• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανήματα κατασκευαστικών έργων

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Uğur Makina είναι μια κορυφαία εταιρεία που υπηρετεί τη χώρα μας και περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες στον τομέα των μηχανημάτων εξόρυξης, οδοποιίας και κατασκευών. Από την ίδρυσή μας είμαστε προσηλωμένοι στην παραγωγή υψηλής ποιότητας εξοπλισμού θραύση, κοσκινίσματος και πλύσης πετρωμάτων. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε καινοτομικές λύσεις που υποστηρίζουν τη δημιουργία βιώσιμων χώρων. Με το φημισμένο εμπορικό σήμα Uğurmak® ειδικευόμαστε στην παραγωγή ενός ευρέος φάσματος εξοπλισμού για τον τομέα θραύσης-κοσκινίσματος. Η εκτενής σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει: •Θραυστήρες: θραυστήρες με σιαγόνες, κρουστικοί θραυστήρες, κρουστικοί θραυστήρες κατακόρυφου φρέατος, δευτερεύοντες και τριτεύοντες θραυστήρες. •Κόσκινα: δονητικά οριζόντια κόσκινα, κεκλιμένα κόσκινα και ραβδοκόσκινα, •Τροφοδότες: δονητικοί τροφοδότες με ραβδοκόσκινα, τροφοδότες σήραγγας, τροφοδότες με ταινία, ταλαντωτοί τροφοδότες και τροφοδότες με ποδιά •Πλύση: σύστημα αφαίρεσης νερού, ταξινομητής με κοχλία •Μεταφορείς: τανιομεταφορέας και ακτινικός μεταφορέας •Κινητή μονάδα κόσκινων θραύσης πετρωμάτων •Μηχανικές μονάδες σταθεροποίησης Τα μηχανήματα και οι μονάδες μας σχεδιάζονται και παράγονται με ακρίβεια και αξιοπιστία ώστε να διασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση και μακρά διάρκεια ζωής. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε ολόκληρη τη διαδρομή στους πελάτες μας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλές προ της πώλησης, υποστήριξης μετά την πώληση και υποστήριξη ανταλλακτικών προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας!

 2. VINCE COMPANY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η TRACTO-TECHNIK αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει μηχανήματα και παρελκόμενα για την υπόγεια τοποθέτηση και αντικατάσταση σωληνώσεων. Αυτή η χωρίς εκσκαφή τεχνολογία NODIG χρησιμοποιείται για την κατασκευή δικτύων αγωγών ύδρευσης, αερίου, ρεύματος, τηλεπικοινωνιών, τηλεθέρμανσης, για τη δικτύωση καλωδίων οπτικής ίνας, στον τομέα της κατασκευής αγωγών και στη διάθεση λυμάτων. Οι πελάτες για αυτά τα ειδικά μηχανήματα προέρχονται κυρίως από τους τομές της εξόρυξης και της ειδικής εξόρυξης, αλλά είναι και επιχειρήσεις εφοδιασμού και φορείς εκμετάλλευσης δικτύων. Σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, η TT δίδει έμφαση στην άριστη ποιότητα παραγωγής. Ήδη κατά την αγορά των υλικών, η TT επιλέγει προμηθευτές επιπέδου άριστης ποιότητας. Ειδικότερα ο χάλυβας υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας οι οποίοι καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, τα υψηλής ακριβείας κέντρα επεξεργασίας με έλεγχο CNC επεξεργάζονται με τόρνευση, διάτρηση, φρεζάρισμα και λείανση τη μορφή των κατεργαζόμενων τεμαχίων.

