• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μπρούντζος

Αποτελέσματα για

Μπρούντζος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CONCEPT METAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Concept Metal σας προσφέρει ημιτελή προϊόντα και τελικά μεταλλικά προϊόντα από μη σιδηρούχο μέταλλο και ειδικά μέταλλα βάσει σχεδίου. κατεργασία και κατασκευή ατομικών τεμαχίων και σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Η Concept Métal έχει την ιδιαιτερότητα να παρέχει ημιτελή προϊόντα μη τυποποιημένα (προσχέδια μεγάλων διαστάσεων, μπλοκ, πλάκες, σωλήνες...). Η εξειδίκευση της Concept Metal βρίσκεται επίσης στην συμβουλή και στην υποστήριξη για την επιλογή ειδικών μετάλλων στις μελέτες σας με την χρήση βολφραμίου, μολυβδαινίου, τανταλίου… Υπάρχει επίσης δυνατότητα υλοποίησης κατασκευών, οικοδομών, σκαλωσιών ή ακόμα συγκολλήσεις σε αυτά τα ειδικά μέταλλα μετά από μελέτη από την τεχνική της ομάδα. Η ομάδα μηχανικών μας δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς όπως : μηχανική, έγχυση πλαστικών, χύτευση υπό πίεση, κοίλανση, αεροναυπηγική, πυρηνικός τομέας, χημεία, μηχανήματα δημόσιων έργων και γεωργικά μηχανήματα, μεταλλουργία, σιδηρουργία, ναυτιλία, σιδηροδρομικός τομέας, έρευνα και όπλα.

 2. BASEDO STEEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πέντε λόγοι υπέρ της BASEDO STEEL: Τεχνογνωσία: Γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες συνθήκες των επιχειρήσεων αμμοβολής. Ακόμη και όταν οι απαιτήσεις σας είναι πολύ μεγάλες, ακόμη και όταν τα υλικά και οι διαστάσεις είναι εντελώς διαφορετικά: εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα. Ιδίως τα άκρως εξειδικευμένα υλικά δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για εμάς. Υπηρεσίες: Στη δική μας σύγχρονη αποθήκη του Düsseldorf διαθέτουμε επιτόπου πολυάριθμα υλικά. Με τη δική μας αυτόματη πριονοκορδέλα υψηλής απόδοσης κόβουμε το χάλυβά σας στο καθορισμένο από εσάς σταθερό μήκος. Δίκτυο: Εάν δεν διαθέτουμε επιτόπου κάποιο υλικό, προστρέχουμε σε ένα μεγάλο διεθνές δίκτυο εμπόρων, κατασκευαστών, εταιρειών σφυρηλάτησης και επεξεργασίας. Έτσι, η παραγγελία σας δεν μένει στη μέση. Διοικητική μέριμνα: υπηρεσίες ταχυμεταφορών, μεταφορικές εταιρείας, θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές – εμείς γνωρίζουμε ποιος θα μεταφέρει το φορτίο στον προορισμό του. Γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή.

 3. ANKARA BRONZ

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυσή της το 1974, η ANKARA BRONZ έχει εξειδικευτεί σε ένα ποικίλο φάσμα μεθόδων χύτευσης που προέρχονται από την Τουρκία. Η εξειδίκευσή μας συνίσταται στην τέχνη της χύτευσης μπρούντζου, αλουμινίου, ορείχαλκου και διαφόρων ειδικών κραμάτων χαλκού, καθένα προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένες κλίμακες. Μεταξύ των διακεκριμένων κραμάτων μας συγκαταλέγονται ο μπρούντζος κασσιτέρου, ο μπρούντζος αλουμινίου, ο μπρούντζος μαγγανίου, ο μπρούντζος πυριτίου, ο μπρούντζος κασσιτέρου με μόλυβδο, ο μπρούντζος κασσιτέρου υψηλής περιεκτικότητας σε μόλυβδο και ο μπρούντζος κασσιτέρου νικελίου. Η γκάμα μας διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία κραμάτων ορείχαλκου, αλουμινίου και ειδικών κραμάτων χαλκού. Στον ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενο τομέα της τεχνολογίας μετάλλων αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διάθεσης καινοτομιών αιχμής στους πελάτες μας. Η βασική αρχή της ANKARA BRONZ παραμένει σταθερή — δέσμευση για την παροχή απαράμιλλης ποιότητας σε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Οι ορίζοντές μας εκτείνονται πέραν της χύτευσης καλύπτοντας ένα επιλεκτικό φάσμα μετάλλων: μπρούντζος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, εισαγόμενο ελατός χυτοσίδηρος, Peak, ανοξείδωτο χάλυβας, χάλυβας υδραργύρου, επιβελτιωμένος με λάδι χάλυβας κλπ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τα μηχανολογικά πλαστικά, όπως Kestamid, πολυαμίδια, Politef, Pom c, PVC και ίνες που διαθέτουμε. Γνωρίστε την εξαιρετική τεχνογνωσία και την καινοτομικότητα στη χύτευση και στα υλικά επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα. Η ANKARA BRONZ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στο δυναμικό χώρο των μετάλλων.

