• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανήματα κατασκευαστικών έργων

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Τουρκία

  Η Uğur Makina είναι μια κορυφαία εταιρεία που υπηρετεί τη χώρα μας και περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες στον τομέα των μηχανημάτων εξόρυξης, οδοποιίας και κατασκευών. Από την ίδρυσή μας είμαστε προσηλωμένοι στην παραγωγή υψηλής ποιότητας εξοπλισμού θραύση, κοσκινίσματος και πλύσης πετρωμάτων. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε καινοτομικές λύσεις που υποστηρίζουν τη δημιουργία βιώσιμων χώρων. Με το φημισμένο εμπορικό σήμα Uğurmak® ειδικευόμαστε στην παραγωγή ενός ευρέος φάσματος εξοπλισμού για τον τομέα θραύσης-κοσκινίσματος. Η εκτενής σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει: •Θραυστήρες: θραυστήρες με σιαγόνες, κρουστικοί θραυστήρες, κρουστικοί θραυστήρες κατακόρυφου φρέατος, δευτερεύοντες και τριτεύοντες θραυστήρες. •Κόσκινα: δονητικά οριζόντια κόσκινα, κεκλιμένα κόσκινα και ραβδοκόσκινα, •Τροφοδότες: δονητικοί τροφοδότες με ραβδοκόσκινα, τροφοδότες σήραγγας, τροφοδότες με ταινία, ταλαντωτοί τροφοδότες και τροφοδότες με ποδιά •Πλύση: σύστημα αφαίρεσης νερού, ταξινομητής με κοχλία •Μεταφορείς: τανιομεταφορέας και ακτινικός μεταφορέας •Κινητή μονάδα κόσκινων θραύσης πετρωμάτων •Μηχανικές μονάδες σταθεροποίησης Τα μηχανήματα και οι μονάδες μας σχεδιάζονται και παράγονται με ακρίβεια και αξιοπιστία ώστε να διασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση και μακρά διάρκεια ζωής. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε ολόκληρη τη διαδρομή στους πελάτες μας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλές προ της πώλησης, υποστήριξης μετά την πώληση και υποστήριξη ανταλλακτικών προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας!

 2. VINCE COMPANY

  Γαλλία

  Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Γερμανία

  Οι BME BauMaschinen Ersatzteile διαθέτει σε ολόκληρη την Ευρώπη λύσεις συστημάτων, παρελκόμενα, ανταλλακτικά και πρόσθετες συσκευές υψηλής ποιότητας κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού (ΚΑΕ) για μηχανήματα του οικοδομικού κλάδου. Με βάση υφιστάμενες επιχειρηματικές συνεργασίες με διεθνώς κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα προϊόντα της γκάμας μας με λογική σχέση τιμής-απόδοσης. Οι τεχνικές λύσεις της γκάμας των προϊόντων μας χρησιμοποιούνται σε εκσκαφείς Mini και Midi, εκσκαφείς, ερπυστριοφόρους ανατρεπόμενους φορτωτές, τροχοφόρους φορτωτές και πολλά άλλα μηχανήματα. Τα πλεονεκτήματά σας: Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα με εύλογη σχέση τιμής-απόδοσης, η πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων, η ομάδα ειδικών τεχνικών με μακρόχρονη εμπειρία, η τεκμηριωμένη και εξειδικευμένη παροχή συμβουλών, η γρήγορη διαδικασία παραγγελίας BME καθιστούν δυνατή την άμεση διεκπεραίωση των παραγγελιών. Υψηλής ποιότητας προϊόντα, πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση και εύλογη σχέση τιμής-απόδοσης – αυτά είναι τα στοιχεία που διακρίνουν την BME BauMaschinen Ersatzteile.

