• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές   - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως κατασκευαστής διαθέτουμε χαλύβδινα ράφια υψηλής ποιότητας σε χαμηλή τιμή. Ήδη εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια είμαστε κατασκευαστές συστημάτων ραφιών υψηλής ποιότητας στη Θουριγγία. Σε εμάς θα βρείτε ελεγμένης ράφια ποιότητας χαλύβδινα ράφια, ράφια αποθήκης, επιδαπέδια ράφια και ράφια αρχειοθέτησης για αποθήκες, συνεργεία και αρχεία. Διαθέτουμε τα ράφια μας σε γαλβανιζέ έκδοση ή επιπρόσθετα με πλαστική επίστρωση. Διαθέτουμε λύσεις για τη βιομηχανία, το εμπόριο, τη βιοτεχνία και την αρχειοθέτηση. Τα κουμπωτά και τα βιδωτά ράφια παραδίδονται από εμάς εξατομικευμένα για εσάς και μάλιστα συνήθως εντός 48 ωρών. Σάς παρέχουμε ειδικά ράφια και ράφια για όλα σχεδόν τα είδη αποθήκης. Ευχαρίστως σχεδιάζουμε επίσης ολόκληρη τη δική σας αποθήκη. Η γκάμα των προϊόντων μας: Ράφια αρχειοθέτησης, ράφια αποθήκης, ειδικά ράφια για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές, συστήματα ραφιών βαριάς χρήσης, εγκαταστάσεις ραφιών, εργαστηριακά ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα.

 2. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο πολεμιστής τον οποίο σχηματίζει ο αστερισμός του Ωρίωνα, είναι για εμάς η έμπνευση, που μάς παρέχει την απαραίτητη στήριξη για την τακτική, την επιχειρησιακή και τη στρατηγική επιδεξιότητα. Έχουμε πάρει το όνομα ενός αστερισμού για να δηλώσουμε ότι θεωρούμε υποχρέωσή μας να ασχολούμαστε στο παρόν με το μέλλον. Η ανάπτυξη των κατασκευαστικών συστημάτων ORION και των αστικών επιπλώσεων ORION συμβαδίζει από την ίδρυση της επιχείρησης το 1980 και. το 1995 με τη συνεχή εξέλιξη στον τομέα της αγοράς «αστικών επίπλων» όπου δραστηριοποιούμαστε. Στο πλαίσιο αυτό, δεν θεωρούμε την αλλαγή και τη μόδα ως σταθερές, αλλά αντιμετωπίζουμε την εγγενή μεταβλητότητα των όρων ως κίνητρο για τη φιλοδοξία μας να καλύπτουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας με την ανάπτυξη κατάλληλων προϊόντων και να διατηρούμε το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών μας. Για τα προϊόντα που αναπτύσσουμε ισχύει συνεπώς η αρχή «από την αγορά, για την αγορά». Στόχος μας ήταν πάντοτε να θέτουμε νέα πρότυπα καινοτομικής σχεδίασης City-Design και να προσελκύουμε τον ανάλογο κύκλο πελατών.

 3. BASE GROUP SP Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BASE GROUP SP Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολληση με χρηση ρομποτ, συγκολληση αλουμινιου, και συγκολληση ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Koszwały, Πολωνία.

 4. FER & NOX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FER & NOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Περιφράξεις και πύλες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Evere, Βέλγιο.

 5. VAN EYCKEN

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VAN EYCKEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μουσικη metal, χαλύβδινες δομές, μπαρες ασφαλειας, Μπάρες ασφαλείας για σιδηροδρομικές εργασίες, ηχητικα φραγματα, κέντρα κοπής λέιζερ, ανοξειδωτος χαλυβας, ραμπες, και μεταλλική κατασκευή. Έχει έδρα σε Tienen, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SDG GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SDG GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Schwalmtal, Γερμανία.

 2. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRATELLI BERTUZZI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, πηνια, σχεδιασμος σιδηροκατασκευων, Μηχανική ακριβείας, και ελαφρες μεταλλικες κατασκευες. Έχει έδρα σε Gardone Val Trompia, Ιταλία.

 3. TEKSAM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TEKSAM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Bergisch Gladbach, Γερμανία.

 4. SVS POLLERSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SVS POLLERSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Gotha, Γερμανία.

