• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανήματα κατασκευαστικών έργων

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η TRACTO-TECHNIK αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει μηχανήματα και παρελκόμενα για την υπόγεια τοποθέτηση και αντικατάσταση σωληνώσεων. Αυτή η χωρίς εκσκαφή τεχνολογία NODIG χρησιμοποιείται για την κατασκευή δικτύων αγωγών ύδρευσης, αερίου, ρεύματος, τηλεπικοινωνιών, τηλεθέρμανσης, για τη δικτύωση καλωδίων οπτικής ίνας, στον τομέα της κατασκευής αγωγών και στη διάθεση λυμάτων. Οι πελάτες για αυτά τα ειδικά μηχανήματα προέρχονται κυρίως από τους τομές της εξόρυξης και της ειδικής εξόρυξης, αλλά είναι και επιχειρήσεις εφοδιασμού και φορείς εκμετάλλευσης δικτύων. Σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, η TT δίδει έμφαση στην άριστη ποιότητα παραγωγής. Ήδη κατά την αγορά των υλικών, η TT επιλέγει προμηθευτές επιπέδου άριστης ποιότητας. Ειδικότερα ο χάλυβας υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας οι οποίοι καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, τα υψηλής ακριβείας κέντρα επεξεργασίας με έλεγχο CNC επεξεργάζονται με τόρνευση, διάτρηση, φρεζάρισμα και λείανση τη μορφή των κατεργαζόμενων τεμαχίων.

 2. JH-ITC GMBH

  Γερμανία

  Κάθε εργολάβος γνωρίζει το κόστος των τύπων, σκαλωσιών ή στηριγμάτων οροφών, όταν αυτά τα συστήματα βρίσκονται σε ένα εργοτάξιο ορισμένες φορές για πολλές εβδομάδες ή μήνες. Το ίδιο συμβαίνει με τα οικοδομικά μηχανήματα και ιδίως τους γερανούς που έχουν επίσης μεγάλα διαστήματα χρήσης, μέχρι να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργασίες στο εργοτάξιο. Στην περίπτωση αυτή είναι σκόπιμο κατά την επένδυση να εξεταστεί η χρήση μεταχειρισμένων στηριγμάτων, σκαλωσιών ή τύπων. Το ύψος της επένδυσης σε μεταχειρισμένα στοιχεία είναι σαφώς χαμηλότερο. Επειδή όμως διαθέτουμε αποκλειστικά ελεγμένα και απόλυτα λειτουργικά προϊόντα σε καλή κατάσταση, το διάστημα χρήσης είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο των καινούργιων. Δοκιμάστε και ζητήστε μας μια προσφορά, π.χ., για μεταχειρισμένα στηρίγματα οροφής και συγκρίνετέ την με καινούργια προϊόντα ίδιας κατασκευής. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε τεράστιο πλεονέκτημα κόστους, γεγονός που σάς παρέχει τη δυνατότητα, να προηγήστε των ανταγωνιστών σας όσον αφορά στις προσφορές σας

 3. VINCE COMPANY

  Γαλλία

  Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 5. TREVI BENNE SPA

  Ιταλία

  Η ίδρυση με 30 χρόνια πείρας στον τομέα του εξοπλισμού για χωματουργικά μηχανήματα είναι αναμφισβήτητο πλεονέκτημα για την επιχείρηση Trevi Benne spa. Το να ακολουθήσει κανείς τις τεχνολογικές καινοτομίες της αγοράς απαιτεί συνοχή και ικανότητες. Επιχωματώσεις και κατεδαφίσεις, εκσκαφείς, τανάλιες, μηχανήματα κατεδάφισης, ψαλίδες, κάδοι, μηχανήματα κατεδάφισης, κάδοι και ταχυσύνδεσμοι, ανταλλακτικά χωματουργικών μηχανημάτων, λαβίδες και θραυστήρες κατεδάφισης, σιδερένιες ψαλίδες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GEMMO GROUP

  Ιταλία

  Η εταιρεία, κατασκευαστής υψηλής ποιότητας ερπυστριοφόρων βαγονιών, γεννήθηκε το 1989 ως Gemmo Riccardo στη διάσημη βορειοανατολική περιφέρεια, την περισσότερο προηγμένη τεχνολογικά και παραγωγικά ιταλική περιοχή. Τα τελευταία χρόνια, η Gemmo Riccardo αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα μέχρι την ίδρυση, το 2001, μιας νέας εταιρείας, της Gemmo Group, που είναι σήμερα ηγέτης της αγοράς στον τομέα της.