 4. MODENA METALLI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MODENA METALLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, μπρουντζινες ραβδοι, μπρουντζος με αλουμινιο, Μπρούντζος, και χαλκοκασσιτερος. Έχει έδρα σε Torrile, Ιταλία.

 5. KUNSTGIESSEREI OTTO STREHLE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KUNSTGIESSEREI OTTO STREHLE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει έδρα σε Winhöring, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DELTA METAL

  Γαλλία

  Η DELTA METAL ειδικεύεται στην αγορά και την πώληση κραμάτων χαλκού, ειδικού μπρούντζου, βολφραμίου, μολυβδαινίου και τιτανίου. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής τεμαχίων βάσει σχεδίου, καθώς και μεγάλων φυγοκεντρικών στεφάνων διαμέτρου περίπου 2, 5 μ. Η γκάμα μας αποτελείται από περισσότερες από 50 αποχρώσεις μεταξύ των οποίων : CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si ... Ειδικευμένοι σε κράματα χαλκού και ειδικό μπρούτζο που φτάνουν μέχρι τα 420HB, καταφέραμε να αναπτυχθούμε στην Ευρώπη και δραστηριοποιούμαστε πλέον στους βιομηχανικούς τομείς δραστηριοτήτων και υπεργολαβίας όπως η άμυνα, η ναυτιλία, η σιδηρουργία, η αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανική, καθαρισμός επιφάνειας, έγχυση πλαστική ύλης, μορφοποίηση υπό πίεση και πολλά άλλα. Η εμπορική μας ομάδα βρίσκεται στην διάθεση σας και ανταποκρίνεται στις αιτήσεις σας σε σύντομο διάστημα όλο το χρόνο.

 2. MAGRO VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Οι καλύτερες συνδέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο! Η MAGRO περιορίζει το δικό σας κόστος προμήθειας για βιομηχανικά συνδετικά εξαρτήματα, παρέχει υπηρεσίες, καθώς και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές και υποστήριξη διοικητικής μέριμνας. Το εργοστασιακό δίκτυο της MAGRO συνδυάζει την εξειδίκευση παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής κατά παραγγελία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με εντατική τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη διοικητικής μέριμνας παρέχουμε στους πελάτες μας μακροπρόθεσμα πλεονεκτήματα για τον περιορισμό του κόστους στον τομέα των προμηθειών. Περιορίζει το κόστος προμήθειας Παρέχει πλεονεκτήματα σέρβις Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη διοικητικής μέριμνας.

 3. SINTER - M JSC

  Βουλγαρία

  Η Sinter-M JSC. είναι μια εταιρεία βιομηχανικών μηχανών που ειδικεύεται στην παραγωγή, το σχεδιασμό και την εφαρμογή διαφόρων εργαλείων και τεχνικών με τις τεράστιες δυνατότητες της πορώδους μεθόδου (πιο γνωστής ως Ρ / Μ) για την παραγωγή εξαρτημάτων και ειδών. Τα προϊόντα μας έχουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες. Για την παραγωγή μας χρησιμοποιούμε πούδρες μετάλλων υψηλής ποιότητας (σίδηρος, ορείχαλκος, χαλκός, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, μπρούντζος, αλουμίνιο) από τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία. Είμαστε ικανοί να παράγουμε οποιαδήποτε P / M μέρη και αντικείμενα που δεν αναφέρονται παραπάνω, αλλά απαιτούνται από έναν πελάτη. Οι τυπικές εφαρμογές των πορώδων τμημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνουν: • βιομηχανίες αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων • υδραυλικά και πεπιεσμένου αέρα • μηχανές κλωστοϋφαντουργίας • όργανα μέτρησης • κλειδαριές και υλικά • διάφορα ηλεκτρικά υλικά • παράγουμε επίσης διακοσμητικά στοιχεία για έπιπλα, περιφράξεις και κάγκελα.

