• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικές σκόνες

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές σκόνες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEHRMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η FEHRMANN Materials διακρίνεται για το κατάλληλο για βιομηχανική χρήση αλουμίνιο υψηλής απόδοσης για μέγιστες αξιώσεις και απαιτήσεις. Αναπτύσσουμε κράματα αλουμινίου υψηλής απόδοσης για εφαρμογές τρισδιάστατης εκτύπωσης, χύτευσης και εξέλασης για τρίτους προμηθευτές και το χρησιμοποιούμε και εμείς για την βιομηχανική παραγωγής εξαρτημάτων χύτευσης σε καλούπια άμμου. Ως εταιρεία που διαθέτει τα πάντα, η FEHRMANN Materials καθιέρωσε τις μεταλλικές σκόνες για την τρισδιάστατη εκτύπωση, όπως σκόνες χάλυβα εργαλείων (1.2709), σκόνες ανοξείδωτου χάλυβα 316L, σκόνες κραμάτων AlSi10Mg, TiAl6V4 (λεπτόκοκκη/χονδρόκοκκη) και σκόνες CoCr. Με αύξηση των ποσοτήτων, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη διατήρηση αποθέματος και τη διασφάλιση της ποιότητας, συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα του διεθνούς εμπορίου με τις αξιώσεις διαθεσιμότητας και ποιότητας των πελατών μας και προάγουμε τη βιομηχανική τρισδιάστατη εκτύπωση. Ένας άλλος τομές εστίασης είναι η ανάπτυξη των δικών μας κραμάτων αλουμινίου (AlMgty®) με ιδιαίτερες μηχανικές ιδιότητες, τα λεγόμενα κράματα υψηλής απόδοσης. Αυτά ενδείκνυνται τόσο για τη χύτευση (σε καλούπια άμμου, τη χύτευση με βαρύτητα και τη χύτευση υπό πίεση) όσο και την εξέλαση στην προσθετική παραγωγή/τρισδιάστατη εκτύπωση (LPBF/SLM και DED). Ως εξειδικευμένη στα κράματα αλουμινίου εταιρεία διακρινόμαστε για την αξιοπιστία και την ποιότητα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντοτε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Προσαρμοσμένες λύσεις, άριστη ποιότητα για την επί δεκαετίες χρήση και εξαιρετική υποστήριξη και για μέγιστες απαιτήσεις. Μάς αρέσει να καινοτομούμε. „Δεν γίνεται“; – Θα το δούμε.

 2. TRADIUM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση, η TRADIUM GmbH της Φρανκφούρτης δραστηριοποιείται από το 1999 με επιτυχία για πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Οι διεθνείς πελάτες μας προέρχονται από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας που χρησιμοποιούν σπάνιες γαίες, τεχνολογικά και πολύτιμα μέταλλα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται, π.χ., η ηλεκτρονική βιομηχανία, η αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και η υαλουργία και η βιομηχανία κεραμικών υλικών. Και ιδιώτες επενδυτές αγοράζουν στρατηγικά μέταλλα ως επένδυση. Αποθηκεύουμε μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών στην τελωνειακή αποθήκη του εταίρου μας METLOCK. Κατ' αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με σύντομες προθεσμίες. Επειδή διατηρούμε απόθεμα πρώτων υλών διαφόρων προδιαγραφών, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτό ισχύει τόσο για τη χημική σύνθεση όσο και για τη μορφή παράδοσης διαφόρων πρώτων υλών. Και επενδυτές αποκομίζουν οφέλη από τις επαφές που διατηρούμε με τη βιομηχανία.

 3. METALLPULVER24

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLPULVER24, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόνη γραφίτη, Μόλυβδος, Σκόνη αργύρου, σκόνη χαλκού, Μαλλί μολύβδου, και προστατευτικα γαντια. Έχει έδρα σε Sankt Augustin, Γερμανία.

 4. EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Offenbach, Γερμανία.

 5. HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Bonn, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HOESCH GRANULES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOESCH GRANULES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Neuss, Γερμανία.

 2. S & S SCHEFTNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία S & S SCHEFTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Mainz, Γερμανία.

 3. AUFBEREITUNGSTECHNOLOGIE NOLL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AUFBEREITUNGSTECHNOLOGIE NOLL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Bobingen, Γερμανία.

 4. FINE TUBES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Fine Tubes Ltd διαθέτει 70ετή πείρα στην μηχανική μετάλλου ακριβείας. Παρέχουμε στους πελάτες μας υποστήριξη από τον αρχικό σχεδιασμό, υλικό, μέχρι την παραγωγή και την παράδοση των σωληνώσεων υψηλής απόδοσης που κατασκευάζουμε. Τα σωληνοειδή προϊόντα που αναπτύσσουμε προορίζονται για εφαρμογές κρίσιμης ανθεκτικότητας σε ακραίες συνθήκες. Κατασκευάζουμε σωλήνες σε δύο βασικές μορφές : ατσάλινος αγωγός από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς ραφές, σωλήνες από κράμα νικελίου και σωλήνες τιτανίου όπως ίσιοι και ελικοειδής σωλήνες. Συγκολλημένοι, εφελκυσμένοι σωλήνες.

