερμανία και εκτός Γερμανίας, μεταποίηση με μηχανές κατεργασίας ξύλου, κοπή, σταθερές διαστάσεις, διάτρηση, φρεζάρισμα, μπιζουτάρισμα, κόλληση και δίπλωμα, πλάκες MDF και HDF, μοριοσανίδες, κόντρα πλακέ από σημύδα, ξυλοσανίδες από μαλακό ξύλο, ξυλοσανίδες από επικολλητό ξύλο, ράβδοι από κόντρα πλακέ, καπλαμάς, σκληρές πλάκες, πλάκες OSB, μονωτικές πλάκες, προστατευτικές γωνίες, ευρωπαλέτες καινούργιες και μεταχειρισμένες, σχεδιασμός ειδικών πλακών, δείγματα πλακών, πρωτότυπα, διακοσμητικές μεμβράνες, φύλλα φινιρίσματος, πλάκες συσκευασίας. πλάκες διαλογής, σκέτες/επικαλυμμένες, πλάκες κάλυψης

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. RAUCH SPANPLATTENWERK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  1959 Η επιχείρηση Wendelin Rauch & Sohn στο Freudenberg am Main εξαγοράζει το 1953 το εργοστάσιο μοριοσανίδων της Otto Kreibaum & Co.! Αυτό το εργοστάσιο κατασκευάστηκε στο Markt Bibart της Φρανκονίας και ξεκίνησε τη λειτουργία του με δύο πρέσες στρωματοποίησης. Η ημερήσια παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε 35 m³. Κατά τα επόμενα χρόνια, η παραγωγική ικανότητα θα αυξηθεί με την εγκατάσταση και άλλων πρεσών. Το 1976 οι στρωματοποιημένες μοριοσανίδες μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή επίπλων μόνο υπό όρους. Για το λόγο αυτό, οι πρέσες στρωματοποίησης τέθηκαν εκτός λειτουργίας και αντικαταστάθηκαν από ένα εντελώς καινούργιο εργοστάσιο. Στο Markt Bibart κατασκευάζεται το πλέον σύγχρονο εργοστάσιο μοριοσανίδων της Ευρώπης, με ημερήσια παραγωγική ικανότητα 500 m³. Κεντρικό στοιχείο είναι η μήκους 20 m πρέσα ενός επιπέδου. Η επιπλοποιία Rauch εφοδιάζεται «Just-In-Time» με υλικό επιπλοποιίας σταθερών διαστάσεων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. LAMELIO

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  H εταιρεία Lamelio παράγει επιτοίχιες διακοσμήσεις εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Το 2021, δημιουργήσαμε έναν καινότομο προϊόν υπό την μορφή διακοσμητικών επιτοίχιων πάνελ. Τα πάνελ μας αποτελούν την ιδανική λύση για την δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας στον εσωτερικό σας χώρο. Σύγχρονα, με λιτό σχεδιασμό σε διάφορες αποχρώσεις, θα διαμορφώσουν την όψη των εσωτερικών σας τοίχων. Τα πάνελ που προσφέρουμε είναι εύκολα στην τοποθέτηση, διαθέτουν ακουστικές ιδιότητες, είναι αδιάβροχα και έτσι μπορούν τα τοποθετηθούν σε χώρους με υψηλή υγρασία.. Κατασκευάζονται κατά 92% από ανακυκλωμένο πολυστυρένιο, συνεπώς πρόκειται για ένα εντελώς οικολογικό προϊόν. Τα πάνελ της Lamelio διαμορφώνουν τις τάσεις στην επιτοίχια διακόσμηση στην Ευρωπαϊκή αγορά. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε 16 Ευρωπαϊκές χώρες και έχουν αποκτήσει απίστευτη φήμη μεταξύ των πελατών. Ενωθείτε μαζί μας, όλοι μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε περισσότερους στόχους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. CONTRACHAPADOS LUBADI, S.L.

