• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • έπιπλα επαγγελματικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης

ΝορβηγίαΌσλο, Μος, Όστφολντ, Λίλεστρομ και ΑκέρσεςΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ØSTLIE MØBEL-SERVICE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία ØSTLIE MØBEL-SERVICE AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, Οικιακά έπιπλα, Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.

  2. HÅG AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία HÅG AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθίσματα γραφείων, και Καθίσματα γραφείων. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.

  3. JØRN JØRGENSEN AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία JØRN JØRGENSEN AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθεσιακά περίπτερα- σχεδιασμός και συναρμολόγηση, και Εκθεσιακά περίπτερα- σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει έδρα σε Skedsmokorset, Νορβηγία.

  4. SAVO AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία SAVO AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθίσματα γραφείων, και Καθίσματα γραφείων. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.