 5. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η AMETEK Specialty Metal Products (SMP) είναι μια ηγετική πολυεθνική που παράγει μεταλλουργικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για κρίσιμες εφαρμογές. Η γκάμα των εξατομικευμένων μεταλλικών μας προϊόντων συμπ. μεταλλικές σκόνες με ψεκασμό, διπλά ελάσματα σε ρολό και μεταλλικοί σωλήνες με μηχάνευση ακριβείας, μεταλλικοί σωλήνες μικρής διαμέτρου, εξαιρετικά λεπτά φύλλα, μορφοποιημένα σύρματα, προϊόντα θερμικής διαχείρισης και συστατικά μορφοποιημένα και μηχανικής επεξεργασίας. Διαθέτουμε παραγωγικούς χώρους στις ΗΠΑ και στο Ην. Βασίλειο, που συμπεριλαμβάνουν τις AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals, και AMETEK SMP Wallingford. Οι επιχειρήσεις μας αντιπροσωπεύουν μια πρωτοπόρα δύναμη στην παραγωγή μεταλλικών προϊόντων υψηλής απόδοσης για τις αγορές της ιατρικής, ενέργειας, πυρηνική, όργανα και μετρήσεις, ηλεκτρονική, αεροναυπηγική, άμυνα, αυτοκινήτου, πετρέλαιο και αέριο, γεώτρηση και ορυχεία, και βιομηχανίας. Όποτε προκύπτει μια νέα πρόκληση μηχανικής η οποία απαιτεί εξατομικευμένο μεταλλικό προϊόν, η ομάδα των μεταλλουργικών μας εμπειρογνώμων εργάζεται αποκλειστικά ώστε να αναπτύσσει τις λύσεις ανώτατης ποιότητας που θα λειτουργήσουν άψογα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 1. IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER)

  Γερμανία

  Η εταιρεία IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

 2. DENTAURUM GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία DENTAURUM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Ispringen, Γερμανία.

 1. XTRA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία XTRA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

 2. WOMET GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WOMET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορυκτά, Ορυκτά, τανταλιο, και βολφραμιο (τουγκστενιο). Έχει έδρα σε Willich, Γερμανία.

 3. TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Bitterfeld, Γερμανία.

 4. POMETON SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία POMETON SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκονες μεταλλου. Έχει έδρα σε Maerne Venezia, Ιταλία.

 5. BIARASA METALLIANS

  Ισπανία

  Η εταιρεία BIARASA METALLIANS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Bilbao, Ισπανία.

 6. HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Röttenbach, Γερμανία.

 7. STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνθετα υλικα, και χαλυβας για κατασκευες. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 8. ORINSO

  Γαλλία

  Η εταιρεία ORINSO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και οικολογικες τροφες ζωων. Έχει έδρα σε Lille, Γαλλία.

 1. SINTEX A/S

  Δανία

  Η εταιρεία SINTEX A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονιμοι μαγνητες, και καινοτομα προϊοντα. Έχει έδρα σε Hobro, Δανία.

 2. POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Lübeck, Γερμανία.

 3. STATE SCIENTIFIC INSTITUTION "POWDER METALLURGY INSTITUTE"

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία STATE SCIENTIFIC INSTITUTION "POWDER METALLURGY INSTITUTE", είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπλεκτες τριβης. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 4. GEL-STAR IMPORT-EXPORT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEL-STAR IMPORT-EXPORT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σκόνες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Μεταλλικές σκόνες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, και Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Stade, Γερμανία.

 5. GLOBAL EXPORT TR

  Τουρκία

  Η εταιρεία GLOBAL EXPORT TR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσθετικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σκόνες, Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι, οδοντολογικο εργαστηριο, Ενεργός άνθρακας, Μεταλλικές σκόνες, και Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 6. EUROTAB

  Γαλλία

  Η εταιρεία EUROTAB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Saint-Just-Saint-Rambert, Γαλλία.

 7. CENARIS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CENARIS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη πουδρας, βαφες σε σκονη, και εποξειδικη βαφη. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 8. MB WIDE RANGE METALS

  Λιθουανία

  Η εταιρεία MB WIDE RANGE METALS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Rumsiskes, Λιθουανία.

 9. HOGANAS GB LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HOGANAS GB LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Tonbridge, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. PROSURA AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία PROSURA AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκόνη χαλκού. Έχει έδρα σε Pfaeffikon Sz, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές σκόνες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

80 Επιχειρήσεις