• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. POMPES JAPY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής ημι-περιστροφικής χειροκίνητης αντλίας για την μεταφορά πετρελαίου εσωτερικής καύσης, ελαίου, διαλυτικών και νερού από το 1850, Η pompes JAPY σας προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της καθώς και την τεχνογνωσία της για να διευκρινίσει τις ανάγκες σας όσον αφορά την μεταφορά υγρών, ακόμα και υπό εκρηκτική ατμόσφαιρα (οδηγία ATEX). Η Pompes JAPY προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα αντλιών και εξαρτημάτων με σκοπό την εξεύρεση της αποδοτικότερης λύσης στο πρόβλημα της μεταφοράς διαβρωτικών, τοξικών ή λειαντικών υγρών: Αντλίες πεπιεσμένου αέρος- Ηλεκτρικές αντλίες- Υδραυλικές αντλίες- Αντλίες για AD Blue- Αντλίες ανύψωσης-Μηχανοκίνητες αντλίες-Κιτ αναρρόφησης- Φιλτράρισμα- Εύκαμπτα- Μετρητές ATEX- Περιελίκτες- Σετ ελέγχου- Πιστόλια- Δοσομετρητές- Μπιτόνια- Σύνδεσμοι...Τομείς: Ενέργεια - Ναυτιλία- Αγροδιατροφικός τομέας - Χημεία. Η Pompes JAPY προσφέρει επίσης πανοπλίες εξοπλισμένες με ηλεκτρικές και χειροκίνητες αντλίες που επιτρέπουν την ικανοποίηση των αναγκών εκκίνησης και βοήθειας. Pompes JAPY σημαίνει: ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΒΙΩΣΙΜΩΤΗΤΑ

 2. MH MULTIPACK SDN BHD

  Μαλαισία

  Verified by europages badge

  Η MH MULTIPACK SDN BHD είναι μια δυναμική και καινοτομική εταιρεία που στοχεύει να επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στην πρόσβαση των Μαλαισιανών στις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους κινητών υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στη Μαλαισία παρέχουμε υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην πόρτα ατόμων καθιστώντας την ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εύκολα προσβάσιμη και άνετη. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής και μια ομάδα άκρως εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας για να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών συμβουλών, διαγνωστικών εξετάσεων, παροχής φαρμάκων και προγραμμάτων προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Η MH MULTIPACK SDN BHD έχει ως κινητήρια δύναμη την αποστολή της να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των παραδοσιακών συστημάτων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και των απαιτήσεων του σύγχρονου τρόπου ζωής. Με τη χρήση ψηφιακών πλατφορμών και κινητών εφαρμογών έχουμε δημιουργήσει μια λειτουργική και εύχρηστη διεπαφή για την πρόσβαση ατόμων στις υπηρεσίες περίθαλψης όποτε το θέλουν. Είτε πρόκειται για έναν πολυάσχολο επαγγελματία που αναζητά άμεση ιατρική φροντίδα είτε έναν ηλικιωμένο πολίτη που χρειάζεται τακτικές ιατρικές εξετάσεις, διασφαλίζουμε ότι η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι μόλις λίγα κλικ μακριά. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των ανώτατων προτύπων ποιότητας και ασφάλειας. Όλες οι υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης παρέχονται από αδειοδοτημένους ιατρούς και υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας που διασφαλίζει την ακριβή διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία. Η εταιρεία εφαρμόζει επίσης αυστηρά πρωτόκολλα διαχείρισης φαρμάκων και τηρεί τα ανώτατα δεοντολογικά πρότυπα με προτεραιότητα στο απόρρητο και στην εμπιστευτικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. LABO'T COSMETIQUES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LABO'T COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Κατασκευαστής καλλυντικών, κουτια συσκευασιας καλλυντικων, Προϊόντα ομορφιάς, και εργαστηριο καλλυντικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Vaud'herland, Γαλλία.

 4. SIMONI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIMONI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές βούρτσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Μηχανές και εξοπλισμός συγκομιδής, Βούρτσες και πινέλα, λειαντικες βουρτσες, μεταλλικες βουρτσες, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, βουρτσες βασει σχεδιου, Μηχανές και εξοπλισμός συγκομιδής, και βουρτσες απο χαλυβα. Έχει έδρα σε Zola Predosa, Ιταλία.

