• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικές σκόνες

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές σκόνες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η AMETEK Specialty Metal Products (SMP) είναι μια ηγετική πολυεθνική που παράγει μεταλλουργικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για κρίσιμες εφαρμογές. Η γκάμα των εξατομικευμένων μεταλλικών μας προϊόντων συμπ. μεταλλικές σκόνες με ψεκασμό, διπλά ελάσματα σε ρολό και μεταλλικοί σωλήνες με μηχάνευση ακριβείας, μεταλλικοί σωλήνες μικρής διαμέτρου, εξαιρετικά λεπτά φύλλα, μορφοποιημένα σύρματα, προϊόντα θερμικής διαχείρισης και συστατικά μορφοποιημένα και μηχανικής επεξεργασίας. Διαθέτουμε παραγωγικούς χώρους στις ΗΠΑ και στο Ην. Βασίλειο, που συμπεριλαμβάνουν τις AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals, και AMETEK SMP Wallingford. Οι επιχειρήσεις μας αντιπροσωπεύουν μια πρωτοπόρα δύναμη στην παραγωγή μεταλλικών προϊόντων υψηλής απόδοσης για τις αγορές της ιατρικής, ενέργειας, πυρηνική, όργανα και μετρήσεις, ηλεκτρονική, αεροναυπηγική, άμυνα, αυτοκινήτου, πετρέλαιο και αέριο, γεώτρηση και ορυχεία, και βιομηχανίας. Όποτε προκύπτει μια νέα πρόκληση μηχανικής η οποία απαιτεί εξατομικευμένο μεταλλικό προϊόν, η ομάδα των μεταλλουργικών μας εμπειρογνώμων εργάζεται αποκλειστικά ώστε να αναπτύσσει τις λύσεις ανώτατης ποιότητας που θα λειτουργήσουν άψογα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. FEHRMANN GMBH

  Γερμανία

  Η FEHRMANN Materials διακρίνεται για το κατάλληλο για βιομηχανική χρήση αλουμίνιο υψηλής απόδοσης για μέγιστες αξιώσεις και απαιτήσεις. Αναπτύσσουμε κράματα αλουμινίου υψηλής απόδοσης για εφαρμογές τρισδιάστατης εκτύπωσης, χύτευσης και εξέλασης για τρίτους προμηθευτές και το χρησιμοποιούμε και εμείς για την βιομηχανική παραγωγής εξαρτημάτων χύτευσης σε καλούπια άμμου. Ως εταιρεία που διαθέτει τα πάντα, η FEHRMANN Materials καθιέρωσε τις μεταλλικές σκόνες για την τρισδιάστατη εκτύπωση, όπως σκόνες χάλυβα εργαλείων (1.2709), σκόνες ανοξείδωτου χάλυβα 316L, σκόνες κραμάτων AlSi10Mg, TiAl6V4 (λεπτόκοκκη/χονδρόκοκκη) και σκόνες CoCr. Με αύξηση των ποσοτήτων, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη διατήρηση αποθέματος και τη διασφάλιση της ποιότητας, συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα του διεθνούς εμπορίου με τις αξιώσεις διαθεσιμότητας και ποιότητας των πελατών μας και προάγουμε τη βιομηχανική τρισδιάστατη εκτύπωση. Ένας άλλος τομές εστίασης είναι η ανάπτυξη των δικών μας κραμάτων αλουμινίου (AlMgty®) με ιδιαίτερες μηχανικές ιδιότητες, τα λεγόμενα κράματα υψηλής απόδοσης. Αυτά ενδείκνυνται τόσο για τη χύτευση (σε καλούπια άμμου, τη χύτευση με βαρύτητα και τη χύτευση υπό πίεση) όσο και την εξέλαση στην προσθετική παραγωγή/τρισδιάστατη εκτύπωση (LPBF/SLM και DED). Ως εξειδικευμένη στα κράματα αλουμινίου εταιρεία διακρινόμαστε για την αξιοπιστία και την ποιότητα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντοτε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Προσαρμοσμένες λύσεις, άριστη ποιότητα για την επί δεκαετίες χρήση και εξαιρετική υποστήριξη και για μέγιστες απαιτήσεις. Μάς αρέσει να καινοτομούμε. „Δεν γίνεται“; – Θα το δούμε.