 4. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι BME BauMaschinen Ersatzteile διαθέτει σε ολόκληρη την Ευρώπη λύσεις συστημάτων, παρελκόμενα, ανταλλακτικά και πρόσθετες συσκευές υψηλής ποιότητας κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού (ΚΑΕ) για μηχανήματα του οικοδομικού κλάδου. Με βάση υφιστάμενες επιχειρηματικές συνεργασίες με διεθνώς κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα προϊόντα της γκάμας μας με λογική σχέση τιμής-απόδοσης. Οι τεχνικές λύσεις της γκάμας των προϊόντων μας χρησιμοποιούνται σε εκσκαφείς Mini και Midi, εκσκαφείς, ερπυστριοφόρους ανατρεπόμενους φορτωτές, τροχοφόρους φορτωτές και πολλά άλλα μηχανήματα. Τα πλεονεκτήματά σας: Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα με εύλογη σχέση τιμής-απόδοσης, η πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων, η ομάδα ειδικών τεχνικών με μακρόχρονη εμπειρία, η τεκμηριωμένη και εξειδικευμένη παροχή συμβουλών, η γρήγορη διαδικασία παραγγελίας BME καθιστούν δυνατή την άμεση διεκπεραίωση των παραγγελιών. Υψηλής ποιότητας προϊόντα, πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση και εύλογη σχέση τιμής-απόδοσης – αυτά είναι τα στοιχεία που διακρίνουν την BME BauMaschinen Ersatzteile.

 5. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. THOMSON MACHINERY BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές χονδρικής, καλύπτοντας όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.Συμπληρωματικά, η ομαλή μας διαχείριση διακίνησης εξασφαλίζει παραδόσεις εντός των προθεσμιών. Ως ηγετική εμπορική επιχείρηση, αριστεύουμε ως χονδρέμπορος και ως διανομέας, προσφέροντας μια εκτενής γκάμα προϊόντων. Ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει ποτά όπως ενεργειακά ποτά και μη οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματώδεις και μη μπύρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπ. βρεφικό γάλα, και είδη όπως σοκολάτες, ζαχαρωτά, τσάγια και καφέδες πρώτης ποιότητας. Η ισχυρές μας συνεργασίες με επώνυμους παραγωγούς όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, και Ferrero μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε στην εντέλεια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αφοσίωση μας στην αριστεία μας δίνει κίνητρο ώστε να εξερευνήσουμε φανταστικές περιορισμένες κατηγορίες και μοναδικές φίρμες. Έχουμε καλλιεργήσει αξιόπιστες συνεργασίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελιών εντός 48ωρου. Στο επίκεντρο της ÁRIK 21 - AGRO KFT βρίσκεται η αξία που δίνουμε στην εμπιστοσύνη και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.Η έμπειρη μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα του εμπορίου με όραμα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές συναλλαγές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες που συνεχίζονται πέρα από την αρχική παραγγελία, δίνοντας έμφαση στην αμοιβαία ανάπτυξη.

 3. FERRUM-MASCHINEN EIN BEREICH DER KMS AUTO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια γερμανική επιχείρηση στην Mulda/Erzgebirge που ειδικεύεται στη διάθεση οικοδομικών μηχανημάτων FERRUM και ευρωπαϊκών οχημάτων. Παρέχουμε δοκιμαστικές διαδρομές, παρουσιάσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν τεχνογνωσία στην κατασκευή και στη βελτίωση των οικοδομικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων. Αναπτύσσουμε προσαρμοσμένα μηχανήματα, όπως εκσκαφείς Mini και τροχοφόρους φορτωτές που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών. Τα προϊόντα μας παρέχουν εξαιρετική απόδοση και ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές, ακόμη και στην ευρωπαϊκή αγορά. Βασιζόμαστε σε εδραιωμένη τεχνολογία και καινοτομικά νέα στοιχεία ώστε να παρέχουμε την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης. Τα μηχανήματά μας υποβάλλονται σε εντατικούς εσωτερικούς ελέγχους και χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές. Εκτός αυτού παρέχουμε βελτιωμένα προσαρτώμενα μηχανήματα και αναπτύσσουμε κατά περίπτωση και προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό συνδυάζουμε στοχευμένα απλή, εδραιωμένη τεχνολογία με τα δικά μας νέα στοιχεία. Ο στόχος μας δεν είναι τίποτε λιγότερο από τη δυνατότητα να παρέχουμε το καλύτερο προϊόν σε αυτήν την τιμή της αγοράς. Επίσης δοκιμάζουμε και χρησιμοποιούμε τα δικά μας μηχανήματα χωρίς περιορισμούς για τις δικές μας εφαρμογές την εταιρεία μας και για άλλες εργασίες που προκύπτουν στην πράξη. Και για προσαρτώμενα μηχανήματα διαθέτουμε ήδη βελτιώσεις ή επεκτάσεις στο πρόγραμμα προϊόντων. Μάλιστα, κατά περίπτωση κατασκευάζουμε ιδιαίτερα προσαρτώμενα μηχανήματα και παράγουμε πρωτότυπά τους ή αναθέτουμε σε εταίρους μας την κατασκευή μικρών σειρών.

