• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μούρα

Αποτελέσματα για

Μούρα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HARENA ÉPICES

  Γαλλία

 2. BIOFRUISEC

  Γαλλία

 3. GEORG BAIER GMBH

  Γερμανία

 4. YAGODY KARELII

  Ρωσία

  Η εταιρεία Yagody Karelii είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες συγκομιδής και επεξεργασίας άγριων καρπών (ψευδομουριές, μυρτίλλο, ερυθρός μυρτίλλος, βακκίνιο, ιπποφαές) και άγριων μανιταριών (μπολέτους, aspen bolete, birch bolete, Xerocomus) στην Ρωσία και στην Ευρώπη. Η Yagody Karelii προμηθεύει τα εξής είδη στις εταιρείες τροφίμων και φαρμακευτική βιομηχανία: -Καρποί και μανιτάρια σε ατομικές συσκευασίες γρήγορης κατάψυξης (Individually Quick Frozen (IQF)), -κατεψυγμένοι αποξηραμένοι καρποί, μανιτάρια, λαχανικά και φρούτα. -πουρές κατεψυγμένων καρπών, χυμοί άγριων φρούτων NFC, -εμποτισμένοι καρποί, -μέλι, και μείγμα μελιού με κατεψυγμένους αποξηραμένους καρπούς, -birch chaga (Inonotus obliquus); -χυμός σύμηδας. Η εταιρεία παράγει επίσης πάνω από 100SKU προϊόντα καρπών για τους τελικούς χρήστες, εφοδιάζει αλυσίδες λιανικής και εξάγει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες μέσα από δίκτυο διανομής. Η Yagody Karelii ιδρύθηκε το 2004. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Kostomuksha, στην πόλη Republic of Karelia, Ρωσία. Η εταιρεία λειτουργεί με πλήρως αυτοματισμένες παραγωγικές γραμμές από την Ευρώπη που παράγουν πάνω από 50 000 τόνους φυσικών τροφίμων ετησίως. 'Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με αυστηρή τήρηση των προτύπων ποιότητας και ασφαλείας. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας τηρεί το πρότυπο κατά FSSC 22000 (SGS). 'Ένα σημαντικό μέρος των προϊόντων μας κατέχει πιστοποίηση βιολογικού προϊόντος σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Δεν χρησιμοποιούμε χρωστικές ουσίες, αρωματικές ή τεχνητές πρόσθετες ουσίες ή ΓΤΟ και ιχνηλατούμε όλη την παραγωγική διαδικασία από την συλλογή του εποχιακού καρπού ως την συσκευασία.

 5. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Ρωσία

  Η FRESHBERRY LLC εξειδικεύεται στην συγκομιδή και επεξεργασία άγριων καρπών και μανιταριών, άγριων και καλλιεργημένων βοτάνων ιατρικής χρήσης. Η εταιρεία συλλέγει και εκτελεί εισαγωγές και εξαγωγές διαιτητικών και φυσικών τροφίμων. καρποί (βακκίνιο, ψευδομουριά, μυρτίλλο, ερυθρό μυρτίλλο) ταχείας κατάψυξης έως 4 000 τόνους ετησίως, αυξάνοντας σταθερά τον όγκο της συγκομιδής. Το αποκλειστικό δίκτυο προμηθευτών της FRESHBERRY σε 9 περιοχές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας επιτρέπει στην εταιρεία να επιβλέπει την ποιότητα των προϊόντων σε όλο τον παραγωγικό κύκλο: από την συλλογή μανιταριών και την συγκομιδή καρπών, την κατάψυξη τους, τον καθαρισμό και την επεξεργασία τους μέχρι την αποστολή στον καταναλωτή. Η παραγωγική γραμμή της εταιρείας για την κατάψυξη και τον καθαρισμό καρπών, λαχανικών και φρούτων διαθέτει εξοπλισμό από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές. Τα προϊόντα καταψύχονται σε σήραγγα κατάψυξης IQF (Individual Quick Freezing). Η εταιρεία χρησιμοποιεί μηχανήματα διαλογής με οπτικά μέσα και λέιζερ για να διαλέγει και να απομακρύνει ξένες ουσίες και ελαττωματικές πρώτες ύλες και για να διαλέγει τα φυσικά προϊόντα σύμφωνα με ρυθμιζόμενες παραμέτρους.Οι εποχιακές εγκαταστάσεις της FRESHBERRY απασχολούν πάνω από 100 εργάτες, η παραγωγική ικανότητα τους εξοπλισμού δίνει την δυνατότητα αύξησης του ετήσιου επεξεργάσιμου όγκου έως 12 000 τόνους καρπών. Ο κατασκευαστής τροφίμων κατέχει πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων FSSC 22000 και ελέγχει τα επίπεδα ακτινοβολίας όλων των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων στο εργαστήριο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BERRYPOINT SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Εστιάζουμε στην πώληση μικρών φρούτων και κυρίως στο βακκίνιο το κορυμβώδες. Διεκπεραιώνουμε προγράμματα στις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην ΕΕ και τη Μέση Ανατολή. Προσφέρουμε τις ακόλουθες ποικιλίες: Duke, Spartan, Bluecrop, Nelson, Brigitte Blue, Blue Gold, Liberty, Aurora, Drapper και Elliot. Τα φρούτα φυλάσσονται σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα και είναι βιολογικής παραγωγής. Όλοι οι παραγωγοί διαθέτουν πιστοποιήσεις GG, ενώ το τμήμα διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) διαθέτει πιστοποίηση BRC. Οι παραγωγοί είναι καταχωρισμένοι στις βάσεις δεδομένων SEDEX και FoodExpert.

