Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PC-LABORSYSTEM GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PC Laborsystem ειδικεύεται στην παραγωγή μηχανημάτων ανάμειξης και διασποράς με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για εργαστηριακούς και τεχνικούς σκοπούς. Ανάλογα μα τις ανάγκες, διαθέτουμε απλά μηχανήματα με διάφορα συστήματα ελέγχου έως συνδυασμένα μηχανήματα ανάμειξης με έλεγχο επεξεργασίας. Τα υψηλής ποιότητας μηχανήματά μας παράγονται με βάση τις πλέον σύγχρονες γνώσεις της τεχνολογίας ανάμειξης. Χάρη στο βέλτιστο συνδυασμό ροπής και ταχύτητας περιστροφής παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας προϊόντων χαμηλού αλλά και υψηλού ιξώδους. Τα εργαλεία ανάμειξης και ανάδευσης που παράγουμε ειδικά για διάφορες απαιτήσεις διασφαλίζουν βέλτιστα αποτελέσματα επεξεργασίας. Εξειδικευμένη υποστήριξη για την τεχνολογία μεταποίησης και το σχεδιασμό συστημάτων ανάμειξης. Παραλαβή από κοινού με τον πελάτη πριν από την παράδοση των μηχανημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής, κατάρτιση στην τεχνολογία μηχανημάτων και ασφάλειας. Εξυπηρέτηση 24 ωρών για ανταλλακτικά. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την εργαστηριακή χρήση. Συντήρηση (σύμβαση συντήρησης)

 2. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

 3. BUSS-SMS-CANZLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε η κορυφαία επιχείρηση στην τομέα της τεχνολογίας εξάτμισης λεπτής στοιβάδας και παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία στους τομείς της τεχνολογίας ξήρανσης και υψηλού ιξώδους. Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε συσκευές και εγκαταστάσεις, π. χ., για την εξάτμιση, την ξήρανση και την επεξεργασία υλικών υψηλού ιξώδους, όπως ακριβώς τα χρειαζόσαστε: με απόλυτη ακρίβεια, αποδοτικά και όταν χρειάζεται, άκρως καινοτομικά.

 4. ARSILAC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARSILAC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί κάδοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, ψυχομενες δεξαμενες, και χαλυβδινες δεξαμενες. Έχει έδρα σε Monteux, Γαλλία.

 5. CAVITRON VOM HAGEN UND FUNKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAVITRON VOM HAGEN UND FUNKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Sprockhövel, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LINK INDUSTRIAL - AGITADORES

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LINK INDUSTRIAL - AGITADORES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι αναδευτηρες, ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΕΣ, αναμιξη υγρων, Μίκτης, αναδευτηρες πεπιεσμενου αερα, φιλτρα nutsche, και μυλοι για μικροκονιοποιηση. Έχει έδρα σε Rubi-Barcelona, Ισπανία.

 2. CONSARCTIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONSARCTIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Westerngrund, Γερμανία.

 3. HITEC ZANG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HITEC ZANG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Herzogenrath, Γερμανία.

 4. OKAY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD.

  Κίνα

  Η Okay Energy ιδρύθηκε το 2006, καλύπτει μια έκταση 8000 τ.μ και ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση μηχανημάτων οξυυδρικού καυσίμου νερού. Κατέχοντας το πιστοποιητικό συστημάτων ασφαλείας κατά το πρότυπο ISO9001, με 8 κεντρικές τεχνολογίες και 18 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πάνω από 30 προϊόντα της εταιρείας έχουν αποκτήσει τις πιστοποιήσεις CE, FCC και άλλες πιστοποίησεις. Και η δεύτερη παραγωγική φάση θα μπει σε παραγωγική δράση, για να προσφέρει στους πελάτες προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας.

 5. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Marco Mora προμηθεύει με μεταχειρισμένες φυγοκεντρικές συσκευές βιομηχανικής χρήσης, εξ ολοκλήρου ανακατασκευασμένες και εξοπλισμένες με εγγύηση όπως τα καινούρια μηχανήματα. φυγοκεντρικές συσκευές και διαχωριστές βιομηχανικής χρήσης με διάφορες δυναμικότητες παραγωγής, για διάφορες εφαρμογές σε επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες μας που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα της Marco Mora προέρχονται από διάφορους τομείς: γαλακτοκομία - τυροκομία, τρόφιμα και κονσερβοποιία, αμπελουργία, φρουτοποτά, ορυκτέλαια, καύσιμα, καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα.

 1. NINGBO FLUONICE FLUOROPLASTIC TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

  Έρευνα προϊόντων από διογκωμένο PTFE και ανάπτυξη ισοτροπικής επέκτασης. Ελάσματα από διογκωμένο PTFE (0, 5-6 mm x 1.500 x 1.500 mm), στεγανωτικό συνδέσμου από διογκωμένο PTFE (πλάτους 1-100 mm), μονωτικός σύνδεσμος μίσχου βαλβίδας από διογκωμένο PTFE (διαμέτρου 1-20 mm), υλικό πλήρωσης παρεμβύσματος σπιράλ από διογκωμένο PTFE (πλάτους 3-6, 2 mm), υφάσματα φίλτρου από μεμβράνη από EPTFE (8-40 um), νήμα από EPTFE (2-5 g/m), διάφοροι πλεκτοί μονωτικοί σύνδεσμοι (3 x 3-60 x 60 mm), διάφορα στεγανοποιητικά και παρεμβύσματα από EPTFE. Αποκτήσαμε την πιστοποίηση SGS-FDA, RoHS2.

