• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μπετονιέρες

Αποτελέσματα για

Μπετονιέρες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UMMANMAK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας κατέχει 45 χρόνια πείρας και πάνω από 400 εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν από εμάς σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε στην παραγωγή εγκαταστάσεων ασφάλτου, εγκαταστάσεις για σκυρόδεμα, εξοπλισμό θραύσης και φιλτραρίσματος και μηχάνημα δημιουργίας μπλοκ και επίστρωσης σκυροδέματος. Οι εγκαταστάσεις μας λειτουργούν ήδη σε χώρες όπως στο Ουζμπεκιστάν, Καζακστάν, στην Ρωσία, Αίγυπτο, στο Ιράκ, στην Αλγερία, στα ΕΑΕ, στο Ομάν, Σουδάν, στην Τουρκία, Νιγηρία, στο Καμερούν, στην Ελλάδα, Ουγγαρία, στο Μαρόκο και στην Μακεδονία κ.λπ. Διαθέτουμε έναν εκτενή χαρτοφύλακα: •Εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος : Σταθερές, συμπαγείς και κινητές καθώς και ειδικά έργα για όλες τις ανάγκες σας. •Εγκαταστάσεις ασφάλτου: Κινητές και σταθερές λύσεις για παραγωγή σε παρτίδες ή συνεχής. •Εξοπλισμός θραύσης λίθων και φιλτραρίσματος. •Στρωτήρας σκυροδέματος και μηχάνημα παραγωγής μπλοκ. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστους σχεδιασμούς και παραγωγή ανώτατης ποιότητας για τον τομέα των μηχανημάτων στην Τουρκία και παγκοσμίως, με τους πάγκους, εξοπλισμό, λογισμικό και υλικό αιχμής και το έμπειρο, ταλαντούχο προσωπικό μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MRM Concrete Batching Plants που ιδρύθηκε στο 2014, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής στην Τουρκία που ειδικεύεται σε συμπαγείς, κινητές και σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος. Με ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης και παραγωγής έχουμε εγκαταστήσει και θέση σε λειτουργία με επιτυχία πολλές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος σε διάφορες χώρες παγκοσμίως, παρέχοντας αξιόπιστο σέρβις μετά την πώληση. Η παγκόσμια παρουσία μας εκτείνεται σε 4 ηπείρους με τις κινητού και σταθερού τύπου μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος να εξάγονται σε πολλές και διάφορες χώρες. Στα υπερσύγχρονα εργοστάσιά μας στη βιομηχανική ζώνη Başkent της Άγκυρας διαθέτουμε μια εντυπωσιακή ικανότητα παραγωγής 60 μονάδων σύνδεσης το έτος σε στεγασμένους χώρους 12.000 m². Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και υπερσύγχρονα μηχανήματα, έχει κερδίσει γρήγορα την εκτίμηση στον κλάδο παραδίδοντας απαράμιλλη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η γκάμα των προϊόντων μας: •Σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Κινητές ω •Μονάδες παραγωγής ενέργειας εργοταξίων •Συμπαγείς μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Σιλό τσιμέντου και εξοπλισμός σιλό •Αναμεικτήρες σε σκυροδέματος μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος MRM, οι δικές μας μονάδες σύνθεσης ήδη αναμεμειγμένου σκυροδέματος καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, από την ανώτερης κατηγορίας παραγωγή έως την απλή εγκατάσταση, καθώς και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και διάθεση ανταλλακτικών μετά την πώληση. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών, επιδιώκοντας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 3. ROTORSTECH

  Σλοβακία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROTORSTECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνεργα πεπιεσμένου αέρα - συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές αέρος - εργαλεία και εξαρτήματα, Λάδια - συλλογή και ανακύκλωση, ροτορες, μπετονιέρες, τουρμπινες ατμου, Συμπιεστές αέρος - εργαλεία και εξαρτήματα, συμπιεστές αέρα και αερίου, συμπιεστες με κοχλια, και ανταλλακτικα. Έχει έδρα σε Bratislava, Σλοβακία.

 4. ELKON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELKON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπετονιέρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες σκυροδέματος, Αντλίες σκυροδέματος, προσαρτουμενη καροτσα, μικτες για οικοδομες, και μπετονιερες οικοδομικης χρησης. Έχει έδρα σε Leichlingen, Γερμανία.

