• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανή δεματοποίησης

Αποτελέσματα για

Μηχανή δεματοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Ελβετία

  Η ATS-Tanner Banding Systems AG είναι προμηθευτής υψηλής ποιότητας λύσεων σωληνοειδούς συσκευασίας για συσκευασίες πώλησης και διοικητικής μέριμνας. Ο προμηθευτής συστημάτων έχει ειδικευτεί στη συσκευασία προϊόντων κάθε είδους με εξοικονόμηση υλικού για τη διοικητική μέριμνα, καθώς και την οικολογική, διαφημιστική και φιλική προς τον πελάτη συσκευασία πώλησης. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Μηχανήματα σωληνοειδούς συσκευασίας από το ημιαυτόματο αυτόνομο μοντέλο έως την πλήρως αυτόματη, ενσωματωμένη στη γραμμή παραγωγής εγκατάσταση, οικολογικό υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας από χαρτί και μεμβράνη, παγκόσμιο δίκτυο σέρβις και συντήρησης, εξειδικευμένη υποστήριξη. Τα δικά μας τμήματα ανάπτυξης και παραγωγής διασφαλίζουν τις συνεχείς βελτιώσεις, νέες γραμμές προϊόντων και λύσεις για εξατομικευμένες και σύνθετες απαιτήσεις. Τα μηχανήματα και το υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας της ATS χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάλογα μεγάλες είναι η εμπειρία και οι συστάσεις σε όλους τους πιθανούς τομείς και τα πεδία εφαρμογής.

 2. BANDALL

  Κάτω Χώρες

  Από το 1990, η Bandall αναπτύσσει, παράγει και διανέμει σε ολόκληρο τον κόσμο μηχανήματα συλλογής και περιτύλιξης με πλαστική μεμβράνη ή χαρτί. Οι μηχανές περιτύλιξης με ταινία χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη με ταινία ή την στοίβαξη των συσκευασιών στις βιομηχανίες τροφίμων, γραφιστικής, φαρμάκων και διαχείρισης διακίνησης. Τα μηχανήματα Bandall είναι τα μοναδικά στον κόσμο που δουλεύουν με υπέρλεπτο υλικό (από 35 mµ), που τους επιτρέπουν τεράστιες οικονομίες. Τα μηχανήματα Bandall πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

 3. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αναπτύσσουμε και διαθέτουμε μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε μηχάνημα συσκευασία μεμβράνης της Kallfass περιέχει σημαντική εξειδίκευση συστημικών λύσεων και κλαδικής εμπειρίας. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανημάτων της εταιρείας μας περιλαμβάνει γωνιακά μηχανήματα συγκόλλησης, μηχανήματα συγκόλληση 1 ή 2 πλευρών, μηχανήματα συγκόλλησης μεμβράνης, μηχανήματα τοποθέτησης σε τσάντες, μηχανήματα συσκευασίας σε δεσμίδες (συγκεντρωτικά μηχανήματα συσκευασίας), μονάδες περιτύλιξης Strech, σήραγγες συρρίκνωσης και μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όπως, π.χ. συστήματα τροφοδοσίας με αρπάγες, ταινιομεταφορείς, συστήματα τοποθέτησης, μονάδες στοίβαξης και συστήματα δίπλωσης μεμβρανών. Τα συστήματα συσκευασίας της Kallfass επεξεργάζονται μεμβράνες πολυαιθυλενίου (PE), πολυπροπυλενίου (PP), πολυολεφινών (PO) ή βιολογικές μεμβράνες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως, π.χ., μεμβράνες PLA. Τα συστήματα συσκευασίας Kallfass διατίθενται για χειροκίνητη, μερικώς και πλήρως αυτόματη συσκευασία μεμβράνης. Με τα συστήματά μας μπορούν να παράγονται μεμονωμένες ή πολλαπλές συσκευασίες ή Multipacks με πλήρη ή σωληνοειδή περιτύλιξη