 5. JH-ITC GMBH

  Γερμανία

  Κάθε εργολάβος γνωρίζει το κόστος των τύπων, σκαλωσιών ή στηριγμάτων οροφών, όταν αυτά τα συστήματα βρίσκονται σε ένα εργοτάξιο ορισμένες φορές για πολλές εβδομάδες ή μήνες. Το ίδιο συμβαίνει με τα οικοδομικά μηχανήματα και ιδίως τους γερανούς που έχουν επίσης μεγάλα διαστήματα χρήσης, μέχρι να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργασίες στο εργοτάξιο. Στην περίπτωση αυτή είναι σκόπιμο κατά την επένδυση να εξεταστεί η χρήση μεταχειρισμένων στηριγμάτων, σκαλωσιών ή τύπων. Το ύψος της επένδυσης σε μεταχειρισμένα στοιχεία είναι σαφώς χαμηλότερο. Επειδή όμως διαθέτουμε αποκλειστικά ελεγμένα και απόλυτα λειτουργικά προϊόντα σε καλή κατάσταση, το διάστημα χρήσης είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο των καινούργιων. Δοκιμάστε και ζητήστε μας μια προσφορά, π.χ., για μεταχειρισμένα στηρίγματα οροφής και συγκρίνετέ την με καινούργια προϊόντα ίδιας κατασκευής. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε τεράστιο πλεονέκτημα κόστους, γεγονός που σάς παρέχει τη δυνατότητα, να προηγήστε των ανταγωνιστών σας όσον αφορά στις προσφορές σας

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η TRACTO-TECHNIK αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει μηχανήματα και παρελκόμενα για την υπόγεια τοποθέτηση και αντικατάσταση σωληνώσεων. Αυτή η χωρίς εκσκαφή τεχνολογία NODIG χρησιμοποιείται για την κατασκευή δικτύων αγωγών ύδρευσης, αερίου, ρεύματος, τηλεπικοινωνιών, τηλεθέρμανσης, για τη δικτύωση καλωδίων οπτικής ίνας, στον τομέα της κατασκευής αγωγών και στη διάθεση λυμάτων. Οι πελάτες για αυτά τα ειδικά μηχανήματα προέρχονται κυρίως από τους τομές της εξόρυξης και της ειδικής εξόρυξης, αλλά είναι και επιχειρήσεις εφοδιασμού και φορείς εκμετάλλευσης δικτύων. Σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, η TT δίδει έμφαση στην άριστη ποιότητα παραγωγής. Ήδη κατά την αγορά των υλικών, η TT επιλέγει προμηθευτές επιπέδου άριστης ποιότητας. Ειδικότερα ο χάλυβας υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας οι οποίοι καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, τα υψηλής ακριβείας κέντρα επεξεργασίας με έλεγχο CNC επεξεργάζονται με τόρνευση, διάτρηση, φρεζάρισμα και λείανση τη μορφή των κατεργαζόμενων τεμαχίων.

 2. THOMSON MACHINERY BV

  Κάτω Χώρες

  Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

 3. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ουγγαρία

  Καλωσορίσατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές χονδρικής, καλύπτοντας όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.Συμπληρωματικά, η ομαλή μας διαχείριση διακίνησης εξασφαλίζει παραδόσεις εντός των προθεσμιών. Ως ηγετική εμπορική επιχείρηση, αριστεύουμε ως χονδρέμπορος και ως διανομέας, προσφέροντας μια εκτενής γκάμα προϊόντων. Ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει ποτά όπως ενεργειακά ποτά και μη οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματώδεις και μη μπύρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπ. βρεφικό γάλα, και είδη όπως σοκολάτες, ζαχαρωτά, τσάγια και καφέδες πρώτης ποιότητας. Η ισχυρές μας συνεργασίες με επώνυμους παραγωγούς όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, και Ferrero μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε στην εντέλεια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αφοσίωση μας στην αριστεία μας δίνει κίνητρο ώστε να εξερευνήσουμε φανταστικές περιορισμένες κατηγορίες και μοναδικές φίρμες. Έχουμε καλλιεργήσει αξιόπιστες συνεργασίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελιών εντός 48ωρου. Στο επίκεντρο της ÁRIK 21 - AGRO KFT βρίσκεται η αξία που δίνουμε στην εμπιστοσύνη και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.Η έμπειρη μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα του εμπορίου με όραμα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές συναλλαγές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες που συνεχίζονται πέρα από την αρχική παραγγελία, δίνοντας έμφαση στην αμοιβαία ανάπτυξη.

