• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές χονδρικής, καλύπτοντας όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.Συμπληρωματικά, η ομαλή μας διαχείριση διακίνησης εξασφαλίζει παραδόσεις εντός των προθεσμιών. Ως ηγετική εμπορική επιχείρηση, αριστεύουμε ως χονδρέμπορος και ως διανομέας, προσφέροντας μια εκτενής γκάμα προϊόντων. Ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει ποτά όπως ενεργειακά ποτά και μη οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματώδεις και μη μπύρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπ. βρεφικό γάλα, και είδη όπως σοκολάτες, ζαχαρωτά, τσάγια και καφέδες πρώτης ποιότητας. Η ισχυρές μας συνεργασίες με επώνυμους παραγωγούς όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, και Ferrero μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε στην εντέλεια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αφοσίωση μας στην αριστεία μας δίνει κίνητρο ώστε να εξερευνήσουμε φανταστικές περιορισμένες κατηγορίες και μοναδικές φίρμες. Έχουμε καλλιεργήσει αξιόπιστες συνεργασίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελιών εντός 48ωρου. Στο επίκεντρο της ÁRIK 21 - AGRO KFT βρίσκεται η αξία που δίνουμε στην εμπιστοσύνη και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.Η έμπειρη μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα του εμπορίου με όραμα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές συναλλαγές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες που συνεχίζονται πέρα από την αρχική παραγγελία, δίνοντας έμφαση στην αμοιβαία ανάπτυξη.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Verified by europages badge

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

 3. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Hüttlingen, Γερμανία.

 4. PKO-SURA COMPANY

  Ρωσία

  Η PKO SURA LLC κατασκευάζει εξοπλισμό ζαχαροπλαστικής για την παραγωγή καραμελών, ζαχαρωτών και προϊόντων ζαχαροπλαστικής για τις βιομηχανίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής υπό το εμπορικό σήμα Ο κατασκευαστής κατασκευάζει μηχανήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό για την βιομηχανία ζαχαροπλαστικής: μηχανήματα έγχυσης για την παραγωγή πραλίνας και ζελέδες φρούτων, περιοχές μορφοποίησης για την παραγωγή μούσλι, taffy, μπισκότα με ζάχαρη, μεταφορείς ψύξης, ελικοειδείς καταψύκτες, μηχανήματα πλέξης, εξοπλισμός γκλασαρίσματος για το γκλασάρισμα ζαχαρωτών και σοκολάτας κ.α.Κατόπιν αίτησης του πελάτη, ο κατασκευαστής μπορεί επίσης να κατασκευάσει μια παραγωγική ετοιμοπαράδοτη γραμμή για προϊόντα διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής και πάγου, την παραγωγή γεμιστών καραμελών, για μπισκότα και άλλα είδη γλυκών.Η PKO παράγει μηχανήματα και εξοπλισμό για την βιομηχανία τροφίμων από το 2010. Η παραγωγή του εξοπλισμού ζαχαροπλαστικής “Sura” βασίζεται σε εξατομικευμένα σχέδιαΤα μικρά μηχανήματα εξοικονομούν χώρο και λειτουργούν με διαισθητικό τρόπο.

 5. ALLURE LLC

  Ρωσία

  Είμαστε η εταιρεία Allure LLC με έδρα στην Μόσχα, Ρωσία. Κατασκευάζουμε μηχανήματα άριστης ποιότητας για την παρασκευή παραδοσιακής σοκολάτας. Οι πελάτες μας είναι σοκολατοποιίες που προέρχονται από περισσότερες από 25 διαφορετικές χώρες. Τα μηχανήματα μας κατασκευάζονται με τα καλύτερα Ευρωπαϊκά συστατικά. Η ποιότητας μας επιβεβαιώνεται από Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά τα οποία ισχύουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη που μας παρέχουν οι πελάτες μας, και εξασφαλίζουμε από την μεριά μας την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία του εξοπλισμού μας. Τα μηχανήματα αυτά είναι η υλοποίηση των συνεχών προοδευτικών ιδεών, εξασφαλίζουν ποιότητα και αξιοπιστία 100%. Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό της Allure, θα είστε σε θέση να απολαύσετε ασύγκριτα γευστικά επίπεδα στην σοκολάτα Bean-to-Bar! Αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα, αξιοπιστία, αναφορά στο τελικό αποτέλεσμα: γεύση, άρωμα, φιλικότητα προς το περιβάλλον και φυσικότητα παραδοσιακής σοκολάτας, αυτές είναι οι βασικές αρχές της ιδεολογίας παρασκευής του εξοπλισμού Bean-to-Bar της Allure!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία μας κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των ευρωπαίων κατασκευαστών εξοπλισμών για τρόφιμα. Είμαστε ειδικοί στην επινόηση νέων τεχνολογιών για εξοπλισμούς που προορίζονται για τη βιομηχανία μεταποίησης τροφίμων. Η εταιρεία εργάζεται επάνω στη δημιουργία νέων συνδυασμένων προϊόντων σε τρεις τομείς: ζαχαρώδη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας/ψάρι. Πραγματοποιούμε επιτυχώς έργο στην επινόηση εντελώς νέων προϊόντων. Η ειδίκευση - καινοτομία μας είναι στη βιομηχανία κατασκευών για σύγχρονα βιομηχανικά συγκροτήματα με σύστημα ελέγχου, προγραμματισμένο μέσω λογισμικού.

