• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικό νερό

Αποτελέσματα για

Μεταλλικό νερό - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 2. SWISS WATERS INTERNATIONAL GMBH MEGGEN

  Ελβετία

  Η Swiss Waters International GmbH Meggen δραστηριοποιείται στη διεθνή εμπορία μεταλλικού νερού σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φιλοσοφία μας είναι η προώθηση της βιώσιμης εμπορίας νερού και ταυτόχρονα η υποστήριξη διαφόρων μικρομεσαίων παραγωγών. Στόχος των προσπαθειών μας είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γκάμας διαφόρων μεταλλικών νερών παρέχοντας τη δυνατότητα ύπαρξης σε πολλούς προμηθευτές, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την όσο το δυνατόν αειφόρα και οικολογική πρόσβαση στο νερό. Στο πλαίσιο αυτό εξάγουμε και διαθέτουμε μεταλλικά νερά ανώτερης ποιότητας από όλα τα μέρη του κόσμου. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης την παγκόσμια παράδοση απευθείας στην επιθυμητή τοποθεσία του πελάτη. Πολλά από τα νερά μας διατίθενται επίσης με ιδιωτική ετικέτα και έτσι ενδείκνυνται ιδίως ως διαφημιστικά μέσα για την επιχείρησή σας. Εκτός από τα διάφορα μεταλλικά νερά ανώτερης ποιότητας διαθέτουμε και διάφορα αειφόρα πρόσθετα προϊόντα, όπως, π.χ. καλαμάκια από χαρτί, γυαλί, ξύλο, αλλά και ποτήρια και μαχαιροπίρουνα από λιπασματοποιήσιμα φυσικά υλικά και πολλά άλλα είδη στον τομέα των ποτών. Επίσης μπορούμε να τα εκτυπώνουμε με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη υποστηρίζοντας έτσι απευθείας την εικόνα σας ως επιχείρηση με επίγνωση της ευθύνης.

 3. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

 4. EKO NOVA BV/SRL

  Βέλγιο

  Η EKO NOVA είναι μια διεθνής εμπορική εταιρεία. Τα κύρια προϊόντα μας είναι ποτά (νερά, αναψυκτικά, μπύρες, οινοπνευματώδη, κλπ), καλλλυντικά, FMCG και προϊόντα Duty--‐Free. Άλλα προϊόντα μάρκας εξαιρούνται, παρ'όλα αυτά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 5. AGUA SANA

  Ισπανία

  Φυσικό μεταλλικό νερό, πρώτο βραβείο στην Termalia 2009. Νερό με χαμηλή ορυκτή περιεκτικότητα. Φυσικό μεταλλικό νερό που ευνοεί την ενυδάτωση όλου του σώματος. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για την παρασκευή τροφών για παιδιά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία έχει την έδρα της, μια έκταση πάνω από 8000 τ.μ., στη Modica, σε μια τεράστια και εύφορη πεδιάδα με ασβεστόλιθο τεκτονικής προέλευσης: SI.A.M (σήμα: Santa Maria). Η SI.A.M. είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις της αγοράς της Σικελίας, της Καλαβρίας, της Μάλτας και άλλων χωρών. Η έρευνα καινοτόμων εργαλείων υψηλής τεχνολογικής αξίας ενθαρρύνει την εταιρεία να επενδύσει στη διαδικασία παραγωγής και διανομής προκειμένου να επιτύχει νέους στόχους.

 2. DINÇ SU

  Τουρκία

 3. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Ιταλία

 4. ALPE GUIZZA

  Ιταλία

 5. MADE FOR TRADE

  Ουκρανία

 1. BIBITE LACONI S.R.L.

  Ιταλία

 2. BOSSOK

  Λουξεμβούργο

 1. FONTI PREALPI S.R.L.

  Ιταλία

 2. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Τουρκία

 3. TRUCK SPEED EXPEDITION

  Ρουμανία

 4. INTER-DRINKS

  Βέλγιο

 5. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Πορτογαλία

 6. VILLERS MONOPOLE

  Βέλγιο

 7. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Ισπανία

 8. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Πορτογαλία

 1. CIEFFE BEVANDE DI CARLETTI E FERRETTI S.N.C.

  Ιταλία

 2. ACQUA DI FONTE S.R.L.

  Ιταλία

 3. SALLI GETRÄNKE BZI GMBH

  Γερμανία

 4. FUENTES DE LEBANZA

  Ισπανία

 5. GALANZ BOTTLERS JCS

  Καζαχστάν

 6. OSMOSIS

  Ισπανία

 7. NGL NIMSTALER GETRÄNKEGROSSHANDEL

  Γερμανία

 8. CORPORATION “UKRAINIAN MINERAL WATERS”, LLC

  Ουκρανία

 9. SYLT-QUELLE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Γερμανία

 10. SPESSART-QUELLE GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικό νερό - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.638 επιχειρήσεις