 4. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Η MRM Concrete Batching Plants που ιδρύθηκε στο 2014, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής στην Τουρκία που ειδικεύεται σε συμπαγείς, κινητές και σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος. Με ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης και παραγωγής έχουμε εγκαταστήσει και θέση σε λειτουργία με επιτυχία πολλές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος σε διάφορες χώρες παγκοσμίως, παρέχοντας αξιόπιστο σέρβις μετά την πώληση. Η παγκόσμια παρουσία μας εκτείνεται σε 4 ηπείρους με τις κινητού και σταθερού τύπου μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος να εξάγονται σε πολλές και διάφορες χώρες. Στα υπερσύγχρονα εργοστάσιά μας στη βιομηχανική ζώνη Başkent της Άγκυρας διαθέτουμε μια εντυπωσιακή ικανότητα παραγωγής 60 μονάδων σύνδεσης το έτος σε στεγασμένους χώρους 12.000 m². Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και υπερσύγχρονα μηχανήματα, έχει κερδίσει γρήγορα την εκτίμηση στον κλάδο παραδίδοντας απαράμιλλη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η γκάμα των προϊόντων μας: •Σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Κινητές ω •Μονάδες παραγωγής ενέργειας εργοταξίων •Συμπαγείς μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Σιλό τσιμέντου και εξοπλισμός σιλό •Αναμεικτήρες σε σκυροδέματος μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος MRM, οι δικές μας μονάδες σύνθεσης ήδη αναμεμειγμένου σκυροδέματος καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, από την ανώτερης κατηγορίας παραγωγή έως την απλή εγκατάσταση, καθώς και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και διάθεση ανταλλακτικών μετά την πώληση. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών, επιδιώκοντας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 5. TREVI BENNE SPA

  Ιταλία

  Η ίδρυση με 30 χρόνια πείρας στον τομέα του εξοπλισμού για χωματουργικά μηχανήματα είναι αναμφισβήτητο πλεονέκτημα για την επιχείρηση Trevi Benne spa. Το να ακολουθήσει κανείς τις τεχνολογικές καινοτομίες της αγοράς απαιτεί συνοχή και ικανότητες. Επιχωματώσεις και κατεδαφίσεις, εκσκαφείς, τανάλιες, μηχανήματα κατεδάφισης, ψαλίδες, κάδοι, μηχανήματα κατεδάφισης, κάδοι και ταχυσύνδεσμοι, ανταλλακτικά χωματουργικών μηχανημάτων, λαβίδες και θραυστήρες κατεδάφισης, σιδερένιες ψαλίδες.

 1. GEMMO GROUP

  Ιταλία

  Η εταιρεία, κατασκευαστής υψηλής ποιότητας ερπυστριοφόρων βαγονιών, γεννήθηκε το 1989 ως Gemmo Riccardo στη διάσημη βορειοανατολική περιφέρεια, την περισσότερο προηγμένη τεχνολογικά και παραγωγικά ιταλική περιοχή. Τα τελευταία χρόνια, η Gemmo Riccardo αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα μέχρι την ίδρυση, το 2001, μιας νέας εταιρείας, της Gemmo Group, που είναι σήμερα ηγέτης της αγοράς στον τομέα της.

 2. LAMA BUSHINGS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LAMA BUSHINGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεία έδρανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, μπρουντζινοι δακτυλιοι, Αρθρωτά έδρανα, αρθρωτες κεφαλες, διμεταλλικοι δακτυλιοι, Πλάκες ολίσθησης, πλαστικά υψηλής απόδοσης, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 1. BYFROHNWIESER GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία BYFROHNWIESER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Seekirchen, Αυστρία.

 2. J. HEISS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία J. HEISS GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Lenggries, Γερμανία.

 3. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Ιταλία

  Η εταιρεία EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοι για οικοδομες, κάδοι για φορτωτές, ενοικιαση εξοπλισμου οικοδομικης χρησης, και εναεριες πλατφορμες για οικοδομες. Έχει έδρα σε Sant'elena, Ιταλία.

 4. WEMATIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEMATIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, γρυλοι αυτοκινητων, ελαστιχοφορος φορτωτης, μικροι εκσκαφεις, τηλεσκοπικοί φορτωτές, Ηλεκτρογεννήτρια, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Nordhorn, Γερμανία.

