• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BELGOMILK IA SA

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η Belgo-Milk Company είναι ένας κορυφαίος οργανισμός στον τομέα της γεωργίας και της ζωοτεχνίας. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996 διαθέτει εμπειρία άνω των 25 ετών στις εμπορικές δραστηριότητες. Το 2005, η εταιρεία επένδυσε στο μέλλον και συγκρότησε μια αποκλειστική ομάδα εκτελεστικών στελεχών για τη δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής που ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Η εταιρεία διαθέτει προσιτές ζωοτεχνικές μονάδες, συμβατικά κτίρια, αποθήκες, μονάδες άλμεξης, παγίδες, ταινίες σίτισης, μηχανές άλεσης, σιλό, τυροκομικές μονάδες και παγολεκάνες. Η Belgo-Milk Company εργάζεται με βάση πολλές ράτσες ζώων φάρμας υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των Lacaune Sheep, ASSAF και Friesland, προκειμένου να παρέχει τα καλύτερα δυνατά γαλακτοκομικά προϊόντα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης το σύστημα TYROBOX®, ένα προηγμένο σύστημα που συμβάλλει στη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων της. Με την αφοσίωσή της στην αριστεία και στην καινοτομία, η Belgo-Milk Company συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

 2. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Τουρκία

  Η Alchemist Technologies ιδρύθηκε το 2016 και κατασκευάζει γεωργικά μηχανήματα από την Τουρκία. Κατασκευάζουμε κυρίως ρυμουλκά γεωργικής χρήσης υπό το σήμα ALCHEMIST TRAILER, όπως ρυμουλκά δεματίων, κλασικά ρυμουλκά, και αυτοφερόμενα ρυμουλκά προσαρμοσμένα στις ανάγκες και για την άνεση των αγροτών. Στο ίδιο κτίριο, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μάρκετινγκ στους εταίρους μας ώστε να ικανοποιήσουμε και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με επαγγελματικές πωλήσεις και μια τεχνική ομάδα. Προσφέρουμε γεωργικές λύσεις, όπως: •Εξοπλισμός όργωσης, •Εξοπλισμός φύτευσης •Φορτωτές και εξαρτήματα, •Εξοπλισμός δεματιάσματος, •Λιπάσματα και διαβρέκτες κοπριάς, •Ενεργειακές λύσεις, •Μηχανές δημιουργίας πακέτων, •Εξοπλισμός ψεκασμού και εξοπλισμός εκτροφής ζώων, επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψτε περισσότερα! Ο κύριος μας εταίρος KOMSILAJ Wrapper Round baller machines, είναι η ηγετική εταιρεία στην Τουρκία χάρη στην δύναμη της και στις πιο προηγμένες λειτουργικότητες της (τα μηχανήματα της μπορούν να συσκευάσουν τοματοπολτό και ξηρές ύλες όπως το βαμβάκι). Ο δεύτερος μας βασικός εταίρος είναι η OPAL PIVOT, η οποία φημίζεται για τα μηχανήματα της διαβροχής υψηλής απόδοσης και τους στροφείς της γενικής χρήσης, γραμμικοί, κεντρικοί, με κουτί ταχυτήτων για τις ανάγκες της γεωργικής άρδευσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. DUTCH MILK FILTERS

  Κάτω Χώρες

  Η Dutch Milk filters είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία που επικεντρώνεται στην πώληση φίλτρων γάλακτος στην Ευρωπαϊκή ένωση. Παραδίδουμε ήδη τα φίλτρα μας γάλακτος σε 8 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Προμηθεύουμε όλη την γκάμα, όλων των δίσκων και σωλήνων φίλτρων γάλακτος υψηλής ποιότητας τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά. (ηλεκτρονικό κατάστημα, ηλ. μήνυμα ή τηλεφωνικώς) Αν δεν βρείτε την διάσταση του φίλτρου που αναζητάτε, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε την λύση. Για να γνωρίσετε την Dutch milk filters, μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τα φίλτρα γάλακτος παραγγέλνοντας το πακέτο δωρεάν δειγμάτων. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε εκτενώς τα φίλτρα γάλακτος μας πριν παραγγείλετε. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 4. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται και εμπορευματοποιούνται ανταλλακτικά για γαλακτοπαραγωγούς, μηχανήματα και εξοπλισμός για άρμεγμα σε κύπελλα, συστήματα αρμέγματος, εξοπλισμός για αυτόματο άρμεγμα, ειδική δαγκάνα για το άρμεγμα, δοσομετρητής γάλακτος, κλπ.

