• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

 2. PC-LABORSYSTEM GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PC Laborsystem ειδικεύεται στην παραγωγή μηχανημάτων ανάμειξης και διασποράς με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για εργαστηριακούς και τεχνικούς σκοπούς. Ανάλογα μα τις ανάγκες, διαθέτουμε απλά μηχανήματα με διάφορα συστήματα ελέγχου έως συνδυασμένα μηχανήματα ανάμειξης με έλεγχο επεξεργασίας. Τα υψηλής ποιότητας μηχανήματά μας παράγονται με βάση τις πλέον σύγχρονες γνώσεις της τεχνολογίας ανάμειξης. Χάρη στο βέλτιστο συνδυασμό ροπής και ταχύτητας περιστροφής παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας προϊόντων χαμηλού αλλά και υψηλού ιξώδους. Τα εργαλεία ανάμειξης και ανάδευσης που παράγουμε ειδικά για διάφορες απαιτήσεις διασφαλίζουν βέλτιστα αποτελέσματα επεξεργασίας. Εξειδικευμένη υποστήριξη για την τεχνολογία μεταποίησης και το σχεδιασμό συστημάτων ανάμειξης. Παραλαβή από κοινού με τον πελάτη πριν από την παράδοση των μηχανημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής, κατάρτιση στην τεχνολογία μηχανημάτων και ασφάλειας. Εξυπηρέτηση 24 ωρών για ανταλλακτικά. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την εργαστηριακή χρήση. Συντήρηση (σύμβαση συντήρησης)

 3. LINDEBOOM HOLDING B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η LindeBoom Holding B.V. που ιδρύθηκε το 1996, είναι γνωστή ως ανώτερης κατηγορίας χημική επιχείρηση στην Ευρώπη, αναγνωρισμένη για την εξαιρετική της παρουσία στη διεθνή αγορά χημικών προϊόντων. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εξαγωγή ενός ευρέος φάσματος χημικών προϊόντων και είναι υπερήφανη για την τεχνογνωσία της στους τομείς των προσθέτων σκυροδέματος, των χημικών προϊόντων εξόρυξης, των συστατικών προσωπικής περιποίησης, των γεωργικών λιπασμάτων κλπ. Η αφοσίωσή μας υπερβαίνει τις συγκεκριμένες σειρές προϊόντων. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για χημικά προϊόντα ολλανδικής προέλευσης που χαρακτηρίζουν την ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας και την ολοκληρωμένη γνώση του κλάδου. Επιδιώκουμε να αποκαθιστούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, με προτεραιότητα την άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα και στην παροχή ενημερωτικών προσφορών. Σε όλη την πορεία μας, η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούσε πάντοτε πηγή ιδιαίτερης υπερηφάνειας και εξακολουθεί να αποτελεί σταθερό στόχο μας για το μέλλον. Στόχος μας είναι όχι μόνο η προμήθεια. Είναι να συνδράμουμε τους πελάτες μας να βρίσκουν βέλτιστες λύσεις για σύνθετες και τεχνικές προκλήσεις. Επιπλέον, αριστεύουμε στη διευθέτηση συνδυασμένων αποστολών διαφόρων στοιχείων οποιασδήποτε ποσότητας, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές, ευέλικτα χρονοδιαγράμματα παράδοσης και ευνοϊκούς όρους πληρωμής. Τηρώντας τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας, η LindeBoom Holding B.V. διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001: 2008. Επιπλέον, η εταιρεία μας έχει διακριθεί ως ελεγχόμενος προμηθευτής SGS, γεγονός που τεκμηριώνει τη σταθερή δέσμευσή μας για την αριστεία σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας.

 4. BUSS-SMS-CANZLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε η κορυφαία επιχείρηση στην τομέα της τεχνολογίας εξάτμισης λεπτής στοιβάδας και παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία στους τομείς της τεχνολογίας ξήρανσης και υψηλού ιξώδους. Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε συσκευές και εγκαταστάσεις, π. χ., για την εξάτμιση, την ξήρανση και την επεξεργασία υλικών υψηλού ιξώδους, όπως ακριβώς τα χρειαζόσαστε: με απόλυτη ακρίβεια, αποδοτικά και όταν χρειάζεται, άκρως καινοτομικά.

