• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μη αλκοολούχα ποτά

Αποτελέσματα για

Μη αλκοολούχα ποτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ELLUSTRIA LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Εμπλουτίστε την εμπειρία σας πίνοντας μοναδικά, ανώτερης ποιότητας ποτά με πλούσια ιστορία. Η Ellustria δραστηριοποιείται παγκοσμίως από την καρδιά του Λονδίνου, αναλαμβάνοντας με ιδιαίτερη προσοχή την παρασκευή, διανομή και εμπόριο των καλύτερων οινοπνευματωδών και ποτών. Ο τωρινός χαρτοφύλακας αποτελείται από ιδιόκτητα εμπορικά σήματα της Ellustria όπως η βότκα Snow Queen, Romanov, Belka & Strelka, Τζιν IL Dottore και πολλά άλλα. Σε επιλεγμένες αγορές, η Ellustria διαχειρίζεται εμπορικά τα τζιν Amuerte, Highclere Castle, το ρούμι Moko, το κονιάκ Prunier και άλλα. Έχουμε σήμερα την δυνατότητα να εισάγουμε, διανέμουμε, πουλάμε χονδρικής και λιανικής σε πελάτες εντός του Ην. Βασιλείου. Η λίστα των πελατών μας συμπεριλαμβάνει : Waitrose, Harrods, ξενοδοχεία 5 αστέρων και άλλους λογαριασμούς πολυτελείας και premium.

 2. JOYBRÄU GMBH

  Γερμανία

  Η JoyBräu δραστηριοποιείται πλέον παγκοσμίως ως κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παραγωγός λειτουργικής μπύρας χωρίς αλκοόλ. Παρέχουμε λειτουργικά ποτά με εξαιρετική γεύση και 100% φυσικά συστατικά. Οι αναζωογονητικές μπύρες με πρωτεΐνες και βιταμίνες της εταιρείας μας είναι παγκοσμίως μοναδικές και έχουν ήδη βραβευθεί επανειλημμένα. Με το δικός μας τμήμα Ε&Α έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιούμε επίσης εξατομικευμένα προϊόντα σε σύντομο διάστημα. Η συνεργασία μας με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου μάς παρέχει πρόσβαση σε υπερσύγχρονη τεχνολογία και αξιόπιστη επιστημονική τεχνογνωσία με την οποία σχεδιάζουμε διαρκώς νέα, καινοτομικά προϊόντα. Σάς παρέχουμε: εξατομικευμένη ανάπτυξη προϊόντων, White Label/Private Label, διανομή/εξαγωγή, υψηλή ποιότητα Made in Germany, πρωτεϊνούχα και βιταμινούχα ποτά, ποτά με CBD και καφεΐνη, 100% χωρίς αλκοόλ, Halal & 100% φυσικά. JoyBräu GmbH: πώληση ήδη περισσότερων από 3 εκατομμύρια κουτιών στη Γερμανία, κλιμακωτή παραγωγή 100.000 l/ημέρα, μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα των λειτουργικών ποτών

 3. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 4. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Κάτω Χώρες

