• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ιατρικός εξοπλισμός

ΝορβηγίαΌσλο, Μος, Όστφολντ, Λίλεστρομ και Ακέρσες
  1. CODAN NORGE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία CODAN NORGE AS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιατρικοι εξοπλισμοι, και νοσοκομειακες προμηθειες. Έχει έδρα σε Gjerdrum, Νορβηγία.

  2. HANDICARE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία HANDICARE AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Moss, Νορβηγία.

  3. JACOBSEN DENTAL AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία JACOBSEN DENTAL AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.

  4. MØLNLYCKE HEALTH CARE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία MØLNLYCKE HEALTH CARE AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική, και Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.

  5. PHONAK AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία PHONAK AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακουστικά βαρηκοΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακουστικά εμφυτεύματα, και Ακουστικά εμφυτεύματα. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AS FRISØR

    Νορβηγία

    Η εταιρεία AS FRISØR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητική περιποίηση - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμωτήρια - εξοπλισμός, και Κομμωτήρια - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.

  2. IT INSTRUMENT-TEKNIKK AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία IT INSTRUMENT-TEKNIKK AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές οργάνων ακρίβειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Østerås, Νορβηγία.

  3. TANNLAB AS

    Νορβηγία

  4. OPTIKK NORGE AS

    Νορβηγία

  5. CAMPHILL LANDSBYSTIFTELSE I NORGE

    Νορβηγία

  1. OCH ORTOPEDI AS

    Νορβηγία

  2. OLYMPUS NORGE AS

    Νορβηγία

  1. ADAPTOR AS

    Νορβηγία

  2. MEDISTIM KIROP AS

    Νορβηγία

  3. AS VI

    Νορβηγία

    H As Vi Leverer είναι μια εταιρεία κατασκευής και εμπορίου υψηλής τεχνολογίας. Κατά την τελευταία 20ετία, έχουμε παράγει εξοπλισμό για οργανικά και ανόργανα λιπάσματα. Ο εξοπλισμός μας πωλείται σε 75 χώρες, αποτελώντας τις κύριες πωλήσεις εξοπλισμού στην παγκόσμια βιομηχανία γεωργικών λιπασμάτων. Με την ανάπτυξη του EMCC μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να λάβετε ολοκληρωμένη λύση με συμβουλή, σχεδιασμό, εξοπλισμό, εγκατάσταση, κατάρτιση, έκτακτη υποστήριξη, στο πεδίο, ανταλλακτικά και τακτική συντήρηση. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ποτά (ανθρακούχα ποτά, ενεργειακά ποτά, μπύρες κ.λπ), ξηροί καρποί και μπαχαρικά, έλαια (ηλιέλαιο, αραχιδέλαιο, κ.λπ.), εξοπλισμός υγείας και ιατρικής χρήσης (μάσκες, γάντια, κ.λπ.), γαλακτοκομικά προϊόντα, ξύλινα πέλετ και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψτε στον ιστότοπο μας! Η εταιρεία μας όχι μόνο βασίζεται στην εγχώρια αγορά αλλά παρακολουθεί επίσης τις διεθνείς αγορές. Η εταιρεία μας διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία, διαχείριση και άλλες όψεις με βάση την συνεργασία με τη Σουηδική Las Daktronics. Στρέφοντας την γενική σκέψη και στρατηγική σε υψηλό επίπεδο και αναλαμβάνοντας την διαχείριση του προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας την ποιότητα διαχείρισης, τεχνολογία, δοκιμή και παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δημιουργούμε μια τεχνολογία και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου που απαιτούν αυστηρή τήρηση προκειμένου να ικανοποιηθεί ο πελάτης. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στο Καζακστάν, στην Ινδία, στην Ινδονησία, στην Τουρκία, στον Καναδά, στην Αφρική και σε άλλες χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ιατρικός εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15 Επιχειρήσεις