 5. CAVITRON VOM HAGEN UND FUNKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAVITRON VOM HAGEN UND FUNKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Sprockhövel, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LINK INDUSTRIAL - AGITADORES

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LINK INDUSTRIAL - AGITADORES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι αναδευτηρες, ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΕΣ, αναμιξη υγρων, Μίκτης, αναδευτηρες πεπιεσμενου αερα, φιλτρα nutsche, και μυλοι για μικροκονιοποιηση. Έχει έδρα σε Rubi-Barcelona, Ισπανία.

 2. HITEC ZANG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HITEC ZANG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Herzogenrath, Γερμανία.

 3. CONSARCTIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONSARCTIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Westerngrund, Γερμανία.

 4. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Marco Mora προμηθεύει με μεταχειρισμένες φυγοκεντρικές συσκευές βιομηχανικής χρήσης, εξ ολοκλήρου ανακατασκευασμένες και εξοπλισμένες με εγγύηση όπως τα καινούρια μηχανήματα. φυγοκεντρικές συσκευές και διαχωριστές βιομηχανικής χρήσης με διάφορες δυναμικότητες παραγωγής, για διάφορες εφαρμογές σε επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες μας που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα της Marco Mora προέρχονται από διάφορους τομείς: γαλακτοκομία - τυροκομία, τρόφιμα και κονσερβοποιία, αμπελουργία, φρουτοποτά, ορυκτέλαια, καύσιμα, καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα.

 5. STAMIXCO AG

  Ελβετία

  Η Stamixco αναπτύσσει και παράγει πολλούς στατικούς αναμείκτες (στατικός αναμείκτης χωρίς κινητά μέρη) για τη συνεχή επεξεργασία πολυμερών, υγρών, αερίων και ιλύος. Η επεξεργασία υγρών υψηλού ιξώδους είναι ειδικότητά μας. Οι βασικές εργασίες περιλαμβάνουν τη μείξη/ανάμειξη υλικών με παρόμοιο ή εντελώς διαφορετικό ιξώδες και ογκομετρική παροχή, όπως παροχή τήγματος στη χύτευση πλαστικών υπό πίεση, στην εξώθηση και στην παραγωγή πολυμερών, συνεχής πολυμερισμός αντιδραστήρων εναλλασσόμενης ροής, θέρμανση και ψύξη παχύρρευστων υλικών και στατικοί αναμείκτες πλαστικών απλής ενέργειας για συστήματα ρητίνης 2 συστατικών (2K). Εάν θεωρείτε ότι η τεχνολογία ή τα προϊόντα μας ενδείκνυνται για τη δική σας εφαρμογή, θα χαρούμε να συζητήσετε με τους μηχανικούς μας την εφαρμογή σας και να σάς υποβάλλουμε μια σχεδίαση και μια τιμή. Παράγουμε και διαθέτουμε τυποποιημένα προϊόντα και στατικούς αναμείκτες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.

 1. PLINKE GMBH

  Γερμανία

  Η PLINKE είναι κατασκευαστής εγκαταστάσεων και διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις για τον καθαρισμό και τη συμπύκνωση νιτρικού οξέος HNO3 NACSAC®, MAGNAC®, HNO3 NAPC®, H2SO4 SAC® και υδροχλωρικού οξέος HCl, την αδιαβατική νίτρωση νιτροβενζολίου NB με ενσωματωμένη ανάστροφη συμπύκνωση θειικού οξέος SAC® και απορρόφηση NOx με ανάκτηση νιτρικού οξέος HNO3. Παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας αποβλήτων θειικού και νιτρικού οξέος και μειγμάτων με οργανικές προσμείξεις (π.χ., απόβλητα οξέων από διεργασίες νίτρωσης).