  Η Flog Import & Export GMBH εξειδικεύεται στον εφοδιασμό σε χονδρική πώληση αξιόλογων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε πολλές χώρες. Είμαστε πλέον μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην εφοδιαστική αλυσίδα εξαγωγής παγκόσμιων προϊόντων. Προωθούμε εμπορικές ευκαιρίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία, Αφρική, Νότια και Βόρεια Αμερική. Σε αντίθεση με το ομώνυμο μας, τα διαμάντια που εμπορευόμαστε αποτελούν επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και καθημερινής χρήσης που κυριαρχούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στους εφοδιαστές εστίασης. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως : Ποτά και ενεργειακά ποτά, καφές, σοκολάτα, βρεφικό γάλα σε σκόνη, φασόλια και δημητριακά, ρύζι, ζάχαρη, ξύλινα προϊόντα, λαχανικά φρέσκα, σπόρους, χαρτί… Κατακτήσαμε αυτήν την θέση χάρη σε μια άριστη υποστήριξη πελατών, γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, μια εμπεριστατωμένη υπόσχεση της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων που αποκτήσαμε με πολυετή πείρα στον πορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε όλο τον κόσμο και έναν αυστηρό συνδυασμό της ανάπτυξης και ωρίμανσης ενθάρρυνσης από την Άπω Ανατολή. Η διαχειριστική μας ομάδα μεριμνά και διατηρεί αυτήν την νοοτροπία και πολιτισμό μέσα από την εταιρεία και εργάζεται συλλογικά και ασταμάτητα για αυτόν τον σκοπό. Αυστηρή προϋπόθεση για την συνεχή μας επιτυχία είναι η διοίκηση της επιχείρησης μας με ακεραιότητα και σύμφωνα με υψηλά ηθικά πρότυπα καθώς και η μέριμνα αμοιβαίου σεβασμού απέναντι σε όλους τους υπαλλήλους. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 5. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HOL DING HOLDING B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η HOL DING HOLDING B.V. ιδρύθηκε το 2001 και έχει υιοθετήσει μια προσεγμένη και ευέλικτη προσέγγιση ώστε να προσφέρει υπηρεσίες εμπορίου και αποστολής από άκρη σε άκρη. Η έδρα μας βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, με έναν εκτενή δίκτυο που αναπτύσσει θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, από την Ολλανδία, την Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Κίνα- Σανγκάη, Νινγκμπο, Ξουζού, την Ινδία, την Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Είμαστε μια επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015, που σημαίνει από την πλευρά μας μια μεγαλύτερη αφοσίωση, μια διεπαφή επεξεργασίας με μηδενικό σφάλμα, μια πολύ μεγαλύτερη ευθύνη στην παράδοση των κατάλληλων αποτελεσμάτων ενισχύοντας έτσι τα πρότυπα απόδοσης όλης της ομάδας από την πλευρά μας. Είμαστε εισαγωγέας, εξαγωγέας και αντιπρόσωπος που προσφέρει τις πρώτες 500+ φίρμες του κόσμου εντός του τμήματος της FMCG. Στο ισχυρό μας δίκτυο σχέσεων, θα βρείτε διεθνείς αντιπροσώπους που μας επιτρέπουν να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας. Η HOL DING HOLDING B.V. είναι επίσης μια από της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες της FMCG στην Μέση Ανατολή, εφοδιάζοντας πάνω από 40 χώρες στον κόσμο. Πέρα από το εμπόριο 500 διεθνών φιρμών, παρέχουμε γραφεία στους πελάτες μας ώστε να αναπτύσσουν προϊόντα σε εμπορικά σήματα όπως το σαπούνι Oak Beauty & Gate & 7. Στόχος μας να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ παραγωγών και τελικών καταναλωτών. Δεσμευόμαστε να είμαστε η αξιόπιστη σας πηγή ανεύρεσης αυθεντικών προϊόντων ώστε να βελτιώσουμε την ζωή των ανθρώπων επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα από τον πλανήτη, δημιουργώντας έτσι έναν καλύτερο κόσμο.

 2. GERMAN BEVERAGE GROUP LTD.

  Γερμανία

  Ο όμιλος German Beverage Group είναι εξειδικευμένος στην κατά παραγγελία εμφιάλωση οινοπνευματωδών ποτών και ποτών χωρίς αλκοόλ σε κουτιά, γυάλινες φιάλες ή φιάλες PET. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα ενεργειακά ποτά, τις λεμονάδες, τους φρουτοχυμούς, το μεταλλικό νερό, τα λειτουργικά ποτά, τη μπύρα, το τζιν, κοκτέιλ βότκας έως το μηλίτη. Πολλοί πελάτες έρχονται σε εμάς με συγκεκριμένη ιδέα για το προϊόν τους ή μια υφιστάμενη συνταγή. Άλλοι μπορεί να χρειάζονται συμβουλές για την ανάπτυξη μιας λύσης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη . Σε κάθε περίπτωση παράγουμε και εμφιαλώνουμε προϊόντα με βάση το όραμά σας. Η πεπειραμένη ομάδα παραγωγής μας σάς διασφαλίζει ένα προϊόν άριστης ποιότητας που παραδίδεται εγκαίρως.