 4. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Zeytaş Steel Machinery διακρίνεται για τη βασιζόμενη σε έργα επιχειρηματική δραστηριότητα, παρέχοντας σταθερά ποιότητα Zeytaş σε πελάτες σε παγκόσμιες αγορές, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, το Βόρειο Ιράκ, η Αιθιοπία και η περιοχή του Αιγαίου από το 2016. Το υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας με μηνιαία παραγωγική ικανότητα σε κλειστό χώρο 12000 m2, επανδρώνεται από μια ομάδα εκπαιδευμένων μηχανικών και επαγγελματικών ομάδων παραγωγής και συναρμολόγησης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι στην παραγωγή χαλύβδινων αιθουσών, αποθηκών, υποστέγων, κατασκευών στάθμευσης, εγκαταστάσεων αποθήκευσης και παρόμοιων κατασκευών. Εξερευνήστε τις ποικίλες υπηρεσίες μας βάσει έργων, προσαρμοσμένες προκειμένου να πληρούν μοναδικές απαιτήσεις στον τομέα της κατασκευής αιθουσών: •Χαλύβδινη κατασκευή •Εργοστασιακή χαλύβδινη κατασκευή •Χαλύβδινη κατασκευή πλατφορμών •Χαλύβδινη κατασκευή πλατφορμών μηχανημάτων •Κατασκευαστής χαλύβδινων κατασκευών •Χαλύβδινη κατασκευή κτιρίων •Χαλύβδινη κατασκευή αιθουσών •Χαλύβδινη κατασκευή γερανών •Χαλύβδινη κατασκευή κτιρίων που καλύπτουν ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τις παραγωγής καλωδίων, μονάδες βιοενέργειας, ναυπηγεία, μηχανήματα και κλωστοϋφαντουργία. Η προσέγγισή μας είναι προσαρμοσμένη ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε έργου, τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς. Με τεχνολογία αιχμής και τη σταθερή αφοσίωση στα πρότυπα υψηλής ποιότητας, η Zeytaş Steel Machinery διακρίνεται ως περιζήτητη μάρκα στη βιομηχανία, παρέχοντας σταθερά εξαιρετική αξία έργο προς έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες!