 2. LAMA BUSHINGS GMBH

  Γερμανία

 3. ASTRAK

  Γαλλία

 4. BYFROHNWIESER GMBH

  Αυστρία

 5. PIÈCES ENGINS TP

  Γαλλία

 1. J. HEISS GMBH

  Γερμανία

 2. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Ιταλία

 1. DIENSTLEISTUNGSZENTRUM SCHMIDT GMBH

  Γερμανία

 2. WEMATIK GMBH

  Γερμανία

 3. RESALE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Γερμανία

 6. HOCH BAUMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

 7. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Η Semix αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές εγκαταστάσεων επεξεργασίας σκυροδέματος και αναδευτήρων. Κατασκευάζουμε προϊόντα στο δικό μας εργοστάσιο 23.300 τ.μ. με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, καλά οργανωμένους και έμπειρους μηχανικούς και διοίκηση. Παράγουμε αναδευτήρες με μονό και διπλό άξονα, πλανητικούς αναδευτήρες, κινητές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, σταθερές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, συμπιεσμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, με RCC και ρόλερ, και μονάδες ανακύκλωσης σκυροδέματος.

 8. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η HENLE Baumaschinentechnik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση κατασκευής εξαρτημάτων για οικοδομικά μηχανήματα από το Rammingen της νότιας Γερμανίας. Ιδρυθείσα το 1981, η οικογενειακή επιχείρηση έχει 35 χρόνια εμπειρίας. Η ομάδα της HENLE αποτελεί τη βάση της εταιρείας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση των πελατών και των προμηθευτών μας. Η συνειδητοποιημένη προσέγγιση των πόρων και του περιβάλλοντος αποτελεί εξίσου μέρος της εταιρικής διοίκησης, καθώς και συνεργασία της ομάδας μας με σεβασμό και δικαιοσύνη. Χάρη στο φιλικό και ικανό προσωπικό μας, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος για μια σταθερά υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Η εκπαίδευση αποτελεί για εμάς πολύ σημαντικό παράγοντα εδώ και μερικά χρόνια. Διενεργούμε τακτικά εμπορικές και επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, προκειμένου να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το μέλλον. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001 και 14001, προγράμματα διασφάλισης ποιότητας και προστασία του περιβάλλοντος.

 1. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η UEZ Mischtechnik ασχολείται σήμερα αποκλειστικά με την κατασκευή επαγγελματικών αναμεικτήρων παρτίδων υψηλής απόδοσης για πολλούς τομείς, όπως, π.χ., τη βιομηχανία επεξεργασίας σκυροδέματος, την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων, την κατασκευή καμίνων, την εξυγίανση σκυροδέματος, τη βιομηχανία Terrazzo, την ωμοπλινθοδομή, τη ζωγραφική, σοβατζήδες κλπ. Η νέα γενιά αναμεικτήρων της UEZ Mischtechnik περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων – από τους μικρούς, εύχρηστους αναμεικτήρες παρτίδων UEZ FIPS για υλικό ανάμειξης 50 kg έως τους μεγάλους αναμεικτήρες παρτίδων υψηλής απόδοσης 600 λίτρων UEZ ZM 800. Η συνεχής μετεξέλιξη στην UEZ πραγματοποιείται πάντοτε σε στενή συνεργασία με χρήστες και παραγωγούς υλικών. Γνωστοί για την εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, οι αναμεικτήρες παρτίδων της UEZ χρησιμοποιούνται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αυτό καθίσταται δυνατό επειδή προσανατολιζόμαστε κυρίως σε ένα στοιχείο: στην άριστη ποιότητα. Η εξυπηρέτηση ξεκινά σ' εμάς ήδη κατά την πρώτη επικοινωνία του πελάτη. Οι εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι συνεργάτες μας σάς υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 2. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Γερμανία

