• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανήματα για γεωτρήσεις

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα για γεωτρήσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η Emsil ιδρύθηκε το 1995 στην Ρουμανία με την πρώτη της δραστηριότητα σχεδιασμού, κατασκευής και πώλησης εργαλειομηχανών ψηφιακού ελέγχου. Η πρώτη εργαλειομηχανή CNC εγκαταστάθηκε στην Φινλανδία το 1997. Η στρατηγική της Emsil ήταν να διαφοροποιήσει και να διευρύνει τις ικανότητες της και την ευελιξία της για την κατασκευή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων για μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών. Η Emsil είναι μια ανοικτή επιχείρηση για την ανάληψη μηχανικών προκλήσεων, είτε στον τομέα των εργαλειομηχανών είτε στον τομέα της συγκόλλησης και των χαλύβδινων κατασκευών, και αναπτύχθηκε σε έναν ισχυρό εταίρο και προμηθευτή για τους πελάτες της με την πάροδο του χρόνου. Για αυτούς τους λόγους, η Emsil αναπτύχθηκε το 2007. Η Gemil επικεντρώθηκε στην συγκόλληση μεγάλων χαλύβδινων κατασκευών για να καλύψουμε την ζήτηση τέτοιων υπηρεσιών. Επίσης, η Emsil ξεκίνησε την μετατροπή της παραγωγής κύριων συστατικών για εργαλειομηχανές, από συγκολλημένες δομές χυτοσίδηρου σε ανθρακοχάλυβα. Η Siltech, η τρίτη εταιρεία, ιδρύθηκε το 2007 για συμβουλές και τελικά μετατράπηκε σε εταιρεία κατασκευής χάλυβα το 2012. Σήμερα, η Siltech βρίσκεται στην Aiud, στην τρίτη της τοποθεσία. Το 2011, η Emsil αγόρασε μια ρουμανική θυγατρική μιας γαλλικής εταιρείας μηχανικής και εισχώρησε στην βιομηχανία της αεροναυπηγίας. Τα κύρια προϊόντα που κατασκευάζονται αφορούν συσκευές και χαλύβδινες δομές για την συναρμολόγηση συστατικών αεροπλάνου. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 3 πόλεις στην Ρουμανία, κατασκευάζοντας εργαλειομηχανές ψηφιακού ελέγχου αιχμής σε ανθρακοχάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Δραστηριοποιούμαστε στις εξής βιομηχανίες: ναυπηγική, ενέργεια, πετρέλαιο και αέριο, αεροναυπηγική, μεταφορές και βιομ. κενού.

 2. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Rover Technik Freund und Foidl GmbH που ιδρύθηκε το 1987 από τον έμπορο Reimund Freund και τον τεχνικό Raimund Foidl, είναι σήμερα μια εδραιωμένη επιχείρηση με έδρα το Lennestadt της Νότιας Βεστφαλίας και με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την παραγωγή, τη διάθεση και την υποστήριξη για ό, τι αφορά την υπόγεια εγκατάσταση σωλήνων. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα συστήματα οριζόντιας και κατακόρυφης γεώτρησης και κρουστική γεώτρησης. Αξιοπιστία σε συνδυασμό με ταχύτητα και ευελιξία. Με αυτήν τη φιλοσοφία παρέχουμε στους πελάτες μας, σε αντίθεση με τους μεγάλους ομίλους, όλα τα πλεονεκτήματα μιας επιχείρησης χωρίς σημαντική γραφειοκρατία και γρήγορη λήξη αποφάσεων. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια Rover Technik. Κατά το διάστημα αυτό είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και να επιβλέψουμε πολυάριθμα απαιτητικά έργα στον τομέα της υπόγειας εγκατάστασης σωλήνων, στη Γερμανία και σ το εξωτερικό. Τα πάντοτε επιτυχή αποτελέσματα υπογραμμίζουν εδώ την αποδοτική χρήση του εξοπλισμού μας και την ποιότητα της υποστήριξης που παρέχουμε.

