• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MOOG GAT GMBH

  Γερμανία

  Η GAT αναπτύσσει και παράγει περιστροφικές συνδέσεις, δακτυλίους συλλέκτη, έδρανα αέρα και κινητήρες ροπής για εντελώς διαφορετικές βιομηχανικές εφαρμογές. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε αποκτήσεις παγκοσμίως εξαιρετική φήμη για αποτελεσματικά συστήματα και τεχνολογία υψηλής ποιότητας. Οι εξειδικευμένες απαιτήσεις σας με απαιτητικά δεδομένα απόδοσης είναι σε καλά χέρια. Οι εκπαιδευμένοι μηχανικοί και ειδικοί τεχνικοί παραγωγής της εταιρείας μας γνωρίζουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις εντελώς διαφορετικών κλάδων και φροντίζουν αποτελεσματικά και γρήγορα για την εξεύρεση λύσεων, ακόμη και για νέες προκλήσεις, χάρη στη δεδομένη γνώση του τεχνικώς εφικτού. Ως καινοτομική επιχείρηση ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις ολοένα και γρηγορότερα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Η τελειότητα και η αξιοπιστία είναι το πάθος μας, που αντανακλάται στη συνεχή μετεξέλιξη των προϊόντων, των διαδικασιών παραγωγής της τεχνογνωσίας των συνεργατών και διασφαλίζει τη θέση μας ως κορυφαία από τεχνολογική άποψη επιχείρηση και στο μέλλον.

 2. EUBA ANTRIEBSTECHNIK ELLER GMBH

  Γερμανία

  EUBA - αυτή η επωνυμία συνεπάγεται περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ηλεκτρικών μηχανισμών κίνησης μετατόπισης. Οι λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη είναι το δικό μας πλεονέκτημα. Διαθέτουμε μηχανισμούς μετακίνησης με δύναμη από 50 daN έως 200.000 daN. Μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών και τεχνικών εσωτερικής και εξωτερικής παροχής υπηρεσιών σάς παρέχουν συμβουλές για τη σωστή επιλογή του δικού σας μηχανισμού κίνησης και επιτόπου. Θέτουμε νέα πρότυπα με το συνεχή έλεγχο ποιότητας και την καινοτομική ανάπτυξη. Για τη δική σας ασφάλεια, κάθε μηχανισμός κίνησης εγκαταλείπει το εργοστάσιό μας μόνον ύστερα από ολοκληρωμένο έλεγχο. Η δύναμη μετακίνησης μπορεί να ανέρχεται σε έως 200.000 daN με διαδρομή μετακίνησης έως 7.000 mm και μεταβλητή ταχύτητα μετακίνησης. Οι δικοί μας μηχανισμοί κίνησης παράγονται γενικά από σωλήνες ώθησης σκληρής επιχρωμίωσης (μπορούν να ληφθούν υπόψη ειδικές προτιμήσεις). Χρησιμοποιούμε συνδυασμούς κινητήρων- μηχανισμών μετάδοσης του εμπορίου που συνδέονται με φλάντζα DIN IEC με το μηχανισμό μετακίνησης. Μπορούν επίσης να συνδεθούν περιστροφικοί μηχανισμοί κίνησης.

 3. PIZZIRANI SRL

  Ιταλία

  Από το 1968, η εταιρεία Pizzirani κατασκευάζει και πουλά βιομηχανικά τεχνικά είδη για την μεταβίβαση της κίνησης: Τροχαλίες και κωνικοί αυλοί, ιμάντες, πλάκες από καουτσούκ, σωλήνες μεγάλου μήκους και με μανδρέλι, αλυσίδες, ολισθητήρες βάσης κινητήρα, περιαυχένια σωλήνων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται διεθνώς και ασχολείται με τις εξαγωγές στην περιοχή EMEA, με ολοένα και σημαντικότερη διείσδυση στην ευρωπαϊκή αγορά.