 5. HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Neustadt, Γερμανία.

 1. GAL-STEEL

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GAL-STEEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα για κήπους, Μεταλλικά έπιπλα, Περιφράξεις, Κερκίδες και εξέδρες, κιγκλιδώματα, Γυάλινα κιγκλιδώματα, ξυλινες σκαλες, Έπιπλα για κήπους, και επιπλα γραφειου. Έχει έδρα σε Zielona Gora, Πολωνία.

 2. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OFFICINE BERTAZZON SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικοί σκελετοί, Βιομηχανική μεταλλουργία, κυρτωση μεταλλικων σωληνων, βιομηχανικοι οικισκοι, Μεταλλικοί σκελετοί, καλανδραρισμα μεταλλων, Βιομηχανική μεταλλουργία, κοπη λαμαρινας, και Σκάλες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Vidor, Ιταλία.

 1. SCHERER METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHERER METALLTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Mömbris, Γερμανία.

 2. FR. PIPER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FR. PIPER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Stemwede, Γερμανία.

 3. ECKERT & GRAF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ECKERT & GRAF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Rielasingen, Γερμανία.

 4. BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στιγευση με ψηφιακο ελεγχο, μηχανικες κατεργασιες, κυρτωση ελασματων αλουμινιου, και βαρειες μεταλλικες κατασκευες. Έχει έδρα σε Cazzago San Martino, Ιταλία.

 5. TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Lünen, Γερμανία.

 6. NET D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NET D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Μονωτική επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Βιομηχανική μεταλλουργία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

 7. SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 8. PACH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PACH GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 1. RONDOGARD OHG - WINTERGARTENSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RONDOGARD OHG - WINTERGARTENSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Bindlach, Γερμανία.

 2. NAIDEKA, UAB

  Λιθουανία

  Η NAIDEKA, UAB είναι μια εταιρεία επεξεργασίας μετάλλων και παρέχει: μηχανουργική επεξεργασία CNC, φρεζάρισμα CNC, κύρτωση CNC, κοπή CNC, διάτρηση CNC, κοπή CNC με πλάσμα, κοπή με αέριο, κατεργασία λαμαρινών CNC, υπεργολαβία κατασκευής και μηχανουργικής επεξεργασίας CNC, μηχανουργική επεξεργασία μετάλλων, συγκόλληση χάλυβα, συναρμογή υπομονάδων, κατασκευή εξοπλισμού, κατασκευή εργαλείων, σφυρηλασία μετάλλων, κατασκευή συγκολλημένων κατασκευών, σφυρηλασία λαμαρινών (πίεση εν ψυχρώ), εργασίες γαλβανισμού, γαλβανική επικάλυψη, θερμική επεξεργασία, παραγωγή συγκολλημένων κατασκευών.

 3. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Τουρκία

  Η OM Global Trade Co. Ltd. φέρνει σε επαφή την ζήτηση της διεθνής αγοράς με τοπικούς κατασκευαστές στην βιομηχανία του ανθρακοχάλυβα και παρέχει ομαλές επιχειρήσεις εισαγωγής στις διεθνείς επιχειρήσεις. Ως αναπτυσσόμενη επιχείρηση, θέλουμε να βοηθήσουμε τις διεθνείς εταιρείες να αποκτήσουν το σωστό προϊόν σε καλή τιμή και με ανώτατη ποιότητα. Ο κύριος μας προμηθευτής μεταξύ άλλων είναι η Erkare Metal Products Inc., κατασκευαστής προϊόντων από σύρμα και ατσάλι με πείρα δεκαετιών στον τομέα. Προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στα χαλύβδινα προϊόντα στα μέτρα του πελάτη και στις ετοιμοπαράδοτες λύσεις για τα έργα σας χαλύβδινης κατασκευής ή περίφραξης από συρματόπλεγμα. Διαθέτουμε ισχυρούς προμηθευτές και διάφορες επιλογές για τις ανάγκες σας που θα βρείτε παρακάτω: •Δομικά χαλύβδινα έργα • Εργα περίφραξης με σύρμα •Προσωρινή περίφραξη • Λεπιδοφόρα σύρματα τύπου BTO και CBT • Συρματόπλεγμα •Δικτυωτά μεταλλικά • πάνελ από πλέγμα σε 3D και 2D • Μεταλλικές πόρτες για οχήματα και πεζούς • Μέρη εγκατάστασης ηλιακών πάνελ • Ατσάλινα εξαρτήματα και κατασκευή για αιολικά συστήματα •Κινητές λύσεις για τον έλεγχο του όχλους και ασφαλείας • Ανθεκτικά συστήματα ραφιών για αποθήκες • Προστατευτικά κιγκλιδώματα αυτοκινητόδρομων ή εξατομικευμένα έργα. Το δίκτυο μας και η δέσμευση με τους προμηθευτές μας επιτρέπουν ευελιξία όσον αφορά την επιλογή του προμηθευτή και τις προσφορές στους πελάτες μας με οργάνωση και με απλές επιχειρήσεις εισαγωγής. Χάρη στην αφοσιωμένη, σταθερή και δυναμική μας προσέγγιση, μειώνετε τον κίνδυνο της εισαγωγής από τυχαίους προμηθευτές και επωφελείστε από την εμπειρία της OM Global Trade για μια απλή διαδικασία.