  Θέτουμε την ικανοποίηση και την καλή υποστήριξη του πελάτη στην 1η θέση, διότι μόνο έτσι μπορούν να προκύψουν μακροπρόθεσμες συνεργασίες. Η εμπορική μας δραστηριότητα περιλαμβάνει κυρίως οικοδομικά μηχανήματα και ανταλλακτικά για έργα πολιτικού μηχανικού. Είμαστε ανεξάρτητοι από κατασκευαστές και συνεπώς μπορούμε να σάς προσφέρουμε προϊόντα διάφορων κατασκευαστών και να αναζητούμε προϊόντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών που διακρίνονται για την καλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Είμαστε σε θέση να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένας άλλος τομέας της επιχείρησής μας είναι η ενοικίαση οικοδομικών μηχανημάτων, όπου αναπτυσσόμαστε συνεχώς και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας. Εάν δεν διαθέτουμε στο δικό μας πρόγραμμα ενοικίασης ένα μηχάνημα που χρειάζεστε, προσπαθούμε παρ' όλα αυτά να προμηθεύσουμε το μηχάνημα εντός των προθεσμιών.

 3. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Goosmann Baumaschinen GmbH. Εδώ και 20 χρόνια. Ως οικογενειακή επιχείρηση είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για τον κλάδο των κατασκευών και της βιομηχανίας. Εισαγωγές και εξαγωγές. Αγορά και πώληση οικοδομικών μηχανημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης παντός τύπου.ΕνοικίασηΤο κέντρο ενοικιάσεών μας προσφέρει μεγάλη γκάμα μηχανημάτων και συσκευών. Επιλέξτε το μηχάνημα που είναι κατάλληλο για τα τρέχοντα έργα και σχέδια κατασκευών σας. Δείτε μόνοι σας την ποιότητα και την ποικιλία του κέντρου ενοικιάσεων στο Neuenhaus. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε. Έχουμε πάντα διαθέσιμους τηλεσκοπικούς φορτωτές με ακτίνα έως 21 μέτρα, πλατφόρμες εργασίας με ραδιοτηλεχειρισμό. Ενοικίαση οικοδομικών μηχανημάτων και μικρών εκσκαφέων, τηλεσκοπικών φορτωτών με ακτίνα έως περ. 21 m, τροχοφόρων εκσκαφέων, ερπυστριοφόρων εκσκαφέων, τροχοφόρων φορτωτών, ερπυστριοφόρων τροχών, κυλίνδρων/δονητικών πλακών κ.λπ. Υπηρεσία μεταφοράς, κατόπιν αιτήματος, για άμεση, έγκαιρη και ανέξοδη παράδοση και επιστροφή όλων των οικοδομικών μηχανημάτων.

 4. BIURRARENA SC

  Ισπανία

  Η Biurrarena S. Coop. είναι μέλος της δομής της Corporación MONDRAGON, 7ος όμιλος Ισπανικών επιχειρήσεων. Η συνεχής της αναζήτηση βελτίωσης της υπηρεσίας στον τομέα των δημοσίων μηχανημάτων εργοταξίου και η ανησυχία της όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος την ώθησαν να εξελιχθεί και να προσαρμοστεί στις τάσεις τις αγοράς. Εξειδικευόμαστε σε : μηχανήματα δημοσίων έργων και μηχανές βοηθητικής δραστηριότητας, άνοιγμα, θραύση, φιλτράρισμα και πλύσιμο, υπόγεια εμπορευματοκιβώτια, μονάδες επεξεργασίας.

