• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανικά ζυμωτήρια για αρτοποιΐα- ζαχαροπλαστική

Αποτελέσματα για

Μηχανικά ζυμωτήρια για αρτοποιΐα- ζαχαροπλαστική - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BATTAGGION

  Ιταλία

  Η εταιρεία Battaggion SpA δημιουργήθηκε του 1918 και ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων συστημάτων για την ανάμειξη προϊόντων για διάφορες εφαρμογές. Προμηθεύει τη χημική βιομηχανία, τη βιομηχανία του καουτσούκ και του πλαστικού, καθώς και τη φαρμακευτική και τον κλάδο των τροφίμων. Ζυμωτήρια, μείκτες, διαλύτες και αναδευτήρες. Η εταιρεία κατέχει τα σήματα VALTORTA και MOLTENI.

 2. PKO-SURA COMPANY

  Ρωσία

  Η PKO SURA LLC κατασκευάζει εξοπλισμό ζαχαροπλαστικής για την παραγωγή καραμελών, ζαχαρωτών και προϊόντων ζαχαροπλαστικής για τις βιομηχανίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής υπό το εμπορικό σήμα Ο κατασκευαστής κατασκευάζει μηχανήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό για την βιομηχανία ζαχαροπλαστικής: μηχανήματα έγχυσης για την παραγωγή πραλίνας και ζελέδες φρούτων, περιοχές μορφοποίησης για την παραγωγή μούσλι, taffy, μπισκότα με ζάχαρη, μεταφορείς ψύξης, ελικοειδείς καταψύκτες, μηχανήματα πλέξης, εξοπλισμός γκλασαρίσματος για το γκλασάρισμα ζαχαρωτών και σοκολάτας κ.α.Κατόπιν αίτησης του πελάτη, ο κατασκευαστής μπορεί επίσης να κατασκευάσει μια παραγωγική ετοιμοπαράδοτη γραμμή για προϊόντα διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής και πάγου, την παραγωγή γεμιστών καραμελών, για μπισκότα και άλλα είδη γλυκών.Η PKO παράγει μηχανήματα και εξοπλισμό για την βιομηχανία τροφίμων από το 2010. Η παραγωγή του εξοπλισμού ζαχαροπλαστικής “Sura” βασίζεται σε εξατομικευμένα σχέδιαΤα μικρά μηχανήματα εξοικονομούν χώρο και λειτουργούν με διαισθητικό τρόπο.

 3. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Ρωσία

  Η FIS Modular Systems είναι ευρύτερα γνωστή για τις καινότομες της λύσεις στον τομέα της κατασκευής δομοστοιχειωτού εξοπλισμού γενικής χρήσης για την παρασκευή μιας εντελώς νέας γκάμας ζαχαρωτών, τυρί τύπου cottage και επιδορπίων καθώς και μιας νέας κατηγορίας "γαστρονομικών γλυκών" με βάση το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, σαλάτες και άλλα μη αναμενόμενα και πρωτότυπα συστατικά. Ο εξοπλισμός μας είναι σε πιο προσιτή τιμή χάρη στην ύπαρξη ενός μοναδικού συστήματος ελέγχου και ενότητες που μπορούν να αντικατασταθούν και να συνδυαστούν ώστε να αποκτήσουμε νέες διαρρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον ενότητες οποιαδήποτε στιγμή και να παράγετε εντελώς νέα διαφορετικά προϊόντα. Ο εξοπλισμός μας συναρμολογείται στην Μόσχα από γερμανικές μονάδες και στοιχεία και τα έργα υποστηρίζονται από την Neofood και την ακαδημία ζαχαροπλαστικής ZDS στην Solingen της Γερμανίας. Χάρη στην ζαχαροπλαστική μας σύνθεση, δεν σας περιορίζει πλέον καμία γκάμα προϊόντων. Δεν χρειάζεστε πλέον να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό για να επεκτείνετε την γκάμα των προϊόντων σας. Τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την φαντασία σας.

