• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μη αλκοολούχα ποτά

Αποτελέσματα για

Μη αλκοολούχα ποτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ELLUSTRIA LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by Europages badge

  Εμπλουτίστε την εμπειρία σας πίνοντας μοναδικά, ανώτερης ποιότητας ποτά με πλούσια ιστορία. Η Ellustria δραστηριοποιείται παγκοσμίως από την καρδιά του Λονδίνου, αναλαμβάνοντας με ιδιαίτερη προσοχή την παρασκευή, διανομή και εμπόριο των καλύτερων οινοπνευματωδών και ποτών. Ο τωρινός χαρτοφύλακας αποτελείται από ιδιόκτητα εμπορικά σήματα της Ellustria όπως η βότκα Snow Queen, Romanov, Belka & Strelka, Τζιν IL Dottore και πολλά άλλα. Σε επιλεγμένες αγορές, η Ellustria διαχειρίζεται εμπορικά τα τζιν Amuerte, Highclere Castle, το ρούμι Moko, το κονιάκ Prunier και άλλα. Έχουμε σήμερα την δυνατότητα να εισάγουμε, διανέμουμε, πουλάμε χονδρικής και λιανικής σε πελάτες εντός του Ην. Βασιλείου. Η λίστα των πελατών μας συμπεριλαμβάνει : Waitrose, Harrods, ξενοδοχεία 5 αστέρων και άλλους λογαριασμούς πολυτελείας και premium.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. OLIMPIA CEBOTARI