 5. MONFORT

  Βέλγιο

  Η Monfort είναι μια βέλγικη εταιρεία με έδρα στην Sorée. Ιδρύθηκε το 1981, ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές γεωργικών και πολεοδομικών εξοπλισμών καθώς και φορτηγών. Πουλά γεωργικό εξοπλισμό : - Τρακτέρ - Ενσιρωτικές μηχανές- Θεριστικές μηχανές - Ρυμουλκούμενα - Τηλεσκοπικά μηχανήματα - Πρέσα. Για την πολεοδομία : - Εκσκαφείς - Ωστήρες- Φορτωτές - Κόσκινα- Θραυστήρες- Dumper - Κύλινδροι - Κοντέινερ- Ρυμουλκά. Καθώς και οχήματα και αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης : - Αυτοκίνητα- 4x4 - Φορτηγά.

 6. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

  Ιταλία

  Η Fiorin Ezio Eredi δραστηριοποιείται στην συντήρηση, την οδική βοήθεια και την επισκευή φορτηγών και βιομηχανικών οχημάτων, μηχανικά φτυάρια, εκσκαφείς, χωματουργικά μηχανήματα, τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα, ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη και βιομηχανικοί κινητήρες. Η δραστηριότητα, που προέκυψε από την πρωτοβουλία του Ezio Fiorin το 1955, είχε αρχικά στόχο την επισκευή κινητήρων και εργαλείων από τον τομέα της γεωργίας αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα, επεκτάθηκε σε άλλους τομείς. Ο γιος Alberto έχει πλέον αναλάβει την διαχείριση μιας σωστά ενισχυμένης δραστηριότητας στον τομέα της επισκευής, της οδικής βοήθειας και της συντήρησης, στον τομέα της γεωργίας, των κινητήρων και των βιομηχανικών οχημάτων, για χωματουργικά μηχανήματα και οχήματα για εργοτάξια καθώς και μια ολόκληρη γκάμα άλλων μηχανημάτων και εργαλείων που συναντάμε στην καρδιά ενός σύγχρονου συνεργείου, καλά εξοπλισμένο. Η επιχείρηση αυτή διαθέτει άδεια για την επισκευή διαφόρων σημάτων που κυριαρχούν στην αγορά. Διαθέτει κινητό συνεργείο για την επισκευή και την οδική βοήθεια.

 7. JAKOB THALER GMBH KABELVERLEGE- UND SPULMASCHINENFABRIK

  Γερμανία

  Το 1964, ο Jakob Thaler από το Νότιο Τυρόλο έφερε την ιδέα της μηχανικής τοποθέτησης καλωδίων στη Βόρεια Γερμανία. Έτσι αναπτύχθηκε με τη μακρόχρονη εμπειρία ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Ξεκινώντας με την παραγωγή της συσκευής ώθησης καλωδίων «Kabelhund», το πρόγραμμα συμπληρώθηκε γρήγορα με βαρούλκα έλξης καλωδίων με φορείο καλωδίων. Σε αυτά προστέθηκαν άλλα προϊόντα, όπως συστήματα τύλιξης καλωδίων σε άλλο καρούλι. Από τη βασική παραγωγή αναπτύχθηκαν με την πάροδο του χρόνου ειδικά μηχανήματα για συγκεκριμένες τεχνικές χρήσης. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών προπορευόμαστε πάντοτε χρονικά όσον αφορά στην ανάπτυξη προϊόντων. Τα προϊόντα Thaler από το τρέχον πρόγραμμα αντιπροσωπεύουν το υπερσύγχρονο επίπεδο της τεχνολογίας και πληρούν τις προδιαγραφές της βιομηχανίας καλωδίων, των τηλεπικοινωνιών και των επιχειρήσεων παροχής ενέργειας. Η μόνιμη παρουσία συνεργατών στον τόπο χρήσης παρέχει στην επιχείρηση τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται σε εξειδικευμένες επιθυμίες και να τις υλοποιεί.

