• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μονωτική επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων

Αποτελέσματα για

Μονωτική επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NET D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by Europages badge
 2. ALPHA SHIPS INSULATIONS

  Ελλάδα

  Η ALPHA SHIPS INSULATIONS εξειδικεύεται στις μονώσεις πλοίων, σκαφών αναψυχής, βιομηχανικών & χερσαίων εγκαταστάσεων και παρέχει στην Ελληνική και ξένη αγορά τις ακόλουθες υπηρεσίες: *Μονώσεις πυρασφάλειας καταστρωμάτων – διαφραγμάτων CLASS A-60 / A-30 / A-15.*Πυρασφάλεια δαπέδων κλάσης Α-60 (FLOATING FLOOR). *Ηχομονώσεις FAN ROOM - μηχανοστασίων κ.λ.π.*Θερμομονώσεις καταστρωμάτων – διαφραγμάτων.*Μονώσεις αεραγωγών κλιματισμού.*Μονώσεις δικτύων ψύξης & ατμού.*Πλινθοδομές λεβήτων.*Μονώσεις κύριων μηχανών & ηλεκτρομηχανών.*Μονώσεις ψυκτικών εγκαταστάσεων.*Θερμικές μονώσεις οχετών καυσαερίων.*Κατασκευή & τοποθέτηση Θερμομονωτικών καλυμμάτων (μαξιλάρια) για οχετούς καυσαερίων & δικτύων.*Κατασκευή & διαμόρφωση μεταλλικών επενδύσεων για οχετούς εξαγωγής καυσαερίων & δικτύων.*Πλαστικοποιήσεις επιφανειών.*Στεγανοποιήσεις (παντός τύπου).*Τσιμεντοκονίες (υποστρώματα).*Τοποθετήσεις (παντός τύπου) πλακιδίων σε διαδρόμους, μπάνια, πισίνες κ.λ.π.*Πώληση μονωτικών υλικών.

 3. MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

 4. K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Γερμανία

 5. MASTER-FLOCK

  Ρωσία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. MEATH METAL PRODUCTS LTD

