• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JÄGER & FRESE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή και διάθεση στοιχείων σύνδεσης σε επιφάνεια παραγωγής και αποθήκευσης 3.600 τ.μ. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται η βιομηχανία επίπλων, η βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής κλιμάκων, η βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων και συσκευών, η βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού καταστημάτων και ραφιών, καθώς και ο τομέα της υγιεινής και της κατασκευής θερμαντικών συσκευών. Οι ιδιαίτερες υπηρεσίες μας: υψηλή διαθεσιμότητα και εμπρόθεσμη παράδοση, συγκέντρωση, συσκευασία και συναρμολόγηση εξαρτημάτων σε μικρές σειρές και πλαστικών εξαρτημάτων. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή βιδών ρύθμισης ύψους και πελμάτων επίπλων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προϊόντα από M 8x10 mm έως M 24x300 mm σε όλες τις διαδεδομένες επιφάνειες. Σάς παρέχουμε υποστήριξη για τεχνικές καινοτομίες και λύσεις προβλημάτων - βρίσκουμε λύσεις από κοινού.

 2. PIZZIRANI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Από το 1968, η εταιρεία Pizzirani ασχολείται με την παραγωγή και διανομή βιομηχανικών τεχνικών ειδών για μετάδοση κίνησης μοτοσικλέτας: Τροχαλίες και κωνικοί αυλοί, ιμάντες, πλάκες από καουτσούκ, σωλήνες μεγάλου μήκους και με μαντρέλι, αλυσίδες, ολισθητήρες βάσης κινητήρα, περιαυχένια σωλήνων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται διεθνώς και ασχολείται με τις εξαγωγές στην περιοχή EMEA, με ολοένα και σημαντικότερη διείσδυση στην ευρωπαϊκή αγορά.

 3. AGROMATIC REGELUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι ηλεκτρικοί ενεργοποιητές της Agromatic ενδείκνυνται απόλυτα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας για την κίνηση, τη ρύθμιση και τον έλεγχο δικλείδων. Από το 1972 είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρομηχανικών μηχανισμών κίνησης. Οι πελάτες μας είναι διεθνείς κατασκευαστές μηχανημάτων και εγκαταστάσεων διαφόρων κλάδων. Η Agromatic διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών ενεργοποιητών που έχουμε αναπτύξει και παράγουμε αποκλειστικά στο εργοστάσιό μας του Oerlinghausen της Ανατολικής Βεστφαλίας, σχεδιασμένοι και ειδικά προσαρμοσμένοι στις ειδικές επιθυμίες των πελατών μας. Η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας μας σάς παρέχει ευχαρίστως συμβουλές. Οι ενεργοποιητές της Agromatic έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι αξιόπιστοι με ελάχιστες ανάγκες συντήρησης. παντού όπου πρέπει να ρυθμίζεται και να ελέγχεται η παροχή αερίου, υγρών ή στερεών, οι μηχανισμοί κίνησης της εταιρείας μας παρέχουν ασφάλεια ακόμη και υπό δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες με ακραίες θερμοκρασίες.

 4. EUBA ANTRIEBSTECHNIK ELLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  EUBA - αυτή η επωνυμία συνεπάγεται περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ηλεκτρικών μηχανισμών κίνησης μετατόπισης. Οι λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη είναι το δικό μας πλεονέκτημα. Διαθέτουμε μηχανισμούς μετακίνησης με δύναμη από 50 daN έως 200.000 daN. Μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών και τεχνικών εσωτερικής και εξωτερικής παροχής υπηρεσιών σάς παρέχουν συμβουλές για τη σωστή επιλογή του δικού σας μηχανισμού κίνησης και επιτόπου. Θέτουμε νέα πρότυπα με το συνεχή έλεγχο ποιότητας και την καινοτομική ανάπτυξη. Για τη δική σας ασφάλεια, κάθε μηχανισμός κίνησης εγκαταλείπει το εργοστάσιό μας μόνον ύστερα από ολοκληρωμένο έλεγχο. Η δύναμη μετακίνησης μπορεί να ανέρχεται σε έως 200.000 daN με διαδρομή μετακίνησης έως 7.000 mm και μεταβλητή ταχύτητα μετακίνησης. Οι δικοί μας μηχανισμοί κίνησης παράγονται γενικά από σωλήνες ώθησης σκληρής επιχρωμίωσης (μπορούν να ληφθούν υπόψη ειδικές προτιμήσεις). Χρησιμοποιούμε συνδυασμούς κινητήρων- μηχανισμών μετάδοσης του εμπορίου που συνδέονται με φλάντζα DIN IEC με το μηχανισμό μετακίνησης. Μπορούν επίσης να συνδεθούν περιστροφικοί μηχανισμοί κίνησης.