 5. IUT BEYELER AG

  Ελβετία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η IUT Beyeler AG σχεδιάζει, παραδίδει και εγκαθιστά μηχανήματα ανακύκλωσης αφενός σε όλες σχεδόν της χώρες της ΕΕ, αλλά και σε χώρες εκτός της ΕΕ, ιδίως στη Ρωσία και στα πρώην κράτη της ΚΑΚ. Για τον ιδρυτή της εταιρείας και το μηχανολόγο Peter Beyeler ήταν πάντοτε σημαντικό το καλά οργανωμένο σέρβις. Σήμερα, η IUT Beyeler AG διαθέτει μονάδες στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Ολλανδία, στην Πολωνία, στη Ρωσία και στη Βαλτική. Η μακροπρόθεσμη ποιότητα σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο σέρβις παρέχουν στην IUT Beyeler AG τη δυνατότητα να δέχεται μεταχειρισμένα μηχανήματα κατά την αγορά ενός καινούργιου μηχανήματος σε καλή τιμή. Η IUT Beyeler AG σχεδιάζει, διαθέτει και συναρμολογεί: ΨΑΛΙΔΕΣ ΚΟΠΗΣ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΩΝ TAURUS: Υδραυλικά ψαλίδια TAURUS με δύναμη κοπής από 400 έως 1600 τόνων που κατασκευάζονται ως ψαλίδια τύπου καπακιού με το συνήθη στιβαρό και υψηλής ποιότητας τρόπο. Τα ψαλίδια εγκαθίστανται σε πλαίσιο HEB και διαθέτουν βιδωτά ελάσματα τεμαχισμού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LANDA

  Γαλλία

  Η LANDA ιδρύθηκε το 1983 και είναι μια οικογενειακή ανεξάρτητη επιχείρηση που εξειδικεύεται στην διανομή φθειρομένων μερών και εξαρτημάτων συντήρησης για μηχανήματα γεωργικής συγκομιδής. Η LANDA προμηθεύει γεωργικά ανταλλακτικά για τον εξοπλισμό συγκομιδής σε ένα μεγάλο εύρος μηχανημάτων. ενσιρωτικές μηχανές, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, Θεριστικές μηχανές, πρέσες δεματίων, γεωργικά αυτοκινούμενα μηχανήματα… Η επιχείρηση δραστηριοποιείται ως ευνοούμενος μεσολαβητής απέναντι σε αντιπροσώπους, επιχειρηματίες και αγρότες στον τομέα της αλυσίδας αξιοποίησης της διανομής ανταλλακτικών γεωργικής χρήσης. Η LANDA διανέμει εναλλακτικά ανταλλακτικά, εξαρτήματα για κατασκευαστές εξοπλισμού και γνήσια ανταλλακτικά. Η γκάμα των γεωργικών ανταλλακτικών για τους κατασκευαστές εξοπλισμού προέρχεται από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους κατασκευαστές, αναφερόμενοι ως πρώτη επιλογή στους κύριους μείζων κατασκευαστές όπως οι CLAAS, JOHN DEERE, CNH, AGCO. Τέλος, με στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση εφοδιασμού στους πελάτες της, η LANDA προσφέρει επίσης γνήσια γεωργικά ανταλλακτικά. Η LANDA δεσμεύεται απέναντι στους χρήστες γεωργικών μηχανημάτων συγκομιδής, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό σας, ως σοβαρός εταίρος, προσφέροντας οικονομική και τεχνική εναλλακτική για τις συγκομιδές των πελατών της.

 2. ZAMBAK KAGIT

  Τουρκία

 3. FOSHAN TECON PACKAGE MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

 4. QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS

  Τουρκία

 5. BARISSAN PACKAGING SYSTEMS

  Τουρκία

 1. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Τουρκία

 2. GENERAL MEASURE TECHNOLOGY LTD.

  Κίνα

 1. ORVAC MAKINA

  Τουρκία

 2. VARPIE INDUSTRIES

  Τουρκία

 3. NACIBEY MAKINA

  Τουρκία

 4. NEO MACHINE

  Τουρκία

 5. CHALLENGER INDUSTRIAL SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

 6. MPS GLOBAL DIS TICARET VE IHRACAT BELGELENDIRME LTD. STI.

  Τουρκία

 7. PATENT MÜHENDISLIK MAKINA

  Τουρκία

 8. KOMSILAJ

  Τουρκία

 1. SLEEVE MAK

  Τουρκία

 2. HTLONG MACHINERY CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 3. KONPAKSAN

  Τουρκία

 4. IMAFORNI INT'L S.P.A.

  Ιταλία

 5. SANJIE PACKAGING EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

 6. MANTECHNICAL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανή δεματοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

27 επιχειρήσεις

Kατηγορια