 4. JÄGER & FRESE GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή και διάθεση στοιχείων σύνδεσης σε επιφάνεια παραγωγής και αποθήκευσης 3.600 τ.μ. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται η βιομηχανία επίπλων, η βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής κλιμάκων, η βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων και συσκευών, η βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού καταστημάτων και ραφιών, καθώς και ο τομέα της υγιεινής και της κατασκευής θερμαντικών συσκευών. Οι ιδιαίτερες υπηρεσίες μας: υψηλή διαθεσιμότητα και εμπρόθεσμη παράδοση, συγκέντρωση, συσκευασία και συναρμολόγηση εξαρτημάτων σε μικρές σειρές και πλαστικών εξαρτημάτων. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή βιδών ρύθμισης ύψους και πελμάτων επίπλων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προϊόντα από M 8x10 mm έως M 24x300 mm σε όλες τις διαδεδομένες επιφάνειες. Σάς παρέχουμε υποστήριξη για τεχνικές καινοτομίες και λύσεις προβλημάτων - βρίσκουμε λύσεις από κοινού.

 5. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Γερμανία

  Στα 25 χρόνια από την ίδρυση της SWC, το εμπορικό σήμα εδραιώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και εκτιμάται από πελάτες σε όλες τις ηπείρους. Ως πρώην τομέας της εταιρείας FAG, η πτυχή της ποιότητας βρισκόταν πάντοτε στο προσκήνιο. Μέχρι σήμερα δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στα από την άποψη της ποιότητας άψογα προϊόντα και στην εξατομικευμένη παροχή συμβουλών έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να εξασφαλίζουν προστιθέμενη αξία με τα έδρανα κύλισης της SWC. Η SWC προέκυψε το 1994 από την εταιρεία FAG Kugelfischer στην πόλη Schweinfurt. Σήμερα, ο όμιλος SWC διαρθρώνεται σε δύο εταιρείες ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις πολυδιάστατες απαιτήσεις διαφορετικών αγορών: την SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH με έδρα το Niederwerrn της Γερμανίας και την SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. με έδρα την πόλη Samutprakan της Ταϊλάνδης. Ο όμιλος SWC δίδει από την αρχή έμφαση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, της αρχικής παροχής συμβουλών ή των διαδικασιών εντός των δύο οικογενειακών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, για εμάς βρίσκεται εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια ένα ζήτημα στο προσκήνιο: η προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Χάρη στη δομή του ομίλου μας και στη στρατηγική συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και συμβεβλημένους εμπόρους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχεται η δυνατότητα ελαχιστοποίησης των γενικών εξόδων και του περιορισμού των αποστάσεων χωρίς να παραμελούμε το επίπεδο ποιότητας. Το εξαιρετικό σύστημά μας για την αποθήκευση στοιχείων μάς παρέχει μεγάλη ευελιξία και σύντομες προθεσμίες παραγωγής για προϊόντα καταλόγου.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TANALS

  Γαλλία

  Η TANALS, ειδικευμένη στον ιμάντα και στη μεταφορική ταινία από το 1936, είναι μια Αλσατική εταιρεία κατασκευής, που συνιστά και αναπτύσσει μια τεχνική λύση πάντα με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης, στηριζόμενη από τους εταίρους της με μεγάλη φήμη GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Επίσης, η Tanals έχει καταθέσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη διαδικασία υλοποίησης μιας αποσυναρμολογούμενης μηχανικής σύνδεσης για τους οδοντωτούς ιμάντες από πολυουρεθάνη και τις μεταφορικές ταινίες, την ERO JOINT®. Η υπηρεσία Έρευνας και Ανάπτυξης που προσφέρουμε διαθέτει όλα τα μέσα υπολογισμού και δοκιμής για να υπολογίσει τη μετάδοσή σας ή για να αναπτύξει προϊόντα κατάλληλα για την εφαρμογή σας. Η δομή μας, τα μέσα μας και η οργάνωσή μας, μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. (Τιμή και προθεσμία μέσω τηλεφώνου). Η ομάδα μας για την εγκατάσταση είναι διαθέσιμη για την τοποθέτηση ιμάντων και ζωνών στο χώρο σας. Υλοποίηση προϊόντων εσωτερικού σύγχρονου σχεδιασμού για ειδικές εφαρμογές.

 2. ITALGEAR SRL

  Ιταλία

  Στις εγκαταστάσεις της, έναν κλειστό χώρο 5000 τ.μ, Η Italgear κατασκευάζει γρανάζια ακριβείας. Ο βιομηχανικός μας όμιλος καλύπτει όλο τον παραγωγικό κύκλο για την κατασκευή διορθωμένων και ξακρισμένων κυλινδρικών γραναζιών, κωνικές συζεύξεις με ελικοειδή ή υποειδή οδόντωση. Παράγουμε κυρίως κωνικές συζεύξεις Gleason επιδιορθωμένες, στρωμένες και διαφορικά και δημιουργούμε ολοκληρωμένα μηχανικά συστήματα μεταβίβασης και στοιχεία. Παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και μηχανικής.

