• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικό νερό

Αποτελέσματα για

Μεταλλικό νερό - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BB WHOLESALE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η MD Global Trading GmbH παίζει πρωταρχικό ρόλο, σε παγκόσμια κλίμακα, στο εμπόριο χονδρικής, στις εξαγωγές, στον εφοδιασμό και στην διανομή τροφίμων, ποτών ανώτατης ποιότητας και σε προϊόντα τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική αξία μέσα από μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικής τιμές, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. H ομάδα μας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που αξιοποιεί ιδιαίτερα την καινοτομία και την υποστήριξη, η ομάδα μας στην MD Global Trading GmbH είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζοντας πως οι υπηρεσίες μας παραμένουν δυναμικές και κορυφαίες. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική η περιβαλλοντολογική ευθύνη και υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές μέσω της τροφοδοτικής μας αλυσίδας ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την επίπτωση μας.Επίσης, δεσμευόμαστε ενεργά και συμβάλλουμε στις κοινότητες όπου λειτουργούμε. Στην MD Global Trading GmbH, το όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών χονδρικής, προσαρμοσμένοι στις μεταβλητές ανάγκες των πελατών δημιουργώντας βιώσιμη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε περήφανοι για τις έγκαιρες μας παραδόσεις, στην διατήρηση συνοχής και στην τήρηση των προθεσμιών, που αποτελούν τις βάσεις κλειδιά της δέσμευσης μας για αριστεία στην βιομηχανία. Επιλέξτε την MD Global Trading GmbH για μια αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία στον πορισμό ποιοτικών προϊόντων χονδρικής παγκοσμίως.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 3. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές χονδρικής, καλύπτοντας όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.Συμπληρωματικά, η ομαλή μας διαχείριση διακίνησης εξασφαλίζει παραδόσεις εντός των προθεσμιών. Ως ηγετική εμπορική επιχείρηση, αριστεύουμε ως χονδρέμπορος και ως διανομέας, προσφέροντας μια εκτενής γκάμα προϊόντων. Ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει ποτά όπως ενεργειακά ποτά και μη οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματώδεις και μη μπύρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπ. βρεφικό γάλα, και είδη όπως σοκολάτες, ζαχαρωτά, τσάγια και καφέδες πρώτης ποιότητας. Η ισχυρές μας συνεργασίες με επώνυμους παραγωγούς όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, και Ferrero μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε στην εντέλεια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αφοσίωση μας στην αριστεία μας δίνει κίνητρο ώστε να εξερευνήσουμε φανταστικές περιορισμένες κατηγορίες και μοναδικές φίρμες. Έχουμε καλλιεργήσει αξιόπιστες συνεργασίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελιών εντός 48ωρου. Στο επίκεντρο της ÁRIK 21 - AGRO KFT βρίσκεται η αξία που δίνουμε στην εμπιστοσύνη και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.Η έμπειρη μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα του εμπορίου με όραμα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές συναλλαγές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες που συνεχίζονται πέρα από την αρχική παραγγελία, δίνοντας έμφαση στην αμοιβαία ανάπτυξη.

 4. BRANDSPARKLE

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Brandsparkle ειδικεύεται στην παραγωγή και στην παράδοση ανώτερης κατηγορίας ποτών που είναι προσαρμοσμένα στη χαρακτηριστική ταυτότητα του εμπορικού σήματος. Αφοσιωμένοι στη δημιουργία μοναδικών αναψυκτικών που ενσαρκώνουν την ουσία κάθε εμπορικού σήματος, διακρινόμαστε για την κατά παραγγελία παραγωγή αναψυκτικών που αρέσουν στους πελάτες. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων έως τη συσκευασία και τη διανομή. Με συνεργασίες με κορυφαίους παραγωγούς σε ολόκληρη την Ευρώπη διαθέτουμε προσωποποιημένες γεύσεις, σχέδια συσκευασίας και στρατηγικές μάρκετινγκ, διασφαλίζοντας ότι κάθε αναψυκτικό θα αφήνει μια μακροπρόθεσμη εντύπωση. Αναπτύσσουμε διάφορα προϊόντα για την HORECA & FMCG, όπως ζυμαρικά, ρύζι, αυγά κλπ. Με κίνητρο την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία εντάσσουμε σε κάθε πτυχή του έργου μας πάθος και δημιουργικότητα. Στόχος μας είναι όχι μόνο να παρέχουμε αναζωογονητικά και πεντανόστιμα ποτά, αλλά και να δημιουργούμε ιστορίες που σφυρηλατούν στενές σχέσεις μεταξύ πελατών και εμπορικών σημάτων. Με την Brandsparkle, κάθε γουλιά καθίσταται μια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης εμπειρίας για τους πελάτες του πελάτη μας.