 3. TRADIUM GMBH

  Γερμανία

  Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση, η TRADIUM GmbH της Φρανκφούρτης δραστηριοποιείται από το 1999 με επιτυχία για πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Οι διεθνείς πελάτες μας προέρχονται από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας που χρησιμοποιούν σπάνιες γαίες, τεχνολογικά και πολύτιμα μέταλλα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται, π.χ., η ηλεκτρονική βιομηχανία, η αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και η υαλουργία και η βιομηχανία κεραμικών υλικών. Και ιδιώτες επενδυτές αγοράζουν στρατηγικά μέταλλα ως επένδυση. Αποθηκεύουμε μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών στην τελωνειακή αποθήκη του εταίρου μας METLOCK. Κατ' αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με σύντομες προθεσμίες. Επειδή διατηρούμε απόθεμα πρώτων υλών διαφόρων προδιαγραφών, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτό ισχύει τόσο για τη χημική σύνθεση όσο και για τη μορφή παράδοσης διαφόρων πρώτων υλών. Και επενδυτές αποκομίζουν οφέλη από τις επαφές που διατηρούμε με τη βιομηχανία.

 4. FINE TUBES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Fine Tubes Ltd διαθέτει 70ετή πείρα στην μηχανική μετάλλου ακριβείας. Παρέχουμε στους πελάτες μας υποστήριξη από τον αρχικό σχεδιασμό, υλικό, μέχρι την παραγωγή και την παράδοση των σωληνώσεων υψηλής απόδοσης που κατασκευάζουμε. Τα σωληνοειδή προϊόντα που αναπτύσσουμε προορίζονται για εφαρμογές κρίσιμης ανθεκτικότητας σε ακραίες συνθήκες. Κατασκευάζουμε σωλήνες σε δύο βασικές μορφές : ατσάλινος αγωγός από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς ραφές, σωλήνες από κράμα νικελίου και σωλήνες τιτανίου όπως ίσιοι και ελικοειδής σωλήνες. Συγκολλημένοι, εφελκυσμένοι σωλήνες.

 5. HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DENTAURUM GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH

  Γερμανία

 3. METALLPULVER24

  Γερμανία

 4. HOESCH GRANULES GMBH

  Γερμανία

 5. S & S SCHEFTNER GMBH

  Γερμανία

 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

  Η Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. (η εταιρεία) βρίσκεται στο πάρκο υψηλής τεχνολογίας Yuelu Mountain και δραστηριοποιείται στην Έρευνα & Ανάπτυξη, στη βιομηχανική παραγωγή και στις εφαρμογές τιτανίου, ζιρκονίου, αφνίου, υλικών σπάνιων γαιών και των δυαδικών ή πολλαπλών ενώσεών τους (καρβίδιο, νιτρίδιο, πυριτίδιο, βορίδιο και σουλφίδιο), καθώς και άλλων νανοϋλικών, υπονανοκεραμικής σκόνης και συναφών προϊόντων.

 2. IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER)

  Γερμανία

 1. XTRA GMBH

  Γερμανία

 2. WOMET GMBH

  Γερμανία

 3. TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG

  Γερμανία

 4. CNPC POWDER NORTH AMERICA INC.

  Καναδάς

 5. BUFFALO TUNGSTEN INC.

  Ηνωμένες Πολιτείες

 6. STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION

  Λευκορωσία

 7. BIARASA METALLIANS

  Ισπανία

 8. ORINSO

  Γαλλία

 1. HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE

  Γερμανία

 2. POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. STATE SCIENTIFIC INSTITUTION "POWDER METALLURGY INSTITUTE"

  Λευκορωσία

 4. GLOBAL EXPORT TR

  Τουρκία

 5. SHREE RAJESHWARANAND PAPER MILLS LTD ( METAL POWDER)

  Ινδία

 6. GEL-STAR IMPORT-EXPORT GMBH

  Γερμανία

 7. CENARIS GMBH

  Γερμανία

 8. MB WIDE RANGE METALS

  Λιθουανία

 9. DMT METAL

  Ηνωμένες Πολιτείες

 10. SINTEX

  Δανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές σκόνες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

95 επιχειρήσεις