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 5. PERFIMUEBLE

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. GIORNI ALDO S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. NOBILPAN S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. LEGNAMI COMPAGNONI DI COMPAGNONI GUIDO & C. S.N.C.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. HIT HOLZINDUSTRIE TORGAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. PLEXWOOD

  Κάτω Χώρες

  Το Plexwood είναι είδος καπλαμά εσωτερικού χώρου που αποτελείται από ξυλεία εγκάρσιας διατομής και ξυλεία με ίνες. Το ξύλο εγκάρσιας κοπής είναι πιο σκληρό από το ξύλο κανονικής κοπής, καθιστώντας το Plexwood κατάλληλο για εφαρμογές υψηλής κυκλοφορίας. Το Plexwood χρησιμοποιείται για δάπεδα, τοίχους, σκάλες και έπιπλα, γραφείου, λιανικής, εκπαίδευσης και περίθαλψης. Στα προϊόντα μας, δεν χρησιμοποιούμε κόλλα με βάση τη φορμαλδεΰδη ούτε πτητικές οργανικές ενώσεις (ΠΟΕ). Το Plexwood μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν οποιοδήποτε πρότυπο ή πιστοποίηση.

 1. CROSS TRADE GMBH

  Γερμανία

  Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στις εισαγωγές και εξαγωγές ξυλείας, κάθε συνεργάτης μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της διεθνούς εμπορίας ξυλείας, η οποία αποκτήθηκε εν μέρει επιτόπου, στις σημαντικότερες χώρες εξαγωγής ξυλείας της Δυτικής Αφρικής, στις ΗΠΑ, στη Νότια Αμερική και στην Ασία. Η εμπεριστατωμένη γνώση της αγοράς καθιστά δυνατή τη γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις αλλαγές κατά την καθημερινές συναλλαγές. Ως πλήρες μέλος των οργανισμών FSC και FSC Deutschland είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία του φυσικού ζωτικού χώρου «Δάσος». Είναι προς το συμφέρον μας να υποστηρίζουμε την αειφόρο και οικολογική αξιοποίηση των δασών ώστε να είμαστε σε θέση να παράγουμε ξυλεία και για τις μελλοντικές γενιές. Για το λόγο αυτό εμπορευόμαστε, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό, μόνο ξυλεία και προϊόντα ξυλείας από πιστοποιημένα κατά FSC δάση.

 2. CIPRIJANOVIC D.O.O.

  Κροατία

  Η Ciprijanović d.o.o είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Η εταιρεία παράγει έπιπλα από συμπαγές ξύλο (ξύλινες καρέκλες, ημιπολυθρόνες, τραπέζια, ερμάρια, κρεβάτια κ.ά.), πλαίσια από συμπαγή ξυλεία, πλαίσια τριών στρωμάτων και μπρικέτες από ξύλο. Η εταιρεία απασχολεί 180 εργαζομένους και πραγματοποιεί εξαγωγές προς την αγορά της ΕΕ. Το πιστοποιητικό FSC (FSC SA-COC 0011266) για την υπεύθυνη δασική διαχείριση αποτελεί απλώς μια επιβεβαίωση του μακρόχρονου ενδιαφέροντός μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

 3. SWL - TISCHLERPLATTEN BETRIEBS GMBH

  Γερμανία

  SWL - TISCHLERPLATTEN BETRIEBS GMBH : Στον όμιλο επιχειρήσεων SWL ανήκει, εκτός των παραρτημάτων Langenberg και Schmerlecke της Γερμανίας, η θυγατρική εταιρεία SWL wood-industries στην Piatra-Neamt της Ρουμανίας. Από το 2005 παράγουμε υψηλής ποιότητας ξυλόφυλλα και κόντρα πλακέ. Συνεργαζόμαστε υπό μορφή κοινοπραξίας με άλλες εταιρείες σε τέσσερις περιοχές: στην Ουκρανία, στη Βουλγαρία και στην Ινδονησία. Σε ολόκληρο τον κόσμο λειτουργούν επτά εγκαταστάσεις πρέσας και δώδεκα συνενωτικές μηχανές αποκλειστικά για την SWL

 4. ROBETA-HOLZ OHG

  Γερμανία

  Η ROBETA Holzindustrie είναι μια μεταποιητική επιχείριση στις καλύτερες πευκόφυτες περιοχές της Γερμανίας. Δεν διαθέτουμε προϊόντα μόνο από πεύκο, αλλά και από λάρικα, έλατο του Douglas & ερυθρελάτη. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι μεγάλη. Από τα υποπροϊόντα πριονιστηρίων (πριονίδι και φλοιός) παράγονται ξυλομπρικέτες & μπρικέτες φλοιού. Διαθέτουμε ξύλινα προϊόντα για τον οικοδομικό κλάδο, καθώς και ξυλεία ελάτου του Ντάγκλας, δομική ξυλεία ειδικών διαστάσεων, ξυλομπρικέτες, ξυλομπρικέτες για ιδιωτική χρήση και πολλά άλλα ξύλινα προϊόντα .