 2. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, Θραυστήρες και θρυμματιστές, οργανα για αποτυπωσεις, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ. Έχει έδρα σε Idar-Oberstein, Γερμανία.

 1. RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα δοσομετρησης, δοσομετρικες αντλιες, και στατικοί μείκτες. Έχει έδρα σε Gablitz, Αυστρία.

 2. FITECH AG MISCHSYSTEME & ANLAGENBAU

  Ελβετία

  Η εταιρεία FITECH AG MISCHSYSTEME & ANLAGENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Amriswil, Ελβετία.

 3. MARTIN JAIS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MARTIN JAIS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Mitterscheyern, Γερμανία.

 4. SMITO-TECHNIC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SMITO-TECHNIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικη αφαιρεση βερνικιου, λεκανες εμποτισμου, και Μηχανήματα καθαρισμού εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

 5. HAL-ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAL-ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μελετες μηχανικης και μηχανολογιας για πλατφορμες και υπερακτιες εγκαταστασεις, συμβουλοι μηχανικης, γραφειο μηχανικων μελετων, και τεχνολογια βιομηχανικων εφαρμογων. Έχει έδρα σε Halle (saale), Γερμανία.

 6. HELLO MAT CONTAMINATION CONTROL

  Ιταλία

  Η εταιρεία HELLO MAT CONTAMINATION CONTROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός ιατρικών συστημάτων. Έχει έδρα σε Marano Vicentino, Ιταλία.

 7. TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, μεταφορικές ταινίες, ιμαντες μεταδοσης κινησης, και μεταφορικές ταινίες. Έχει έδρα σε Hallein, Αυστρία.

 8. ROTESCHEMIE.DE

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROTESCHEMIE.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Bad Homburg, Γερμανία.

 1. STUEBBE

  Γερμανία

  Η εταιρεία STUEBBE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μετρολογια. Έχει έδρα σε Vlotho, Γερμανία.

 2. TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA

  Ιταλία

  Η εταιρεία TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οροί και εμβόλια, Αυτόκλειστα, Οροί και εμβόλια, Αυτόκλειστα, αναλυτές κλινικών χημικών εξετάσεων, και εγκαταστασεις υπερδιηθησης υδατων. Έχει έδρα σε Lacchiarella, Ιταλία.

 3. SCORPION PACKAGING SYSTEM DI GHEZZI RICCARDO

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCORPION PACKAGING SYSTEM DI GHEZZI RICCARDO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική συντήρηση, Βιομηχανική συντήρηση, γενικες επισκευες μηχανικων κατασκευων και εξοπλισμων, συσκευασία, και μηχανες για συσκευασιες. Έχει έδρα σε Paderno Dugnano, Ιταλία.

 4. ZSCHIMMER & SCHWARZ

  Ισπανία

  Η εταιρεία ZSCHIMMER & SCHWARZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, και Αφαιρετικά χρωμάτων και βερνικιών και χημικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Villareal (castellón), Ισπανία.

 5. CONTA PRONAT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CONTA PRONAT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Recklinghausen, Γερμανία.

 6. PHU SILVER BARTLOMIEJ SREBRO

  Πολωνία

  Η εταιρεία PHU SILVER BARTLOMIEJ SREBRO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, δοσομετρητες σαπουνιου, χαρτινες χειροπετσετες, καθαριστικα, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Luzna, Πολωνία.

 7. SONAX GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SONAX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων, Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων, προϊοντα καθαρισμου, και καθαριστικα για οχηματα. Έχει έδρα σε Neuburg, Γερμανία.

 8. MATHEY INDUSTRIESERVICE

  Γερμανία

  Η εταιρεία MATHEY INDUSTRIESERVICE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, και Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kerpen, Γερμανία.

 9. AMTRA ENGINEERING

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία AMTRA ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, συμπιεση σε βαρελι, Μεταφορείς, συστήματα μεταφοράς, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

 10. ZIPFLUID SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ZIPFLUID SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Calderara Di Reno, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

702 Επιχειρήσεις

Kατηγορια