 3. THOMSON MACHINERY BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

 4. RONIX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Ronix ιδρύθηκε στη Γερμανία το 2004 . Με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της επιχείρησης άνοιξαν πολλά νέα γραφεία σε δύο δημοφιλή επιχειρηματικά κέντρα: Στα Η.Α.Ε (Ντουμπάι) και στην Κίνα. Δεσμευόμαστε για τη διάθεση εργαλείων „ανώτερης ποιότητας“. Η δική μας ομάδα έρευνας και ανάπτυξης αναλαμβάνει όλα τα στάδια της ανάλυσης αναγκών του πελάτη, του καθορισμού προτύπων ποιότητας και του ελέγχου των προϊόντων στην πραγματική χρήση τους. Είμαστε ευχαρίστως στο πλευρό σας για όλες τις δικές σας εργασίες κατασκευής και συντήρησης και με περισσότερα από 2000 είδη εργαλείων και 34000 είδη ανταλλακτικών σάς υποστηρίζουμε για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Στόχος της Ronix είναι να παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Ποιότητα, ποικιλία, λογικές τιμές, εξυπηρέτηση του πελάτη και υπευθυνότητα έναντι των μελών της ομάδας μας και των πελατών; αυτές είναι οι πέντε θεμελιώδεις αξίες για τις οποίες δεσμεύονται πάντοτε απόλυτα όλα τα μέλη της Ronix. Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο την τελειότητα. Ένας είναι ο στόχος μας: να είμαστε οι πρώτοι που ερχόμαστε στο μυαλό σας, όταν πρόκειται για απόδοση και καινοτομία.

 5. ERMAFA SONDERMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH WERK AUERBACH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERMAFA SONDERMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH WERK AUERBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Ellefeld, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CLIMAX GMBH - EUROPEAN HEADQUARTERS

  Γερμανία

  Το 1966, η CLIMAX ήταν πρωτοπόρος της επανάστασης των μεταφερόμενων μηχανημάτων επεξεργασίας. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Climax είναι μια καινοτομική και τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον αναπτυγμένο από εμάς κλάδο. Είναι εύλογο ότι είμαστε η κορυφαία επιχείρηση! Αλλά δεν επαναπαυόμαστε σε ό, τι έχουμε επιτύχει: με περισσότερα από 75 τυποποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται από περισσότερες από 100 μονάδες σε ολόκληρο τον κόσμο, η CLIMAX διαθέτει όλα τα αναγκαία είδη από έναν προμηθευτή και είμαστε η μοναδική παγκόσμια επιχείρηση που δεν ανταγωνίζεται ΠΟΤΕ τους πελάτες της.

 2. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, βιομηχανικοι τορνοι, Μηχανήματα για γεωτρήσεις, Διάνοιξη ψηφιακού ελέγχου, και φρεζες. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 3. INTERTECHNICS BOHRGERÄTE UND KRANE

  Τουρκία

  Η εταιρεία INTERTECHNICS BOHRGERÄTE UND KRANE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρυπανια για αγκυρωση στο εδαφος. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. BOZKANDRILLING

  Τουρκία

  Η εταιρεία BOZKANDRILLING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωτρησεις φρεατιων για τον τομεα των οικοδομων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 5. SONDAJCI MARKET

  Τουρκία

  Η εταιρεία SONDAJCI MARKET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ερευνητικες γεωτρησεις, καροττιερες, ανταλλακτικά αντλιών λάσπης, και γεωτρησεις αναζητησης κοιτασματων. Έχει έδρα σε Çorum, Τουρκία.

 1. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BAIER MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρυπάνια διάτρησης, ηλεκτρικα εργαλεια, πυρηνοληψιες, και Αδαμαντοφόρα δράπανα. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

 2. MARTENS CONSTRUCTIES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MARTENS CONSTRUCTIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομές - τελικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, μηχανικοι σκελετοι, κοπη, και Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Hoogstraten, Βέλγιο.

