• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανήματα για γεωτρήσεις

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα για γεωτρήσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Ρουμανία

  Η Emsil ιδρύθηκε το 1995 στην Ρουμανία με την πρώτη της δραστηριότητα σχεδιασμού, κατασκευής και πώλησης εργαλειομηχανών ψηφιακού ελέγχου. Η πρώτη εργαλειομηχανή CNC εγκαταστάθηκε στην Φινλανδία το 1997. Η στρατηγική της Emsil ήταν να διαφοροποιήσει και να διευρύνει τις ικανότητες της και την ευελιξία της για την κατασκευή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων για μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών. Η Emsil είναι μια ανοικτή επιχείρηση για την ανάληψη μηχανικών προκλήσεων, είτε στον τομέα των εργαλειομηχανών είτε στον τομέα της συγκόλλησης και των χαλύβδινων κατασκευών, και αναπτύχθηκε σε έναν ισχυρό εταίρο και προμηθευτή για τους πελάτες της με την πάροδο του χρόνου. Για αυτούς τους λόγους, η Emsil αναπτύχθηκε το 2007. Η Gemil επικεντρώθηκε στην συγκόλληση μεγάλων χαλύβδινων κατασκευών για να καλύψουμε την ζήτηση τέτοιων υπηρεσιών. Επίσης, η Emsil ξεκίνησε την μετατροπή της παραγωγής κύριων συστατικών για εργαλειομηχανές, από συγκολλημένες δομές χυτοσίδηρου σε ανθρακοχάλυβα. Η Siltech, η τρίτη εταιρεία, ιδρύθηκε το 2007 για συμβουλές και τελικά μετατράπηκε σε εταιρεία κατασκευής χάλυβα το 2012. Σήμερα, η Siltech βρίσκεται στην Aiud, στην τρίτη της τοποθεσία. Το 2011, η Emsil αγόρασε μια ρουμανική θυγατρική μιας γαλλικής εταιρείας μηχανικής και εισχώρησε στην βιομηχανία της αεροναυπηγίας. Τα κύρια προϊόντα που κατασκευάζονται αφορούν συσκευές και χαλύβδινες δομές για την συναρμολόγηση συστατικών αεροπλάνου. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 3 πόλεις στην Ρουμανία, κατασκευάζοντας εργαλειομηχανές ψηφιακού ελέγχου αιχμής σε ανθρακοχάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Δραστηριοποιούμαστε στις εξής βιομηχανίες: ναυπηγική, ενέργεια, πετρέλαιο και αέριο, αεροναυπηγική, μεταφορές και βιομ. κενού.

 2. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Γερμανία

  Η Rover Technik Freund und Foidl GmbH που ιδρύθηκε το 1987 από τον έμπορο Reimund Freund και τον τεχνικό Raimund Foidl, είναι σήμερα μια εδραιωμένη επιχείρηση με έδρα το Lennestadt της Νότιας Βεστφαλίας και με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την παραγωγή, τη διάθεση και την υποστήριξη για ό, τι αφορά την υπόγεια εγκατάσταση σωλήνων. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα συστήματα οριζόντιας και κατακόρυφης γεώτρησης και κρουστική γεώτρησης. Αξιοπιστία σε συνδυασμό με ταχύτητα και ευελιξία. Με αυτήν τη φιλοσοφία παρέχουμε στους πελάτες μας, σε αντίθεση με τους μεγάλους ομίλους, όλα τα πλεονεκτήματα μιας επιχείρησης χωρίς σημαντική γραφειοκρατία και γρήγορη λήξη αποφάσεων. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια Rover Technik. Κατά το διάστημα αυτό είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και να επιβλέψουμε πολυάριθμα απαιτητικά έργα στον τομέα της υπόγειας εγκατάστασης σωλήνων, στη Γερμανία και σ το εξωτερικό. Τα πάντοτε επιτυχή αποτελέσματα υπογραμμίζουν εδώ την αποδοτική χρήση του εξοπλισμού μας και την ποιότητα της υποστήριξης που παρέχουμε.