 5. RESALE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία RESALE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές, μηχανες κατεργασιας μεταλλων, μηχανηματα επεξεργασιας ξυλου, μηχανήματα συσκευασίας, υφαντουργικα μηχανηματα, αγροτικός εξοπλισμός, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

 6. BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Erxleben, Γερμανία.

 7. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Pommersfelden, Γερμανία.

 8. AMBERG UMWELT-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AMBERG UMWELT-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα φίλτρων, φίλτρα για καμπίνες, και Φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου. Έχει έδρα σε Nettetal, Γερμανία.

 1. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Η Semix αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές εγκαταστάσεων επεξεργασίας σκυροδέματος και αναδευτήρων. Κατασκευάζουμε προϊόντα στο δικό μας εργοστάσιο 23.300 τ.μ. με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, καλά οργανωμένους και έμπειρους μηχανικούς και διοίκηση. Παράγουμε αναδευτήρες με μονό και διπλό άξονα, πλανητικούς αναδευτήρες, κινητές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, σταθερές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, συμπιεσμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, με RCC και ρόλερ, και μονάδες ανακύκλωσης σκυροδέματος.

 2. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η UEZ Mischtechnik ασχολείται σήμερα αποκλειστικά με την κατασκευή επαγγελματικών αναμεικτήρων παρτίδων υψηλής απόδοσης για πολλούς τομείς, όπως, π.χ., τη βιομηχανία επεξεργασίας σκυροδέματος, την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων, την κατασκευή καμίνων, την εξυγίανση σκυροδέματος, τη βιομηχανία Terrazzo, την ωμοπλινθοδομή, τη ζωγραφική, σοβατζήδες κλπ. Η νέα γενιά αναμεικτήρων της UEZ Mischtechnik περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων – από τους μικρούς, εύχρηστους αναμεικτήρες παρτίδων UEZ FIPS για υλικό ανάμειξης 50 kg έως τους μεγάλους αναμεικτήρες παρτίδων υψηλής απόδοσης 600 λίτρων UEZ ZM 800. Η συνεχής μετεξέλιξη στην UEZ πραγματοποιείται πάντοτε σε στενή συνεργασία με χρήστες και παραγωγούς υλικών. Γνωστοί για την εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, οι αναμεικτήρες παρτίδων της UEZ χρησιμοποιούνται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αυτό καθίσταται δυνατό επειδή προσανατολιζόμαστε κυρίως σε ένα στοιχείο: στην άριστη ποιότητα. Η εξυπηρέτηση ξεκινά σ' εμάς ήδη κατά την πρώτη επικοινωνία του πελάτη. Οι εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι συνεργάτες μας σάς υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 3. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η HENLE Baumaschinentechnik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση κατασκευής εξαρτημάτων για οικοδομικά μηχανήματα από το Rammingen της νότιας Γερμανίας. Ιδρυθείσα το 1981, η οικογενειακή επιχείρηση έχει 35 χρόνια εμπειρίας. Η ομάδα της HENLE αποτελεί τη βάση της εταιρείας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση των πελατών και των προμηθευτών μας. Η συνειδητοποιημένη προσέγγιση των πόρων και του περιβάλλοντος αποτελεί εξίσου μέρος της εταιρικής διοίκησης, καθώς και συνεργασία της ομάδας μας με σεβασμό και δικαιοσύνη. Χάρη στο φιλικό και ικανό προσωπικό μας, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος για μια σταθερά υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Η εκπαίδευση αποτελεί για εμάς πολύ σημαντικό παράγοντα εδώ και μερικά χρόνια. Διενεργούμε τακτικά εμπορικές και επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, προκειμένου να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το μέλλον. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001 και 14001, προγράμματα διασφάλισης ποιότητας και προστασία του περιβάλλοντος.