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η OLIMPIA CEBOTARI ιδρύθηκε το 2014 και διανέμει μέλι από την Ανδόρρα, κρασί από την Μολδαβία και κρασί με νιφάδες χρυσού. Η εταιρεία διανέμει σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 3. HOL DING HOLDING B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η HOL DING HOLDING B.V. ιδρύθηκε το 2001 και έχει υιοθετήσει μια προσεγμένη και ευέλικτη προσέγγιση ώστε να προσφέρει υπηρεσίες εμπορίου και αποστολής από άκρη σε άκρη. Η έδρα μας βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, με έναν εκτενή δίκτυο που αναπτύσσει θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, από την Ολλανδία, την Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Κίνα- Σανγκάη, Νινγκμπο, Ξουζού, την Ινδία, την Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Είμαστε μια επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015, που σημαίνει από την πλευρά μας μια μεγαλύτερη αφοσίωση, μια διεπαφή επεξεργασίας με μηδενικό σφάλμα, μια πολύ μεγαλύτερη ευθύνη στην παράδοση των κατάλληλων αποτελεσμάτων ενισχύοντας έτσι τα πρότυπα απόδοσης όλης της ομάδας από την πλευρά μας. Είμαστε εισαγωγέας, εξαγωγέας και αντιπρόσωπος που προσφέρει τις πρώτες 500+ φίρμες του κόσμου εντός του τμήματος της FMCG. Στο ισχυρό μας δίκτυο σχέσεων, θα βρείτε διεθνείς αντιπροσώπους που μας επιτρέπουν να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας. Η HOL DING HOLDING B.V. είναι επίσης μια από της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες της FMCG στην Μέση Ανατολή, εφοδιάζοντας πάνω από 40 χώρες στον κόσμο. Πέρα από το εμπόριο 500 διεθνών φιρμών, παρέχουμε γραφεία στους πελάτες μας ώστε να αναπτύσσουν προϊόντα σε εμπορικά σήματα όπως το σαπούνι Oak Beauty & Gate & 7. Στόχος μας να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ παραγωγών και τελικών καταναλωτών. Δεσμευόμαστε να είμαστε η αξιόπιστη σας πηγή ανεύρεσης αυθεντικών προϊόντων ώστε να βελτιώσουμε την ζωή των ανθρώπων επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα από τον πλανήτη, δημιουργώντας έτσι έναν καλύτερο κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η Flog Import & Export GMBH εξειδικεύεται στον εφοδιασμό σε χονδρική πώληση αξιόλογων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε πολλές χώρες. Είμαστε πλέον μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην εφοδιαστική αλυσίδα εξαγωγής παγκόσμιων προϊόντων. Προωθούμε εμπορικές ευκαιρίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία, Αφρική, Νότια και Βόρεια Αμερική. Σε αντίθεση με το ομώνυμο μας, τα διαμάντια που εμπορευόμαστε αποτελούν επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και καθημερινής χρήσης που κυριαρχούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στους εφοδιαστές εστίασης. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως : Ποτά και ενεργειακά ποτά, καφές, σοκολάτα, βρεφικό γάλα σε σκόνη, φασόλια και δημητριακά, ρύζι, ζάχαρη, ξύλινα προϊόντα, λαχανικά φρέσκα, σπόρους, χαρτί… Κατακτήσαμε αυτήν την θέση χάρη σε μια άριστη υποστήριξη πελατών, γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, μια εμπεριστατωμένη υπόσχεση της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων που αποκτήσαμε με πολυετή πείρα στον πορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε όλο τον κόσμο και έναν αυστηρό συνδυασμό της ανάπτυξης και ωρίμανσης ενθάρρυνσης από την Άπω Ανατολή. Η διαχειριστική μας ομάδα μεριμνά και διατηρεί αυτήν την νοοτροπία και πολιτισμό μέσα από την εταιρεία και εργάζεται συλλογικά και ασταμάτητα για αυτόν τον σκοπό. Αυστηρή προϋπόθεση για την συνεχή μας επιτυχία είναι η διοίκηση της επιχείρησης μας με ακεραιότητα και σύμφωνα με υψηλά ηθικά πρότυπα καθώς και η μέριμνα αμοιβαίου σεβασμού απέναντι σε όλους τους υπαλλήλους. