• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μοσχαρίσιο κρέας

Αποτελέσματα για

Μοσχαρίσιο κρέας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UMIXMART

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Umixmart είναι ένας προμηθευτής τροφίμων που δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας τρόφιμα ανώτατης ποιότητας για όλα τα πορτοφόλια και με στόχο την ανάπτυξη της στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Η ποικιλία μας διαθέτει κυρίως προϊόντα από καλλιεργητές στην Ουκρανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Εξάγουμε στη Δυτική Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.Η ποικιλία μας με πουλερικά προσφέρει: ψυγείου ή κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο, μπούτι, χωρίς οστά (shawarma), φτερούγες κοτόπουλου, πόδια κ.λπ. Τα προϊόντα μας βοδινού, τα οποία ετοιμάζουμε για τους πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν κομμάτια όπως: ribeye, bavetta, ποντίκι, λαιμός, νουά, κότσι, σπάλα και κόντρα μπριζόλες. Προσφέρουμε επίσης ροσμπίφ, στήθος, συκώτια, έντερα, στομάχια, λάπα κοιλιά. Το να προσφέρουμε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που βελτιώνουν την ευεξία των ανθρώπων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιχείρηση μας. Ως κύριος προμηθευτής τροφίμων και ποτών στην αγορά των ΕΑΕ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Umixmart ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για υγιεινά προϊόντα διατροφής και συστατικά. Συνεργαζόμαστε μόνο με εργοστάσια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επεξεργασίας τροφίμων. Για την μουσουλμανική αγορά, προσφέρουμε προϊόντα πιστοποιημένα Χαλάλ.

 2. SCARLINO CARNI

  Ιταλία

 3. HOREMEAT

  Βέλγιο

 4. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Ισπανία

 5. ILCO FOOD

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MK-FLEISCH GMBH

  Γερμανία

  "Ο ιδανικός συνεργάτης στον τομέα της διεθνούς εμπορίας κρέατος.“ Η MK-Fleisch GmbH είναι ένας ανωτέρου επιπέδου εισαγωγέας και εξαγωγέας με πιστοποίηση IFS, QS και Bio για νωπά και κατεψυγμένο βόειο, μοσχαρίσιο, αρνίσιο κρέας και πουλερικά. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται παραγωγοί αλλαντικών και προϊόντων κρέατος, επιχειρήσεις τεμαχισμού, χονδρέμποροι, πάροχοι υπηρεσιών γαστρονομίας, καταστήματα C+C, μεγάλες επιχειρήσεις κρεοπωλείων, καθώς και η βιομηχανία υποπροϊόντων. Διαθέτουμε προϊόντα από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία. Το ανώτερης ποιότητας κρέας όπως το βόειο κρέας Angus και προϊόντα κρέατος Halal, είναι γενικά διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Με αξιοπιστία, ευελιξία, πείρα και εξειδίκευση. Ενσαρκώνουμε αυτές ακριβώς τις ιδιότητες και τις έχουμε αναδείξει σε βασικούς πυλώνες της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας. Καθημερινά βιώνουμε αυτές τις αξίες και εργαζόμαστε για την ικανοποίηση των πελατών και των εταίρων μας.

 2. CASTELLANA DE CARNES SA

  Ισπανία

  Η Castellana de Carnes S.A. ειδικεύεται στην παραγωγή, εκτροφή και πάχυνση, σφαγή και κοπή ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Παραδοσιακά, τα ζωντανά κτηνοτροφίας επιλέγονται με βάση την ποιότητα του κρέατος ανάλογα με τη ράτσα τους : Naturitycla, Debuey και Ternera Castellana. Σήμερα, η Castellana de Carnes είναι μια από τις κορυφαίες εθνικές εταιρείες που εμπορεύονται φρέσκο βοδινό κρέας υψηλής ποιότητας.

 3. COMECO S.A.

  Ελλάδα

  Κερκυραϊκή εταιρεία κρεάτων. Αλλαντοποιία στην Κέρκυρα. Παρασκευάζει Κερκυραικά παραδοσιακά προϊόντα κρέατος όπως νούμπουλο και σαλάδο.

 4. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Γερμανία

 5. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Αυστρία

 1. MAISON CONQUET

  Γαλλία

 2. CIS VAN DEN BROECK

  Βέλγιο

 1. LAHAM BIO

  Τσαντ

 2. FRIGO

  Βέλγιο

 3. CARMO

  Βέλγιο

 4. LA HALLE PAYSANNE

  Βέλγιο

 5. VAN ENGELANDT

  Βέλγιο

 6. BUGGIANI DOMENICO S.R.L.

  Ιταλία

 7. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Πολωνία

 8. IBERLAMBS,S.L.

  Ισπανία

 1. SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

 2. GALCARNES SL

  Ισπανία

 3. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Τουρκία

 4. BUENOS FUEGOS

  Ισπανία

 5. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Ισπανία

 6. L-B-VIANDES

  Γαλλία

 7. BIOEMA IMPORT U.G.

  Γερμανία

 8. QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH

  Γερμανία

 9. ESA FOODS

  Κάτω Χώρες

 10. SUR CANAL SL

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μοσχαρίσιο κρέας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

84 επιχειρήσεις