 5. SAREM COSMETICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAREM COSMETICS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EKATO SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Από την ανάμειξη και την ομογενοποίηση υγρών υλικών έως υλικών υψηλού ιξώδους (UNIMIX) έως την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών υλικών (SOLIDMIX): Τα συστήματα μεταποίησης κενού της EKATO SYSTEMS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ομάδες πεπειραμένων ειδικών τεχνικών χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για καινοτομικές λύσεις των πλέον σύνθετων προβλημάτων της βιομηχανίας μεταποίησης. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων μεταποίησης κενού στον εργαστηριακό, τεχνικό και παραγωγικό τομέα, η EKATO SYSTEMS διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το συνολικό κύκλο ζωής των συστημάτων: από το στάδιο Engineering έως τα τεχνικά πειράματα και τη θέση σε λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή. Για τη μεμονωμένη εγκατάσταση ή για εγκαταστάσεις Turn-Key σε έκδοση ΓΤΟ με ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού – τα συστήματα EKATO μετεξελίσσονται συνεχώς. Το τεχνικό τμήμα της EKATO SYSTEMS στο Schopfheim παρέχει τις ιδανικές προϋποθέσεις για πειράματα Scale-up , καθώς και για την ανάπτυξη διαδικασιών και τη βελτιστοποίηση υφιστάμενων διαδικασιών παραγωγής.

 2. N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD

  Βουλγαρία

  H N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD είναι ένας κατασκευαστής με ιδιωτικό σήμα με σχεδόν 20ετή πείρα στην ανάπτυξη και παρασκευή έγχρωμων καλλυντικών. Αναπτύσσουμε την επιχείρηση μας με βάση τα υψηλότερα πρότυπα – ISO 22716 GMP από την SGS. Είμαστε επίσης μέλος με κοινωνική συμμόρφωση κατά SEDEX. Διαθέτουμε πάνω από 20 κατηγορίες προϊόντων με εκατοντάδες ανεπτυγμένες συνθέσεις και χιλιάδες χρώματα. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης μπορεί να αναπτύξει επίσης εξατομικευμένα προϊόντα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Οι εγκαταστάσεις μας διαμορφώνονται υπό μια ομάδα εργοστασίων με συνολική επιφάνεια 10000 τ.μ σε παραγωγικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Το εργοστάσιο για το μεϊκάπ καλύπτει έναν χώρο 2440 τ, μ και λειτουργεί με αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας όσον αφορά την ασφάλεια των προϊόντων, των υπαλλήλων και του περιβάλλοντος. Τα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης καθώς και ποιοτικού ελέγχου βρίσκονται επίσης σε αυτό το τμήμα. Το εργοστάσιο βερνικιών για τα νύχια είναι εξοπλισμένο, ειδικά δομημένο για τις ανάγκες της παραγωγής βερνικιών για τα νύχια. Καλύπτει χώρο 2500 τ, μ, όπου οι υπηρεσίες παραγωγής, πλήρωσης και συσκευασίας εντάσσονται στην αλυσίδα. Το σωστά καταρτισμένο μας προσωπικό και ο εξαιρετικά παραγωγικός εξοπλισμός εξασφαλίζουν γρήγορη, ευέλικτη και πλήρως ελεγχόμενη παραγωγική διαδικασία. Το εργοστάσιο εκτύπωσης είναι καλά εξοπλισμένο με εκτυπωτές εν θερμώ και μεταξοτυπίας. Η μονάδα αυτή εξυπηρετεί την διαδικασία διακόσμησης για όλα τα τελικά προϊόντα και με τον πιο γρήγορο και ακριβές τρόπο. Η N&K Cosmetics Developments LTD αποτελεί την καλύτερη ολοκληρωμένη σας λύση.

