• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RALF LANG MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως κορυφαία γενική επιχείρηση για τον αυτοματισμό και τη ρομποτική διαθέτουμε καινοτομικές λύσεις, ευέλικτα συστήματα ρομπότ και ολοκληρωμένη γνώση των διαδικασιών. Είτε για την μαζική παραγωγή είτε για την παραγωγή ειδικών μηχανημάτων. Με εξειδίκευση την αυτοκινητοβιομηχανία, στην ιατρική τεχνολογία, στα τρόφιμα, τις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, οι βασικοί τομείς δραστηριότητάς μας είναι η μέτρηση, η συναρμολόγηση, η ταξινόμηση, η σύνδεσης, η συσκευασία. Κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων, φαρμακευτικές εταιρείες και οι προμηθευτές τους εμπιστεύονται τις καινοτομικές και υψηλής ποιότητας λύσεις μας με περισσότερα από 300 παραδοθέντα συστήματα και μηχανήματα μέτρησης παγκοσμίως. Τα πλεονεκτήματά μας συνίστανται στις υπηρεσίες και στο επίπεδο ποιότητας κυρίως της εξειδίκευσής μας στις διαδικασίες. Παράδειγμα: Ευέλικτη τροφοδοσία με BinPicking. Με τη δική μας προσέγγιση επιτυγχάνουμε υψηλή διαφοροποίηση εξαρτημάτων και ελάχιστα μεγέθη παρτίδων. Με την κατάργηση της χειροκίνητης τροφοδοσίας τεμαχίων αυξάνουμε την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και τον χωρίς σφάλματα χειρισμό. Η σύνδεση (συναρμογή, δοσιμέτρηση, κόλληση με διάφορες τεχνικές επίστρωσης) εξαρτημάτων. Στόχος μας είναι η σχεδίαση της διαδικασίας για τη μαζική παραγωγή με σταθερή ποιότητα προσαρμοσμένη στις δικές σας απαιτήσεις απόδοσης. Έλεγχος και μέτρηση εξαρτημάτων, οπτικά ή με αφή. Τόσο με τις δικές μας λύσεις ελέγχου όσο και με εξωτερικούς φορείς ελέγχου. Είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο αυτόματο μηχάνημα, σύστημα κυκλικής λειτουργίας, σύστημα γραμμικής μεταφοράς με λίγες κυψέλες ή μεγάλη εγκατάσταση, σε εμάς είστε σε καλά χέρια – ανακαλύψτε τις προσαρμοσμένες λύσεις μας και το υψηλό επίπεδο ποιότητάς μας.

 2. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Hebold Systems διαθέτει και αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια εξατομικευμένες λύσεις συστημάτων ανάμειξης και ομογενοποίησης κενού για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών και τη βιομηχανία τροφίμων. Παράγουμε αναμείκτες ως συστήματα ομογενοποίησης και διασποράς για την παραγωγή κρεμών, γελών, αλοιφών, λοσιόν και σαμπουάν. Τα συστήματα επεξεργασίας για την παραγωγή ημιστερεών μορφών διατίθενται σε τυποποιημένα μεγέθη από 5 έως 10.000 l. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του πελάτη, τα ολοκληρωμένα συστήματα περιλαμβάνουν από έναν ή πολλούς αναμείκτες HEBOLD με ή χωρίς συστήματα ανύψωσης καπακιού, ομογενοποιητές, δοχεία προκαταρκτικής φάσης, συστήματα κενού, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, σωληνώσεις, εξέδρες και το σύστημα ελέγχου με απεικόνιση της διαδικασίας και διαχείριση συνταγών.

 3. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

 4. SEIDENSTRASSE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι πρέσες δισκίων για χρήση στον φαρμακευτικό τομέα ή στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής είναι η βάση για κάθε οικονομική δραστηριότητα των παραγωγών. Αυτό είναι εντελώς ανεξάρτητο από το αν αυτοί παράγουν με τη μηχανή μεγάλες παρτίδες ή μικρότερες ποσότητες. Σάς παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις προκειμένου να μπορείτε να ξεκινήσετε με ακρίβεια την παραγωγή σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το πλεονέκτημα σας: Με τη δωρεάν αποστολή σε ολόκληρη την Ευρώπη παραλαμβάνετε τη δική σας πρέσα δισκίων σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Χάρη στην αποθήκη μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε οι ίδιοι την αναγκαία διοικητική μέριμνα και να παραδίδουμε τη δική σας πρέσα δισκίων σε ελάχιστο διάσημα. Οι πρέσες δισκίων της εταιρείας μας παρέχουν ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων. Εάν εσείς ως παραγωγοί δεν είστε βέβαιοι ποια από αυτές είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την παραγωγή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 5. IDEALEX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και 30 χρόνια, η IDEALEX σχεδιάζει και εμπορεύεται επεμβατικές λύσεις προστασίας κατά της ακτινοβολίας που επιτρέπει την μείωση του κινδύνου ραδιενέργειας και μόλυνσης, τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις εγκαταστάσεις. Η IDEALEX ανέπτυξε λύσεις που επιτρέπουν ασφαλείς επεμβάσεις σε ελεγχόμενη περιοχή: Προστασία ακτινοβολίας, λαβίδες για χειρισμό εξ αποστάσεως, σύστημα επικοινωνίας VOKKERO, θάλαμος με γάντια, συστατικά για BAG και hot cell, θερμικός συγκολλητής και αναρροφητήρας ελεγχόμενης περιοχής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SC PROFINOX SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SC PROFINOX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Κατασκευές αλουμινίου, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, και μηχανικη κατεργασια λαμαρινων ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Cluj-Napoca, Ρουμανία.

