• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέταλλα

Αποτελέσματα για

Μέταλλα

ΝορβηγίαΝτράμμεν, Μπουσκερουντ, Σκιεν, Τελεμαρκ, Τόνσμπεργκ και Βέστφολντ
  1. TESS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία TESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, και βάννες υψηλής πίεσης. Έχει έδρα σε Lierstranda, Νορβηγία.

  2. RMIG AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία RMIG AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Stokke, Νορβηγία.

  3. PMI PINDSLE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία PMI PINDSLE AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Sandefjord, Νορβηγία.

  4. DET NORSKE MYNTVERKET AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία DET NORSKE MYNTVERKET AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετάλλια και τρόπαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συλλογές, και Συλλογές. Έχει έδρα σε Kongsberg, Νορβηγία.

  5. ADDCON NORDIC AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία ADDCON NORDIC AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Porsgrunn, Νορβηγία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NASSAU DOOR AS ØST

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NASSAU DOOR AS ØST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mjøndalen, Νορβηγία.

  2. NORSK INDUKSJONSRØRBØYING AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NORSK INDUKSJONSRØRBØYING AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα, και Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bø I Telemark, Νορβηγία.

  3. NORSK METALLRETUR SKIEN AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NORSK METALLRETUR SKIEN AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, και Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Skien, Νορβηγία.

  4. EIK SØLV-PLETT AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία EIK SØLV-PLETT AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Tønsberg, Νορβηγία.

  5. REPANT ASA

    Νορβηγία

    Η εταιρεία REPANT ASA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Drammen, Νορβηγία.

  1. NORSK INDUSTRILAKKERING AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NORSK INDUSTRILAKKERING AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Tønsberg, Νορβηγία.

  2. TORGY EIENDOM AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία TORGY EIENDOM AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Tønsberg, Νορβηγία.

  1. VANNSKJÆRESENTERET AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία VANNSKJÆRESENTERET AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Kongsberg, Νορβηγία.

  2. SINTERCO AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία SINTERCO AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Larvik, Νορβηγία.

  3. BØHNS HYDRAULIKK AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία BØHNS HYDRAULIKK AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Holmestrand, Νορβηγία.

  4. FRICO AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία FRICO AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Tønsberg, Νορβηγία.

  5. NOR-REG SYSTEMS AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NOR-REG SYSTEMS AS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Hønefoss, Νορβηγία.

  6. HAKO MASKIN AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία HAKO MASKIN AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Hønefoss, Νορβηγία.

  7. TOOLS GLOBUS TRADING AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία TOOLS GLOBUS TRADING AS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Sandefjord, Νορβηγία.

  8. TRIO BRYGGERI AS

    Νορβηγία

  1. TELEMARK KILDEVANN AS

    Νορβηγία

  2. LAGUNA PRODUKTER AS

    Νορβηγία

  3. ALFA STÅL AS

    Νορβηγία

  4. INDUSTRIVARER AS

    Νορβηγία

  5. SØLVVAREN HOLDING AS

    Νορβηγία

  6. DS-PRODUKT AS

    Νορβηγία

  7. ANDEBU MEKANIKK AS

    Νορβηγία

  8. NORDRE VESTFOLD ARMERING AS

    Νορβηγία

  9. VIVA VESTFOLD INDUSTRI OG VA AS

    Νορβηγία

  10. INGENIØRFIRMA TPS AS

    Νορβηγία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέταλλα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

135 Επιχειρήσεις

Kατηγορια