• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανική ακριβείας

Αποτελέσματα για

Μηχανική ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PETER HIRT GMBH

  Ελβετία

  Οδηγοί ρουλεμάν Peter Hirt εξατομικευμένα προσαρμοσμένοι χωρίς τζόγο. Τα στοιχεία των γραμμικών οδηγών ρουλεμάν που περιλαμβάνουν τον άξονα, τη σφαιροθήκη και το χιτώνιο, υποβάλλονται εξατομικευμένα σε υγρή λείανση, λείανση και συναρμογή. Έτσι εξαλείφεται το φαινόμενο Stick-Slip και εξασφαλίζονται μέγιστες τιμές διάρκειας ζωής. Τα ένθετα εξαρτήματα μέτρησης σπειρώματος Peter Hirt διατίθενται από το ελάχιστο μέγεθος 0-200 (διάμετρος σφαίρας 0, 200 mm) έως το μέγεθος 12 (διάμετρος σφαίρας 4, 000 mm). Το τρέχον ελάχιστο ένθετο εξάρτημα μέτρησης σπειρώματος μεγέθους 0-200 με διάμετρο σφαίρας Rubin 0, 200 mm διαστασιολογείται για τη μέτρηση σπειρωμάτων μεγέθους έως M1.7. Τα ένθετα εξαρτήματα μέτρησης σπειρώματος διατίθενται μεμονωμένα ή σε ένα προστατευτικό ξύλινο κιβώτιο ως σετ 12, 13 και 14 τεμαχίων. Οι μονάδες ρύθμισης σήμα τος Peter Hirt προορίζονται ειδικά για τους αισθητήρες μέτρησης T με κύκλωμα ημιγέφυρας με συμβατότητα TESA®. Οι μονάδες διατίθενται με τάση τροφοδοσίας 5, 12 ή 24 VDC και με διπολικό ή μονοπολικό σήμα εξόδου ± 5 VDC, ± 10 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC

 2. ALSTERTALER SCHRAUBEN & PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και πολλά χρόνια είμαστε εξειδικευμένος κατασκευαστής για μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας και προμηθεύουμε τους παρακάτω κλάδους: Κατασκευή μηχανημάτων, οχημάτων, εγκαταστάσεων, πλοίων και αεροπλάνων, κατασκευαστής ικριωμάτων, πυρηνικών σταθμών, τεχνολογία αιολικής ενέργειας, ιατρικής, και ναυτιλίας, αεροδιαστημική, κατασκευή κλιμάκων, βιομηχανία επίπλων, μεταλλικών κατασκευών και εκθέσεων, ηλεκτρολογία-μηχανολογία, κλιματική μηχανολογία, βιοτεχνία και εμπόριο. Παραδίδουμε τα προϊόντα ακριβείας μας από το Spitzbergen στο Ushuaia, απευθείας στο συνεργείο σας, αλλά και σε κάθε εργοτάξιο. Και δεν παραδίδουμε απροειδοποίητα, αλλά κατόπιν ραντεβού. Η ικανότητα, η εξυπηρέτηση και η ευελιξία είναι τα δυνατά σημεία μας. Η Alstertaler schrauben & präzisionsteile gmbh πραγματοποιεί παραδόσεις σε όλο τον κόσμο!

 3. REUTER TECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Η κασσιτεροκόλληση σε κενό, καθώς και ορισμένες άλλες τεχνολογίες συναρμογής αποτελούν τη βασική επιχειρηματική δραστηριότητα της REUTER TECHNOLOGIE. Αναπτύσσουμε και παράγουμε υψηλής ακριβείας προϊόντα που παράγονται με μηχανικά συστήματα ακριβείας, τα οποία περιλαμβάνουν στεγανές στο κενό συνδέσεις μεταξύ μεταλλικών, κεραμικών ή κρυσταλλικών υλικών κατασκευής. Η μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της κασσιτεροκόλλησης σε κενό ενσωματώνεται σε ολόκληρη την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Η REUTER TECHNOLOGIE απασχολεί πεπειραμένους ειδικούς τεχνολόγους υλικών, φυσικούς και κατασκευαστές, καθώς και άκρως εξειδικευμένους εργάτες, στης διάθεση των οποίων είναι – εκτός από τις υπερσύγχρονες μηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής – ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο δοκιμών με εργαστήριο ελέγχου και θάλαμο ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Τα προϊόντα της REUTER TECHNOLOGIE δεν είναι τυποποιημένα προϊόντα. Είναι λύσεις που προκύπτουν από τον πλούτο ιδεών και την εμπειρία στο χειρισμό των υλικών κατασκευής, στην ανάπτυξη, στην κατασκευή και στην παραγωγή. Είναι εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στις λειτουργικές, ποιοτικές και οικονομικές προδιαγραφές των πελατών.