 5. AYAZ KAUCUK PLASTIK VE KALIP MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία AYAZ KAUCUK PLASTIK VE KALIP MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρμεκτικές μηχανές, εγκαταστασεις αρμεγματος, εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων, και Αμελκτικές μηχανές. Έχει έδρα σε Nilüfer, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα διανομής ζωοτροφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, Γεωργικά μηχανήματα, εξοπλισμος για το χωρο των αλογων σε σταυλο, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, και Γεωργικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. ONCEL MILKING MACHINES&SPARE PARTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία ONCEL MILKING MACHINES&SPARE PARTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρμεκτικές μηχανές, εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων, αυτοματες αλμεκτικες μηχανες, και εγκαταστασεις αρμεγματος. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 3. ŞAHBAZ ISI SAN.TIC.A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ŞAHBAZ ISI SAN.TIC.A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κρεμας, βουτυρου και γιαουρτιου. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

 4. THEOHARIDIS S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία THEOHARIDIS S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, αρθρωτοι αξωνες, μηχανες κουρεματος γεωργικης χρησης, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, και άροτρο και υλικό κατεργασίας του εδάφους. Έχει έδρα σε Kalochori, Ελλάδα.

 5. AGROMASTERS LTD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία AGROMASTERS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικές δεξαμενές, εγκαταστασεις αρμεγματος, και Ψυκτικές δεξαμενές. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

 1. AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT

  Γερμανία

  Η εταιρεία AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτίστρες ζώων, Διαμόρφωση σταύλων, Ποτίστρες ζώων, Ψάθινες περιφράξεις, και Διαμόρφωση σταύλων. Έχει έδρα σε Lübben, Γερμανία.

 2. EGE SUT TEKNOLOJILERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία EGE SUT TEKNOLOJILERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. MERTSAN PUMPS & AGRICULTURE

  Τουρκία

  Η εταιρεία MERTSAN PUMPS & AGRICULTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, διανεμητης λιπασματος, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, και ψεκαστηρες για γεωργικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. FIC SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία FIC SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mese, Ιταλία.

 3. OMSA SUT SAGIM MAKINALARI VE YEDEK PARCA

  Τουρκία

  Η εταιρεία OMSA SUT SAGIM MAKINALARI VE YEDEK PARCA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρμεκτικές μηχανές, εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων, αυτοματες αλμεκτικες μηχανες, και εγκαταστασεις αρμεγματος. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

  Τουρκία

  Η εταιρεία LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός, αντλιες για υγρα αποβλητα, εξοπλισμος για το χωρο των αλογων σε σταυλο, εγκαταστασεις αερισμου για σταβλους, και Καθαρισμός στάβλων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 5. MELKZENTER

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία MELKZENTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανική συντήρηση, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανική συντήρηση, και επενδυσεις δαπεδων. Έχει έδρα σε Angelsberg, Λουξεμβούργο.

 6. KMR KAUCUK SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία KMR KAUCUK SAN VE TIC LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 7. FELIX INTERNATIONAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία FELIX INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει έδρα σε Dubai, Τουρκία.

 8. TAMAM MILKING TECHNOLOGIES

  Τουρκία

  Η εταιρεία TAMAM MILKING TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρμεκτικές μηχανές, εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων, αυτοματες αλμεκτικες μηχανες, και εργαλεια γεωργικης χρησης. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 1. AS METAL KALIP

  Τουρκία

  Η εταιρεία AS METAL KALIP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, ανταλλακτικα για γεωργικα μηχανηματα, εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. J. DELGADO SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία J. DELGADO SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αμελκτικές μηχανές, αλατι ζωοτροφης, και εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων. Έχει έδρα σε SOCUÉLLAMOS - CIUDAD REAL, Ισπανία.

 3. SUPEREX CLAMPS

  Ινδία

  Η εταιρεία SUPEREX CLAMPS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφιγκτήρες πλαστικοί και δακτύλιοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, ακροδεκτες, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, Σφιγκτήρες σωληνώσεων, και κολαρα ψευδαργυρου. Έχει έδρα σε New Delhi, Ινδία.

 4. SÜTKAR

  Τουρκία

  Η εταιρεία SÜTKAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 5. ARDEN MILKING TECHNOLOGIES

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARDEN MILKING TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 6. AGRODEL, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία AGRODEL, LDA., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, φράκτης υψηλής τάσης για ζωντανά κτηνοτροφίας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει έδρα σε Ponta Delgda, Πορτογαλία.

 7. DELAVAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DELAVAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμελκτικές μηχανές, και αυτοματες αλμεκτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Gent, Βέλγιο.

 8. VESA MILKING MACHINES

  Τουρκία

  Η εταιρεία VESA MILKING MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων, και επεξεργασμενο γαλα. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 9. HG ANLAGENTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία HG ANLAGENTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Grasberg, Γερμανία.

 10. BEYSAN MACHINES

  Τουρκία

  Η εταιρεία BEYSAN MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ομογενοποιητες, ομογενοποιητες υπο υψηλη πιεση, και ομοιογενοποιητες για την γαλακτοβιομηχανια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.980 Επιχειρήσεις

Kατηγορια