 3. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Marco Mora προμηθεύει με μεταχειρισμένες φυγοκεντρικές συσκευές βιομηχανικής χρήσης, εξ ολοκλήρου ανακατασκευασμένες και εξοπλισμένες με εγγύηση όπως τα καινούρια μηχανήματα. φυγοκεντρικές συσκευές και διαχωριστές βιομηχανικής χρήσης με διάφορες δυναμικότητες παραγωγής, για διάφορες εφαρμογές σε επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες μας που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα της Marco Mora προέρχονται από διάφορους τομείς: γαλακτοκομία - τυροκομία, τρόφιμα και κονσερβοποιία, αμπελουργία, φρουτοποτά, ορυκτέλαια, καύσιμα, καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα.

 4. K-FORM MEDICAL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία K-FORM MEDICAL GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Aschaffenburg, Γερμανία.

 5. DMC SRLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία DMC SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες πληρωσης για καλλυντικα, μηχανες τοποθετησης σε σωληναρια για τον τομεα της συσκευασιας, και βιομηχανικοι μικτες. Έχει έδρα σε Corbola, Ιταλία.

 1. ARSANMAK MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARSANMAK MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, μηχανηματα για αγροδιατροφικα προϊοντα, μηχανες πληρωσης για απορρυπαντικα, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, και μηχανες συσκευασιας για χημικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. REMU S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία REMU S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, και Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει έδρα σε Manoppello, Ιταλία.

 1. DEZINTEGRATOR CO

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία DEZINTEGRATOR CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, και εξοπλισμοί για τον τομέα της φαρμακευτικής. Έχει έδρα σε Stara Zagora, Βουλγαρία.

 2. JAPPO PRAXISEINRICHTUNGEN SIEGFRIED WÖLFLE E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία JAPPO PRAXISEINRICHTUNGEN SIEGFRIED WÖLFLE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

 3. COLORDISPLAY, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία COLORDISPLAY, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Castellbisbal, Ισπανία.

 4. CORTEX TECHNOLOGY APS

  Δανία

  Η εταιρεία CORTEX TECHNOLOGY APS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Hadsund, Δανία.

 5. BNK MACHINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία BNK MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θραυστηρες, απαγωγεις για την βιομηχανια καλλυντικων, και πιεστηρια επεξεργασιας των φυτικων μαγειρικων ελαιων. Έχει έδρα σε Elmadag, Τουρκία.

 6. BIOLAVANDA SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία BIOLAVANDA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Εκχυλίσματα για τη φαρμακοποιΐα, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, και Εκχυλίσματα για τη φαρμακοποιΐα. Έχει έδρα σε Delureni, Ρουμανία.

 7. TREEMAK MAKINE SANAYI

  Τουρκία

  Η εταιρεία TREEMAK MAKINE SANAYI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 8. WECKERLE MACHINES

  Γερμανία

  Η εταιρεία WECKERLE MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, και καινοτομα προϊοντα. Έχει έδρα σε Weilheim, Γερμανία.

 1. KF-COSMETIC E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία KF-COSMETIC E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 2. ENVASES COSMÉTICA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ENVASES COSMÉTICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλινα ειδη για καλλυντικα προϊοντα και αρωματα. Έχει έδρα σε Atarfe, Granada, Ισπανία.

 3. SYMEX GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SYMEX GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ομογενοποιητες. Έχει έδρα σε Bremerhaven, Γερμανία.

 4. SMILIGHT ZAHNAUFHELLUNGEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία SMILIGHT ZAHNAUFHELLUNGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Niederalteich, Γερμανία.

 5. DECA ENGINEERING

  Ιταλία

  Η εταιρεία DECA ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Vaiano Cremasco, Ιταλία.

 6. GRAN VELADA

  Ισπανία

  Η εταιρεία GRAN VELADA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Magallon, Ισπανία.

 7. DIBI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία DIBI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Osnago, Ιταλία.

 8. LUMENIS - AESTHETIC LASER

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LUMENIS - AESTHETIC LASER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Elstree Borehamwood, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. COMAQUISA

  Ισπανία

  Η εταιρεία COMAQUISA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετικετοποιητες για αυτοκολλητες ετικετες, μηχ. τοποθέτησης σελοφάν, και Πλανητικά συστήματα. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 10. RVB CONCEPT

  Γαλλία

  Η εταιρεία RVB CONCEPT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνητα νυχια, και αξεσουαρ για τα μαλλια. Έχει έδρα σε Neuilly Sur Marne, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

304 Επιχειρήσεις

Kατηγορια