 3. RUHRGETRIEBE KG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια παράγουμε μηχανισμούς μετάδοσης και κινητήρες ατέρμονα κοχλία που χρησιμοποιούνται σε όλους σχεδόν τους βιομηχανικούς τομείς.

 4. HASPA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

 5. AGROMATIC REGELUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Οι ηλεκτρικοί ενεργοποιητές της Agromatic ενδείκνυνται απόλυτα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας για την κίνηση, τη ρύθμιση και τον έλεγχο δικλείδων. Από το 1972 είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρομηχανικών μηχανισμών κίνησης. Οι πελάτες μας είναι διεθνείς κατασκευαστές μηχανημάτων και εγκαταστάσεων διαφόρων κλάδων. Η Agromatic διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών ενεργοποιητών που έχουμε αναπτύξει και παράγουμε αποκλειστικά στο εργοστάσιό μας του Oerlinghausen της Ανατολικής Βεστφαλίας, σχεδιασμένοι και ειδικά προσαρμοσμένοι στις ειδικές επιθυμίες των πελατών μας. Η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας μας σάς παρέχει ευχαρίστως συμβουλές. Οι ενεργοποιητές της Agromatic έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι αξιόπιστοι με ελάχιστες ανάγκες συντήρησης. παντού όπου πρέπει να ρυθμίζεται και να ελέγχεται η παροχή αερίου, υγρών ή στερεών, οι μηχανισμοί κίνησης της εταιρείας μας παρέχουν ασφάλεια ακόμη και υπό δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες με ακραίες θερμοκρασίες.

 1. OFFICINE MECCANICHE A. VECCHI

  Ιταλία

  Η εταιρεία μας είναι ο ιδανικός εταίρος για όποιον χρειάζεται γρανάζια μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων για τη μελέτη και ανάπτυξη ειδικών μειωτήρων, κινηματικών μηχανισμών ή μηχανημάτων που δεν υπάρχουν στην αγορά. Για το σκοπό αυτό έχουμε εξοπλιστεί για τον σχεδιασμό και την κατασκευή γραναζιών έως και 4000 mm διαμετρικό βήμα (μοντούλ) 30, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κωνικών ζευγών με ίσια δόντια έως 1000 mm διαμετρικό βήμα (μοντούλ) 30, κρεμαγιέρες έως 5000 mm διαμετρικού βήματος (μοντούλ) 30.

 2. NEUGART GMBH.

  Γερμανία

  Η Neugart GmbH αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται πλανητικά κιβώτια μετάδοσης και ειδικά κιβώτια μετάδοσης προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών.

 1. FROM OFFICINA MECCANICA F.LLI RONCHI

  Ιταλία

  Για περισσότερα από 50 χρόνια, η εταιρεία From Officina Meccanica ειδικεύεται στην προμήθεια και παραγωγή μηχανικών ημικατεργασμένων προϊόντων για σασί και κινητήρες. Χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στην τρέχουσα αγορά, παρέχουν στον πελάτη ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες: κατεργασίες συγκόλλησης ανοξείδωτου χάλυβα, χαλκοσωλήνες, διαμορφωμένους σωλήνες, υδραυλική διαμόρφωση σωλήνων, μηχανική κατεργασία με αριθμητικό έλεγχο και χυτοπρεσάρισμα..

 2. ROSIER MECATRONIQUE

  Γαλλία

 3. NU-TECK COUPLINGS PVT. LTD.

  Ινδία

 4. AGRO-NORM VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

 5. ETB ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

 6. GRUNDIG BUSINESS SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

 7. K V V MANNHEIM GMBH

  Γερμανία

 8. A2000 INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

 1. MBO OSSWALD GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. INTEGRA

  Γαλλία

 3. MEWASA AG

  Ελβετία

 4. GROB AG

  Ελβετία

 5. C.T. INGRANAGGI SRL

  Ιταλία

 6. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Γερμανία

 8. A.P. MICROELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

 9. SCHÄFFER GMBH

  Γερμανία

 10. BELDEN UNIVERSAL C/O PTMOTION GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.883 επιχειρήσεις