 5. FAN-TRADE LLC

  Ρωσία

  Η Fan-Trade LLC, η εταιρεία από την Smolensk Oblast, κατασκευάζει πριστή ξυλεία για την παραγωγή επίπλων, την εσωτερική διακόσμηση και την δόμηση και παράσχει προϊόντα ξυλείας από το 2020.H εταιρεία παράγει σανίδες από κόντρα-πλακέ σημύδας 1525 x 1525 χιλ. πάχους 4 ως 24 χιλ.Τα προϊόντα της Fan-Trade τηρούν το ρωσικό πρότυπο GOST 3916.1-18 και κατασκευάζονται από κούτσουρα σημύδας.Εκτελείται συνεχής έλεγχος της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής της ξυλείας.Τα προϊόντα της Fan-Trade είναι οικολογικά, το κόντρα πλακέ κατηγορίας FK δεν περιέχει φαινόλες και είναι κατάλληλα για το εσωτερικό φινίρισμα κατοικιών.Το επενδεδυμένο κόντρα πλακέ από την Fan-Trade μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή προμορφοποιημένων καπλαμάδων, δάπεδα, διαχωριστικά, κατασκευή εξωτερικών μερών κτιρίου, παραγωγή επίπλωσης ιατρείου, παιδικά παιχνίδια, εσωτερική διακόσμηση και άλλα είδη ξύλινων προϊόντων.Η εταιρεία κατασκευάζει ημιτελή προϊόντα για την επίπλωση, όλο το εικοσιτετράωρο και βελτιώνει συνεχώς την παραγωγική της ικανότητα.

 6. EUROCHENE

  Γαλλία

  H EUROCHENE είναι ένα γαλλικό πριονιστήριο βελανιδιάς, οξιάς και διάφορων φυλλοβόλων, που βρίσκεται στην καρδιά της Βουργουνδίας Franche-Comté. Η EUROCHENE μετατρέπει στη Γαλλία πολλές ουσίες από γαλλικά δάση σκληρού ξύλου με πιστοποίηση PEFC : Οξιά, βελανιδιά, μελιά, ακακία, συκομουριά, κερασιά, ακακία. Η EUROCHENE προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων προϊόντων : συμπαγή πλαίσια από βελανιδιά, επιλογή ξυλείας δρυός Q-ΒΑ, ξύλο δρυός και ράφια, δίσκοι δρυός επιλεγμένοι, δρύινα, ακονισμένη ξυλεία από βελανιδιά, ακονισμένη βελανιδιά - διαζώματα, ΒΜΤ λεπίδες βελανιδιάς για ταράτσες, δρύινα πριονισμένα από φύλλα δρυός ΒΜΤ, βεράντα και επένδυση από δρυ, διαστασιολόγηση 3 κολλημένων φύλλων βελανιδιάς με απανωτές στρώσεις δοκών μεγάλου μήκος, κατόπιν αιτήματος. Το πριονιστήριο παρέχει την κατάλληλη συσκευασία βιοτεχνίας. Οι κορμοί βελανιδιάς, οξιάς, δένδρων με σκληρό ξύλο, κερασιά, ακακία και πλατάνια είναι πριονισμένοι σε αναδιαμορφωμένους δίσκους σε τετράγωνα ή σανίδες που πακετάρονται συνέχεια και έπειτα διασταυρώθηκαν σωστά. Το ξύλο σε φρέσκια κατάσταση φυλάσσεται σε υπόστεγα για αποξήρανση.

 7. RIGA WOOD GMBH

  Γερμανία

  Η Latvijas Finieris παράγει, επιβελτιώνει και διαθέτει κόντρα πλακέ σημύδας, συνθετικές ρητίνες και μεμβράνες φαινολικής ρητίνης. Η Latvijas Finieris δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της δασικής εκμετάλλευσης και της δασοκομίας. Η παγκόσμια παρουσία της Latvijas Finieris διασφαλίζεται μέσω επιχειρηματικών εταίρων σε περισσότερες από 60 χώρες, στις οποίες πωλείται το κόντρα πλακέ σημύδας. Το κόντρα πλακέ σημύδας είναι ένα υλικό με υψηλό δυναμικό και μια πληθώρα από δυνατότητες στην εκάστοτε χρήση. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Το όραμά μας: Θέλουμε να είμαστε ο κορυφαίος σχεδιαστής, κατασκευαστής και προμηθευτής κόντρα πλακέ σημύδας και των συνδεδεμένων υπηρεσιών. Η αποστολή μας: Η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των σχέσεων με τους πελάτες, τους ιδιοκτήτες δασών, τους συνεργαζόμενους εταίρους, τους προμηθευτές και τους εργαζομένους της επιχείρησης: υπεύθυνη εργασία, υπεύθυνη κερδοφορία, υπεύθυνη επένδυση κέρδους.