 2. H3D FRANCE

  Γαλλία

  Το 1994, ο Denis HEITZ, Γάλλος κτηνίατρος, έρχεται αντιμέτωπος με το πρόβλημα που αφορά την αφαίρεση των τσιμπουριών από τους τετράποδους του ασθενείς. Σχεδιάζει μια απλή και αποτελεσματική λαβίδα αφαίρεσης των τσιμπουριών, καταθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και την εμπορεύεται υπό το σήμα O’TOM® και στην συνέχεια Tick Twister®. Το 1995, πουλά το κτηνιατρείο του και ιδρύει την εταιρεία H3D. Η λαβίδα Tick Twister® γίνεται γρήγορα ανάρπαστη και πωλείται σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια τεμάχια το χρόνο σε πάνω από 35 χώρες. Το 2010, η H3D προσφέρει ένα νέο προϊόν : το BambooStick®, μια μπατονέτα ειδικά σχεδιασμένη για τον καθαρισμό των αυτιών του σκύλου. 'Οπως η λαβίδα κατά των τσιμπουριών Tick Twister®, έτσι και η μπατονέτα BambooStick® αποτελεί μια παγκόσμια επιτυχία με πωλήσεις εκατομμυρίων τεμαχίων σε όλο τον κόσμο. Με έδρα στην περιοχή του Jura, σήμερα, το 60% του τζίρου της H3D προκύπτει από τις εξαγωγές και συνεργάζεται με επαγγελματίες διαφόρων κλάδων: Κτηνίατροι, καταστήματα πώλησης προϊόντων για τα ζώα (Petshops), φαρμακεία, καταστήματα με είδη εξωτερικού χώρου, … Η H3D εμπορεύεται προϊόντα υπό το δικό της σήμα (Tick Twister® και BambooStick®) αλλά εφοδιάζει επίσης σε πολλούς αντιπροσώπους και εργαστήρια ανά τον κόσμο. Η H3D προτιμά το « Made in France » ώστε να μεταβιβάσει την γαλλική τεχνογνωσία και να μειώσει τις αποστάσεις για την μεταφορά των προϊόντων μας. Με μια δυναμική και ικανή ομάδα 6 ατόμων, η H3D απαντά σε όλες τις ανάγκες των πελατών της. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 3. INOX STYLE - KYRIAKOU

  Ελλάδα

  Η Inox Style Κυριάκου Θ. Ιωάννης είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία κατασκευής ανοξείδωτων εξοπλισμών και μηχανημάτων, η οποία ιδρύθηκε το 1978 από τον κ. Κυριάκου Ιωάννη και αποτελεί σήμερα μία από τις παλαιότερες εταιρίες στο κλάδο της. Η Inox Style σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα ποιοτικών εξοπλισμών και μηχανημάτων τα οποία προορίζονται για τη Βιομηχανία Φαρμάκων, τη Βιομηχανία Καλλυντικών, τη Βιομηχανία Ειδών Προσωπικής Υγιεινής και τη Βιομηχανία Χημικών. Επίσης η Inox Style έχει τη δυνατότητα να μελετήσει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις (turn-key plants) γραμμής παραγωγής εργοστασίων καλλυντικών, συμπεριλαμβανομένου και όλου του απαραίτητου βοηθητικού εξοπλισμού ώστε να υπάρξουν τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα παραγωγής.

 4. URLIŃSKI BY ZAKŁAD USŁUG TECHNICZNYCH ANDRZEJ URLIŃSKI

  Πολωνία

  Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας πληρούν ανώτερα φαρμακευτικά πρότυπα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Οργανισμού Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA) και είναι πιστοποιημένες με τα έγγραφα σχετικά με τον έλεγχο καταλληλότητας εγκατάστασης και λειτουργίας (IQ/OQ). Ειδικευόμαστε στους ομογενοποιητές (αναμικτήρες ομογενοποίησης) και σε διάφορους αναμικτήρες και δοχεία για την κατασκευή υγρών και ημιστερεών προϊόντων (αλοιφές, κρέμες, εναιωρήματα, πάστες, σιρόπια κ.π.α.).