 5. HASPA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MOOG GAT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η GAT αναπτύσσει και παράγει περιστροφικές συνδέσεις, δακτυλίους συλλέκτη, έδρανα αέρα και κινητήρες ροπής για εντελώς διαφορετικές βιομηχανικές εφαρμογές. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε αποκτήσεις παγκοσμίως εξαιρετική φήμη για αποτελεσματικά συστήματα και τεχνολογία υψηλής ποιότητας. Οι εξειδικευμένες απαιτήσεις σας με απαιτητικά δεδομένα απόδοσης είναι σε καλά χέρια. Οι εκπαιδευμένοι μηχανικοί και ειδικοί τεχνικοί παραγωγής της εταιρείας μας γνωρίζουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις εντελώς διαφορετικών κλάδων και φροντίζουν αποτελεσματικά και γρήγορα για την εξεύρεση λύσεων, ακόμη και για νέες προκλήσεις, χάρη στη δεδομένη γνώση του τεχνικώς εφικτού. Ως καινοτομική επιχείρηση ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις ολοένα και γρηγορότερα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Η τελειότητα και η αξιοπιστία είναι το πάθος μας, που αντανακλάται στη συνεχή μετεξέλιξη των προϊόντων, των διαδικασιών παραγωγής της τεχνογνωσίας των συνεργατών και διασφαλίζει τη θέση μας ως κορυφαία από τεχνολογική άποψη επιχείρηση και στο μέλλον.

 2. TANALS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η TANALS, ειδικευμένη στον ιμάντα και στη μεταφορική ταινία από το 1936, είναι μια Αλσατική εταιρεία κατασκευής, που συνιστά και αναπτύσσει μια τεχνική λύση πάντα με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης, στηριζόμενη από τους εταίρους της με μεγάλη φήμη GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Επίσης, η Tanals έχει καταθέσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη διαδικασία υλοποίησης μιας αποσυναρμολογούμενης μηχανικής σύνδεσης για τους οδοντωτούς ιμάντες από πολυουρεθάνη και τις μεταφορικές ταινίες, την ERO JOINT®. Η υπηρεσία Έρευνας και Ανάπτυξης που προσφέρουμε διαθέτει όλα τα μέσα υπολογισμού και δοκιμής για να υπολογίσει τη μετάδοσή σας ή για να αναπτύξει προϊόντα κατάλληλα για την εφαρμογή σας. Η δομή μας, τα μέσα μας και η οργάνωσή μας, μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. (Τιμή και προθεσμία μέσω τηλεφώνου). Η ομάδα μας για την εγκατάσταση είναι διαθέσιμη για την τοποθέτηση ιμάντων και ζωνών στο χώρο σας. Υλοποίηση προϊόντων εσωτερικού σύγχρονου σχεδιασμού για ειδικές εφαρμογές.

 3. ITALGEAR SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Italgear είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της κατασκευής γραναζιών ακριβείας, με κλειστές εγκαταστάσεις άνω των 5.000 τ.μ. Ο βιομηχανικός μας όμιλος καλύπτει όλη τη γραμμή παραγωγής για να κατασκευάζει λειασμένους και στιλβωμένους κυλινδρικούς οδοντοτροχούς και κωνικά ζεύγη οδοντοτροχών με ελικοειδή ή υποειδή οδόντωση. Κατασκευάζουμε, επίσης, διαφορικά κωνικά ζεύγη οδοντοτροχών Gleason, φινιρισμένα με λείανση και στρώσιμο, και δημιουργούμε ολοκληρωμένα μηχανικά συστήματα μετάδοσης και εξαρτήματα. Παρέχουμε, επίσης, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και μηχανικής.

 4. RUHRGETRIEBE KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια παράγουμε μηχανισμούς μετάδοσης και κινητήρες ατέρμονα κοχλία που χρησιμοποιούνται σε όλους σχεδόν τους βιομηχανικούς τομείς.

