• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μοσχαρίσιο κρέας

Αποτελέσματα για

Μοσχαρίσιο κρέας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MK-FLEISCH GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  "Ο ιδανικός συνεργάτης στον τομέα της διεθνούς εμπορίας κρέατος.“ Η MK-Fleisch GmbH είναι ένας ανωτέρου επιπέδου εισαγωγέας και εξαγωγέας με πιστοποίηση IFS, QS και Bio για νωπά και κατεψυγμένο βόειο, μοσχαρίσιο, αρνίσιο κρέας και πουλερικά. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται παραγωγοί αλλαντικών και προϊόντων κρέατος, επιχειρήσεις τεμαχισμού, χονδρέμποροι, πάροχοι υπηρεσιών γαστρονομίας, καταστήματα C+C, μεγάλες επιχειρήσεις κρεοπωλείων, καθώς και η βιομηχανία υποπροϊόντων. Διαθέτουμε προϊόντα από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία. Το ανώτερης ποιότητας κρέας όπως το βόειο κρέας Angus και προϊόντα κρέατος Halal, είναι γενικά διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Με αξιοπιστία, ευελιξία, πείρα και εξειδίκευση. Ενσαρκώνουμε αυτές ακριβώς τις ιδιότητες και τις έχουμε αναδείξει σε βασικούς πυλώνες της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας. Καθημερινά βιώνουμε αυτές τις αξίες και εργαζόμαστε για την ικανοποίηση των πελατών και των εταίρων μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. HOREMEAT IMPORT - EXPORT

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 4. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 5. ILCO FOOD

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. BALTIC FOODS

  Γαλλία

  Η UAB BALTIC FOODS είναι διεθνής χονδρέμπορος κατεψυγμένων κρεάτων του οποίου η έδρα είναι στο Βίλνιους στη Λιθουανία. Πρόσφατα, η BALTIC FOODS άνοιξε γραφείο διασύνδεσης στο Μπορντώ, στη Γαλλία. Διαθέτουμε τη δική μας αποθήκη κατάψυξης στο Βίλνιους. Έχουμε οικοδομήσει την εμπιστοσύνη με τους Ευρωπαίους εταίρους μας (παραγωγούς, σφαγεία, εμπορικές εταιρείες, κατασκευαστές) για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα κρέατα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους, τόσο σε οικονομικό όσο και ποιοτικό και υγειονομικό επίπεδο. Πουλάμε κυρίως βοδινό κρέας, χοιρινό, γαλοπούλα, μοσχάρι και πουλερικά κατεψυγμένα προϊόντα. Η εμπειρία μας στην αγορά κρέατος και η αυστηρότητα των ομάδων μάς επέτρεψαν να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους εταίρους μας. Έχουμε βελτιωθεί κάθε χρόνο την παρουσία μας στις χώρες της Βαλτικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Αφρική. Θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα πουλερικά, μοσχάρι, χοιρινό, γαλοπούλα και κατεψυγμένα κρέατος.

 2. CASTELLANA DE CARNES SA

  Ισπανία

  Η Castellana de Carnes S.A. ειδικεύεται στην παραγωγή, εκτροφή και πάχυνση, σφαγή και κοπή ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Παραδοσιακά, τα ζωντανά κτηνοτροφίας επιλέγονται με βάση την ποιότητα του κρέατος ανάλογα με τη ράτσα τους : Naturitycla, Debuey και Ternera Castellana. Σήμερα, η Castellana de Carnes είναι μια από τις κορυφαίες εθνικές εταιρείες που εμπορεύονται φρέσκο βοδινό κρέας υψηλής ποιότητας.

 3. COMECO S.A.

  Ελλάδα

  Κερκυραϊκή εταιρεία κρεάτων. Αλλαντοποιία στην Κέρκυρα. Παρασκευάζει Κερκυραικά παραδοσιακά προϊόντα κρέατος όπως νούμπουλο και σαλάδο.

 4. MAISON CONQUET

  Γαλλία

 5. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Αυστρία

 1. LAHAM BIO

  Τσαντ

 2. CIS VAN DEN BROECK

  Βέλγιο

 3. FRIGO

  Βέλγιο

 4. CARMO

  Βέλγιο

 5. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Σλοβακία

 6. VAN ENGELANDT

  Βέλγιο

 7. LA HALLE PAYSANNE

  Βέλγιο

 8. BUGGIANI DOMENICO S.R.L.

  Ιταλία

 9. L-B-VIANDES

  Γαλλία

 10. GALCARNES SL

  Ισπανία

 1. GRG MAISON DES VIANDES

  Γαλλία

 2. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Πολωνία

 3. IBERLAMBS,S.L.

  Ισπανία

 4. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Γαλλία

 5. VEVIBA

  Βέλγιο

 6. BIOEMA IMPORT U.G.

  Γερμανία

 7. GOLDEN-GARDEN SRL

  Μολδαβία

 8. KPOMO SPAIN

  Ισπανία

 9. QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH

  Γερμανία

 10. SLACHTHUIS VANLOMMEL

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μοσχαρίσιο κρέας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

78 επιχειρήσεις