 4. BRONCES CERÓN

  Ισπανία

  Μεταλλοτεχνία Ανοξείδωτος χάλυβας.

 5. GUVEN BRONZ METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία GUVEN BRONZ METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ατερμονα κοχλια και τροχου για μεταδοση κινησης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. CM METAL ÜRÜNLERİ A.Ş

  Τουρκία

  Η εταιρεία CM METAL ÜRÜNLERİ A.Ş, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δακτυλιοι, ορειχαλκινα ειδη, Δακτύλιοι βαλβίδες, και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kocaeli̇, Τουρκία.

 2. REAL VOTIVA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία REAL VOTIVA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους είδη κηδείας, κατασκευη ταφικων μνημειων, ειδη ταφου, και εργασιες για ταφους. Έχει έδρα σε Melissano, Lecce, Ιταλία.

 1. ALLOY METAL

  Πολωνία

  Η εταιρεία ALLOY METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτηρια, και ντουϊ. Έχει έδρα σε Domaniew, Πολωνία.

 2. AMPCO METAL DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AMPCO METAL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, και Μπρούντζος. Έχει έδρα σε Geretsried, Γερμανία.

 3. OMCO INTERNATIONAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία OMCO INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, μορφοποιηση προϊοντων σιδηρουργιας, Μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Μπρούντζος. Έχει έδρα σε Aalter, Βέλγιο.

 4. METAL-SERWIS

  Πολωνία

  Η εταιρεία METAL-SERWIS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, Ορείχαλκος, μη σιδηρουχα μεταλλα, αλουμινιο, Μπρούντζος, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Kielce, Πολωνία.

 5. FBCG

  Γαλλία

  Η εταιρεία FBCG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, Ορείχαλκος, Ισχυρές και λεπτές λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, Μπρούντζος, Ορείχαλκος, και κοπή στα μέτρα των πελατών. Έχει έδρα σε Rosny-Sur-Seine, Γαλλία.

 6. METALSILCAR SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία METALSILCAR SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κραματα μπρουντζου, μικροτηξεις, μπρουτζος σε ραβδους, και αγαλματα. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 7. DEUTSCHES KUPFERINSTITUT BERUFSVERBAND E.V.

  Γερμανία

  Η εταιρεία DEUTSCHES KUPFERINSTITUT BERUFSVERBAND E.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα μη σιδηρούχων μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, Μπρούντζος, Ορείχαλκος, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, Μπρούντζος, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 8. ADAMET - NIEMET SP.Z O.O

  Πολωνία

  Η εταιρεία ADAMET - NIEMET SP.Z O.O, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, Ορείχαλκος, αλουμινιο χονδρικης, Μπρούντζος, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Rzeszów, Πολωνία.

 1. RKME

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία RKME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, αγορα παλαιοσιδηρου, εμπόριο παλιοσιδήρων, και Μπρούντζος. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

 2. EURASMETALL

  Τουρκία

  Η εταιρεία EURASMETALL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, εξαγωγη, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, βιομηχανικά προφίλ, και εναλλάκτες βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 3. GISBERT KUHN SCHMUCKGIESSEREI

  Γερμανία

  Η εταιρεία GISBERT KUHN SCHMUCKGIESSEREI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει έδρα σε Idar-Oberstein, Γερμανία.

 4. ELAFLEX HIBY TANKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ELAFLEX HIBY TANKTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, Μπρούντζος, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Χυτήρια αλουμινίου, Μπρούντζος, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Plettenberg, Γερμανία.

 5. KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτεύσεις καλλιτεχνικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, αλουμινιο, χυτηρια για εργα τεχνης, Μπρούντζος, και ιερα αντικειμενα. Έχει έδρα σε Süssen, Γερμανία.

 6. KP METAIS

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία KP METAIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, Μπρούντζος, χαλκος, και παλιοσίδερα. Έχει έδρα σε Viseu, Πορτογαλία.

 7. AMPCO METAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AMPCO METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Μπρούντζος, και Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Grivegnee, Βέλγιο.

 8. KMM PROCESSING SIA

  Λετονία

  Η εταιρεία KMM PROCESSING SIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δακτυλιοι, και συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Riga, Λετονία.

 9. SCHELLENBERGER KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHELLENBERGER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μπρούντζος, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Kürnbach, Γερμανία.

 10. MEGUMA NE-METALLE P. MATERN E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία MEGUMA NE-METALLE P. MATERN E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Μπρούντζος, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Μπρούντζος. Έχει έδρα σε Neulußheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μπρούντζος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

315 Επιχειρήσεις