 2. STAMIXCO AG

  Ελβετία

  Η Stamixco αναπτύσσει και παράγει πολλούς στατικούς αναμείκτες (στατικός αναμείκτης χωρίς κινητά μέρη) για τη συνεχή επεξεργασία πολυμερών, υγρών, αερίων και ιλύος. Η επεξεργασία υγρών υψηλού ιξώδους είναι ειδικότητά μας. Οι βασικές εργασίες περιλαμβάνουν τη μείξη/ανάμειξη υλικών με παρόμοιο ή εντελώς διαφορετικό ιξώδες και ογκομετρική παροχή, όπως παροχή τήγματος στη χύτευση πλαστικών υπό πίεση, στην εξώθηση και στην παραγωγή πολυμερών, συνεχής πολυμερισμός αντιδραστήρων εναλλασσόμενης ροής, θέρμανση και ψύξη παχύρρευστων υλικών και στατικοί αναμείκτες πλαστικών απλής ενέργειας για συστήματα ρητίνης 2 συστατικών (2K). Εάν θεωρείτε ότι η τεχνολογία ή τα προϊόντα μας ενδείκνυνται για τη δική σας εφαρμογή, θα χαρούμε να συζητήσετε με τους μηχανικούς μας την εφαρμογή σας και να σάς υποβάλλουμε μια σχεδίαση και μια τιμή. Παράγουμε και διαθέτουμε τυποποιημένα προϊόντα και στατικούς αναμείκτες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.

 1. PLINKE GMBH

  Γερμανία

  Η PLINKE είναι κατασκευαστής εγκαταστάσεων και διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις για τον καθαρισμό και τη συμπύκνωση νιτρικού οξέος HNO3 NACSAC®, MAGNAC®, HNO3 NAPC®, H2SO4 SAC® και υδροχλωρικού οξέος HCl, την αδιαβατική νίτρωση νιτροβενζολίου NB με ενσωματωμένη ανάστροφη συμπύκνωση θειικού οξέος SAC® και απορρόφηση NOx με ανάκτηση νιτρικού οξέος HNO3. Παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας αποβλήτων θειικού και νιτρικού οξέος και μειγμάτων με οργανικές προσμείξεις (π.χ., απόβλητα οξέων από διεργασίες νίτρωσης).

 2. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, Θραυστήρες και θρυμματιστές, οργανα για αποτυπωσεις, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ. Έχει έδρα σε Idar-Oberstein, Γερμανία.

 3. RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα δοσομετρησης, δοσομετρικες αντλιες, και στατικοί μείκτες. Έχει έδρα σε Gablitz, Αυστρία.

 4. PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, μικτες για τη χημικη βιομηχανια, ντεποζιτα - εναλλακτες θερμοτητας, Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων, και Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Kropyvnytskyi, Ουκρανία.

 5. FITECH AG MISCHSYSTEME & ANLAGENBAU

  Ελβετία

  Η εταιρεία FITECH AG MISCHSYSTEME & ANLAGENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Amriswil, Ελβετία.

 6. SEIWA GIKEN CO.,LTD

  Ιαπωνία

  Η εταιρεία SEIWA GIKEN CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Hiroshima, Ιαπωνία.

 7. MARTIN JAIS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MARTIN JAIS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Mitterscheyern, Γερμανία.

 8. HAL-ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAL-ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μελετες μηχανικης και μηχανολογιας για πλατφορμες και υπερακτιες εγκαταστασεις, συμβουλοι μηχανικης, γραφειο μηχανικων μελετων, και τεχνολογια βιομηχανικων εφαρμογων. Έχει έδρα σε Halle (saale), Γερμανία.

 1. SMITO-TECHNIC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SMITO-TECHNIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικη αφαιρεση βερνικιου, λεκανες εμποτισμου, και Μηχανήματα καθαρισμού εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

 2. HELLO MAT CONTAMINATION CONTROL

  Ιταλία

  Η εταιρεία HELLO MAT CONTAMINATION CONTROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός ιατρικών συστημάτων. Έχει έδρα σε Marano Vicentino, Ιταλία.

 3. TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, μεταφορικές ταινίες, ιμαντες μεταδοσης κινησης, και μεταφορικές ταινίες. Έχει έδρα σε Hallein, Αυστρία.

 4. ROTESCHEMIE.DE

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROTESCHEMIE.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Bad Homburg, Γερμανία.

 5. CHANGZHOU WANJI DRYING & GRANULATING EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία CHANGZHOU WANJI DRYING & GRANULATING EQUIPMENT CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Changzhou, Κίνα.

 6. STUEBBE

  Γερμανία

  Η εταιρεία STUEBBE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μετρολογια. Έχει έδρα σε Vlotho, Γερμανία.

 7. CONTA PRONAT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CONTA PRONAT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Recklinghausen, Γερμανία.

 8. WANCHEM ELECTROLYZER PART CO

  Κίνα

  Η εταιρεία WANCHEM ELECTROLYZER PART CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι ηλεκτρολυσης. Έχει έδρα σε Suzhou, Κίνα.

 9. ZSCHIMMER & SCHWARZ

  Ισπανία

  Η εταιρεία ZSCHIMMER & SCHWARZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, και Αφαιρετικά χρωμάτων και βερνικιών και χημικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Villareal (castellón), Ισπανία.

 10. SCORPION PACKAGING SYSTEM DI GHEZZI RICCARDO

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCORPION PACKAGING SYSTEM DI GHEZZI RICCARDO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική συντήρηση, Βιομηχανική συντήρηση, και μηχανες για συσκευασιες. Έχει έδρα σε Paderno Dugnano, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

728 Επιχειρήσεις

Kατηγορια