 2. AGROGEFSEIS

  Ελλάδα

  Παράγουμε , το Λυκόμουρο (Lycium barbarum ή Goji berry). Το Νο 1 ελιξίριο υγείας και μακροζωίαςΘεραπευτικές ΙδιότητεςΤο Γκότζι μπέρι ανήκει στην κατηγορία των υπερτροφών και περιέχει αντιοξειδωτικά, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C (500 φορές περισσότερη από τα πορτοκάλια), βιταμίνη Ε και σίδηρο περισσότερο ακόμη και από το σπανάκι. Επίσης έχει ποικίλες ιδιότητες για την υγεία: – ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα – προστατεύει το συκώτι – βοηθάει την όραση – βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία και τη γονιμότητα – βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών – βοηθάει στην πέψη – ενισχύει το μεταβολισμό Επειδή περιέχει ζεαξανθίνη, η οποία μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης γεροντικής εκφύλισης της ώχρας κηλίδας, εμποδίζει τη μείωση της όρασης σε άτομα γεροντικής ηλικίας. Σαλιγκάρια, Τα σαλιγκάρια που εκτρέφουμε είναι Helix Aspersa Müller, Petit-gris, Κρητικός κοχλιός. Τα σαλιγκάρια συνιστώνται για πάρα πολλές ασθένειες.

 3. TANDEMUS, JSC

  Λιθουανία

  Η JSC TANDEMUS ασχολείται με τις εισαγωγές - εξαγωγές άγριων και καλλιεργημένων μανιταριών, άγριων και καλλιεργημένων μούρων, λαχανικών και φρούτων που υπόκεινται σε διάφορες επεξεργασίες. Τα προϊόντα ταξινομούνται, βαθμονομούνται και συσκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η εταιρεία μας είναι κατασκευαστής, χονδρέμπορος και λιανέμπορος ξύλινων δοχείων διαφόρων λειτουργιών - καλάθια και κιβώτια, πλαίσια από πριονίδι σε διάφορες διαστάσεις.

 4. EXTRX OY

  Φινλανδία

  Το όραμα της Extrx είναι να παράγει λειτουργικά τρόφιμα από άγρια αρκτικά μούρα που ευδοκιμούν στην περιοχή σε συνδυασμό με εκχύλισμα ανθοκυανίνης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει χυμούς, συμπυκνωμένα προϊόντα, φρέσκο πουρέ και προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες και αποξηραμένων μούρων με στόχο την αξιοποίηση κάθε στοιχείου του μούρου. Προσεχώς θα είναι διαθέσιμα εκχυλίσματα ανθοκυανίνης και μούρων. Η γκάμα των μούρων μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, βακκίνους, Empetrum nigrum και μύρτιλλο. Διαθέτουμε τεχνογνωσία και πάθος για την παραγωγή κορυφαίων προϊόντων από αμιγώς φυσικές πρώτες ύλες για την εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να διατηρεί την υγεία του και την ευεξία του με τις επιλογές τους. Η Extrx ειδικεύεται σε προϊόντα B2B για τη βιομηχανία τροφίμων & ποτών, διατροφής, φαρμάκων και καλλυντικών επιδιώκοντας να βοηθούμε τους πελάτες μας να παράγουν προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας από τα τρόφιμα superfood και τα αρκτικά μούρα της φύσης. Τα άγρια αρκτικά μούρα συλλέγονται με το χέρι και καταψύχονται άμεσα για την αποφυγή της απώλειας και του παραμικρού στοιχείου αυτό των σούπερ μούρων.

 5. SAB TRANSPORTE GMBH

  Ελβετία

  Η εισαγωγή και η εξαγωγή βιολογικών μούρων, καθώς και μη βιολογικών μούρων και φρουτοχυμών αποτελεί μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Η προώθηση βιολογικών προϊόντων είναι σημαντική για εμάς, επειδή βελτιώνουν το περιβάλλον και την υγεία. Τα προϊόντα που διαθέτουμε καλλιεργούνται όλα με οικολογικό τρόπο στη φύση. Η φρεσκάδα και οι ποιότητα των προϊόντων μας είναι εξαιρετικά σημαντικές.

 1. HOLLYBERRY

  Κάτω Χώρες

 2. WEST BERRY

  Ουκρανία

 1. HASAN ONGUN

  Τουρκία

 2. LUCAS WALD PRODUKTE

  Ρουμανία

 3. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Σερβία

 4. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Πορτογαλία

 5. SVIT FRUKTU LLC

  Ουκρανία

 6. SORESA - PORTUGAL

  Πορτογαλία

 7. FRUKTONA

  Ουκρανία

 8. VOLS BLUEBERRIES

  Ρουμανία

 1. ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI

  Τουρκία

 2. BERRITUM SP. Z O.O.

  Πολωνία

 3. DEMETRA ORCHARD

  Ουκρανία

 4. SLM BERRY

  Ουκρανία

 5. TERSET WEST JLLC

  Λευκορωσία

 6. FRESHFACTOR LDA.

  Πορτογαλία

 7. PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA

  Πορτογαλία

 8. CAMPOBERRY

  Ισπανία

 9. HUBEL AGRÍCOLA

  Πορτογαλία

 10. ALTE FOODS

  Ουκρανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μούρα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

159 επιχειρήσεις