 3. ERMAFA SONDERMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH WERK AUERBACH

  Γερμανία

 4. FELDER KG

  Αυστρία

 5. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CEFORAGE

  Γαλλία

  Η CEForage παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις γεώτρησης. Από την προμήθεια καινούργιου ή επισκευασμένου εξοπλισμού ως τα ανταλλακτικά, την κατάρτιση, την διαχείριση έργων και την παροχή συμβουλών στρατηγικής, η CEForage συνοδεύει τους δημόσιους ή ιδιωτικούς εργολάβους στην υλοποίηση των έργων για γεώτρηση υδάτων, γεωτεχνικές και περιβαλλοντολογικές γεωτρήσεις και ειδικές θεμελιώσεις. Η CEForage προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και παροχών στον τομέα της γεώτρησης του νερού, την γεωτεχνική και περιβαλλοντολογική γεώτρηση. Η επιχείρηση παρέχει τρυπάνια, αντλίες λάσπης, αντλίες έγχυσης, τα εργαλεία γενικότερα και τον εξοπλισμό γεώτρησης. Η CEForage εμπορεύεται επίσης συναφή προϊόντα γεώτρησης και βαλβίδες ασφαλείας με καρφί για τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις. Η CEForage παρέχει υπηρεσίες μηχανικής στους πελάτες της. Παροχή κατάρτισης του προσωπικού στον χώρο σας, πάνω στα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται.

 2. CLIMAX GMBH - EUROPEAN HEADQUARTERS

  Γερμανία

  Το 1966, η CLIMAX ήταν πρωτοπόρος της επανάστασης των μεταφερόμενων μηχανημάτων επεξεργασίας. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Climax είναι μια καινοτομική και τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον αναπτυγμένο από εμάς κλάδο. Είναι εύλογο ότι είμαστε η κορυφαία επιχείρηση! Αλλά δεν επαναπαυόμαστε σε ό, τι έχουμε επιτύχει: με περισσότερα από 75 τυποποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται από περισσότερες από 100 μονάδες σε ολόκληρο τον κόσμο, η CLIMAX διαθέτει όλα τα αναγκαία είδη από έναν προμηθευτή και είμαστε η μοναδική παγκόσμια επιχείρηση που δεν ανταγωνίζεται ΠΟΤΕ τους πελάτες της.

 3. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. INTERTECHNICS BOHRGERÄTE UND KRANE

  Τουρκία

 5. MPA SRL - SPECIAL AND STANDARD HEADS

  Ιταλία

 1. BOZKANDRILLING

  Τουρκία

 2. MARTENS CONSTRUCTIES

  Βέλγιο

 1. MAQUINARIA10

  Ισπανία

 2. SAS L SEGUIN

  Γαλλία

 3. WMK ANITA KAUFMANN

  Γερμανία

 4. EMSAMAK MAKINA

  Τουρκία

 5. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD.

  Γερμανία

 6. GILLARDON GMBH + CO.KG

  Γερμανία

 7. GERMAN MACHINERY AND EQUIPMENT GMBH

  Γερμανία

 8. BOTA- ROCK DRILL SPARE

  Τουρκία

 1. K&T GERMAN MACHINERY GMBH

  Γερμανία

 2. F.LLI GAIANI

  Ιταλία

 3. TECMES S.R.L.

  Ιταλία

 4. C S M MACCHINE UTENSILI DI BONACINI MASSIMO

  Ιταλία

 5. MARIO BIANCHI S.P.A.

  Ιταλία

 6. RIMEX S.R.L.

  Ιταλία

 7. C.N.S. S.R.L.

  Ιταλία

 8. PREALPINA S.R.L.

  Ιταλία

 9. NICOLI ALESSANDRO S.R.L.

  Ιταλία

 10. FIMA

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα για γεωτρήσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

438 επιχειρήσεις