 8. MATTES KG

  Αυστρία

  Η TRADING B.V. είναι μια ιδιωτική εμπορική επιχείρηση στην Ολλανδία με έδρα το Rotterdam. Δραστηριοποιούμαστε για λογαριασμό των πελατών μας παρέχοντας παγκοσμίως επιχειρηματικές λύσεις, υψηλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα σε προσιτές τιμές χονδρικής με τις βέλτιστες υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων εμπορικών επιχειρήσεων, χονδρικών εμπόρων και προμηθευτών ποτών, συμπεριλαμβανομένων αναψυκτικών και ενεργειακών ποτών, μπύρας με και χωρίς αλκοόλ, γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του βρεφικού γάλακτος, σοκολάτας και γλυκισμάτων, τσαγιού και καφέ στην Ευρώπη. Παρέχουμε σε επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο προϊόντα κορυφαίων παραγωγών τροφίμων όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo και Ferrero. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη αλυσίδα παράδοσης και εξαιρετικές σχέσεις με παραγωγούς. Αναζητούμε διαρκώς ελκυστικές και κατηγορίες εξειδικευμένων προϊόντων και μάρκες που είναι μοναδικές και ενδιαφέρουσες για τους πελάτες. Επιλέγουμε αξιόπιστους προμηθευτές που διαθέτουν προϊόντα σε απόθεμα και τα οποία είναι διαθέσιμα εντός 48 ωρών από την παραγγελία. Δεν είμαστε οι πρώτοι, δεν είμαστε οι μοναδικοί, αλλά είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα της προμήθειας μαρκών FMCG, σαν να είμαστε τμήμα της επιχείρησής σας. Αναζητούμε πάντοτε νέες επιχειρηματικές δυνατότητες για εσάς και καινοτομικές λύσεις και είμαστε υπερήφανοι για τις αξίες μας.

 9. HYDR'ETANCH

  Γαλλία

  Hydr’ Étanch : Εμπόριο ανταλλακτικών για δημόσια έργα, ειδικός CASE-POCLAIN. Πάνω από 1100 αναφορές μεταξύ των σημαντικότερων προϊόντων για εκσκαφείς και εκσκαφείς φορτωτές, από την παλιά ως την νέα σειρά (POCLAIN και CASE POCLAIN). Η Hydr’ Étanch ειδικεύεται στο εμπόριο γνήσιων και μη ανταλλακτικών CASE POCLAIN. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος case Poclain στην Oise, Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Case Poclain στο Beauvais, Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Case Poclain στην πόλη Amiens, Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Case Poclain. Creil. Διανομή και εμπόριο ανταλλακτικών για μηχανήματα δημοσίων έργων, οποιουδήποτε σήματος. Προμηθεύουμε εδώ και πολλά χρόνια τους επαγγελματίες της διανομής στην Γαλλία και το εξωτερικό. Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες μεταφοράς, οδικός, αεροπορικός και ακτοπλοϊκώς.

 10. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Ρωσία

  H LLC Technopark Impulse είναι μέλος του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών Tradicia. Η Technopark Impulse κατασκευάζει συνδέσμους ειδικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις στον τομέα της οδικής κατασκευής, στις αστικές, γεωργικές βιομηχανίες και ορυχεία. υδραυλικός εξοπλισμός, μηχανήματα δόμησης, οδόστρωση, μηχανές και εξοπλισμός, μηχάνημα και εξοπλισμός εξόρυξης, μεταλλεύματα και ορυκτά, μηχανές οδικού καθαρισμού, κουβούκλια και αρπάγες, γερανοί. Η εταιρεία υλοποιεί μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, από την ανάπτυξη και την παραγωγή βοηθητικών εξοπλισμών ως την παράδοση, συντήρηση και τεχνική τους υποστήριξη. Το εργοστάσιο εκτελεί έναν ολοκληρωμένο παραγωγικό κύκλο. 'Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα αναπτύσσονται σε ιδιόκτητο γραφείο σχεδιασμού και η κατασκευή όλων των συστατικών καθώς και η τελική συναρμολόγηση των τελικών προϊόντων εκτελούνται στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.843 επιχειρήσεις