 5. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MRM Concrete Batching Plants που ιδρύθηκε στο 2014, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής στην Τουρκία που ειδικεύεται σε συμπαγείς, κινητές και σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος. Με ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης και παραγωγής έχουμε εγκαταστήσει και θέση σε λειτουργία με επιτυχία πολλές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος σε διάφορες χώρες παγκοσμίως, παρέχοντας αξιόπιστο σέρβις μετά την πώληση. Η παγκόσμια παρουσία μας εκτείνεται σε 4 ηπείρους με τις κινητού και σταθερού τύπου μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος να εξάγονται σε πολλές και διάφορες χώρες. Στα υπερσύγχρονα εργοστάσιά μας στη βιομηχανική ζώνη Başkent της Άγκυρας διαθέτουμε μια εντυπωσιακή ικανότητα παραγωγής 60 μονάδων σύνδεσης το έτος σε στεγασμένους χώρους 12.000 m². Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και υπερσύγχρονα μηχανήματα, έχει κερδίσει γρήγορα την εκτίμηση στον κλάδο παραδίδοντας απαράμιλλη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η γκάμα των προϊόντων μας: •Σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Κινητές ω •Μονάδες παραγωγής ενέργειας εργοταξίων •Συμπαγείς μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Σιλό τσιμέντου και εξοπλισμός σιλό •Αναμεικτήρες σε σκυροδέματος μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος MRM, οι δικές μας μονάδες σύνθεσης ήδη αναμεμειγμένου σκυροδέματος καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, από την ανώτερης κατηγορίας παραγωγή έως την απλή εγκατάσταση, καθώς και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και διάθεση ανταλλακτικών μετά την πώληση. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών, επιδιώκοντας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 1. AMOTARGET TECHNOLOGY INDUSTRY & TRADE LTD. CO.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Amotarget που ιδρύθηκε το 2018, είναι ο αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Baltrotors και ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας περιστροφικών μηχανημάτων για τη δασοκομία και το χειρισμό υλικών. Η αποκλειστική συνεργασία μας με την Baltrotors αντανακλά την αφοσίωσή μας στην παροχή κορυφαίων λύσεων της βιομηχανίας. Συνεργαζόμενη με παγκόσμιες εταιρείες όπως οι Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco, Ammann και πολλές άλλες, η Amotarget διαθέτει ένα ποικίλο φάσμα οικοδομικού εξοπλισμού, ανταλλακτικών οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, ανταλλακτικών οχημάτων εξόρυξης, μηχανημάτων βαριάς χρήσης & βιομηχανικά προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τον πλέον σύγχρονο και αξιόπιστο οικοδομικό εξοπλισμό και ανταλλακτικά των κορυφαίων εταιρειών. Η Amotarget διασφαλίζει υψηλά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας με την υποστήριξη των επαγγελματικών συμβουλών της ομάδας τ ων εμπειρογνωμόνων μας προσαρμοσμένα στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Με πίστη στη βέλτιστη αξία της επένδυσής σας, η Amotarget παρέχει ανταγωνιστικές τιμές για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Από το 2018, η προσαρμοστικότητα και η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας μάς έχουν αναδείξει σε μια πολυδιάστατη επιλογή που εξυπηρετεί διάφορους πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία έως τον τομέα των κατασκευών. Η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες, όπως οι Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco & Ammann μάς παρέχει τη δυνατότητα να διαθέτουμε επιλογές συνώνυμες με ποιότητα και καινοτομία. Η Amotarget είναι αφοσιωμένη στη συνεχή καινοτομία, ενημερώνοντας τα προϊόντα με τις πλέον επίκαιρες εξελίξεις για εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής. Επιλέξτε την Amotarget ως αξιόπιστες εξειδικευμένες λύσεις κατασκευαστικού και βιομηχανικού εξοπλισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 2. TREVI BENNE SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η ίδρυση με 30 χρόνια πείρας στον τομέα του εξοπλισμού για χωματουργικά μηχανήματα είναι αναμφισβήτητο πλεονέκτημα για την επιχείρηση Trevi Benne spa. Το να ακολουθήσει κανείς τις τεχνολογικές καινοτομίες της αγοράς απαιτεί συνοχή και ικανότητες. Επιχωματώσεις και κατεδαφίσεις, εκσκαφείς, τανάλιες, μηχανήματα κατεδάφισης, ψαλίδες, κάδοι, μηχανήματα κατεδάφισης, κάδοι και ταχυσύνδεσμοι, ανταλλακτικά χωματουργικών μηχανημάτων, λαβίδες και θραυστήρες κατεδάφισης, σιδερένιες ψαλίδες.

 1. GEMMO GROUP

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία, κατασκευαστής υψηλής ποιότητας ερπυστριοφόρων βαγονιών, γεννήθηκε το 1989 ως Gemmo Riccardo στη διάσημη βορειοανατολική περιφέρεια, την περισσότερο προηγμένη τεχνολογικά και παραγωγικά ιταλική περιοχή. Τα τελευταία χρόνια, η Gemmo Riccardo αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα μέχρι την ίδρυση, το 2001, μιας νέας εταιρείας, της Gemmo Group, που είναι σήμερα ηγέτης της αγοράς στον τομέα της.

 2. LAMA BUSHINGS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LAMA BUSHINGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεία έδρανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, μπρουντζινοι δακτυλιοι, Αρθρωτά έδρανα, αρθρωτες κεφαλες, διμεταλλικοι δακτυλιοι, Πλάκες ολίσθησης, πλαστικά υψηλής απόδοσης, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 3. BYFROHNWIESER GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BYFROHNWIESER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Seekirchen, Αυστρία.