 5. OFFICINE MECCANICHE A. VECCHI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας είναι ο ιδανικός εταίρος για όποιον χρειάζεται γρανάζια μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων για τη μελέτη και ανάπτυξη ειδικών μειωτήρων, κινηματικών μηχανισμών ή μηχανημάτων που δεν υπάρχουν στην αγορά. Για το σκοπό αυτό έχουμε εξοπλιστεί για τον σχεδιασμό και την κατασκευή γραναζιών έως και 4000 mm διαμετρικό βήμα (μοντούλ) 30, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κωνικών ζευγών με ίσια δόντια έως 1000 mm διαμετρικό βήμα (μοντούλ) 30, κρεμαγιέρες έως 5000 mm διαμετρικού βήματος (μοντούλ) 30.

 1. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πράσινοι μαγνήτες για τη σύγχρονη βιομηχανία. Με έδρα τον όμορφο Μέλανα Δρυμό, οι επαγγελματίες μας σάς παρέχουν βέλτιστες συμβουλές από τον κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μόνιμων και ηλεκτρικών μόνιμων μαγνητών. Εκτός από ένα εκτενές πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, όπως η σειρά FX στον τομέα των μαγνητών ανύψωσης φορτίων και η σειρά FXL στον τομέα της τεχνολογίας μαγνητών στερέωσης, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μαγνητικών βοηθητικών μέσων στερέωσης και ανύψωσης και παράγουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από ένα τεμάχιο και άνω ως ΚΑΕ για τις ανάγκες σας.

 2. A2000 INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A2000 INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

 1. INTEGRA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INTEGRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, βιομηχανική μηχανική, μηχανικη μεταδοση κινησης, βιομηχανικες προμηθειες, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Le-Val-Saint-Germain, Γαλλία.

 2. MEWASA AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MEWASA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, Φυσούνες μεμβράνης, βραχιονες χειρισμου, συσσωρευτές, διαταξεις χειρισμου, συσσωρευτες, μεταλλικοι συνδεσμοι, βιομηχανικοι συσσωρευτες, και βιομηχανικες συμβουλες. Έχει έδρα σε Wangs, Ελβετία.

 3. K V V MANNHEIM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία K V V MANNHEIM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 4. MBO OSSWALD GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MBO OSSWALD GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Külsheim-Steinbach, Γερμανία.

 5. GRUNDIG BUSINESS SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRUNDIG BUSINESS SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Bayreuth, Γερμανία.

 6. ETB ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ETB ELECTRONIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Am Mellensee, Γερμανία.

 7. GROB AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GROB AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Nebikon, Ελβετία.

 8. AGRO-NORM VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGRO-NORM VERTRIEBS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Mühldorf, Γερμανία.

 1. C.T. INGRANAGGI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία C.T. INGRANAGGI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανάζια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, οδοντωτοι τροχοι, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Cento, Ιταλία.

 2. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική. Έχει έδρα σε Radevormwald, Γερμανία.

 3. A.P. MICROELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A.P. MICROELECTRONIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Minden, Γερμανία.

 4. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, υγεία και ασφάλεια στον χώρο εργασίας, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, και Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Werdohl, Γερμανία.

 5. BELDEN UNIVERSAL C/O PTMOTION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BELDEN UNIVERSAL C/O PTMOTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 6. R.I.D. GMBH DIENSTLEISTUNGEN FÜR DIE INDUSTRIE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία R.I.D. GMBH DIENSTLEISTUNGEN FÜR DIE INDUSTRIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Erbach, Γερμανία.

 7. KÖRNER ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KÖRNER ELECTRONIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Verden, Γερμανία.

 8. LOMOPACK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LOMOPACK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Reinbek, Γερμανία.

 9. ADLOS AG

  Λιχνεστάιν, Πριγκιπάτο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ADLOS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Balzers, Λιχνεστάιν, Πριγκιπάτο.

 10. EFFBE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EFFBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Συσσώρευση, κυλινδροι εκτυπωσης, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, Ελατήρια για τεχνική χρήση, αντικραδασμικα, Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, και Ελαστομερές αποσβεστήρας κραδασμών. Έχει έδρα σε Bad Soden-Salmünster, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.552 Επιχειρήσεις