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by Europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Η POL-FOODS SP. Z O.O. αγοράζει προϊόντα σε 48 χώρες ανά τον κόσμο και πουλάμε προϊόντα σε 97 χώρες έτσι ώστε η επιχείρηση μας να είναι πραγματικά παγκόσμια. Το εμπόριο σε τόσες πολλές χώρες και διαφορετικούς πολιτισμούς απαιτεί εμπεριστατωμένη γνώση των διαφόρων πολιτισμών και πελατών. Δραστηριοποιούμαστε επίσης σε λιανικό επίπεδο, όπου ένας αυξανόμενος αριθμός αγοραστών έχει ανακαλύψει τις επώνυμες μας φίρμες. Είμαστε μια από της ηγετικές εταιρείες εμπορίου/ χονδρικού εμπορίου τροφίμων της Πολωνίας. 'Όλοι μαζί έχουμε την ευχαρίστηση να εξυπηρετούμε πάνω από 200 πελάτες προσφέροντας απόλυτη ικανοποίηση. Η γκάμα των προϊόντων μας, συμπ. κατεψυγμένα κρέατα, είναι εικονικά ατέλειωτη. Προσφέρουμε αμέτρητο αριθμό συνδυασμών προϊόντων με βάση το χοιρινό, βοδινό, αρνίσιο κρέας και πουλερικά. Κοψίδια, συνταγές, συσκευασία και άλλα σημαντικά στοιχεία μπορούν να εξατομικεύονται ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.Πάνω από 5000 γραμμές προϊόντων που συμπεριλαμβάνουν επώνυμα και ιδιωτικά εμπορικά σήματα σε τρόφιμα FMCG, αναψυκτικά, προϊόντα ατομικής φροντίδας και οικιακής περιποίησης, κατεψυγμένα και φρέσκα τρόφιμα, σπόροι, καρύδια και είδη μη διατροφής. Θεωρούμε πως είμαστε κάτι περισσότερο από έναν απλό προμηθευτή διαφόρων προϊόντων διατροφής. Στόχος μας είναι πάντα να υλοποιήσουμε μια συνεργασία με προστιθέμενη αξία με τους πελάτες μας καθώς και με τους προμηθευτές μας σε όλο τον κόσμο.Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας με εμάς, μπορείτε να κλείσετε την παράδοση σας καθώς έχουμε συμβάσεις ώστε να παραδώσουμε προϊόντα σε προσιτές τιμές στην διεύθυνση σας με DHL, TNT & ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης πελατών μέσω ηλ. μηνύματος για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  H εταιρεία περιορισμένης ευθύνης "Yaroslavsky likero-vodochny zavod" που ιδρύθηκε το 1901, παράγει οινοπνευματώδη ποτά όπως : βότκα, vetch, rosolio, απεριτίφ, λικέρ με ισχυρή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα. Η γκάμα των προϊόντων περιέχει πάνω από 30 ποτά διαφόρων εμπορικών σημάτων. Η εταιρεία παράγει κλασσικά και πρωτότυπα λικέρ και οινοπνευματώδη. Στο προσεχές μέλλον, σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της και να παράγει μπράντι, ουίσκι, οινοπνευματώδη φρούτων, σκανδιναβική βότκα aqua-vitae, γκράπα, και παλαιωμένη γκράπα, φρουτώδεις βότκα, ποτά από βύνη. Η βύνη για την βιομηχανία των ποτών αγοράζεται από επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους παρασκευής βύνης. Κατεύθυνση δραστηριότητας: Ποτά - εισαγωγές / εξαγωγές Δυνατότητα εφοδιασμού εστιατορίων με ποτά. Εφοδιάζουμε επίσης την βιομηχανία ποτών. Η παραγωγή του εργοστασίου πιστοποιείται σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις όσον αφορά τα συστήματα ποιότητας και ασφαλείας τροφίμων FSSC.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. JOYBRÄU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η JoyBräu δραστηριοποιείται πλέον παγκοσμίως ως κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παραγωγός λειτουργικής μπύρας χωρίς αλκοόλ. Παρέχουμε λειτουργικά ποτά με εξαιρετική γεύση και 100% φυσικά συστατικά. Οι αναζωογονητικές μπύρες με πρωτεΐνες και βιταμίνες της εταιρείας μας είναι παγκοσμίως μοναδικές και έχουν ήδη βραβευθεί επανειλημμένα. Με το δικός μας τμήμα Ε&Α έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιούμε επίσης εξατομικευμένα προϊόντα σε σύντομο διάστημα. Η συνεργασία μας με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου μάς παρέχει πρόσβαση σε υπερσύγχρονη τεχνολογία και αξιόπιστη επιστημονική τεχνογνωσία με την οποία σχεδιάζουμε διαρκώς νέα, καινοτομικά προϊόντα. Σάς παρέχουμε: εξατομικευμένη ανάπτυξη προϊόντων, White Label/Private Label, διανομή/εξαγωγή, υψηλή ποιότητα Made in Germany, πρωτεϊνούχα και βιταμινούχα ποτά, ποτά με CBD και καφεΐνη, 100% χωρίς αλκοόλ, Halal & 100% φυσικά. JoyBräu GmbH: πώληση ήδη περισσότερων από 3 εκατομμύρια κουτιών στη Γερμανία, κλιμακωτή παραγωγή 100.000 l/ημέρα, μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα των λειτουργικών ποτών

