• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μυλόπετρες

Αποτελέσματα για

Μυλόπετρες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η επίσημη ονομασία του προϊόντος είναι Πέτρα ακονίσματος, αλλά είναι γνωστή και ως πέτρα ακονίσματος με νερό ή υγρή πέτρα ακονίσματος. Είναι ένα φυσικό, μη μεταλλικό ορυκτό που αποτελείται σε ποσοστό 96-99% από διοξείδιο του πυριτίου που βρίσκεται σε μικροκρυσταλλική μορφή στα Όρη Elouda. Εκεί βρίσκεται αποκλειστικά κάτω από στρώματα ιζηματογενούς υλικού από τα αρχαία υπολείμματα θαλάσσιας ζωής. Κάτω από παράλληλα στρώματα της πέτρας ακονίσματος με νερό που συνήθως είναι εντελώς λευκή ή ανοιχτού γκρι χρώματος, εξορύσσουμε και μετά επεξεργαζόμαστε την υγρή πέτρα ακονίσματος.

 2. FRIEDRICH ELECTRONIC GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIEDRICH ELECTRONIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Lollar, Γερμανία.

 3. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίθοι και μεταλλεύματα, Μυλόπετρες, Γρανίτης, εμπορευματοποιηση γρανιτη, διαχειριση προσωπικου με υπεργολαβια, φυσικά πετρώματα, φυσικες πετρες εισαγωγης, Λίθοι και μεταλλεύματα, και μορφοποίηση φυσικών λίθων. Έχει έδρα σε Penafiel, Πορτογαλία.

 4. INOVA TECHNOLOGY GMBH DISTRIBUTION OF MEDICAL TECHNOLOGY

  Γερμανία

  Η Inova Technology GmbH έχει εδώ και 11 χρόνια την έδρα της στο Friedrichshafen και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση προσανατολισμένη στην ικανοποίηση των πελατών της. Μα άνω των 25 ετών εμπειρία στα μηχανήματα γραφείου διαθέτουμε μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 600 μοντέλα 11 διαφορετικών κατασκευαστών. Και στον τομέα της διαχείρισης περιβάλλοντος είμαστε εξαιρετικά επιτυχημένοι με τις πωλήσεις κατακόρυφων πρεσών και μηχανημάτων επενδύσεων συσκευασίας. Για το οικιακό γραφείο, μικρά γραφεία, μεγάλα γραφεία, τη βιομηχανία ή απλώς για παρελκόμενα, είμαστε ο συνεργάτης σας για τη διαχείριση εγκαταστάσεων! Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO και σάς παρέχουμε υποστήριξη σε διάφορες ξένες γλώσσες, όπως αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, αραβικά και τουρκικά. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στο καλό εργασιακό κλίμα, στην ευελιξία, στην καινοτομία, στην ποιότητα αλλά και στη χαρά κατά την εργασία. Η εταιρεία μας αποτελείται από μια νεανική και διεθνή ομάδα. Θα επικοινωνήσουμε ευχαρίστως μαζί σας για προσωπική παροχή συμβουλών!

 5. MOCSA

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε στην αγοραπωλησία μεταχειρισμένων μηχανημάτων για την κατασκευή κεραμεικών ειδών εδώ και 24 χρόνια. Υλοποιούμε μελέτες και σχέδια για ολοκληρωμένες γραμμές μορφοποίησης. Τα σημεία μας πώλησης απευθύνονται στις αναπτυξιακές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ιβηρική χερσόνησο. Εργαζόμαστε κυρίως με το σήμα Verdés. Η δομή της εταιρείας αποσκοπεί στην πώληση βιομηχανικών μηχανημάτων για εργοστάσια κεραμικών, αλλά δεν αποκλείει συνεργασία με όλους τους τεχνίτες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. A PEDRA DAS MEIGAS

  Ισπανία

  Η καλύτερη ισπανική επιχείρηση φυσικής πέτρας για ακόνισμα. Χειροποίητα ακονιστήρια από φυσική πέτρα στον πυρήνα του χάλυβα, ένα προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα του ακονίσματος. Η χρήση αυτού του ακονιστηρίου από πέτρα με συνεχή τρόπο επιτρέπει στα μαχαίρια μας να διατηρούν τη χρήση και, κατά συνέπεια, να κόβουν καλύτερα και να διαρκούν πολύ περισσότερο.