 4. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Γερμανία

  Θέτουμε την ικανοποίηση και την καλή υποστήριξη του πελάτη στην 1η θέση, διότι μόνο έτσι μπορούν να προκύψουν μακροπρόθεσμες συνεργασίες. Η εμπορική μας δραστηριότητα περιλαμβάνει κυρίως οικοδομικά μηχανήματα και ανταλλακτικά για έργα πολιτικού μηχανικού. Είμαστε ανεξάρτητοι από κατασκευαστές και συνεπώς μπορούμε να σάς προσφέρουμε προϊόντα διάφορων κατασκευαστών και να αναζητούμε προϊόντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών που διακρίνονται για την καλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Είμαστε σε θέση να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένας άλλος τομέας της επιχείρησής μας είναι η ενοικίαση οικοδομικών μηχανημάτων, όπου αναπτυσσόμαστε συνεχώς και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας. Εάν δεν διαθέτουμε στο δικό μας πρόγραμμα ενοικίασης ένα μηχάνημα που χρειάζεστε, προσπαθούμε παρ' όλα αυτά να προμηθεύσουμε το μηχάνημα εντός των προθεσμιών.

 5. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Goosmann Baumaschinen GmbH. Εδώ και 20 χρόνια. Ως οικογενειακή επιχείρηση είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για τον κλάδο των κατασκευών και της βιομηχανίας. Εισαγωγές και εξαγωγές. Αγορά και πώληση οικοδομικών μηχανημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης παντός τύπου.ΕνοικίασηΤο κέντρο ενοικιάσεών μας προσφέρει μεγάλη γκάμα μηχανημάτων και συσκευών. Επιλέξτε το μηχάνημα που είναι κατάλληλο για τα τρέχοντα έργα και σχέδια κατασκευών σας. Δείτε μόνοι σας την ποιότητα και την ποικιλία του κέντρου ενοικιάσεων στο Neuenhaus. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε. Έχουμε πάντα διαθέσιμους τηλεσκοπικούς φορτωτές με ακτίνα έως 21 μέτρα, πλατφόρμες εργασίας με ραδιοτηλεχειρισμό. Ενοικίαση οικοδομικών μηχανημάτων και μικρών εκσκαφέων, τηλεσκοπικών φορτωτών με ακτίνα έως περ. 21 m, τροχοφόρων εκσκαφέων, ερπυστριοφόρων εκσκαφέων, τροχοφόρων φορτωτών, ερπυστριοφόρων τροχών, κυλίνδρων/δονητικών πλακών κ.λπ. Υπηρεσία μεταφοράς, κατόπιν αιτήματος, για άμεση, έγκαιρη και ανέξοδη παράδοση και επιστροφή όλων των οικοδομικών μηχανημάτων.

 6. MONFORT

  Βέλγιο

  Η Monfort είναι μια βέλγικη εταιρεία με έδρα στην Sorée. Ιδρύθηκε το 1981, ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές γεωργικών και πολεοδομικών εξοπλισμών καθώς και φορτηγών. Πουλά γεωργικό εξοπλισμό : - Τρακτέρ - Ενσιρωτικές μηχανές- Θεριστικές μηχανές - Ρυμουλκούμενα - Τηλεσκοπικά μηχανήματα - Πρέσα. Για την πολεοδομία : - Εκσκαφείς - Ωστήρες- Φορτωτές - Κόσκινα- Θραυστήρες- Dumper - Κύλινδροι - Κοντέινερ- Ρυμουλκά. Καθώς και οχήματα και αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης : - Αυτοκίνητα- 4x4 - Φορτηγά.

 7. BIURRARENA SC

  Ισπανία

  Η Biurrarena S. Coop. είναι μέλος της δομής της Corporación MONDRAGON, 7ος όμιλος Ισπανικών επιχειρήσεων. Η συνεχής της αναζήτηση βελτίωσης της υπηρεσίας στον τομέα των δημοσίων μηχανημάτων εργοταξίου και η ανησυχία της όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος την ώθησαν να εξελιχθεί και να προσαρμοστεί στις τάσεις τις αγοράς. Εξειδικευόμαστε σε : μηχανήματα δημοσίων έργων και μηχανές βοηθητικής δραστηριότητας, άνοιγμα, θραύση, φιλτράρισμα και πλύσιμο, υπόγεια εμπορευματοκιβώτια, μονάδες επεξεργασίας.