 4. J. HEISS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία J. HEISS GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Lenggries, Γερμανία.

 5. JACK&FILS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JACK&FILS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οδοστρωτήρες, Βιομηχανικές σκούπες, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οδοστρωτήρες, Ανατρεπόμενα οχήματα, ρυμουλκουμενα, ραμπες, και ανυψωτηρες με ψαλιδια. Έχει έδρα σε Sarre-Union, Γαλλία.

 6. WEMATIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WEMATIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, γρυλοι αυτοκινητων, ελαστιχοφορος φορτωτης, μικροι εκσκαφεις, τηλεσκοπικοί φορτωτές, Ηλεκτρογεννήτρια, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Nordhorn, Γερμανία.

 7. RESALE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RESALE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές, μηχανες κατεργασιας μεταλλων, μηχανηματα επεξεργασιας ξυλου, μηχανήματα συσκευασίας, υφαντουργικα μηχανηματα, αγροτικός εξοπλισμός, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

 8. BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Erxleben, Γερμανία.

 1. HAÏTI SERVICE MAINTENANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAÏTI SERVICE MAINTENANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, τεχνικές μελέτες, Έλεγχος στις βιομηχανικές συντηρήσεις, ηλεκτρομηχανικες επισκευες, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Mamoudzou, Γαλλία.

 2. GAM BAUMASCHINENTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GAM BAUMASCHINENTEILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικες αντλιες, ανταλλακτικά για μίνι εκσκαφείς, ανταλλακτικα για μινι εκσκαφεις, υδραυλικες σφυρες, και Κινητήρες. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 3. AMBERG UMWELT-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMBERG UMWELT-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα φίλτρων, φίλτρα για καμπίνες, Φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου, και εξατμιστηρες. Έχει έδρα σε Nettetal, Γερμανία.

 4. ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά, αντίστροφη μηχανική, τεχνικοι συμβουλοι, επαγγελματικα οχηματα, και τεμάχια από χυτοσίδηρο. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 5. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Pommersfelden, Γερμανία.

 6. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Η Semix αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές εγκαταστάσεων επεξεργασίας σκυροδέματος και αναδευτήρων. Κατασκευάζουμε προϊόντα στο δικό μας εργοστάσιο 23.300 τ.μ. με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, καλά οργανωμένους και έμπειρους μηχανικούς και διοίκηση. Παράγουμε αναδευτήρες με μονό και διπλό άξονα, πλανητικούς αναδευτήρες, κινητές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, σταθερές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, συμπιεσμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, με RCC και ρόλερ, και μονάδες ανακύκλωσης σκυροδέματος.