 2. FCT INGENIEURKERAMIK GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε σχεδιαστής και κατασκευαστής εξαρτημάτων από κεραμικά υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης. Επιπλέον παρέχουμε υπηρεσίες σέρβις για επιμέρους στάδια διαδικασιών.

 3. R Ü C K E R T MÜHLEN- U. ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία R Ü C K E R T MÜHLEN- U. ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

 4. ERNST PRACHER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ERNST PRACHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Moosburg An Der Isar, Γερμανία.

 5. WEIDMANN MASCHINENBAU AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία WEIDMANN MASCHINENBAU AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Βιομηχανικές πρέσσες μετάλλων, μηχανικα πιεστηρια για τη μορφοποιηση των μεταλλων, μυλοπετρες, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, και Βιομηχανικές πρέσσες μετάλλων. Έχει έδρα σε Glattbrugg, Ελβετία.

 1. JS TRADING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JS TRADING GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυλοπετρες, δακτυλιοι, μηχανηματα διατρησης (καταστροφη εγγραφων), και μηχανες τοποθετησης και στερεωσης για πριτσινια, κοπιτσες και πορπες δερματινων ειδων. Έχει έδρα σε Treuchtlingen, Γερμανία.

 2. HEFTEC GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία HEFTEC GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές πρέσσες μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυλοπετρες, καλουπια για πιεστηρια, μηχανηματα και εξοπλισμοι για χειρουργικο βαμβακι και υφαντουργικα ειδη ιατρικης χρησης, και Αυτοματισμός. Έχει έδρα σε Oberurnen, Ελβετία.

 1. I.C.M. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία I.C.M. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μυλόπετρες, Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων, Μυλόπετρες, και Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων. Έχει έδρα σε Albaredo D'adige, Ιταλία.

 2. TRIADON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRIADON GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυλοπετρες. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 3. ITALMEK S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITALMEK S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μυλόπετρες, Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων, Μυλόπετρες, και Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων. Έχει έδρα σε Nuvolento, Ιταλία.

 4. OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO

  Ιταλία

  Η εταιρεία OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μυλόπετρες, Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων, Μυλόπετρες, και Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 5. GIORGIO NOVARA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GIORGIO NOVARA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενα οχήματα, Μυλόπετρες, Ανατρεπόμενα οχήματα, και Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Rivoli, Ιταλία.

 6. PENNATI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PENNATI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μυλόπετρες, Βιομηχανικά ξηραντήρια, Μυλόπετρες, και Βιομηχανικά ξηραντήρια. Έχει έδρα σε Cologno Monzese, Ιταλία.

 7. HECKMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HECKMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μυλόπετρες, και Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Bad Friedrichshall, Γερμανία.

 8. COMAC S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία COMAC S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενα οχήματα, Μυλόπετρες, Ανατρεπόμενα οχήματα, και Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Egna, Ιταλία.

 1. FOREST OF DEAN STONE FIRMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FOREST OF DEAN STONE FIRMS LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Lydney, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. LAMBES PHILPOTS QUARRY

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LAMBES PHILPOTS QUARRY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε East Grinstead, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. A WADE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία A WADE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Houghton Le Spring, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. BRICK IMAGE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BRICK IMAGE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. FARLEIGH MASONRY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FARLEIGH MASONRY LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Melksham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. ART STONE MEMORIALS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ART STONE MEMORIALS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Burton-On-Trent, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. ABBEY MEMORIALS (STONECRAFT) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ABBEY MEMORIALS (STONECRAFT) LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Norwich, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. HYDROMAR LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HYDROMAR LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Sandown, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. A F HOLMAN & SON

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία A F HOLMAN & SON, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε King's Lynn, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. GEE GRAPHITE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GEE GRAPHITE LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Dewsbury, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μυλόπετρες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

560 Επιχειρήσεις