 1. DELKEN AUTOMAZIONI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DELKEN AUTOMAZIONI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, Ειδικές εργαλειομηχανές, περιστροφικες τραπεζες, και Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Trezzano Sul Naviglio, Ιταλία.

 2. MONTABERT

  Γαλλία

  Η εταιρεία MONTABERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, υδραυλικος εξοπλισμος, Μηχανήματα για γεωτρήσεις, και γεωτρηση οικοπεδων. Έχει έδρα σε Saint Priest, Γαλλία.

 3. ARMEG LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ARMEG LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός για οικοδομικές εργασίες, μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, και Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Dronfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. HÜTTE BOHRTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HÜTTE BOHRTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Olpe/biggesee, Γερμανία.

 5. FELDER KG

  Αυστρία

  Η εταιρεία FELDER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζες, κατεργασια ξυλου, κυκλικο πριονι, και πριονοκορδελες. Έχει έδρα σε Hall In Tirol, Αυστρία.

 6. SAS L SEGUIN

  Γαλλία

  Η εταιρεία SAS L SEGUIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, βιομηχανική μηχανική, Μηχανήματα για γεωτρήσεις, και Σχεδιαστής βιομηχανικών προτύπων. Έχει έδρα σε Sarcelles, Γαλλία.

 7. MAQUINARIA10

  Ισπανία

  Η εταιρεία MAQUINARIA10, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανήματα για τον κλάδο των οικοδομών, Ξυλουργία - ηλεκτρικά φορητά εργαλεία, και εργαλεια κηπουρικης. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 8. EAW DEUTSCHE MACHINERY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EAW DEUTSCHE MACHINERY GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες αεριου, εμποριο και εξαγωγη, και εξοπλισμοί για την παραγωγή αργού πετρελαίου. Έχει έδρα σε Monheim Am Rhein, Γερμανία.

 1. ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξόρυξη- μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, Αναλώσιμα υλικά, ανταλλακτικα για διατρητικα μηχανηματα, γεωτρησεις αναζητησης κοιτασματων, και Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. ZIMMERMANN

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZIMMERMANN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπη ψηφιακου ελεγχου, στιγευση με ψηφιακο ελεγχο, πρότυπα ψηφιακού ελέγχου, και Φρεζάρισμα με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Wetter, Γερμανία.

 3. VEGATEK ENERJI INSAAT AS

  Τουρκία

  Η εταιρεία VEGATEK ENERJI INSAAT AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 4. CONSTRUCCIONES MECANICAS LLAMADA S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία CONSTRUCCIONES MECANICAS LLAMADA S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρυπανια για αγκυρωση στο εδαφος. Έχει έδρα σε Cardedeu, Ισπανία.

 5. GILLARDON GMBH + CO.KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GILLARDON GMBH + CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Gemmingen, Γερμανία.

 6. QRMS LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία QRMS LIMITED, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για χωματουργικα μηχανηματα, ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων, ανταλλακτικα για γεωργικα μηχανηματα, και Μεταφορές εξαρτημάτων για μηχανήματα. Έχει έδρα σε Mansfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. EMSAMAK MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία EMSAMAK MAKINA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναλώσιμα υλικά. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 8. WMK ANITA KAUFMANN

  Γερμανία

  Η εταιρεία WMK ANITA KAUFMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γλυκαντικα, μηχανηματα διατρησης γυαλιου, και δραπανα για πολυτιμους λιθους. Έχει έδρα σε Holzwickede, Γερμανία.

 9. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD.

  Γερμανία

  Η εταιρεία PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Puyang, Henan, China, Γερμανία.

 10. SOYA LAND ENGIN

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOYA LAND ENGIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Choisy-Le-Roi, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα για γεωτρήσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

424 Επιχειρήσεις