 4. BIOMEKAT INDUSTRIAL METALLIC CONSTRUCTIONS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κάνει την παρουσία της στο χώρο των βιομηχανικών κατασκευών και των μεταλλικών κτιρίων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα 10 ετών, όπου με την τεχνογνωσία η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά στάνταρ, με τον αρκετά ικανοποιητικό μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και με την υποστήριξη έμπειρων πολιτικών μηχανικών που διαθέτει, εγγυάται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος. Το 2008-2009 η εταιρεία μας στην προσπάθεια της για αύξηση της παραγωγικής κατασκευής δυνατότητας ξεκίνησε την διαδικασία μετεγκατάστασης της με την ανέγερση κτιριακού χώρου συνολικού εμβαδού 1200 τ.μ με άρτιο και τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, όπου και με τα είδη υψηλά στάνταρ τεχνογνωσίας των μηχανικών, τεχνικού και διοικητικού προσωπικού εγγυάται ένα πολύ καλύτερο και διαφορετικό μέλλον στο χώρο των μεταλλικών κτιρίων και βιομηχανικών κατασκευών.

 5. OTTO WEISLEITNER GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μηχανήματα και ειδικά μηχανήματα για τους πελάτες μας και σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Από τη δεκαετία του 1990 εργαζόμαστε με σχέδια εργασίας CAD. Είμαστε απόλυτα εξοικειωμένοι με τα προϊόντα Autodesk. Στους δικούς μας μηχανικούς τόρνους CNC παράγουμε μικρά και μεγάλα εξαρτήματα, μέγ. ø760x3.100 mm. Για ανταλλακτικά, μικρές σειρές ή μαζική παραγωγή, είμαστε ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας! Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στην επεξεργασία φρέζας για: - χάλυβες, επιβελτιωμένους χάλυβες και μη σιδηρούχα υλικά. - ελαφρά μέταλλα, όπως αλουμίνιο και τιτάνιο. - κονεομεταλλουργικά εξαρτήματα από Ti, Al, Cr, Mo, Nb, και πολλά άλλα, καθώς και συνδυασμούς αυτών των υλικών. - πλαστικά - PVC, PTFE, PE, PA και πολλά άλλα. - επεξεργασία 3 και 4 αξόνων, καθώς και 3D. - δημιουργία προγραμμάτων CAM/Hypermill, έκδοση 2018. - σχεδιασμό και κατασκευή διατάξεων σύσφιξης. - παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων έως μαζική παραγωγή. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις κοπής με ριπή νερού.

 6. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε προστασία μέσω των προϊόντων μας και να κάνουμε ασφαλή την εργασία με μηχανήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να εξυπηρετήσουμε όλους όσους μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση των συστημάτων και των υπηρεσιών μας, ικανοποιώντας είτε τους ίδιους είτε τους πελάτες τους. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για αυτόν το λόγο, προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας και να πραγματοποιούμε τις εργασίες μας σε συνεργασία μαζί τους. Έχουμε ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας και ως εκ τούτου, έχουμε δεσμευτεί να τηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, χρησιμοποιώντας στα συστήματα προστασίας TIEMANN μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και ελεγμένα εξαρτήματα. Αυτή, άλλωστε, είναι μακροπρόθεσμα πάντα η πιο επικερδής επιλογή. Γνωρίζουμε ότι η ικανότητα να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξαρτάται από τη δημιουργικότητα, τις δεξιότητες, την διαφορετικότητα και την ομαδικότητα των υπαλλήλων μας.

