• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι

Αποτελέσματα για

Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MACFAB SYSTEMS LTD

  Ιρλανδία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MACFAB SYSTEMS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θραυστηρες με κυλινδρους, Πρέσες συμπίεσης, πιεστηρια για μπαλες, καθετοι συμπιεστες, σχεδιασμος πρεσων συμπιεσης απορριμματων, εγκαταστασεις και εξοπλισμος για βιομηχανικα αποβλητα, προκατασκευασμενα δαπεδα, πρεσες συμπιεσης, και Εγκαταστάσεις συμπίεσης απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Carrickmacross,, Ιρλανδία.

 2. ECOLOGIA ESPOSITO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ECOLOGIA ESPOSITO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, αποστραγγιση εγκαταστασεων επεξεργασιας λασπης και υγρης κοπριας, καθαρισμος υπονομων, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, και επιθεωρηση διαδρομης αγωγων μεσω βιντεο. Έχει έδρα σε Volla, Ιταλία.

 3. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Glandorf, Γερμανία.

 4. AB-EX

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AB-EX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Bramsche, Γερμανία.

 5. IDS ENVIRONNEMENT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IDS ENVIRONNEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακυκλώσεις χαρτονιού, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, πιεστηρια για μπαλες, Ανακυκλώσεις χαρτονιού, ανακύκλωση χαρτιού και χαρτονιού, επεξεργασία αποβλήτων, Ανακύκλωση βιομηχανικών πλαστικών απορριμμάτων, και ανακυκλώσιμα απορρίμματα. Έχει έδρα σε St Trivier De Courtes, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GETECHA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GETECHA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Aschaffenburg, Γερμανία.

 2. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Bad Iburg, Γερμανία.

 3. BARRADAS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BARRADAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακυκλωση ελαστικων, μηχανες κοκκοποιησης, επαναφόρτωση με συγκόλληση, και καλωδια. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

 4. BINOLOGY LLC

  Ρωσία

  Η Binology LLC αναπτύσσει και παράγει λύσεις για έξυπνες πόλεις που επιτρέπουν την εξοικονόμηση του κόστους διαχείρισης των απορριμάτων ως και 70%. Τα κύρια σχέδια μας είναι τα εξής: SmartCity Bin 120 - αυτόματος ηλιακός έξυπνος κάδος IoT με πρέσα, σύστημα μέτρησης της στάθμης πλήρωσης, μετεωρολογικός σταθμός, έξυπνους αλγόριθμους πυροπροστασίας και εξοικονόμησης ενέργειας ενσωματωμένοι σε γαλβανισμένο ατσαλένιο κουτί κατά των κραδασμών, SmartCity Separation Station 2 και 3 - μονάδες διαλογής απορριμάτων με βάση έξυπνους βιολογικούς κάδους για την συλλογή ανακυκλώσιμων ειδών, SmartCity Indoor TV - λύση εσωτερικού χώρου με πλευρικές οθόνες Full HD και ηχεία, SmartCity WSens - ανιχνευτής στάθμης απορριμάτων με υπερήχους, συμβατό με οποιοδήποτε κάδο και δεξαμενή 0, 08 - 24 m3, παρέχεται με αντικραδασμικό κουτί και ενσωματωμένος ανιχνευτής θερμοκρασίας, Λογισμικό στο σύννεφο και κινητή εφαρμογή "SmartCity Management" για αποτελεσματική διαχείριση προσωπικού, δυναμική λειτουργία διαδρομών, ιχνηλάτιση τύπου απορριμάτων, προηγμένα εργαλεία ελέγχου και αναφοράς για την διαχείριση των απορριμάτων και την αποκομιδή των απορριμάτων.

 5. PALLMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Τεχνογνωσία από περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας Η PALLMANN που ιδρύθηκε το 1903 ως εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων, έχει ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση μια ιστορία 7 γενεών μυλωνάδων και κατασκευαστών μύλων. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση, η εταιρεία PALLMANN έχει εξειδικευτεί στο μεγάλο τομέα των συστημάτων τεμαχισμού και επεξεργασίας. Δραστηριοποιούμενοι σε πολλούς τομείς, διαθέτουμε σήμερα με περισσότερους από 1000 τύπους μηχανών το παγκοσμίως μεγαλύτερο πρόγραμμα συστημάτων τεμαχισμού για όλα τα μαλακά έως μέσης σκληρότητας, εύθρυπτα έως σκληρά ελαστικά και ινώδη προϊόντα. Ο όμιλος επιχειρήσεων PALLMANN απασχολεί παγκοσμίως περίπου 700 πεπειραμένους και εξειδικευμένους συνεργάτες. Ιδιόκτητα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων, θυγατρικές εταιρείες, μονάδες άλεσης κατά παραγγελία και σημεία πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική, την Ασία και την Κίνα διασφαλίζουν την παραδειγματική εξυπηρέτηση, καθώς και εξειδικευμένη υποστήριξη κατά το σχεδιασμό, τη συναρμολόγηση, τη θέση σε λειτουργία και τον εφοδιασμό με ανταλλακτικά για τις μηχανές και τις εγκαταστάσεις μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