 8. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

  Ιταλία

  Η Fiorin Ezio Eredi δραστηριοποιείται στην συντήρηση, την οδική βοήθεια και την επισκευή φορτηγών και βιομηχανικών οχημάτων, μηχανικά φτυάρια, εκσκαφείς, χωματουργικά μηχανήματα, τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα, ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη και βιομηχανικοί κινητήρες. Η δραστηριότητα, που προέκυψε από την πρωτοβουλία του Ezio Fiorin το 1955, είχε αρχικά στόχο την επισκευή κινητήρων και εργαλείων από τον τομέα της γεωργίας αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα, επεκτάθηκε σε άλλους τομείς. Ο γιος Alberto έχει πλέον αναλάβει την διαχείριση μιας σωστά ενισχυμένης δραστηριότητας στον τομέα της επισκευής, της οδικής βοήθειας και της συντήρησης, στον τομέα της γεωργίας, των κινητήρων και των βιομηχανικών οχημάτων, για χωματουργικά μηχανήματα και οχήματα για εργοτάξια καθώς και μια ολόκληρη γκάμα άλλων μηχανημάτων και εργαλείων που συναντάμε στην καρδιά ενός σύγχρονου συνεργείου, καλά εξοπλισμένο. Η επιχείρηση αυτή διαθέτει άδεια για την επισκευή διαφόρων σημάτων που κυριαρχούν στην αγορά. Διαθέτει κινητό συνεργείο για την επισκευή και την οδική βοήθεια.

 9. JAKOB THALER GMBH KABELVERLEGE- UND SPULMASCHINENFABRIK

  Γερμανία

  Το 1964, ο Jakob Thaler από το Νότιο Τυρόλο έφερε την ιδέα της μηχανικής τοποθέτησης καλωδίων στη Βόρεια Γερμανία. Έτσι αναπτύχθηκε με τη μακρόχρονη εμπειρία ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Ξεκινώντας με την παραγωγή της συσκευής ώθησης καλωδίων «Kabelhund», το πρόγραμμα συμπληρώθηκε γρήγορα με βαρούλκα έλξης καλωδίων με φορείο καλωδίων. Σε αυτά προστέθηκαν άλλα προϊόντα, όπως συστήματα τύλιξης καλωδίων σε άλλο καρούλι. Από τη βασική παραγωγή αναπτύχθηκαν με την πάροδο του χρόνου ειδικά μηχανήματα για συγκεκριμένες τεχνικές χρήσης. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών προπορευόμαστε πάντοτε χρονικά όσον αφορά στην ανάπτυξη προϊόντων. Τα προϊόντα Thaler από το τρέχον πρόγραμμα αντιπροσωπεύουν το υπερσύγχρονο επίπεδο της τεχνολογίας και πληρούν τις προδιαγραφές της βιομηχανίας καλωδίων, των τηλεπικοινωνιών και των επιχειρήσεων παροχής ενέργειας. Η μόνιμη παρουσία συνεργατών στον τόπο χρήσης παρέχει στην επιχείρηση τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται σε εξειδικευμένες επιθυμίες και να τις υλοποιεί.

 10. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Ρωσία

  H LLC Technopark Impulse είναι μέλος του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών Tradicia. Η Technopark Impulse κατασκευάζει συνδέσμους ειδικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις στον τομέα της οδικής κατασκευής, στις αστικές, γεωργικές βιομηχανίες και ορυχεία. υδραυλικός εξοπλισμός, μηχανήματα δόμησης, οδόστρωση, μηχανές και εξοπλισμός, μηχάνημα και εξοπλισμός εξόρυξης, μεταλλεύματα και ορυκτά, μηχανές οδικού καθαρισμού, κουβούκλια και αρπάγες, γερανοί. Η εταιρεία υλοποιεί μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, από την ανάπτυξη και την παραγωγή βοηθητικών εξοπλισμών ως την παράδοση, συντήρηση και τεχνική τους υποστήριξη. Το εργοστάσιο εκτελεί έναν ολοκληρωμένο παραγωγικό κύκλο. 'Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα αναπτύσσονται σε ιδιόκτητο γραφείο σχεδιασμού και η κατασκευή όλων των συστατικών καθώς και η τελική συναρμολόγηση των τελικών προϊόντων εκτελούνται στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.864 Επιχειρήσεις