• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικές σχάρες

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές σχάρες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DRAHT-BINDER OHG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η για περισσότερα από 60 χρόνια εντατική μετεξέλιξη του βασικού τομέα της επιχειρηματικής δραστηριότητάς μας μάς καθιστούν σήμερα στον εξειδικευμένο κατασκευαστή για εσάς. παράγουμε πλέγματα και υφάσματα κάθε είδους, τόσο για το εμπόριο, όσο και για τον τελικό πελάτη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1945 ως σιδηρουργείο με τμήματα κατασκευής περιφράξεων και πυλών. Ήδη κατά τα πρώτα χρόνια δημιουργήθηκε ένα μικρό τμήμα κατασκευής μηχανημάτων, το οποίο κατασκεύαζε μηχανήματα επεξεργασίας σύρματος για ίδια χρήση. Κατά τη δεκαετία του 1970, το συρματοποιείο αναπτύχθηκε σε ισάξιο τμήμα. Το 1978 κατασκευάστηκαν οι πρώτες πλήρως αυτόματες εγκαταστάσεις παραγωγής για κυματοειδή και διάτρητα πλέγματα, η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε στο Erkrath και χάρη στην επικέντρωση της επιχείρησης στην παραγωγή συρμάτινων υφασμάτων η επιχείρηση εισήλθε σε νέες αγορές. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε το 1995 με πλέγματα με συγκόλληση κατά σημεία και προφίλ πλαισίων. Σήμερα, η παραγωγή γίνεται σε 4 πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγής.

 2. ELETTROIDEA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Dreamly ιδρύθηκε τον Ιανουάριο από την ένωση δύο ιστορικών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε δύο καθοριστικούς τομείς της ποιότητας ζωής, εστιάζοντας συγκεκριμένα στον ποιοτικό ύπνο: Την Elettroidea, κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή σανίδων για κρεβάτια από ξύλο, και τη Mef, κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή στρωμάτων, προσκέφαλων και αξεσουάρ από μαλλί. Με μια πορεία άνω των 20 χρόνων στην αγορά, η Elettroidea και Mef ειδικεύονται στην κατασκευή προϊόντων σχεδιασμένων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, εξατομικευμένων μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η κατασκευή γίνεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία (Made in Italy), ενώ η επιλογή υλικών άψογης ποιότητας μεταφράζεται σε προϊόντα μοναδικά που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Η άριστη γνώση όλης της παραγωγικής διαδικασίας, όπως και η προσεκτική διαχείριση των πρώτων υλών έχουν ως αποτελέσμα της εξαιρετικά ταχεία παράδοση των παραγγελιών, παρά τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων.

 3. O.M.A.F. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία O.M.A.F. ειδικεύεται στην κατασκευή ανοξείδωτων πλεγμάτων INOXLINE, επιψευδαργυρωμένων πλεγμάτων, περιφράξεων και μεταλλικών πλεγμάτων για τη βιομηχανία και τον κατασκευαστικό κλάδο. Όλα τα πλέγματα μας κατασκευάζονται με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων συστημάτων. Η O.M.A.F. συμπληρώνει τον ευρύ κατάλογο προϊόντων και εξαρτημάτων για τον κατασκευαστικό κλάδο: επίπεδα φρεάτια απορροής, σφραγίσεις, πλέγματα και φρέατα από ανοξείδωτο χάλυβα.

 4. JK TECHNIC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JK TECHNIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σχάρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, Περιφράξεις και πύλες, Μεταλλικές σκάλες, Μεταλλικά πλέγματα, Περιφράξεις και πύλες, Μεταλλικές σκάλες, και επένδυση βιομηχανικών δαπέδων. Έχει έδρα σε Sarreguemines, Γαλλία.

 5. GEI SA

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEI SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σχάρες, Πολυεστέρας, Περιφράξεις και πύλες, Μεταλλικές σκάλες, Καμπύλες σκάλες, ελικοειδεις σκαλες, κιγκλιδωματα ασφαλειας, βιομηχανικά δάπεδα, και καφασωτά. Έχει έδρα σε Luxembourg, Λουξεμβούργο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALSEN SERVICES LDA.

  Πορτογαλία

 2. NIALCO

  Βέλγιο

  Η Nialco προμηθεύει χάλυβα : λαμαρίνες και επίπεδα πηνία από (με λαμινάρισμα εν θερμώ ή εν ψυχρώ, με επικάλυψη, γαλβανισμό, ηλεκτροεπιψευδαργύρωση, από αλουμίνιο ψευδάργυρο, από galvalume, magnelis, με προσθήκη αλουμινίου, πλαστικού και επένδυση PVC). Προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή τεχνικές και εμπορικές λύσεις που προσαρμόζονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των πελατών. Η Nialco προμηθεύει επίσης γυαλί : υαλοπετάσματα, προφίλ αλουμινίου, σύνδεσμοι, αξεσουάρ εγκατάστασης, εργαλεία και άλλα.