 7. WOERTZ AG

  Ελβετία

  Η Woertz σημαίνει ποιότητα, προσέγγιση του πελάτη και καινοτομία. Τα σύγχρονα κτίρια είναι σύνθετα συστήματα που πρέπει να καλύπτουν πολλές απαιτήσεις. Οι εργολάβοι και οι επενδυτές απαιτούν ενεργειακή αποδοτικότητα, λειτουργικότητα, δομοστοιχειωτή κατασκευή και ευέλικτες δυνατότητες χρήσης. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση πρέπει συνεπώς να ανταποκρίνονται στις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Επιπλέον ασκείται μεγάλη πίεση χρόνου και κόστους. Όλα αυτά αποτελούν πρόκληση για: τον άνθρωπο και την τεχνολογία. Όπου υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με έξυπνες λύσεις. Ως κορυφαίος κατασκευαστής ολοκληρωμένων ηλεκτρικών συστημάτων και στοιχείων εγκαταστάσεων είμαστε γνωστοί για την ποιότητα, την προσέγγιση του πελάτη και την καινοτομία. Σε εμάς συνδυάζονται εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες σε σταθερή βάση. Έτσι είμαστε σε θέση να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες του πελάτη με ένα ευρύ, ανάλογο των απαιτήσεων φάσμα προϊόντων και συστημάτων. Ό, τι προέρχεται από την Woertz είναι μακροπρόθεσμα οικονομικά αποδοτικό, καλαίσθητο και αξιόπιστο.

 8. STEELMAX ENERGY SA

  Ελλάδα

  Η STEELMAXenergy ΑΒΕΕ είναι μία σύγχρονη Ελληνική εταιρία με δυναμικές και πολύπλευρες δραστηριότητες στούς τομείς: Επεξεργασία Μετάλλων (Κοπή Laser, διαμόρφωση, συγκόλληση, αμμοβολή και γαλβάνισμα) Μεταλλικές Κατασκευές (Αρχιτεκτονικά στοιχεία, επαγελματικός εξοπλισμός) Ενέργεια και Τηλεπικοινωνίες (Ηλεκτρικοί Πίνακες, UPS, H/Z, Συσσωρευτές, Racks) Με ευέλικτη οργάνωση, μοντέρνα διοίκηση, απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις η STEELMAXenergy επεκτείνεται συνεχώς και πρωτοστατεί στις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου της.

 9. SB TECHNO METALL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως επιτυχημένη μικρομεσαία επιχείρηση από το βόρειο Münsterland παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις στο σύνολο του τομέα των συστημάτων σωλήνων. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς της κατασκευής και της παραγωγής είμαστε σε θέση να παρέχουμε απόλυτα προσαρμοσμένα προϊόντα. Από τη μαζική παραγωγή έως την ειδική λύση. Ό, τι και αν θέλετε, με εμάς έχετε βρει ένα συνεργάτη που λαμβάνει υπόψη του τις απαιτήσεις του κλάδου σας. Ως επιτυχημένη μικρομεσαία επιχείρηση από το βόρειο Münsterland παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις στο σύνολο του τομέα των συστημάτων σωλήνων. Χάρη στην μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς της κατασκευής και της παραγωγής είμαστε σε θέση να παρέχουμε απόλυτα προσαρμοσμένα προϊόντα. Θα χαρούμε για το αίτημά σας!

 10. DREMEC BEFESTIGUNGSELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Αποτελεί επιδίωξη της επιχείρησής μας να οικοδομούμε συνεργασία εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να τους παρέχουμε ως εταίρους μας εξειδίκευση και φιλική συμπεριφορά. Στο πλαίσιο αυτό δεν θέλουμε να συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου μόνο με τη χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας και διοικητικής μέριμνας, αλλά και με τον πλούτο των ιδεών μας. Οι επιθυμίες και η ικανοποίηση των πελατών μας βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Κάθε συνεργάτης πρέπει συνεπώς να διεκπεραιώνει πάντοτε της παραγγελίες με προσωπική δραστηριοποίηση και εμπρόθεσμα. Η καθαριότητα και η τάξη σε όλους τους χώρους της επιχείρησης καθιστούν δυνατή και πιστοποιούν την άριστη ποιότητα στο σύνολο του έργου μας και σε όλα τα προϊόντα. Η οικονομική διατήρηση αποθέματος και η διάθεση πρώτων υλών και προϊόντων διασφαλίζει τη βέλτιστη ετοιμότητα παράδοσης με τη συνεχή διαδικασία παραγωγής. Με τη διεθνή παρουσία μας μέσω εμπορικών εταίρων είναι δυνατή η βέλτιστη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές   - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

35.520 Επιχειρήσεις