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. UNIVERS DRINK

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Το Night Orient είναι μια γκάμα κρασιών και ημιαφρωδών χωρίς αλκοόλ, εγγυημένα 0, 0%. Παρόμοιο και ταυτόχρονα διαφορετικό στον χώρο των αφρωδών και της σαμπάνιας, το ημιαφρώδες Night Orient με λεπτές φυσαλίδες εκλέχθηκε από τους καταναλωτές ως προϊόν της χρονιάς 2013. Σήμερα η Night Orient είναι παρούσα σε 14 χώρες και διανέμεται κυρίως μέσω του λιανεμπορίου. Αυτή η σειρά ποτών χωρίς αλκοόλ ταιριάζει τέλεια στον εορτασμό σημαντικών γεγονότων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. KARAMBOOL

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 1. MASTERS FOOD DRINK

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. ARDUENNA GIN

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 3. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 4. DOMUS CAPITAL SA

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge
 5. MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 6. KURSK BREWERY, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge
 7. PROZA - DESKIOTIS PERIKLIS

  Ελλάδα

  Η Proza είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την παραγωγή και εμφιάλωση γρανίτας, ice tea, σιρόπια café-ποτών και ρόφημα σοκολάτας σε πολλές και απολαυστικές γεύσεις. Χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες και νερό από τις πηγές του Δρυμού Θεσσαλονίκης εφαρμόζει σύστημα ασφαλείας τροφίμων HACCP κατά το πρότυπο ISO22000: 2005, χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμες φιάλες PET1 σε όλα της τα προϊόντα και είναι μέλος του σωματείου GS1 Association Greece με κωδικούς GS1 καταχωρημένους στο παγκόσμιο μητρώο κωδικών αριθμών.

 8. MIDA GMBH

  Γερμανία

  Η MIDA GmbH είναι μια σχετικά νέα επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2012. Η έδρα της είναι στη Στουτγάρδη. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη χονδρική και στη λιανική πώληση αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας. Η MIDA GmbH προσφέρει πολύ ευνοϊκούς όρους συναλλαγής για επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης τροφίμων και ποτών, εστιατόρια, μπαρ, ντισκοτέκ και νυκτερινά κέντρα. Κάθε πελάτης μας μπορεί να στηριχθεί σε μια προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες προσφορά. Μπορείτε να παραγγείλετε μεγάλες και μικρές ποσότητες. Χάρη στην εξαιρετικά ευνοϊκή γεωγραφική μας θέση, μπορούμε να συνεργαζόμαστε τόσο με λιανικούς εμπόρους όσο και με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία, στην Ελβετία και στην Αυστρία. Η επιχείρησή μας παρέχει με συνέπεια τους ιδανικούς και συνεπώς οικονομικά πιο προσιτούς όρους συναλλαγής για μια επιτυχή συνεργασία.

 9. SAHRAY

  Ρωσία

  Η εταιρεία SAHRAY παράγει οικολογικά καθαρά αναψυκτικά από άγρια αχλάδια, ρείκια, λευκάγκαθα. Προμηθευόμαστε πρωτογενή προϊόντα από την τοπική κοινότητα και έτσι υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της περιοχής. Βρισκόμαστε στους πρόποδες του Καυκάσου, στη Δημοκρατία της Adygeya, στην περιφέρεια Maykopsky. Παράγουμε αναψυκτικά χωρίς αλκοόλ: «Grusha Dichka», «Boiarishnik», «Shipovnik». Κατά την παραγωγή των αναψυκτικών μας επιδιώκουμε τη διατήρηση των ωφέλιμων ουσιών. Τα προϊόντα είναι έτσι ωφέλιμα για την υγεία. Η «SAHRAY» είναι σχετικά νέα στην αγορά, αλλά έχει αποκτήσει ήδη φήμη ως αξιόπιστος συνεργάτης.