 1. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Nara Machinery CO., LTD. Παράρτημα Ευρώπης! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Στους τομείς της άλεσης, της ξήρανσης και της νανοτεχνολογίας αναπτυσσόμαστε ολοένα και περισσότερο ώστε να μπορούμε να σάς παρουσιάζουμε νέες και βελτιστοποιημένες μεθόδους.

 2. AGICOM- PEDERGNANA OG

  Αυστρία

  Η εταιρεία AGICOM- PEDERGNANA OG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, εγκαταστασεις περισυλλογης και ανακυκλωσης του καουτσουκ απο τα αποβλητα, εγκαταστασεις περισυλλογης και ανακυκλωσης των μεταλλων απο τα αποβλητα, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, και Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Puch Bei Hallein, Αυστρία.

 1. COMITEC S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία COMITEC S.R.L., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομονωτικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, και Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Godega Di Sant'urbano, Ιταλία.

 2. AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσες δεματοποίησης για απορρίμματα, Πρέσες δεματοποίησης, υδραυλικές, και πρεσες συμπιεσης. Έχει έδρα σε Seewalchen, Αυστρία.

 3. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας, πρεσες συμπιεσης απορριμματων, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, και Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας. Έχει έδρα σε Castellar Del Valles, Ισπανία.

 4. ALTERVAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALTERVAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, πιεστηρια για μπαλες, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, ενοικιαση πρεσων συμπιεσης, και μηχανηματα για απορριματα. Έχει έδρα σε Epouville, Γαλλία.

 5. ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Meggenhofen, Αυστρία.

 6. EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Krayenberggemeinde, Γερμανία.

 7. DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY

  Ισπανία

  Η εταιρεία DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, αξιοποίηση μετάλλων, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, αξιοποίηση πλαστικών απορριμάτων, και αξιολόγηση αποβλήτων ξύλου. Έχει έδρα σε Granollers, Ισπανία.

 8. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Niefern-Öschelbronn, Γερμανία.

 1. SE SHREDDERS

  Τουρκία

  Η εταιρεία SE SHREDDERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Bolu, Τουρκία.

 2. PINI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία PINI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, καθετοι συμπιεστες, και Εγκαταστάσεις συμπίεσης απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Gerenzano, Ιταλία.

 3. SMELLWELL VERTRIEBS GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία SMELLWELL VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Altach, Αυστρία.

 4. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEIMA MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες πλινθοδομης, Θραυστήρες τεμαχιστές, και θραυστηρες. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

 5. FRANZ KAHL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRANZ KAHL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

 6. KADANT PAAL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KADANT PAAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές πρέσσες, μεταφορείς με αλυσίδα, Πρέσες δεματοποίησης, υδραυλικές, ανταλλακτικα για πιεστηρια, και Υδραυλικές πρέσσες. Έχει έδρα σε Georgsmarienhütte, Γερμανία.

 7. DENEYER ALAIN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DENEYER ALAIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, και κατεδαφισεις. Έχει έδρα σε St-Genesius-Rode, Βέλγιο.

 8. VANDEL

  Γαλλία

  Η εταιρεία VANDEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι δημοσίων έργων, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Εργολάβοι δημοσίων έργων, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, και πρεσες συμπιεσης. Έχει έδρα σε Mont De Marsan Cedex, Γαλλία.

 9. ARMAND MOULET

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARMAND MOULET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρεσες συμπιεσης, αφαιρουμενοι συμπυκνωτες, ενοικιαση πρεσων συμπιεσης, και συμπιεστες για συσκευασια. Έχει έδρα σε Malesherbes, Γαλλία.

 10. ALS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Bockhorn, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

153 Επιχειρήσεις

Kατηγορια