 5. OPTIMA LIFE SCIENCE GMBH

  Γερμανία

  Από επιδέσμους τραυμάτων, διαδερμικά επιθέματα και επιθέματα ηλεκτροδίων έως ανοσοδοκιμές (κιτ δοκιμών ELISA), η Optima Life Science προσφέρει ευέλικτες διαδικασίες κατασκευής και συσκευασίας. Ειδικευόμαστε στις τεχνολογίες επεξεργασίας πλέγματος και τις υγρές επιστρώσεις. Σε συνδυασμό με λειτουργίες συσκευασίας, είναι εφικτή η δημιουργία αυτόματων γραμμών παραγωγής. Τα αρθρωτά συστήματα μηχανημάτων της Optima Life Science προσφέρουν στους πελάτες μία μοναδική ευελιξία «plug & play».

 1. OPTIMA PHARMA GMBH

  Γερμανία

  Για όλες τις απαιτήσεις της τεχνολογίας πλήρωσης και συσκευασίας, της ξηρής κατάψυξης και την τεχνολογία απομόνωσης και περιορισμού, η Optima Pharma είναι εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια ο αξιόπιστός συνεργάτης σας.

 2. INOXPA S.A.U

  Ισπανία

  Η εταιρεία INOXPA S.A.U, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αντλίες, Βάνες και βαλβίδες, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αντλίες, και Αναδευτήρες. Έχει έδρα σε Banyoles, Ισπανία.

 1. NHK GROUP

  Δανία

  Η εταιρεία NHK GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει έδρα σε Haarby, Δανία.

 2. MATCON LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MATCON LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικτες για σκονες. Έχει έδρα σε Evesham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. ARGUS SENSORSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARGUS SENSORSYSTEME GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης, και Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης. Έχει έδρα σε Kahla, Γερμανία.

 4. HOSOKAWA MICRON LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HOSOKAWA MICRON LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονωτικα, και Συσκευασία προϊόντων σε σκόνη. Έχει έδρα σε Runcorn, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. REMU S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία REMU S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, και Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει έδρα σε Manoppello, Ιταλία.

 6. IMEL S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία IMEL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , συσκευες για φαρμακευτικα εργαστηρια, και Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει έδρα σε Morimondo, Ιταλία.

 7. STE TECPHARM

  Ισπανία

  Η εταιρεία STE TECPHARM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα παραγωγης φαρμακευτικων δισκιων, Κοκκοποιητές για φαρμακευτικά εργαστήρια, κλινες ξηρανσης, και διασκορπιστηρες. Έχει έδρα σε Cerdanyola Del Vallès, Ισπανία.

 8. LUPERINI PRODUCTION SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία LUPERINI PRODUCTION SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαστηριο μηχανικης. Έχει έδρα σε Lucca, Ιταλία.

 1. UNOPEX

  Τουρκία

  Η εταιρεία UNOPEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. PHARMA EQUIPMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία PHARMA EQUIPMENT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 3. VETTORELLO SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία VETTORELLO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει έδρα σε Treviso, Ιταλία.

 4. SVIAC

  Γαλλία

  Η εταιρεία SVIAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα παραγωγης φαρμακευτικων δισκιων, και περιστροφικα πιεστηρια. Έχει έδρα σε Antony, Γαλλία.

 5. FTL TECHNOLOGY

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FTL TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει έδρα σε Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. AVESTIN EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AVESTIN EUROPE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Εναλλάκτες θερμότητας, και ομογενοποιητες υπο υψηλη πιεση. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 7. PLASTICPROGRESS

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PLASTICPROGRESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικά δοχεία, σταγονομετρο, και δοσομετρητες και κουταλακια. Έχει έδρα σε Sao Domingos De Rana, Πορτογαλία.

 8. RSD ENGINEERING SOLUTIONS SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία RSD ENGINEERING SOLUTIONS SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη μηχανικη, ειδικες συσκευασιες, αυτοκλειστα για αποστειρωση, και Μηχανική - γραφεία συμβουλών. Έχει έδρα σε Llinars Del Vallès, Ισπανία.

 9. APPLIED CRITICAL FLUIDS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία APPLIED CRITICAL FLUIDS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 10. ATEC PHARMATECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ATEC PHARMATECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, και Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει έδρα σε Sörup, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.904 Επιχειρήσεις

Kατηγορια