 10. TRADING HOUSE COMBINE OF NATURAL PRODUCTS

  Ρωσία

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή και στη χονδρική πώληση φρουτοποτών και προϊόντων χυμών. Παράγουμε έως 15.000 λίτρα προϊόντων σε καθημερινή βάση. Ο «Συνεταιρισμός φυσικών προϊόντων» είναι ένας από τους λίγους παραγωγούς φρουτοποτών στη Ρωσία με βάση ολόκληρα φρούτα και μούρα. Σε αντίθεση με τους περισσότερους παραγωγούς, η συνταγή δεν χρησιμοποιεί αρώματα, χρωστικές, βελτιωτικά γεύσης, χημικά πρόσθετα ούτε πουρέ, συμπυκνωμένα προϊόντα και υποκατάσταση ζάχαρης. Τα φρουτοποτά και οι χυμοί πληρώνονται σε γυάλινα, πλαστικά δοχεία (HotPet) και ασηπτικούς σάκους (Bag-in-Box). Τα προϊόντα μας πιστοποιούνται σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Τελωνειακής Ένωσης. Η παραγωγή διαθέτει σύστημα ασφάλειας τροφίμων HACCP ISO 22000 και σύστημα διαχείρισης ISO 9000-9001. Χάρη στις φυσικές πρώτες ύλες με βάση ολόκληρα (συμπαγή) μούρα, χυμούς και φρούτα, καθώς και την τεχνολογία πλήρωσης υψηλής θερμοκρασίας, τα ποτά μας διατηρούν την ωφέλειά τους και την ποιότητα καθ' όλη τη διάρκεια ζωής τους που κυμαίνεται μεταξύ 12 και 24 μηνών.

 1. BYRAKI FLAVOR

  Ελλάδα

  ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor Με πηγή έμπνευσης τα παραδοσιακά λικέρ… δημιουργήσαμε το Μπαϊράκι - ByRaki flavor. Το Μπαϊράκι - ByRaki flavor είναι Τσικουδιά (Κρητική ρακί) εμπλουτισμένη με γεύσεις που συνοδεύουν την διασκέδαση σας. Δημιουργώντας την δική μας συνταγή και με την μορφή του εμπλουτισμού φτιάξαμε τα ηδύποτα με 16%, 17% και 25% αλκοόλ. Η τσικουδιά αλλιώς … +306989732340 www.byraki.gr

 2. IMAGRAM

  Γαλλία

  Η SARL IMAGRAM είναι Γάλλος κατασκευαστής φυσικών λεμονάδων υψηλής ποιότητας από το 1856. Η SARL IMAGRAM καινοτομεί και προσφέρει τώρα ένα ευρύ φάσμα οργανικής λεμονάδα και αρωματισμένης λεμονάδας με σεβασμό στην παλαιά μέθοδο και τη συνταγή. Προτείνουμε πλούσια παλέτα αναψυκτικών με το σήμα ELIXIA. Διάφορες γεύσεις και αρώματα: λεμονάδα από morello κεράσι, αρωματισμένα με λεμονάδα, λεμονάδα πάθους, λεμονάδα σοκολάτας, λεμονάδα δαμάσκηνο, λεμονάδα αγαύης…

 3. CRETAN SPIRITS - AGGELAKIS NIKOLAOS

  Ελλάδα

  Η ποτοποιία Cretan Spirits από το 2012 παράγει παραδοσιακά αποστάγματα και ποτά όπως τσικουδιά(ρακή), ούζο, ρακόμελο και αλλά λικέρ με διάφορες γεύσεις. Μικρές αλχημείες με βάση το ούζο και κυρίως τη ρακή, συνδυάζονται με αυθεντικές γεύσεις εσπεριδοειδών, φρούτων και βοτάνων, δημιουργώντας ξεχωριστά λικέρ.

 4. ANTONIOS G. MATSIGKOS

  Ελλάδα

  Χονδρικό Εμπόριο Ποτών στο νησί της Ρόδου από το 1982

 5. FOODVILLE LTD

  Ελλάδα

  εταιρεια προωθησης προιοντων με δυκτιο διανομης για χονδρικη και 2 καταστηματαλιανικης σουπερ μαρκετ στην πατρα. η εταιρεια εισαγει τροφιμα ποτα χαρτικα απορυπαντικα και καλλυντικα.

 6. ASOP AGIOU ATHANASIOU DRAMAS

  Ελλάδα

  Νωπα ροδια ελληνων παραγωγων διαθεση οκτωβριος εως μαρτιοσελληνικος 100% φυσικος χυμος ροδιου

 7. ATOMIC ENERGY DRINK

  Βέλγιο

 8. FORD SPORTS & SOCIAL CLUB

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. CIGDEM ENDUSTRIYEL URUNLER VE GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

 10. GENERAL FURNITURES

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μη αλκοολούχα ποτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

642 επιχειρήσεις