• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η FIS Modular Systems είναι ευρύτερα γνωστή για τις καινότομες της λύσεις στον τομέα της κατασκευής δομοστοιχειωτού εξοπλισμού γενικής χρήσης για την παρασκευή μιας εντελώς νέας γκάμας ζαχαρωτών, τυρί τύπου cottage και επιδορπίων καθώς και μιας νέας κατηγορίας "γαστρονομικών γλυκών" με βάση το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, σαλάτες και άλλα μη αναμενόμενα και πρωτότυπα συστατικά. Ο εξοπλισμός μας είναι σε πιο προσιτή τιμή χάρη στην ύπαρξη ενός μοναδικού συστήματος ελέγχου και ενότητες που μπορούν να αντικατασταθούν και να συνδυαστούν ώστε να αποκτήσουμε νέες διαρρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον ενότητες οποιαδήποτε στιγμή και να παράγετε εντελώς νέα διαφορετικά προϊόντα. Ο εξοπλισμός μας συναρμολογείται στην Μόσχα από γερμανικές μονάδες και στοιχεία και τα έργα υποστηρίζονται από την Neofood και την ακαδημία ζαχαροπλαστικής ZDS στην Solingen της Γερμανίας. Χάρη στην ζαχαροπλαστική μας σύνθεση, δεν σας περιορίζει πλέον καμία γκάμα προϊόντων. Δεν χρειάζεστε πλέον να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό για να επεκτείνετε την γκάμα των προϊόντων σας. Τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την φαντασία σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ACEMAL NV

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  ACEMAL NV - Χάρη στην εξειδικευμένη και πολυλειτουργική ομάδα της, η ACEMAL προσφέρει κάθε λύση στα μέτρα σας σε ό, τι αφορά την παραγωγή βαφλών. Βιομηχανικές εγκαταστάσεις για βάφλες, μπισκότα, κρέπες, λουκουμάδες, τηγανίτες, κ.λπ. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε πληροφορίες εάν ενδιαφέρεστε για άλλα προϊόντα. Οι γνώσεις μας επιτρέπουν να προσαρμόζουμε τις γραμμές παραγωγής μας ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AXION BAKERY CORPORATION

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. EBBO FOOD CONSULTANT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. VERHOEST MACHINERY

  Βέλγιο

  Αναδευτήρες- μείκτες κάθε είδους, ζυμωτήρες και βιομηχανικοί φούρνοι, καινούργια και μεταχειρισμένα για μηχανήματα αρτοποιίας και τροφίμων. Εδώ και πολλά έτη, η Machinery Verhoest αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της πώλησης μηχανημάτων και φούρνων για την αρτοποιία. Διαθέτουμε σημαντικά αποθέματα μηχανημάτων και φούρνων καινούριων και μεταχειρισμένων (αναθεωρημένων ή μη αναθεωρημένων) και βιομηχανικών μηχανημάτων : για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστική και μπισκοτοποιία και για παρασκευαστές βαφλών. Ειδικευόμαστε στα ζυμωτήρια και τους μείκτες χωρητικότητας 5-5.000 λίτρων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. KLAS MACHINE INDUSTRY INC

  Τουρκία

  Μίκτες ζύμης και πλανητικοί, φούρνοι για μπισκότα, μονάδα παραγωγής κέικ και μπισκότων, μηχανές συσκευασίας, μηχανές επάλειψης κρέμας σε μπισκότα με διπλή επένδυση, μύλοι για ζάχαρη σε σκόνη κατασκευάζονται με όλες τις διευκολύνσεις που παρέχει σήμερα η χρήση της τεχνολογίας. Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, με κατανόηση και επίκεντρο εργασίας την ικανοποίηση των πελατών, η KLAS MACHINE INDUSTRY Α.Ε. βρίσκεται στον κλάδο της. Θα χαρούμε να αυξήσουμε τον όγκο και την ταχύτητα της παραγωγής σας με την ανταλλαγή εμπειριών μας.

 2. CORALBAY SOLUTIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Coralbay Solutions Ltd κατασκευάζει και προμηθεύει περιστροφικούς ιμάντες και ιστούς για παρασκευαστές άρτου. Εργαζόμαστε κυρίως στους βιομηχανικούς τομείς σχετικά με μπισκότα, ζαχαρωτά και ζωοτροφές. Η Coralbay ειδικεύεται στην κατασκευή πραγματικά ατέρμονων περιστροφικών ιστών και ιμάντων για παρασκευαστές, με προέλευση από το εργοστάσιο μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πλειονότητα των ιστών μας παράγονται από αγνές φυσικές ίνες, σχεδιάζονται με τις ακριβείς προδιαγραφές.

 3. MAESTRO MANOLO S.L.

  Ισπανία

  Από το 1964, πρωτοπόροι στην Ισπανία στη βιομηχανία μηχανημάτων για καραμέλες, τσίχλες, σοκολάτες και μπισκότα. Διαθέτουμε μηχανήματα σε καραμέλες, σοκολάτες, καραμέλες, τσίχλες, toppers, κλπ.

 4. CIKOLATA, BISKUVI VE KEK URETIMINDE KULLANILAN MAKINALARIN IMALATI

  Τουρκία

 5. BASSANINA.FORMA S.R.L.

  Ιταλία

 1. EURO MACHINE

  Τουρκία

 2. ESKORT MAKINA SANAYI

  Τουρκία

 3. P&S TEXTILES (T/A ARVILLE)

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. MORCOS MACHINERY

  Αίγυπτος

 5. DITO GROUP

  Ρωσία

 6. PEK MAKINA

  Τουρκία

 7. PASFIL MACHINES

  Τουρκία

 8. COMAS S.P.A.

  Ιταλία

 9. ARHAS FOOD MACHINES COMPANY

  Τουρκία

 10. TRIAS GALETES-BISCUITS

  Ισπανία

 1. I.B.L. S.R.L. INDUSTRIAL BAKERY LINE

  Ιταλία

 2. KLAS MAKINA SAN TIC AS

  Τουρκία

 3. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Γαλλία

 4. LEID MACHINERY

  Λίβανος

 5. VENTEMAROC00

  Μαρόκο

 6. SGL TECHNOLOGY

  Βέλγιο

 7. ABM SRL

  Ιταλία

 8. EMILI INOX NEW STYLE S.R.L.

  Ιταλία

 9. TECNIPAST S.R.L.

  Ιταλία

 10. PANSERVICE S.R.L.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.961 επιχειρήσεις

Kατηγορια