 4. GARBY ANKA S.A

  Ελλάδα

  Ιστορικό 1997: Δημιουργία της εταιρείας GARBY NGN O.E (Ανδρικόπουλος Ν.- Τριανταφύλλου Γ.- Μερκούρης Ν). που δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων και κρέατος. 2000: Εξαγορά και συγχώνευση της γνωστής εταιρείας ANKA AEBE που δραστηριοποιείται στην κατασκευή πολυκουζίνων και επίπλων κουζίνας. Δημιουργώντας έτσι την γνωστή εταιρεία GARBY ANKA EΠE 2012: Μετατροπή από GARBY ANKA ΕΠΕ σε GARBY ANKA A.E Στον τομέα του εμπορίου η εταιρεία αντιπροσωπεύει και προωθεί δυναμικά τα προϊόντα της στην εγχώρια και στην ξένη αγορά. Παρεχόμενες υπηρεσίες Πλήρης τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα της πριν αλλά και μετά από την πώληση Πλήρη τεχνική κάλυψη (Service) σε προϊόντα κρεατομηχανών, αποφλοιωτών, ζυμωτήριων κλπ. Η εταιρεία GARBY ANKA είναι 100% ελληνική και όλα της τα προϊόντα κατασκευάζονται από εξειδικευμένο προσωπικό, είναι πιστοποιημένα και τηρούν όλες τις οδηγίες και τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης( CE ).

 5. KYRIAKOPOULOS SERVICES

  Ελλάδα

  Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα πλέον σύνθετα βιοτεχνικά επαγγέλματα και απαιτεί ένα πολύ ευρύ φάσμα γνώσεων τόσο σε τεχνικό όσο σε επιχειρηματικό επίπεδο. Η εταιρεία Κυριακοπουλος έχει λάβει όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια ώστε να μπορέσουν ν' ανταποκριθούν στις τωρινές αλλά και στις μελλοντικές απαιτήσεις του επαγγέλματος. Στον τομέα της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής η εταιρεία Κυριακόπουλος διαθέτει στην Ελλάδα τα μηχανήματα και τα προϊόντα της ισπανικής εταιρείας Salva προσφέροντας ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις στον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη. Φυσικά λόγω των συνεργασιών μας με τους μεγαλύτερους διεθνείς και εγχώριους αντιπροσώπους του κλάδου μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες λύσεις και από άλλες εταιρείες, για την κάλυψη των αναγκών σας. Οι μηχανικοί της εταιρείας Κυριακόπουλος είναι στη διάθεσή σας 24ώρες το 24ώρο και προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία σε ότι αφορά την υποστήριξη της βιομηχανίας της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Το τμήμα service διαθέτει ένα πλήρες φάσμα δεξιοτήτων από τον προγραμματισμό των μηχανημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη έως τη διάγνωση και την επίλυση των σφαλμάτων και ζημιών. Οι μηχανικοί της εταιρείας Κυριακόπουλος μπορούν να επιδιορθώσουν μικρές βλάβες εντός εύλογου χρονικού διαστήματος παρέχοντας έτσι την ασφάλεια στον αρτοποιό-ζαχαροπλάστη της ελάχιστης δυνατής διακοπής της παραγωγικής διαδικασίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε σε ημι-αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας, κάθετη συσκευασία, οικονομική, μηχανή συσκευασίας σκόνης κλπ. Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές, έχουμε επικεντρωθεί στην ποιότητα των προϊόντων, και έτσι χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες μάρκες υλικών και εξαρτημάτων. Παράγουμε: μηχανή συσκευασίας μοντέλο BASICA, μοντέλο ECO, συγκολλητής μοντέλο SEAL, μηχανήματα αρτοποιίας, που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

 2. BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI

  Τουρκία

 3. BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

 4. FA.M.A.G. SRL

  Ιταλία

 5. BAKEIT

  Ιταλία

 1. BONGARD - MATÉRIEL DE BOULANGERIE

  Γαλλία

 2. FOSHAN EPRO ELECTRICAL APPLIANCES CO LTD

  Αλγερία

 1. ELIANI IMPASTATRICI

  Ιταλία

 2. MATINA PRODIMPEX S.R.L.

  Ρουμανία

 3. MEK GIDA

  Τουρκία

 4. HELCO

  Ρουμανία

 5. DE SANTIS FORNI S.R.L.

  Ιταλία

 6. VMI

  Γαλλία

 7. HERMANN HEUFT GMBH

  Γερμανία

 8. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Ιταλία

 1. COS.MEC S.R.L.

  Ιταλία

 2. MECATHERM

  Γαλλία

 3. FIRMA HANDLOWA MASZ D.MALINOWSKI

  Πολωνία

 4. GÜNTHER HEIM GERÄTEBAU GMBH

  Γερμανία

 5. MANUEL SEBASTIAO & RAMOS, LDA.

  Πορτογαλία

 6. RENO

  Ρωσία

 7. KARLOVA PEKARNA S.R.O.

  Τσεχία

 8. DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE

  Γαλλία

 9. DAWN FOODS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανικά ζυμωτήρια για αρτοποιΐα- ζαχαροπλαστική - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

57 επιχειρήσεις

Kατηγορια