• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ξυλεία ακατέργαστη

Αποτελέσματα για

Ξυλεία ακατέργαστη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EWEN INTERNATIONAL SARL

  Καμερούν

  Verified by Europages badge

  Η Ewen International Sarl ιδρύθηκε το 2017. Φημιζόμαστε διεθνώς, στον τομέα της ξυλείας και σας προσφέρουμε αποκλειστικά και μόνο το καλύτερο. Αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα ξύλινα προϊόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά του ξύλου. Χάρη σε δίκαιες συναλλαγές και στην δέσμευση μας να σας προσφέρουμε αποκλειστικά και μόνο το καλύτερο, καταφέραμε να αποκτήσουμε εξαίρετη φήμη στον τομέα των ξύλινων προϊόντων. Το κοινό μας συμφέρον για το εμπόριο των προϊόντων ξυλείας μας δίνει μια εκπληκτική δύναμη στην βιομηχανία των εξαγωγών. Είμαστε εξαγωγείς από το Καμερούν και αποστέλλουμε σε όλο τον κόσμο. Είμαστε οι κύριοι εξαγωγείς, έμποροι και προμηθευτές προϊόντων ξυλείας καλής ποιότητας, ξεκινώντας από την τροπική ξυλεία, κορμούς, τετράγωνα κούτσουρα, πριστή ξυλεία, ξυλοκάρβουνα βιομηχανικής χρήσης και εστιατορίου και πολλά άλλα που προέρχονται από το Καμερούν. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. RAUMAUSSTATTUNG VORBACH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. SEGHERIA LEGNAMI - GUERRA IMERIO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. GREEN FOREST

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. FOR GUYANE

  Γαλλική Γουιάνα

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ETS WATHELET

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 2. ROBETA-HOLZ OHG

  Γερμανία

  Η ROBETA Holzindustrie είναι μια μεταποιητική επιχείριση στις καλύτερες πευκόφυτες περιοχές της Γερμανίας. Δεν διαθέτουμε προϊόντα μόνο από πεύκο, αλλά και από λάρικα, έλατο του Douglas & ερυθρελάτη. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι μεγάλη. Από τα υποπροϊόντα πριονιστηρίων (πριονίδι και φλοιός) παράγονται ξυλομπρικέτες & μπρικέτες φλοιού. Διαθέτουμε ξύλινα προϊόντα για τον οικοδομικό κλάδο, καθώς και ξυλεία ελάτου του Ντάγκλας, δομική ξυλεία ειδικών διαστάσεων, ξυλομπρικέτες, ξυλομπρικέτες για ιδιωτική χρήση και πολλά άλλα ξύλινα προϊόντα .

 3. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Γερμανία

  Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.

 4. MADERAS VILLAPOL

  Ισπανία

  Η δραστηριότητα του Grupo Villapol, S.A περιλαμβάνει την εκμετάλλευση δασικών εκτάσεων, την αναδάσωση και τη συντήρηση των δασών, πριονιστήριο, εμπόριο τροπικών ειδών ξύλου και κατασκευή ελασματοποιημένων προφίλ για την επεξεργασία παραθύρων, κόντρα πλακέ και δοκούς. Η εμπλοκή μας στη διαδικασία μεταποίησης του ξύλου είναι σημαντική.

 5. UNITED LOGGERS

  Εσθονία

  Ροκανίδια ξύλου για καύσιμο για παραγωγή θερμότητας και ισχύος, pellet ξύλου για παραγωγή θερμότητας και ισχύος, pellet για οικιακούς χρήστες, ξυλοπολτός, πριστή ξυλεία, προϊόντα ξυλείας, παραγωγή ροκανιδιών ξύλου, υπηρεσίες απόσχισης, μεταφορά ροκανιδιών ξύλου, υπηρεσίες δασικών μηχανημάτων, υπηρεσίες συναρμολόγησης μηχανημάτων απόσχισης, εισαγωγές / εξαγωγές.

 1. ELVIOX LTD

  Ελλάδα

  Η ΕΛΒΙΟΞ Ε.Π.Ε. είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρία επεξεργασίας και εμπορίας ξύλου καθώς και των παραγώγων αυτού. Αντικείμενό της είναι οι ξύλινες κατασκευές, τυποποιημένες, αλλά και ειδικών διαστάσεων, όπως στέγες, πέργκολες, κιόσκια, πατώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σκάλες, κουπαστές, κάγκελα, πορτάκια κουζίνας, επιφάνειες, περίτεχνες τραπεζαρίες και τραπεζάκια, ξαπλώστρες, παγκάκια, καθώς και οτιδήποτε μπορεί να κατασκευαστεί από μασίφ ξύλο.

 2. ALFA DRVO

  Κροατία

  ALFA DRVO d.o.o. Καυσόξυλα αποθηκευμένα σε παλέτες σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη (25 εκ., 33 εκ., 44 εκ. και 55 εκ.). Οξιά, βελανιδιά, μελιά, ακακία.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED

  Πολωνία

 4. HANS KAIM GMBH

  Γερμανία

 5. COOMANS

  Βέλγιο

 6. BOIS ET SCIAGE DU SEGALA

  Γαλλία

 7. BOTANICA-WOOD

  Βέλγιο

 8. VERF MET ADVIES

  Βέλγιο

 9. BOUWMATERIALEN STALS

  Βέλγιο

 10. BOUWCENTER DILS

  Βέλγιο

 1. BOUW - TECHNIEK - COMPAKTA

  Βέλγιο

 2. BOUWCENTRALE DE DONCKER

  Βέλγιο

 3. BOUWMATERIALEN GERMAIN VINCKIER

  Βέλγιο

 4. BRICORAMA

  Βέλγιο

 5. DECKERS BOUWMATERIALEN

  Βέλγιο

 6. BOVIN BETON & NATUURSTEEN

  Βέλγιο

 7. ZVV FLIESEN DE MYN OHG

  Γερμανία

 8. DAPSENS-SOYER

  Βέλγιο

 9. GRODKOW SP. Z O.O. PRODUCENT DRZEWA BUDOWLANEGO, OPAKOWANIA, IMPREGNACJA CISNIENIOWA

  Πολωνία

 10. HOFFMANN TRADE

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξυλεία ακατέργαστη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

28.364 επιχειρήσεις