 5. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. M-S SERVICES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία M-S SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Ρύζι, Μέλι, Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αεριούχα ποτά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Woluwe-Saint-Pierre, Βέλγιο.

 2. SWISS WATERS INTERNATIONAL GMBH MEGGEN

  Ελβετία

  Η Swiss Waters International GmbH Meggen δραστηριοποιείται στη διεθνή εμπορία μεταλλικού νερού σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φιλοσοφία μας είναι η προώθηση της βιώσιμης εμπορίας νερού και ταυτόχρονα η υποστήριξη διαφόρων μικρομεσαίων παραγωγών. Στόχος των προσπαθειών μας είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γκάμας διαφόρων μεταλλικών νερών παρέχοντας τη δυνατότητα ύπαρξης σε πολλούς προμηθευτές, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την όσο το δυνατόν αειφόρα και οικολογική πρόσβαση στο νερό. Στο πλαίσιο αυτό εξάγουμε και διαθέτουμε μεταλλικά νερά ανώτερης ποιότητας από όλα τα μέρη του κόσμου. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης την παγκόσμια παράδοση απευθείας στην επιθυμητή τοποθεσία του πελάτη. Πολλά από τα νερά μας διατίθενται επίσης με ιδιωτική ετικέτα και έτσι ενδείκνυνται ιδίως ως διαφημιστικά μέσα για την επιχείρησή σας. Εκτός από τα διάφορα μεταλλικά νερά ανώτερης ποιότητας διαθέτουμε και διάφορα αειφόρα πρόσθετα προϊόντα, όπως, π.χ. καλαμάκια από χαρτί, γυαλί, ξύλο, αλλά και ποτήρια και μαχαιροπίρουνα από λιπασματοποιήσιμα φυσικά υλικά και πολλά άλλα είδη στον τομέα των ποτών. Επίσης μπορούμε να τα εκτυπώνουμε με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη υποστηρίζοντας έτσι απευθείας την εικόνα σας ως επιχείρηση με επίγνωση της ευθύνης.

 3. EKO NOVA BV/SRL

  Βέλγιο

  Η EKO NOVA είναι μια διεθνής εμπορική εταιρεία. Τα κύρια προϊόντα μας είναι ποτά (νερά, αναψυκτικά, μπύρες, οινοπνευματώδη, κλπ), καλλλυντικά, FMCG και προϊόντα Duty--‐Free. Άλλα προϊόντα μάρκας εξαιρούνται, παρ'όλα αυτά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. AGUA SANA

  Ισπανία

  Φυσικό μεταλλικό νερό, πρώτο βραβείο στην Termalia 2009. Νερό με χαμηλή ορυκτή περιεκτικότητα. Φυσικό μεταλλικό νερό που ευνοεί την ενυδάτωση όλου του σώματος. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για την παρασκευή τροφών για παιδιά.

 5. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία έχει την έδρα της, μια έκταση πάνω από 8000 τ.μ., στη Modica, σε μια τεράστια και εύφορη πεδιάδα με ασβεστόλιθο τεκτονικής προέλευσης: SI.A.M (σήμα: Santa Maria). Η SI.A.M. είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις της αγοράς της Σικελίας, της Καλαβρίας, της Μάλτας και άλλων χωρών. Η έρευνα καινοτόμων εργαλείων υψηλής τεχνολογικής αξίας ενθαρρύνει την εταιρεία να επενδύσει στη διαδικασία παραγωγής και διανομής προκειμένου να επιτύχει νέους στόχους.

 1. DINÇ SU

  Τουρκία

  Η εταιρεία DINÇ SU, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό μεταλλικό νερό, Παραγωγή νερού, φυσικα μεταλλικα νερα, νερο πηγης, Φυσικό μεταλλικό νερό, και Παραγωγή νερού. Έχει έδρα σε Domaniç, Τουρκία.