  Ιρλανδία

 2. AIGLE MACCHINE S.R.L.

  Ιταλία

 3. BRUSIEXPRESS OBDELAVA KOVINSKIH IZDELKOV D.O.O.

  Σλοβενία

 4. DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A.

  Ιταλία

 5. VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Αυστρία

 1. MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Λιθουανία

 2. STAMPERIA LEVATI

  Ιταλία

 3. M.T.C. POEDER COATING B.V.

  Κάτω Χώρες

 4. THERMIEK B.V.

  Κάτω Χώρες

 5. PAMA S.R.L.

  Ιταλία

 6. BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. FIRMI S.N.C. DI ZOSO DARIO & C.

  Ιταλία

 9. LA FLOCCATURA DI CESARE TOLOTTO

  Ιταλία

 10. N.S.T. S.R.L.

  Ιταλία

 1. ELLEPI S.R.L.

  Ιταλία

 2. FLOCK-DESIGN

  Ελβετία

 3. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η EZM Edelstahlzieherei Mark παράγει με τη μέθοδο διαμόρφωσης εν ψυχρώ όλκιμο, λειασμένο, στιλβωμένο στιλπνοχάλυβα, τυποποιημένα προφίλ, ειδικά προφίλ βάσει σχεδίου από όλα σχεδόν τα χαλύβδινα υλικά κατασκευής. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ενεργειακής και της ιατρικής τεχνολογίας. Στο εργοστάσιο Werdohl της EZM Edelstahlzieherei Mark παράγονται μηχανήματα βαφής τυμπάνου και μηχανήματα παραγωγής ελατηρίων Proll & Lohmann, καθώς και συστήματα για τη θερμική & χημική επιφανειακή επεξεργασία BAK. Η EZM Metallbearbeitung und Service GmbH κατασκευάζει, μ.ά.. έδρανα ατράκτων, μηχανήματα ευθυγράμμισης για στρογγυλό υλικό & υλικό προφίλ με κινούμενους κυλίνδρους ευθυγράμμισης, καθώς και σε εκδόσεις σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Ο καινοτομικός συνδυασμός μεθόδων πυράκτωσης, αμμοβολής, ευθυγράμμισης, φρεζαρίσματος & πλανίσματος της επεξεργασίας προφίλ EZM Profil στο Rohr/Thüringen αποτελεί μια χαμηλού κόστους και ανταγωνιστική εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές τεχνολογίες παραγωγής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία επιμετάλλωσης Peter Schreiber KG ιδρύθηκε το 1923. Έως τη δεκαετία του 1940, η επιχείρηση ασχολείτο κυρίως με διακοσμητικό εξευγενισμό επιφανειών. Μετά το 1950, οι λειτουργικές επιφάνειες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία. Από τότε και μετά, η Peter Schreiber KG εξειδικεύθηκε στον τομέα της σκληρής επιχρωμίωσης και της μηχανικής επεξεργασίας επιφανειών σκληρής επιχρωμίωσης και μεταλλικών επιφανειών. Σήμερα, η επιχείρηση συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον αποδοτικών στον κλάδο της και η τεχνογνωσία της εφαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Η πατενταρισμένη επίστρωση Tfe-Lok® οδήγησε στην ίδρυση της Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH το 1988. Η ανάπτυξη πολυάριθμων παραλλαγών των διαδικασιών οδήγησε στη λύση σε πολλούς τομείς εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. AUERHAMMER METALLWERK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Εξειδικευμένη επιχείρηση για ειδικά κράματα, ελασματοταινίες και μεταλλικές μεμβράνες: Εδώ και περισσότερα από 500 χρόνια, η Auerhammer Metallwerk εξειδικεύεται στη βιομηχανική επεξεργασία του μετάλλου. Η επιχείρηση εδρεύει στην πόλη Aue στο Erzgebirge και βρίσκεται συνεπώς στην καρδιά της Ευρώπης. Ξεκινώντας από την παγκοσμίως πρώτη τεχνική παραγωγή νικελίου μεγάλης κλίμακας πριν από περισσότερα από 200 χρόνια παράγονται σήμερα πολυάριθμα κράματα εξελασμένων κυλινδρικών ταινιών πάχους από 0, 002 έως 3 mm. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει υλικά με επικάλυψη, θερμικές ταινίες διμετάλλου, μεταλλικές ταινίες και μεμβράνες. Με συγκεκριμένους συνδυασμούς υλικών και τεχνολογική επεξεργασία εξασφαλίζονται στοχευμένα φυσικές ιδιότητες υλικών για κάθε ειδική περίπτωση εφαρμογής. Οι μεταλλικές ταινίες μας με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη χρησιμοποιούνται σε όλους τους κλάδους επεξεργασίας μετάλλου, όπως, π.χ., την ηλεκτρική βιομηχανία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία ενέργειας, της αεροπορική και στη διαστημική βιομηχανία, καθώς και στον τομέα της τεχνολογίας μέτρησης και της ιατρικής τεχνολογίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Ρουμανία

  Verified by Europages badge

  Η CAD-CAM Engineering Solution προσφέρει υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου για πρότυπα, μικρές και σειριακές παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με πολύ μικρές αποκλίσεις και σύνθετες μορφές. Η ειδικότητα μας είναι η μηχανική κατεργασία φρέζας και τόρνευσης ψηφιακού ελέγχου: 3 άξονες, 4 άξονες, 5 άξονες σε βιομηχανίες όπως η αεροναυπηγική, πετρέλαιο και αέριο, φαρμακοβιομηχανία και Formula 1. Είδος κατεργασμένων εξαρτημάτων: συστατικά δομών αεροναυτιλίας, αεροδυναμικά συστατικά, βάνες και εξαρτήματα, υποβρύχιες επαφές σύνδεσης, υδραυλικά συστατικά. Υλικά: κράματα αλουμινίου, ανοξείδωτος χάλυβας, Inconel, τιτάνιο. Ειδικές επεξεργασίες: Ανοδίωση, σκληρή ανοδίωση, χημική στίλβωση, θερμική επεξεργασία, επεξεργασία καστάνωση.Είδος παραγωγής: μικρές σειρές (10-100 τεμάχια), μεσαίες (100-5000 τεμάχια.), μαζική (5000-30000 τεμάχια.). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μονωτική επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

23.628 επιχειρήσεις