• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ντουλάπες και ντουλάπια

Αποτελέσματα για

Ντουλάπες και ντουλάπια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TN FR COMMERCIAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. HIMMIGHOFEN GMBH SYSTEMBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. KS-KARRENBERG-SYSTEMWAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. INTERWAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. WEBER BÜROLEBEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LUTZ WOLFRUM BÜROEINRICHTUNGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. PYRESCOM

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 3. @BÜROSTYLE ANDREAS WEISSHAAR E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. E1 (ALFA EXPORT LLC)

  Ρωσία

  Η Company E1 (Alfa export LLC) είναι Ρώσος κατασκευαστής επίπλων κρεβατοκάμαρας Είμαστε επαγγελματίες και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σε ντουλάπες με συρόμενες πόρτες στις χώρες ΚΑΚ. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πάνελ από συσσωματωμένη ξυλεία υψηλής ποιότητας που τηρεί τα πρότυπα κατά E1, E, 05, CARB2. Το εργοστάσιο μας επίπλων είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής ποιότητας, Shelling, IMA, Hirzt, Biesse, Filato Ιταλικής και Γερμανικής προέλευσης. Πολλές διαδικασίες γίνονται με αυτοματισμούς, μειώνοντας σημαντικά την ποιότητα του προϊόντος. Προσφέρουμε: Σειρές με ιδιόκτητα σχέδια σε ντουλάπες κρεβατοκάμαρας. Εξατομικευμένη ντουλάπα βάση των προσωπικών σας χαρακτηριστικών. Σύντομη προθεσμία κατασκευής, τέλεια σχέση τιμής ποιότητας, αξιόπιστο σύστημα συρόμενης πόρτας που κατασκευάζεται στην πόλη Hettich, στην Γερμανία, εκπομπή μοριοσανίδας σύμφωνα με τα πρότυπα κατά E1, E0.5 και CARB2. Παρέχουμε μέχρι 10 ετής εγγύηση στα έπιπλα μας. Η πείρα μας υποστηρίζει πως όταν κάποιος χρειάζεται τάξη στο σπίτι, αναζητά για μια απλή και οικονομική λύση. Για αυτό και ξεκινήσαμε την μαζική παραγωγή το 2007 σε ντουλάπες.

 5. SAMURAKIS

  Ελλάδα

  Από την ίδρυσή μας το 1986 ασχοληθήκαμε αποκλειστικά με έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες. Η ανάπτυξη της εταιρείας βασίστηκε στο μεράκι και στη μεγάλη προσπάθεια μας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην λεπτόμερεια της κατασκευής και στην ποιότητα των πρώτων υλών. Το 1992κ1993 κατορθώσαμε να διακρίθουμε με βραβεία, στην κλαδική έκθεση φουρνιντεκ Από τοτε μέχρι σήμερα αποκτήσαμε μεγάλη εμπειρία. Συνεχίζουμε όμως να τηρούμε με ευλάβεια τη σημασία που δίνουμε στην λεπτομέρεια, στην ποιότητα και στην ακρίβεια του χρονοδιαγράμματος παράδοσης των επίπλων. Απο το 2013 ξεκινησαμε παραγωγη ξυλινων επιπλων για το σπιτι το εξοχικο το σπιτι σε πολυ οικονομικες τιμες Η σταθερή ανοδική πορεία της επιχείρησης προβλέπεται να συνεχιστεί περαιτέρω και η θέση μας στην αγορά να ανέβει ακόμα περισσότερο, μέσα και από τις συνεχείς παρεμβάσεις και επενδύσεις που πραγματοποιούνται σταδιακά. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, καλύπτοντας όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους. Η εταιρεία μας εγγυάται επιτυχημένη συνεργασία και άψογο τελικό αποτέλεσμα χάρη στην πολυετή πείρα και την άριστη τεχνογνωσία των ανθρώπων που τη στελεχώνουν. Επιλογή της εταιρείας είναι να διατηρεί χαμηλό κόστος εξόδων για να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

 1. ARTICON

  Ελλάδα

  Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη, με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και το σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας.Με το χρόνο προστέθηκαν η εμπορία και κατασκευή επίπλων και επίπλων κουζίνας, καθώς και οι εισαγωγές ιταλικών προϊόντων. Σήμερα λειτουργούν δύο εκθέσεις (στον Αγ. Δημήτριο και στην Καλλιθέα) όπου παρουσιάζονται έπιπλα κουζίνας, ερμάρια υπνοδωματίου, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, αλλά και έπιπλα όλων των ειδών.Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην καινούργια μας ιστοσελίδα να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, για να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας ή να διαμορφώσετε ιδανικά οποιονδήποτε άλλο χώρο σας, σε προσιτές τιμές με τα υψηλής πάντα ποιότητας υλικά μας.Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε κοντά μας.Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣΤα EΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ARTICON, διαφέρουν για την αισθητική και την ποιότητά τους και σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας μας, γίνονται προσιτά για την επιλογή σας. Χαρίστε στο χώρο σας τη διαχρονικότητα και την εργονομία, μέσα από τις μοναδικές μας κατασκευές! Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας! Οι ντουλάπες υπνοδωματίου, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς. Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ντουλάπες (ανοιγόμενες ή συρόμενες) σε διάφορα χρώματα, με πολλούς

 2. COMAR MOBILI SRL

  Ιταλία

  Εταιρεία στην Τοσκάνη που παράγει ντουλάπες, γκαρνταρόμπες από κόντρα πλακέ 30 χιλιοστών. Εξωτερικό φινίρισμα πεπαλαιωμένης μορφής τύπου Τοσκάνης ιβουάρ. Εσωτερικό φινίρισμα με απόχρωση καρυδιάς τύπου Τανγκανίκα.

 3. CORPUS S.A.

  Ελλάδα

  Κατασκευή ντουλάπας & παιδικού δωματίου ----------------------------------------------------------------- Κατασκευή 3 βασικών ειδών ντουλάπας (Ανοιγόμενη, Συρόμενη & Βεστιάριο) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από την ευελιξία τους στην διαστασιολόγηση και επιλογή από ευρεία γκάμα πρώτων υλών, βασισμένα στις ανάγκες και προτιμήσεις του πελάτη.

 4. MADERAS GÁMEZ

  Ισπανία

  Ο μεγαλύτερος ειδικός σε ξύλινα πλαίσια, κουζίνες, πόρτες, κλπ., όλες οι λύσεις για τον επαγγελματία.

 5. VANHUMBEECK FRERES

  Βέλγιο

 6. SAGLAMCILAR FOR KITCHEN AND INTERIOR DOORS

  Τουρκία

 7. FÜLLGRAF MÖBEL GMBH

  Γερμανία

 8. HANS BUNKE GBR

  Γερμανία

 9. ALBEL BETRIEBSEINRICHTUNGEN

  Αυστρία

 10. SIMONI HABITARE

  Ιταλία

 1. KOMANDOR ROMANIA

  Ρουμανία

 2. INSTYLE

  Ουκρανία

 3. YAVUZ METAL ÇELIK EŞYA SANAYII

  Τουρκία

 4. IMPACT KUIZINE

  Πορτογαλία

 5. SCHRANKWERK DICKMÄNKEN GMBH

  Γερμανία

 6. ITRACK S.R.L.

  Ιταλία

 7. KESSLER & SÖHNE WÜRTT. EISENWERK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 8. KONDOR

  Πολωνία

 9. MENUISERIE ÉBÉNISTERIE DEUMER

  Βέλγιο

 10. REGALE CENTER HAMBURG RCH GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ντουλάπες και ντουλάπια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

800 επιχειρήσεις