 2. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASTELLO SRL - ACQUA AMATA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα νερα, ανθρακουχα μεταλλικα νερα με μικρη περιεκτικοτητα σε μεταλλικα αλατα, και νερα με ελαχιστη προσθηκη μεταλλικων αλατων. Έχει έδρα σε Casamassima, Ιταλία.

 1. MADE FOR TRADE

  Ουκρανία

  Η εταιρεία MADE FOR TRADE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικό νερό, άλευρα αρτοποιίας, Μεταλλικό νερό, καλαμποκι, και ξυλεια προς επεξεργασια χονδρικης. Έχει έδρα σε Poltava, Ουκρανία.

 2. USTRONIANKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία USTRONIANKA SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριούχα ποτά, Ποτά, νερο πηγης, Αεριούχα ποτά, και Ποτά. Έχει έδρα σε Ustroń, Πολωνία.

 3. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Τουρκία

  Η εταιρεία HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους νερο πηγης, και φωτισμος κινδυνου. Έχει έδρα σε Hatay, Τουρκία.

 4. FONTI PREALPI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία FONTI PREALPI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό μεταλλικό νερό, Ανθρακούχο μεταλλικό νερό, αεριουχα ποτα, Φυσικό μεταλλικό νερό, και Ανθρακούχο μεταλλικό νερό. Έχει έδρα σε Almè, Ιταλία.

 5. BOSSOK

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία BOSSOK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικό νερό, Καφές και τσάι, Γάλα, Μεταλλικό νερό, χυμοι φρουτων, Καφές και τσάι, και Γάλα. Έχει έδρα σε Luxembourg, Λουξεμβούργο.

 6. TRUCK SPEED EXPEDITION

  Ρουμανία

  Η εταιρεία TRUCK SPEED EXPEDITION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Μεταλλικό νερό, Κατεψυγμένα προϊόντα, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Μεταλλικό νερό, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 7. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό μεταλλικό νερό, και Φυσικό μεταλλικό νερό. Έχει έδρα σε Santinhos, Πορτογαλία.

 8. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικό νερό, Μεταλλικό νερό, νερα με ελαχιστη προσθηκη μεταλλικων αλατων, μη ανθρακουχα νερα με ελαχιστη προσθηκη μεταλλικων αλατων, και μεταλλικο νερο χονδρικης. Έχει έδρα σε Molina De Segura, Ισπανία.

 1. VILLERS MONOPOLE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VILLERS MONOPOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικό νερό, Φυσικό μεταλλικό νερό, Ανθρακούχο μεταλλικό νερό, Μεταλλικό νερό, Φυσικό μεταλλικό νερό, Ανθρακούχο μεταλλικό νερό, και Ανθρακούχο φρουτώδες νερό. Έχει έδρα σε Villers-Le-Gambon, Βέλγιο.

 2. SA.BA. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SA.BA. SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, ποτα, μπυρες, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Livorno, Ιταλία.

 3. INTER-DRINKS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία INTER-DRINKS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεριούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη αλκοολούχα ποτά, Χυμοί φρούτων, αλκοολουχα ποτα, Μη αλκοολούχα ποτά, Χυμοί φρούτων, και μεταλλικα νερα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 4. ACQUA DI FONTE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ACQUA DI FONTE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστοποίηση ποιότητας. Έχει έδρα σε Fonte, Ιταλία.

 5. GETRÄNKE BOLTE VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GETRÄNKE BOLTE VERTRIEBS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Laatzen, Γερμανία.

 6. PETER BÜTTGENBACH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PETER BÜTTGENBACH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 7. WESTEREGELNER KELTEREI UND HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WESTEREGELNER KELTEREI UND HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Westeregeln, Γερμανία.

 8. GETRÄNKE-EPP GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GETRÄNKE-EPP GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

 9. BRAUEREI UND GASTHOF SCHLÖSSLE

  Γερμανία

  Η εταιρεία BRAUEREI UND GASTHOF SCHLÖSSLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Neu-Ulm, Γερμανία.

 10. BESTATTUNGEN UND INTERNATIONALE UBERFUHRUNGEN ALPHA-OMEGA

  Γερμανία

  Η εταιρεία BESTATTUNGEN UND INTERNATIONALE UBERFUHRUNGEN ALPHA-OMEGA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Μεταλλικό νερό, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και Μεταλλικό νερό. Έχει έδρα σε Munchen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικό νερό - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.594 Επιχειρήσεις