 8. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Εσθονία

  Η Technomar & Adrem LTD προσφέρει προϊόντα με βάση το ξύλο, όπως: κόντρα πλακέ σημύδας, λακαρισμένο κόντρα πλακέ και MDF, πάνελ συνδεδεμένα με κωνικούς αρμούς, πλαϊνά συρταριών, ξύλινα σκαλοπάτια, σκαλωσιές, δάπεδα για ρυμουλκούμενα και κοντέινερ, ξύλινες παλέτες, σκελετοί κρεβατιών, καθίσματα, ράφια από κόντρα πλακέ, ράφια βιβλιοθήκης, βιβλιοθήκες και ράφια, δάπεδα αθλητικής χρήσης, βιομηχανικά δάπεδα, παρκέ βελανιδιάς, παρκέ μελιάς, παρκέ από εξωτική ξυλεία, δάπεδα για εμπορευματοκιβώτια, κόντρα πλακέ για την αυτοκινητοβιομηχανία, βιομηχανικό κόντρα πλακέ, κόντρα πλακέ - ημιφινιρισμένα

 9. MADERAS J. REDONDO SL

  Ισπανία

  Επιχείρηση με μεγάλη πείρα άνω των 40 ετών στον κόσμο της ξυλείας. Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε θαλάμους ξήρανσης ξυλείας. Επίσης, έχουμε μια έκθεση λιανικής πώλησης, στην οποία προσφέρουμε προμήθειες κάθε είδους για την ξυλουργική και τα μαστορέματα (DIY), από σανίδες κομμένες κατά παραγγελία έως στοιχεία κιγκαλερίας, χωρίς να παραλείπουμε τα διαζώματα, τα παρκέ, τις πόρτες κ.λπ.

 10. LECUILLER

  Γαλλία

  Από τη δεκαετία του '50, η επιχείρηση Lécuiller εξελίσσεται με την προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις της αγοράς στις ΚΑΡΕΚΛΕΣ, τα ΕΠΙΠΛΑ, τη ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΩΡΩΝ. Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών, ενσωματώνοντας καπλαμάδες επιπλοποιίας, χρησιμοποιώντας διακοσμητικά πολυστρωματικά υλικά ή ενδιάμεσα υλικά.

 1. DOLD PUIDUTÖÖSTUS AS

  Εσθονία

  Η Dold Puidutööstus A/S ανήκει στον όμιλο εταιρειών Dold. Το 100% των μετοχών ανήκουν στην Dold Holding GmbH στο Buchenbach της Γερμανίας. Οι εγκαταστάσεις της Dold Puidutööstus βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη του Viljandi στην Εσθονία. Η έκταση εμβαδού περίπου 50 εκταρίων συνδέεται, επίσης, με τον σιδηρόδρομο. Η Dold Puidutööstus A/S είναι κορυφαίος κατασκευαστής πάνελ από συμπαγή ξυλεία ελάτης, πεύκου και λάρικας.

 2. SARRIMAD SL

  Ισπανία

  Επιχείρηση κατασκευής πάνελ από κόντρα πλακέ.

 3. EMBALAJES ENGUITA

  Ισπανία

  Ξύλα και σανίδες. Συσκευασία επεξεργασμένη για την εξαγωγή. Ναυτιλιακή συσκευασία. Παλέτες, κιβώτια και ξύλινες κλούβες. Συσκευασία ειδική και στα μέτρα του πελάτη.

 4. ODO VIST

  Λευκορωσία

 5. VANHUMBEECK FRERES

  Βέλγιο

 6. GREEMAP

  Ισπανία

 7. ELSA PROFIL

  Γαλλία

 8. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED

  Πολωνία

 9. MYDECK GMBH

  Γερμανία

 10. SUN WOOD BY STAINER

  Αυστρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξύλινα πάνελ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.065 επιχειρήσεις