• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή

ΝορβηγίαΜπέργκεν, Χόρνταλαντ, Σταβανγκερ και Ρόγκαλαντ
  1. I O S TUBULAR MANAGEMENT AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία I O S TUBULAR MANAGEMENT AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Tananger, Νορβηγία.

  2. GANN MEKANISKE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία GANN MEKANISKE AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή, και Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

  3. TUBOSCOPE NORGE AS

    Νορβηγία

  4. VALIANT INDUSTRIER AS

    Νορβηγία

  5. BJ SERVICES AS

    Νορβηγία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MENTO AS

    Νορβηγία

  2. AIBEL GAS TECHNOLOGY AS

    Νορβηγία

  3. NORSE OILFIELD SERVICES AS

    Νορβηγία

  4. RANDABERG INDUSTRIES AS

    Νορβηγία

  5. HALLIBURTON AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία HALLIBURTON AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διύληση πετρελαίου - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, και Διύληση πετρελαίου - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

  1. BAKKE OIL TOOLS AS

    Νορβηγία

  2. MYKLEBUST BKB AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία MYKLEBUST BKB AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διύληση πετρελαίου - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, και Διύληση πετρελαίου - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bergen, Νορβηγία.