 2. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BSA Schneider Anlagentechnik ιδρύθηκε το 1990 στο Άαχεν. Με ομάδα 25 εργαζομένων και παγκόσμιο δίκτυο διανομής με αντιπροσωπείες σε 32 χώρες, αυτή η μεσαίου μεγέθους επιχείρηση έχει εδραιωθεί στη βιομηχανία της ζαχαροπλαστικής και των τροφίμων. Στο εργοστάσιό μας στο Άαχεν, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μηχανήματα και εγκαταστάσεις για τη βιομηχανία της σοκολατοποιίας, και συγκεκριμένα την παραγωγή και αποθήκευση του ρευστού πολτού σοκολάτας. Η γκάμα προϊόντων μας καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των διαδικασιών ανάμειξης, έλασης, ανάδευσης (conching) κρυστάλλωσης και αποθήκευσης. Στο πρόγραμμα παραδόσεών μας περιλαμβάνονται: Προέλαση, Γραμμές παραγωγής ρευστής σοκολάτας, Αναμείκτες, Εγκαταστάσεις μεταφορέων/ιμάντες μεταφοράς, Κατασκευή συσκευών εν ξηρώ ανάδευσης και δοχείων, Μονάδες διάλυσης, Αντλίες σοκολάτας/αντλίες μεταφοράς, Μαγνητικά φίλτρα/μαγνητικοί κόπτες, Αντλίες διέλευσης, Γενική επισκευή μεταχειρισμένων μηχανημάτων σοκολατοποιίας, Μονάδες δοσομέτρησης υγρών και ξηρών συστατικών

 3. KADZAMA LLC

  Ρωσία

  Σχεδιάζουμε εύχρηστο εξοπλισμό για προϊόντα bean-to-bar. Η KADZAMA είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 και διευθύνεται από το ζαχαροπλάστη σοκολάτας Dmitry Mateychik. Τα προϊόντα που δημιουργούμε βασίζονται στην εμπειρία του ως χειροτέχνη και επιχειρηματία και στα σχόλια ζαχαροπλαστών σοκολάτας από ολόκληρο τον κόσμο με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Είμαστε εδώ για να ανακαλύπτουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ζαχαροπλάστες σοκολάτας και βρίσκουμε τεχνολογικές λύσεις για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο παράγουν τα καλύτερα προϊόντα τους. Τώρα εσείς αποφασίζετε πόσο νόστιμη θα είναι η σοκολάτα σας. Η γεύση είναι υπό το δικό σας έλεγχο. Ο εξοπλισμός KADZAMA ενδείκνυται για: •σοκολάτα (από σπόρους και μάζα κακάο), •καρυδόπαστες, •χούμους, urbech και άλλα παστώδη σνακ, •αλεύρι από στερεά συστατικά — (σίκαλη, ρύζι, μπιζέλια κλπ.) •νερό, παπαρούνα, αμύγδαλα, γάλα κέδρου. Το σημαντικότερο είναι ότι ο εξοπλισμός μας αποτελεί εργαλείο για τη φαντασία σας. Μήπως θέλετε σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή γαλακτωματοποιητές; Ή σοκολάτα με υγιεινά βιολογικά πρόσθετα; — Εσείς αποφασίζετε!

 4. MAKREV PACKAGING

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAKREV PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσερκομηχανές, και Τσερκομηχανές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. BISMAC ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία BISMAC ITALIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, σουρωτηρια ζαχαροπλαστικης, μηχανηματα αποστραγγισης για μπισκοτα, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schio, Ιταλία.

 1. ALEDOBRE

  Πολωνία

  Η εταιρεία ALEDOBRE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 2. ALPY MACHINERY

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALPY MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. WALTCHER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WALTCHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

 2. WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Wiehl, Γερμανία.

 3. PROFORM

  Γαλλία

  Η εταιρεία PROFORM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος για την βιομηχανια ζαχαρωτων. Έχει έδρα σε Hangenbieten, Γαλλία.

 4. BW PROCESTECHNIEK

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BW PROCESTECHNIEK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, αυτοματοι βιομηχανικοι κυκλοι, μπυραρια, και Συστήματα και γραμμές παραγωγής. Έχει έδρα σε Lier, Βέλγιο.

 5. PROFRESOURCEGROUP

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PROFRESOURCEGROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γλυφιτζούρια, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης καραμελων. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

 6. NUOVA EUROMEC

  Ιταλία

  Η εταιρεία NUOVA EUROMEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης καραμελων, ζαχαροπλαστικη, και τροφες για κουνελια. Έχει έδρα σε Martinengo (bg), Ιταλία.

 7. KUDRET MAKINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία KUDRET MAKINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Φούρνοι με σήραγγα, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κουφετων, Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 8. ESTEVE SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ESTEVE SAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Rians, Γαλλία.

 1. DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Forchheim, Γερμανία.

 2. ALPER MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALPER MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, εξοπλισμοι παραγωγης σοκολατας, Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Ikitelli, Τουρκία.

 3. BM BERLINER MASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BM BERLINER MASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης σοκολατενιων αυγων, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παρασκευης κακαο και παραγωγης σοκολατας, και εξοπλισμοι παραγωγης κακαο. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 4. L TRANS SERVICE

  Ουκρανία

  Η εταιρεία L TRANS SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, διατροφή, εξοπλισμοί ζαχαροπλαστικής, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kremenchuk, Ουκρανία.

 5. MEMET MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία MEMET MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 6. CHOCOTECH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CHOCOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτραπέζια σκεύη, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός, Επιτραπέζια σκεύη, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wernigerode, Γερμανία.

 7. ECOMEC BELGIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ECOMEC BELGIUM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Braine L' Alleud, Βέλγιο.

 8. JONGERIUS INTERNATIONAL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία JONGERIUS INTERNATIONAL LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρτοποιια. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης μπισκοτων, κρακερ, και Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε LEOBENDORF, Αυστρία.

 10. DKFM. ADOLF HAFNER

  Αυστρία

  Η εταιρεία DKFM. ADOLF HAFNER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Klosterneuburg, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.906 Επιχειρήσεις

Kατηγορια