 7. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η UEZ Mischtechnik ασχολείται σήμερα αποκλειστικά με την κατασκευή επαγγελματικών αναμεικτήρων παρτίδων υψηλής απόδοσης για πολλούς τομείς, όπως, π.χ., τη βιομηχανία επεξεργασίας σκυροδέματος, την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων, την κατασκευή καμίνων, την εξυγίανση σκυροδέματος, τη βιομηχανία Terrazzo, την ωμοπλινθοδομή, τη ζωγραφική, σοβατζήδες κλπ. Η νέα γενιά αναμεικτήρων της UEZ Mischtechnik περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων – από τους μικρούς, εύχρηστους αναμεικτήρες παρτίδων UEZ FIPS για υλικό ανάμειξης 50 kg έως τους μεγάλους αναμεικτήρες παρτίδων υψηλής απόδοσης 600 λίτρων UEZ ZM 800. Η συνεχής μετεξέλιξη στην UEZ πραγματοποιείται πάντοτε σε στενή συνεργασία με χρήστες και παραγωγούς υλικών. Γνωστοί για την εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, οι αναμεικτήρες παρτίδων της UEZ χρησιμοποιούνται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αυτό καθίσταται δυνατό επειδή προσανατολιζόμαστε κυρίως σε ένα στοιχείο: στην άριστη ποιότητα. Η εξυπηρέτηση ξεκινά σ' εμάς ήδη κατά την πρώτη επικοινωνία του πελάτη. Οι εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι συνεργάτες μας σάς υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 8. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η HENLE Baumaschinentechnik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση κατασκευής εξαρτημάτων για οικοδομικά μηχανήματα από το Rammingen της νότιας Γερμανίας. Ιδρυθείσα το 1981, η οικογενειακή επιχείρηση έχει 35 χρόνια εμπειρίας. Η ομάδα της HENLE αποτελεί τη βάση της εταιρείας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση των πελατών και των προμηθευτών μας. Η συνειδητοποιημένη προσέγγιση των πόρων και του περιβάλλοντος αποτελεί εξίσου μέρος της εταιρικής διοίκησης, καθώς και συνεργασία της ομάδας μας με σεβασμό και δικαιοσύνη. Χάρη στο φιλικό και ικανό προσωπικό μας, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος για μια σταθερά υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Η εκπαίδευση αποτελεί για εμάς πολύ σημαντικό παράγοντα εδώ και μερικά χρόνια. Διενεργούμε τακτικά εμπορικές και επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, προκειμένου να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το μέλλον. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001 και 14001, προγράμματα διασφάλισης ποιότητας και προστασία του περιβάλλοντος.

 9. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Γερμανία

  Θέτουμε την ικανοποίηση και την καλή υποστήριξη του πελάτη στην 1η θέση, διότι μόνο έτσι μπορούν να προκύψουν μακροπρόθεσμες συνεργασίες. Η εμπορική μας δραστηριότητα περιλαμβάνει κυρίως οικοδομικά μηχανήματα και ανταλλακτικά για έργα πολιτικού μηχανικού. Είμαστε ανεξάρτητοι από κατασκευαστές και συνεπώς μπορούμε να σάς προσφέρουμε προϊόντα διάφορων κατασκευαστών και να αναζητούμε προϊόντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών που διακρίνονται για την καλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Είμαστε σε θέση να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένας άλλος τομέας της επιχείρησής μας είναι η ενοικίαση οικοδομικών μηχανημάτων, όπου αναπτυσσόμαστε συνεχώς και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας. Εάν δεν διαθέτουμε στο δικό μας πρόγραμμα ενοικίασης ένα μηχάνημα που χρειάζεστε, προσπαθούμε παρ' όλα αυτά να προμηθεύσουμε το μηχάνημα εντός των προθεσμιών.

 10. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Goosmann Baumaschinen GmbH. Εδώ και 20 χρόνια. Ως οικογενειακή επιχείρηση είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για τον κλάδο των κατασκευών και της βιομηχανίας. Εισαγωγές και εξαγωγές. Αγορά και πώληση οικοδομικών μηχανημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης παντός τύπου.ΕνοικίασηΤο κέντρο ενοικιάσεών μας προσφέρει μεγάλη γκάμα μηχανημάτων και συσκευών. Επιλέξτε το μηχάνημα που είναι κατάλληλο για τα τρέχοντα έργα και σχέδια κατασκευών σας. Δείτε μόνοι σας την ποιότητα και την ποικιλία του κέντρου ενοικιάσεων στο Neuenhaus. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε. Έχουμε πάντα διαθέσιμους τηλεσκοπικούς φορτωτές με ακτίνα έως 21 μέτρα, πλατφόρμες εργασίας με ραδιοτηλεχειρισμό. Ενοικίαση οικοδομικών μηχανημάτων και μικρών εκσκαφέων, τηλεσκοπικών φορτωτών με ακτίνα έως περ. 21 m, τροχοφόρων εκσκαφέων, ερπυστριοφόρων εκσκαφέων, τροχοφόρων φορτωτών, ερπυστριοφόρων τροχών, κυλίνδρων/δονητικών πλακών κ.λπ. Υπηρεσία μεταφοράς, κατόπιν αιτήματος, για άμεση, έγκαιρη και ανέξοδη παράδοση και επιστροφή όλων των οικοδομικών μηχανημάτων.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.789 Επιχειρήσεις