 3. PARIS RHUM CLUB

  Γαλλία

  Από το 2020, η εταιρεία PARIS RHUM CLUB εξειδικεύεται στα κοκτέιλ με 0% οινόπνευμα υπό το σήμα CUBANASO. Το σήμα CUBANASO προσφέρει έναν χώρο αφιερωμένο στην επεξεργασία εννοιών σε μεγαλύτερη κλίμακα και έκτασης. Ιδανικό για την ευρεία διανομή, τις αλυσίδες εστίασης, τις ξενοδοχειακές αλυσίδες, τις ντισκοτέκ, τα μπαρ, για ιδιωτικά πάρτυ, για το οικογενειακό απεριτίφ... Στόχος της PARIS RHUM CLUB είναι να ανακαλύψετε και να σας προσφέρει πεντανόστιμα κουβανέζικα ηλιόλουστα κοκτέιλ. Για αυτόν τον λόγο η επιχείρηση σας προσφέρει το εμπορικό της σήμα CUBANASO. Πρόκειται για μια γκάμα βασικών συμπυκνωμένων κοκτέιλ 0% οινόπνευμα σχεδιασμένα με φυσικά φρούτα. Τα προϊόντα CUBANASO σας προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην προετοιμασία των συστατικών και της δοσομέτρησης σας. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύμμαχο στον έλεγχο της απόκλισης σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 4. GCG GLOBAL CONSUMER GOODS TRADING GMBH

  Γερμανία

  Η GCG Global Consumer Goods Trading GmbH είναι μια επιχείρηση με έδρα τη Γερμανία που διαθέτει καταναλωτικά προϊόντα ταχείας κατανάλωσης [Fast Moving Consumer Goods (FMCG)] σε μεγάλες ποσότητες και σε ελκυστρικές τιμές χονδρικής πώλησης σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτουμε γνήσια προϊόντα γνωστών παγκόσμιων εμπορικών σημάτων, όπως, π.χ., Coca-Cola, Pepsi, Redbull, Ferrero, Mars, Unilever και Mondelez/ Milka. Ασχολούμαστε με το χονδρικό εμπόριο ποτών, οινοπνευματωδών ποτών, κρασιού, γλυκισμάτων και οικιακών ειδών με βάση την αρχή „Think global and act local“ και μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται εμπορικές αλυσίδες, επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, διανομείς, καθώς και μικρά και μεγάλα καταστήματα. Χάρη στο διεθνές δίκτυό μας έχουμε πρόσβαση σε πολλούς παραγωγούς και προμηθευτές και σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Διαθέτουμε προϊόντα γνωστών διεθνών εμπορικών σημάτων, όπως, π.χ., : Coca-Cola, Fanta, Sprite. Pepsi, Pepsi Max, Mountain Dew. Carlsberg, Heineken, Tuborg. Capri Sun. Lays. Ritter Sport, Milka, Marabou, Toblerone, KitKat, Mars, Daim. Ferrero, Nutella, Kinder, Raffaello. Haribo, Katjes, nimm2. Kelloggs. Barilla. Εάν αναζητάτε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή έχετε ερωτήματα σχετικά με τις παραδόσεις χονδρικής πώλησης ποτών, μπύρας, οινοπνευματωδών ποτών, γλυκισμάτων ή άλλων προϊόντων FMCG ή υπηρεσιών από εμάς, απευθυνθείτε σε εμάς ή στείλτε μας ένα E-Mail στη διεύθυνση office@global-consumer-goods.com.

