• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TVI GMBH

  Γερμανία

  Είτε πρόκειται για στέικ, σνίτσελ, ρολά, μπριζόλες, σουβλάκια ή Schaschlik – πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίζουν μερίδες με τις δικές μας αποτελεσματικές λύσεις με αποδοτικό, οικονομικό, υγιεινό και ασφαλή τρόπο. Στο λιανικό τομέα όπως και στη γαστρονομία. Καθημερινά και αποτελεσματικά χωρίς κανένα συμβιβασμό. Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 2004 έχουμε εξειδικευτεί στον τεμαχισμό του κρέατος σε μερίδες και είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων τεμαχισμού κρέατος και ολοκληρωμένων γραμμών τεμαχισμού. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει αποδοτικές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες λύσεις για τη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας και την κατάψυξη, το πρεσάρισμα, τον τεμαχισμό σε μερίδες, τον αυτοματισμό, το τύλιγμα σούβλας και την παραγωγή σουβλακιών. Τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα της TVI καλύπτουν από τη ρύθμιση της θερμοκρασίας κρέατος της πρώτη ύλης σχεδόν κάθε είδος τεμαχισμού, τη χειροκίνητη ή ακόμη και την αυτόματη τοποθέτηση σε δίσκους με επακόλουθο έλεγχο του βάρους έως την παράδοση της έτοιμης μερίδας στο μηχάνημα συσκευασίας.

 2. PAULUS STUART SPRL

  Βέλγιο

  Εδώ και περισσότερα από 25 έτη, εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων για επαγγελματίες κρεοπώλες. Καταφέραμε έτσι να αναπτύξουμε μια μεγάλη γκάμα τρυφεροποιητών, μηχανές κιμά και σφυριά. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, κυρίως από άποψη υγιεινής, συντήρησης και ασφάλειας. Οι συσκευές μας συμβατές με τα πρότυπα CE έχουν αναγνωριστεί για την ανθεκτικότητα τους και την μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους διότι κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα και από πολυακετάλη για την πρόληψη σκουριάς.

 3. GARBY ANKA S.A

  Ελλάδα

  Ιστορικό 1997: Δημιουργία της εταιρείας GARBY NGN O.E (Ανδρικόπουλος Ν.- Τριανταφύλλου Γ.- Μερκούρης Ν). που δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων και κρέατος. 2000: Εξαγορά και συγχώνευση της γνωστής εταιρείας ANKA AEBE που δραστηριοποιείται στην κατασκευή πολυκουζίνων και επίπλων κουζίνας. Δημιουργώντας έτσι την γνωστή εταιρεία GARBY ANKA EΠE 2012: Μετατροπή από GARBY ANKA ΕΠΕ σε GARBY ANKA A.E Στον τομέα του εμπορίου η εταιρεία αντιπροσωπεύει και προωθεί δυναμικά τα προϊόντα της στην εγχώρια και στην ξένη αγορά. Παρεχόμενες υπηρεσίες Πλήρης τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα της πριν αλλά και μετά από την πώληση Πλήρη τεχνική κάλυψη (Service) σε προϊόντα κρεατομηχανών, αποφλοιωτών, ζυμωτήριων κλπ. Η εταιρεία GARBY ANKA είναι 100% ελληνική και όλα της τα προϊόντα κατασκευάζονται από εξειδικευμένο προσωπικό, είναι πιστοποιημένα και τηρούν όλες τις οδηγίες και τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης( CE ).

 4. EUROPA IMPORT

  Ελλάδα

  Η EUROPA IMPORT δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού (Σφαγεία, κρεοπωλεία, μαζική εστίαση) και οικιακού εξοπλισμού με προϊόντα αρίστης ποιότητας, και ανταγωνιστικές τιμές στον τομέα της χονδρικής πώλησης.Συνεργαζόμαστε με επώνυμα Σουηδικά, Γερμανικά, Ελβετικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά και Γαλλικά εργοστάσια.Το κατάστημα μας εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Εύοσμος, Ιθάκης 75, και θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε μέσω INTERNET, τηλεφώνου ή από κοντά. Μαχαίρια Γύρου, Κρέατος, Ψωμιού, Σατίρες-Τσατίρες-Μπαλτάδες Πριόνια Κρεοπωλείων Τσιγκέλια Κρεοπωλείου Δίχτυ Κρέατος για Ρολά Κρεατομηχανές Αντλίες κενού- Vacuum Σακούλες Vacuum Θήκες Μαχαιριών Σφαγείων, Μπότες Σφαγείου Ποδιές Κρεοπωλείων-Ποδιές Γεμιστικά για Λουκάνικα Χωνιά Για Λουκάνικα Σφυρί Σνίτσελ-Τρυφεροποιητές Σαμπό Εργαστηρίων-Εργαστηρίων Κρέατος Εξοπλισμός- Μασσάτια-Ακονιστικά Μαχαιριών Πιστόλια Σφαγείου-Σφαίρες Σφαγείου Μαχαίρια Κρεατομηχανής-Πλάκες Κρεατομηχανής- Γάντια Ανοξείδωτα Προστασίας Ψαλίδια Για Πουλερικά Μαχαίρι Τυριού, Πίτσας, Μπουγάτσας, Πίλλερ- Αποφλοιωτές Καθαρισμού Πατάτας-Βούρτσα Για Κούτσουρα Κρέατος Ντοματομηχανή Χειροκίνητη Κρεατομηχανή Πριονοκορδέλες Κρέατος Και Καταψυγμένων Λαδάκονο Κρήτης Ζελατίνες για μπιφτέκια Πέτρες ακονίσματος Λάμες ξελαρδιάστρες Ταινίες ακονισματος Μηχανές ακονίσματος Ψαλίδια για κούρεμα ζώων Απορροφητικό χαρτί για δίσκους

 5. ROBOT FOOD TECHNOLOGIES GERMANY GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GASER

  Ισπανία

 2. GROS JERZY GROBAREK

  Πολωνία

 3. WEBER FRANCE

  Γαλλία

 4. DADAUX TECHNOLOGIES

  Γαλλία

 5. GARBY ANKA SA

  Ελλάδα

 1. DSHING

  Κίνα

 2. CLAES MACHINES

  Βέλγιο

 1. VIKING IP, SIA

  Λετονία

 2. BRUGUERA I CODINA, SCP

  Ισπανία

 3. A.I. GUIDOVIE S.R.L.

  Ιταλία

 4. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Λουξεμβούργο

 5. EMATIKA

  Γαλλία

 6. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. TREIF MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 8. REVIC SP. Z O. O.

  Πολωνία

 1. WELLMARK M

  Ουκρανία

 2. PSS-SVIDNIK

  Σλοβακία

 3. NOCK-FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

 4. INNOTEC FOOD

  Ισπανία

 5. FIRMA BYLIŃSKI S.C.

  Πολωνία

 6. LEOPARD

  Βέλγιο

 7. MEQUIP

  Γαλλία

 8. COENEN FOOD EQUIPMENT

  Βέλγιο

 9. E. VAN GENT HEFTRUCKVERHUUR B.V.

  Κάτω Χώρες

 10. CLAES DISTRIBUTION

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.883 επιχειρήσεις

Kατηγορια