• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανή δεματοποίησης

Αποτελέσματα για

Μηχανή δεματοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Ελβετία

  Η ATS-Tanner Banding Systems AG είναι προμηθευτής υψηλής ποιότητας λύσεων σωληνοειδούς συσκευασίας για συσκευασίες πώλησης και διοικητικής μέριμνας. Ο προμηθευτής συστημάτων έχει ειδικευτεί στη συσκευασία προϊόντων κάθε είδους με εξοικονόμηση υλικού για τη διοικητική μέριμνα, καθώς και την οικολογική, διαφημιστική και φιλική προς τον πελάτη συσκευασία πώλησης. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Μηχανήματα σωληνοειδούς συσκευασίας από το ημιαυτόματο αυτόνομο μοντέλο έως την πλήρως αυτόματη, ενσωματωμένη στη γραμμή παραγωγής εγκατάσταση, οικολογικό υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας από χαρτί και μεμβράνη, παγκόσμιο δίκτυο σέρβις και συντήρησης, εξειδικευμένη υποστήριξη. Τα δικά μας τμήματα ανάπτυξης και παραγωγής διασφαλίζουν τις συνεχείς βελτιώσεις, νέες γραμμές προϊόντων και λύσεις για εξατομικευμένες και σύνθετες απαιτήσεις. Τα μηχανήματα και το υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας της ATS χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάλογα μεγάλες είναι η εμπειρία και οι συστάσεις σε όλους τους πιθανούς τομείς και τα πεδία εφαρμογής.

 2. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Τουρκία

  Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. BANDALL

  Κάτω Χώρες

  Από το 1990, η Bandall αναπτύσσει, παράγει και διανέμει σε ολόκληρο τον κόσμο μηχανήματα συλλογής και περιτύλιξης με πλαστική μεμβράνη ή χαρτί. Οι μηχανές περιτύλιξης με ταινία χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη με ταινία ή την στοίβαξη των συσκευασιών στις βιομηχανίες τροφίμων, γραφιστικής, φαρμάκων και διαχείρισης διακίνησης. Τα μηχανήματα Bandall είναι τα μοναδικά στον κόσμο που δουλεύουν με υπέρλεπτο υλικό (από 35 mµ), που τους επιτρέπουν τεράστιες οικονομίες. Τα μηχανήματα Bandall πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

 4. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρομποτ παλετοποιησης, και μηχανή δεματοποίησης. Έχει έδρα σε Münster, Γερμανία.

 5. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αναπτύσσουμε και διαθέτουμε μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε μηχάνημα συσκευασία μεμβράνης της Kallfass περιέχει σημαντική εξειδίκευση συστημικών λύσεων και κλαδικής εμπειρίας. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανημάτων της εταιρείας μας περιλαμβάνει γωνιακά μηχανήματα συγκόλλησης, μηχανήματα συγκόλληση 1 ή 2 πλευρών, μηχανήματα συγκόλλησης μεμβράνης, μηχανήματα τοποθέτησης σε τσάντες, μηχανήματα συσκευασίας σε δεσμίδες (συγκεντρωτικά μηχανήματα συσκευασίας), μονάδες περιτύλιξης Strech, σήραγγες συρρίκνωσης και μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όπως, π.χ. συστήματα τροφοδοσίας με αρπάγες, ταινιομεταφορείς, συστήματα τοποθέτησης, μονάδες στοίβαξης και συστήματα δίπλωσης μεμβρανών. Τα συστήματα συσκευασίας της Kallfass επεξεργάζονται μεμβράνες πολυαιθυλενίου (PE), πολυπροπυλενίου (PP), πολυολεφινών (PO) ή βιολογικές μεμβράνες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως, π.χ., μεμβράνες PLA. Τα συστήματα συσκευασίας Kallfass διατίθενται για χειροκίνητη, μερικώς και πλήρως αυτόματη συσκευασία μεμβράνης. Με τα συστήματά μας μπορούν να παράγονται μεμονωμένες ή πολλαπλές συσκευασίες ή Multipacks με πλήρη ή σωληνοειδή περιτύλιξη

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LANDA SAS

  Γαλλία

  Η LANDA ιδρύθηκε το 1983 και είναι μια οικογενειακή ανεξάρτητη επιχείρηση που εξειδικεύεται στην διανομή φθειρομένων μερών και εξαρτημάτων συντήρησης για μηχανήματα γεωργικής συγκομιδής. Η LANDA προμηθεύει γεωργικά ανταλλακτικά για τον εξοπλισμό συγκομιδής σε ένα μεγάλο εύρος μηχανημάτων. ενσιρωτικές μηχανές, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, Θεριστικές μηχανές, πρέσες δεματίων, γεωργικά αυτοκινούμενα μηχανήματα… Η επιχείρηση δραστηριοποιείται ως ευνοούμενος μεσολαβητής απέναντι σε αντιπροσώπους, επιχειρηματίες και αγρότες στον τομέα της αλυσίδας αξιοποίησης της διανομής ανταλλακτικών γεωργικής χρήσης. Η LANDA διανέμει εναλλακτικά ανταλλακτικά, εξαρτήματα για κατασκευαστές εξοπλισμού και γνήσια ανταλλακτικά. Η γκάμα των γεωργικών ανταλλακτικών για τους κατασκευαστές εξοπλισμού προέρχεται από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους κατασκευαστές, αναφερόμενοι ως πρώτη επιλογή στους κύριους μείζων κατασκευαστές όπως οι CLAAS, JOHN DEERE, CNH, AGCO. Τέλος, με στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση εφοδιασμού στους πελάτες της, η LANDA προσφέρει επίσης γνήσια γεωργικά ανταλλακτικά. Η LANDA δεσμεύεται απέναντι στους χρήστες γεωργικών μηχανημάτων συγκομιδής, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό σας, ως σοβαρός εταίρος, προσφέροντας οικονομική και τεχνική εναλλακτική για τις συγκομιδές των πελατών της.

 2. ZAMBAK KAGIT

  Τουρκία

 3. STALKO SP. Z O.O. SP. K.

  Πολωνία

 4. FOSHAN TECON PACKAGE MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

 5. QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS

  Τουρκία

 1. BARISSAN PACKAGING SYSTEMS

  Τουρκία

 2. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Τουρκία

 1. VARPIE INDUSTRIES

  Τουρκία

 2. ORVAC MAKINA

  Τουρκία

 3. NEO MACHINE

  Τουρκία

 4. MPS GLOBAL DIS TICARET VE IHRACAT BELGELENDIRME LTD. STI.

  Τουρκία

 5. NACIBEY MAKINA

  Τουρκία

 6. PATENT MÜHENDISLIK MAKINA

  Τουρκία

 7. KOMSILAJ

  Τουρκία

 8. HTLONG MACHINERY CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 1. SLEEVE MAK

  Τουρκία

 2. SANJIE PACKAGING EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

 3. ÖMER MAKINA

  Τουρκία

 4. IMAFORNI INT'L S.P.A.

  Ιταλία

 5. KONPAKSAN

  Τουρκία

 6. MANTECHNICAL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανή δεματοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

27 Επιχειρήσεις