 5. WILHELM MUNDINGER KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILHELM MUNDINGER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Malterdingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Η Semix αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές εγκαταστάσεων επεξεργασίας σκυροδέματος και αναδευτήρων. Κατασκευάζουμε προϊόντα στο δικό μας εργοστάσιο 23.300 τ.μ. με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, καλά οργανωμένους και έμπειρους μηχανικούς και διοίκηση. Παράγουμε αναδευτήρες με μονό και διπλό άξονα, πλανητικούς αναδευτήρες, κινητές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, σταθερές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, συμπιεσμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, με RCC και ρόλερ, και μονάδες ανακύκλωσης σκυροδέματος.

 2. ALTRAD INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η Altrad International είναι η εταιρεία του ομίλου Altrad. Εξειδικεύεται στο εμπόριο όλων των προϊόντων που κατασκευάζονται από τον όμιλο σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος ALTRAD συναλλάσσεται σήμερα με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο : Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική κ.λπ. Η Εταιρεία προσφέρει έναν κατάλογο ποιοτικών, αξιόπιστων προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και με σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η γκάμα των προϊόντων, που κατασκευάζονται από τον όμιλο ξεκινούν από εξοπλισμό εργοταξίων (χειράμαξο, σκαλωσιά, εγκιβωτισμός, αντιστήριξη, μπετονιέρα, σφύρες, πλατφόρμες δόνησης, εκτοξευτήρες, κάδοι σκυροδέματος, σκάλες...) αλλά και μηχανήματα κοπής, επεξεργασίας σκυροδέματος (δονούμενες βελόνες και μετατροπείς κ.λπ.), καθώς και εξοπλισμός για κοινότητες (εξέδρες, σκηνές δεξιώσεων, αθλοπαιδιές, σκηνή, τραπέζια...) Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες της : διαχείριση διακίνησης, αγορά και υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση πάντα στην διάθεση του πελάτη.

 3. GALLETTI IBÉRICA SL

  Ισπανία

  Μείκτες σκυροδέματος, προκατασκευασμένο κονίαμα, κεραμεικό και βιομάζα. Πλανητικοί μείκτες, OMG, διπλός άξονας SICOMA, σωλήνας και συνεχής παραγωγή. Προμηθευτής: σκυρόδεμα : μηχανές και εγκαταστάσεις για την προετοιμασία του, μείκτες σκυροδέματος, κονιάματα σκυροδέματος, κονιάματα βιομάζας, προκατασκευασμένο κονίαμα, OMG, τσιμέντο.

 4. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Από το 1964, η GHH Fahrzeuge GmbH παράγει αρθρωτούς φορτωτές για τον τομέα της εξόρυξης. Ακολούθησαν ανατρεπόμενα οχήματα και από το 1993 διατρητικά οχήματα. Σήμερα, τα οχήματά μας χρησιμοποιούνται και για την κατασκευή σηράγγων. Από το 1987, η GHH Fahrzeuge GmbH κατασκευάζει ελκυστήρες αεροσκαφών χωρίς ράβδο ρυμούλκησης.

 5. WHB BAUMASCHINEN ERSATZTEILE

  Γερμανία

  Η εταιρεία WHB BAUMASCHINEN ERSATZTEILE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπετονιέρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για αντλιες σκυροδεματος, Κατασκευάζονται ανταλλακτικά για αντλίες τσιμέντου και μπετονιέρες, και ανταλλακτικα για οικοδομικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Hemsbach, Γερμανία.

 1. ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Μπετονιέρες, και φιλτρα σκονης. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. UNIMEC SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία UNIMEC SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομές - τελικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, μονωμενο καταφυγιο, Μπετονιέρες, και κάδος για μπετόν. Έχει έδρα σε Poggibonsi, Ιταλία.