 4. ASTICHER MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Ιταλία

  Η Asticher Srl είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 9001-2008 και ISO/TS 16949 και εγγυάται υψηλά πρότυπα ποιότητας χάρη στις προσεκτικές εργαστηριακές δοκιμές που εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό που υπάρχει στην εταιρεία. Η εταιρεία διαθέτει εξεικευμένους τεχνικούς 2ου επιπέδου. Η Asticher Srl διαθέτει επίσης εξελιγμένο εξοπλισμό όπως: μηχανή μέτρησης 3D, ανθρωπόμορφο βραχίονα για τρισδιάστατες μετρήσεις τρίτων. Η εταιρεία μας μπορεί να πραγματοποιεί τοπομετρικές οπτικές σαρώσεις επί τόπου, χωρίς μετακίνηση του στοιχείου προς έλεγχο. Πραγματοποιεί επίσης μηχανικές κατασκευές για τους ακόλουθους τομείς: ενέργεια, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ειδικά οχήματα, ανανέωση υπηρεσιών, σιδηρουργικός, αυτοκίνητα, πρωτότυπα, εξωτερικές κατεργασίες, δοκιμές για λογαριασμό τρίτων.

 5. ALAS MECCANICA SRL - PRECISION MECHANICAL PROCESSING

  Ιταλία

  Η Alas Meccanica εδρεύει στη Μολφέτα της επαρχίας του Μπάρι και είναι εταιρεία που συνεργάζεται με τους μεγάλους ιταλικούς και διεθνείς βιομηχανικούς ομίλους πετρελαίου και φυσικού αερίου. Εξειδικεύεται επίσης στην παραγωγή και πλήρη προμήθεια αξόνων για φυγοκεντρικές μηχανές και κυλίνδρους για μηχανισμούς μετάδοσης έως και μέγιστο μήκος 5000 mm σε όλους τους τύπους χάλυβα και κραμάτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FROM OFFICINA MECCANICA F.LLI RONCHI

  Ιταλία

  Για περισσότερα από 50 χρόνια, η εταιρεία From Officina Meccanica ειδικεύεται στην προμήθεια και παραγωγή μηχανικών ημικατεργασμένων προϊόντων για σασί και κινητήρες. Χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στην τρέχουσα αγορά, παρέχουν στον πελάτη ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες: κατεργασίες συγκόλλησης ανοξείδωτου χάλυβα, χαλκοσωλήνες, διαμορφωμένους σωλήνες, υδραυλική διαμόρφωση σωλήνων, μηχανική κατεργασία με αριθμητικό έλεγχο και χυτοπρεσάρισμα..

 2. JIMWELL PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD.

  Κίνα

  Η JimWell Precision Company παρέχει υπηρεσίες χειροποίητης επεξεργασίας ακριβείας, λύσεις μηχανικής επεξεργασίας CNC και υλισμικού προσαρμοσμένες για εταιρείες τεχνολογίας και νεοσύστατες επιχειρήσεις. Ακούμε με προσοχή τους πελάτες μας και τους βοηθούμε στο στάδιο σχεδιασμού των τελικών προϊόντων. Οι δυνατότητές μας: προσαρμοσμένες υπηρεσίες μηχανικής επεξεργασίας CNC, μηχανικής επεξεργασία ακριβείας cnc, εξαρτήματα τόρνευσης CNC, εξαρτήματα φρέζας CNC. Στόχος: σύντομη εξυπηρέτηση και ποιότητα 100%. Όραμα: διατήρηση της επικοινωνίας με τους πελάτες και προσαρμογή για τη συνεχή βελτίωση

 3. STEEC

  Γαλλία

 4. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Πορτογαλία

 5. RB MÉCANIQUE

  Γαλλία

 1. ADM

  Γαλλία

 2. POLICARBURE

  Γαλλία

 1. RTM SRL

  Ιταλία

 2. SALCA

  Ιταλία

 3. DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. ARTUR FARR GMBH + CO.KG

  Γερμανία

 5. SGEIG S.R.L.

  Ιταλία

 6. KLINGEL MEDICAL METAL GROUP

  Γερμανία

 7. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Ιταλία

 8. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Ιταλία

 1. F.T.R. SRL LAVORAZIONI MECCANICHE DI PRECISIONE

  Ιταλία

 2. MECAWIRE

  Γαλλία

 3. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Ιταλία

 4. DATA F.

  Ιταλία

 5. DATA F.

  Ιταλία

 6. MINUTECNICA BOLOGNESE

  Ιταλία

 7. COSMEC

  Ιταλία

 8. LA SPADA S.R.L.

  Ιταλία

 9. MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G

  Ιταλία

 10. C.M.F. S.R.L.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανική ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.760 επιχειρήσεις