 3. LICHTGITTER GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευαστής και προμηθευτής σχαρών, σχαρών από προφίλ λαμαρίνας, προϊόντα GFK και ελικοειδείς σκάλες - Προϊόντα υψηλής ποιότητας από το 1929 - Γνησιότητα Lichtgitter

 4. AFRACOM

  Γαλλία

  Η εταιρεία AFRACOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σχάρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα πλεγματα, ανοξειδωτα πλεγματα, φιλτρα, και ηχομονωσεις. Έχει έδρα σε Quimper, Γαλλία.

 5. WOLFSGRUBER SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία WOLFSGRUBER SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυλες απο σφυρηλατο σιδηρο, και μεταλλικες σχαρες. Έχει έδρα σε Brunico, Ιταλία.

 1. TARONI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TARONI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σομιέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες σχαρες, ηλεκτροσυγκολλημενα δικτυα, και ελαφριά μεταλλικά πλέγματα. Έχει έδρα σε Luisago, Ιταλία.

 2. RETAX SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία RETAX SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες περιφραξεις, κιγκλιδωματα, και μεταλλικες σχαρες. Έχει έδρα σε Colle Umberto, Ιταλία.

 1. GEBR. ZIEGERT E.K

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEBR. ZIEGERT E.K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές σχάρες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, αποσυναρμολογησεις μηχανουργειων, και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Dachau, Γερμανία.

 2. MEYER PERFO

  Γαλλία

  Η εταιρεία MEYER PERFO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικές σχάρες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικές σχάρες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και γαλβανισμος. Έχει έδρα σε Brumath, Γαλλία.

 3. ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές σχάρες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Castrop-Rauxel, Γερμανία.

 4. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές σχάρες, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές σχάρες, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Neunkirchen, Γερμανία.

 5. SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές σχάρες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Oradea, Ρουμανία.

 6. CODEN TRADE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CODEN TRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυκτικα ερμαρια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια, μεταλλικες σχαρες, και μεταλλικες επικαλυψεις. Έχει έδρα σε Louveigné, Βέλγιο.

 7. LARIORETI ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία LARIORETI ITALIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες σχαρες, μεταφορικοι ιμαντες, και λαμαρινες μεταλλου. Έχει έδρα σε Lecco, Ιταλία.

 8. ZINQ HELDRUNGEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ HELDRUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές σχάρες, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Heldrungen, Γερμανία.

 1. ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές σχάρες, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 2. CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σχάρες, Μεταλλικές σχάρες, χαλυβδινες σκαλες, και τραπεζομαντηλα. Έχει έδρα σε Brignais, Γαλλία.

 3. SICAD CONSTRUCTION METALLIQUE

  Γαλλία

  Η εταιρεία SICAD CONSTRUCTION METALLIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σχάρες, Μεταλλικές σχάρες, μεταλλική κατασκευή, και μεταλλικες κατασκευες. Έχει έδρα σε Villefranche-Sur-Saone, Γαλλία.

 4. CAILLEBOTIS POLYESTER FRANCAIS (CPF)

  Γαλλία

  Η εταιρεία CAILLEBOTIS POLYESTER FRANCAIS (CPF), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σχάρες, Μεταλλικές σχάρες, και περιφραξεις. Έχει έδρα σε Brindas, Γαλλία.

 5. ROLROOSTERWINKEL

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία ROLROOSTERWINKEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σχάρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλεγματα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Nijkerk, Κάτω Χώρες.

 6. ARNO HENTSCHEL GMBH METALLERZEUGNISSE UND WERKZEUGBAU

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARNO HENTSCHEL GMBH METALLERZEUGNISSE UND WERKZEUGBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα στερέωσης, Μεταλλικές σχάρες, Εξαρτήματα στερέωσης, Μεταλλικές σχάρες, και αγκιστρα στερεωσης. Έχει έδρα σε Oderwitz, Γερμανία.

 7. CAILLEBOTIS EXPRESS

  Γαλλία

  Η εταιρεία CAILLEBOTIS EXPRESS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Mornant, Γαλλία.

 8. GFELLEX GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία GFELLEX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σχάρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιγκλιδωματα που εχουν υποστει πιεση, και Μεταλλικά κιγκλιδώματα για διαδρομές. Έχει έδρα σε Bülach, Ελβετία.

 9. OTTO RENNER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία OTTO RENNER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Μεταλλικές σχάρες, Κοχλίες και περικόχλια, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Μεταλλικές σχάρες, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 10. SALMET GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SALMET GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές σχάρες, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Ittlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές σχάρες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.497 Επιχειρήσεις