 1. ARBESAN ENGINEERING IMPORT AND EXPORT LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARBESAN ENGINEERING IMPORT AND EXPORT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπετονιέρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφοδιασμός - γενικές προμήθειες, συντηρηση, εξοπλισμοι για την παραγωγη σωληνων απο οπλισμενο σκυροδεμα και σκυροδεμα, σκυροδεμα, και Εφοδιασμός - γενικές προμήθειες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. CONSPAR

  Τουρκία

  Η εταιρεία CONSPAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπετονιέρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες σκυροδέματος, σκυροδεμα, Αντλίες σκυροδέματος, και εξαρτηματα για αντλιες σκυροδεματος. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 3. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BADISCHE BAUTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Αντλίες σκυροδέματος, σωληνες, Μπετονιέρες, Αντλίες σκυροδέματος, και Αξεσουάρ καθαρισμού για αντλίες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Willstätt (eckartsweier), Γερμανία.

 4. WILDMACHINERY

  Γερμανία

  Η εταιρεία WILDMACHINERY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, εκσκαφεις, γερανοι, ελασματοποιηση, και Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Regensburg, Γερμανία.

 5. FRESH TRADING DANISMANLIK VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία FRESH TRADING DANISMANLIK VE TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Κόκκοι ξύλου, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, και Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. LINO SELLA WORLD

  Ιταλία

  Η εταιρεία LINO SELLA WORLD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Ανύψωση - εξοπλισμός, Μπετονιέρες, και Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ponte Di Nanto (vi), Ιταλία.

 7. SCANDINAVIAN & UK MACHINES

  Σουηδία

  Η εταιρεία SCANDINAVIAN & UK MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Μπετονιέρες, μηχανή κατασκευής τούβλων, λιθόστρωτα από σκυρόδεμα, και σκυροδεση σκυροδεματος. Έχει έδρα σε Malmo, Σουηδία.

 8. HST

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός οδοποιίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μπετονιέρες, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, εκσκαφεις, μηχανοκινητες βουρτσες, και Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Tessenderlo, Βέλγιο.

 1. SKAKO VIBRATION

  Γερμανία

  Η εταιρεία SKAKO VIBRATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Haltern Am See, Γερμανία.

 2. VERGINA CONSTRUCTION MACHINERY

  Ελλάδα

  Η εταιρεία VERGINA CONSTRUCTION MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Thesssaloniki, Ελλάδα.

 3. FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT

  Τουρκία

  Η εταιρεία FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός οδοποιίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, Μπετονιέρες, Θραυστήρες και θρυμματιστές, Μπετονιέρες, μηχανήματα για πλακόστρωτα, και εγκαταστασεις κοκκοποιησης ορυκτων. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 4. SEMIX CENTRALE A BETON

  Τουρκία

  Η εταιρεία SEMIX CENTRALE A BETON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες σκυροδέματος, Μπετονιέρες, σκωριοτσιμεντο για φραγματα συγκρατησης, εργοστασια σκυροδεματος, Αντλίες σκυροδέματος, και Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 5. STU TRAILERS

  Τουρκία

  Η εταιρεία STU TRAILERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρθρωτά οχήματα και ημι-ρυμούλκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπετονιέρες, και φορτηγά-δεξαμενές. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 6. QINGDAO PROMISING INTERNATIONAL CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία QINGDAO PROMISING INTERNATIONAL CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Μπετονιέρες, ανατρεπομενο οχημα με ελαστικα, και τηλεσκοπικοί φορτωτές. Έχει έδρα σε Qingdao City, Κίνα.

 7. SICOMA UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SICOMA UK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. BBG - GBB

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BBG - GBB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο έτοιμο προπαρασκευασμένο, Κατασκευές από σκυρόδεμα, Μπετονιέρες, Τσιμέντα ειδικών προδιαγραφών, Τσιμέντο έτοιμο προπαρασκευασμένο, Κατασκευές από σκυρόδεμα, Μπετονιέρες, και Τσιμέντα ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Brussels, Βέλγιο.

 9. H. KEULEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία H. KEULEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο και προσμείξεις, Μπετονιέρες, Τσιμεντόλιθοι, Αντλίες σκυροδέματος, Τσιμέντο και προσμείξεις, Μπετονιέρες, Τσιμεντόλιθοι, και Αντλίες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Lanaken, Βέλγιο.

 10. CONVICTA INDÚSTRIA E COMÉRCIO LTDA

  Βραζιλία

  Η εταιρεία CONVICTA INDÚSTRIA E COMÉRCIO LTDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, ενοικιαση αναμεικτηρων σκυροδεματος, και Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε São José Dos Pinhais, Βραζιλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μπετονιέρες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

182 Επιχειρήσεις