 5. UNIVERS DRINK

  Βέλγιο

  Το Night Orient είναι μια γκάμα κρασιών και ημιαφρωδών χωρίς αλκοόλ, εγγυημένα 0, 0%. Παρόμοιο και ταυτόχρονα διαφορετικό στον χώρο των αφρωδών και της σαμπάνιας, το ημιαφρώδες Night Orient με λεπτές φυσαλίδες εκλέχθηκε από τους καταναλωτές ως προϊόν της χρονιάς 2013. Σήμερα η Night Orient είναι παρούσα σε 14 χώρες και διανέμεται κυρίως μέσω του λιανεμπορίου. Αυτή η σειρά ποτών χωρίς αλκοόλ ταιριάζει τέλεια στον εορτασμό σημαντικών γεγονότων.

 1. KARAMBOOL

  Βέλγιο

 2. MASTERS FOOD DRINK

  Γαλλία

 1. CLUB-MATE FRANCE

  Γαλλία

 2. ARDUENNA GIN

  Βέλγιο

 3. EDELWEISS GROUPE

  Γαλλία

 4. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Αυστρία

 5. MINDELOS

  Γαλλία

 6. PISCO SAVEUR

  Γαλλία

 7. DOMUS CAPITAL SA

  Πορτογαλία

 8. MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O

  Πολωνία

 1. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Γαλλία

 2. TINCTURA

  Γαλλία

 3. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Γαλλία

 4. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Ιταλία

 5. NS TRADE SP Z O O

  Πολωνία

 6. TRADAZUR

  Γαλλία

 7. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Λουξεμβούργο

 8. PROZA - DESKIOTIS PERIKLIS

  Ελλάδα

  Η Proza είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την παραγωγή και εμφιάλωση γρανίτας, ice tea, σιρόπια café-ποτών και ρόφημα σοκολάτας σε πολλές και απολαυστικές γεύσεις. Χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες και νερό από τις πηγές του Δρυμού Θεσσαλονίκης εφαρμόζει σύστημα ασφαλείας τροφίμων HACCP κατά το πρότυπο ISO22000: 2005, χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμες φιάλες PET1 σε όλα της τα προϊόντα και είναι μέλος του σωματείου GS1 Association Greece με κωδικούς GS1 καταχωρημένους στο παγκόσμιο μητρώο κωδικών αριθμών.

  Όλα τα προϊόντα για "μη αλκοολούχα ποτά"

 9. BYRAKI FLAVOR

  Ελλάδα

  ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor Με πηγή έμπνευσης τα παραδοσιακά λικέρ… δημιουργήσαμε το Μπαϊράκι - ByRaki flavor. Το Μπαϊράκι - ByRaki flavor είναι Τσικουδιά (Κρητική ρακί) εμπλουτισμένη με γεύσεις που συνοδεύουν την διασκέδαση σας. Δημιουργώντας την δική μας συνταγή και με την μορφή του εμπλουτισμού φτιάξαμε τα ηδύποτα με 16%, 17% και 25% αλκοόλ. Η τσικουδιά αλλιώς … +306989732340 www.byraki.gr

  Όλα τα προϊόντα για "μη αλκοολούχα ποτά"

 10. IMAGRAM

  Γαλλία

  Η SARL IMAGRAM είναι Γάλλος κατασκευαστής φυσικών λεμονάδων υψηλής ποιότητας από το 1856. Η SARL IMAGRAM καινοτομεί και προσφέρει τώρα ένα ευρύ φάσμα οργανικής λεμονάδα και αρωματισμένης λεμονάδας με σεβασμό στην παλαιά μέθοδο και τη συνταγή. Προτείνουμε πλούσια παλέτα αναψυκτικών με το σήμα ELIXIA. Διάφορες γεύσεις και αρώματα: λεμονάδα από morello κεράσι, αρωματισμένα με λεμονάδα, λεμονάδα πάθους, λεμονάδα σοκολάτας, λεμονάδα δαμάσκηνο, λεμονάδα αγαύης…

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μη αλκοολούχα ποτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

629 επιχειρήσεις