• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές   - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Ο πολεμιστής τον οποίο σχηματίζει ο αστερισμός του Ωρίωνα, είναι για εμάς η έμπνευση, που μάς παρέχει την απαραίτητη στήριξη για την τακτική, την επιχειρησιακή και τη στρατηγική επιδεξιότητα. Έχουμε πάρει το όνομα ενός αστερισμού για να δηλώσουμε ότι θεωρούμε υποχρέωσή μας να ασχολούμαστε στο παρόν με το μέλλον. Η ανάπτυξη των κατασκευαστικών συστημάτων ORION και των αστικών επιπλώσεων ORION συμβαδίζει από την ίδρυση της επιχείρησης το 1980 και. το 1995 με τη συνεχή εξέλιξη στον τομέα της αγοράς «αστικών επίπλων» όπου δραστηριοποιούμαστε. Στο πλαίσιο αυτό, δεν θεωρούμε την αλλαγή και τη μόδα ως σταθερές, αλλά αντιμετωπίζουμε την εγγενή μεταβλητότητα των όρων ως κίνητρο για τη φιλοδοξία μας να καλύπτουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας με την ανάπτυξη κατάλληλων προϊόντων και να διατηρούμε το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών μας. Για τα προϊόντα που αναπτύσσουμε ισχύει συνεπώς η αρχή «από την αγορά, για την αγορά». Στόχος μας ήταν πάντοτε να θέτουμε νέα πρότυπα καινοτομικής σχεδίασης City-Design και να προσελκύουμε τον ανάλογο κύκλο πελατών.

 2. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Γερμανία

  Ως κατασκευαστής διαθέτουμε χαλύβδινα ράφια υψηλής ποιότητας σε χαμηλή τιμή. Ήδη εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια είμαστε κατασκευαστές συστημάτων ραφιών υψηλής ποιότητας στη Θουριγγία. Σε εμάς θα βρείτε ελεγμένης ράφια ποιότητας χαλύβδινα ράφια, ράφια αποθήκης, επιδαπέδια ράφια και ράφια αρχειοθέτησης για αποθήκες, συνεργεία και αρχεία. Διαθέτουμε τα ράφια μας σε γαλβανιζέ έκδοση ή επιπρόσθετα με πλαστική επίστρωση. Διαθέτουμε λύσεις για τη βιομηχανία, το εμπόριο, τη βιοτεχνία και την αρχειοθέτηση. Τα κουμπωτά και τα βιδωτά ράφια παραδίδονται από εμάς εξατομικευμένα για εσάς και μάλιστα συνήθως εντός 48 ωρών. Σάς παρέχουμε ειδικά ράφια και ράφια για όλα σχεδόν τα είδη αποθήκης. Ευχαρίστως σχεδιάζουμε επίσης ολόκληρη τη δική σας αποθήκη. Η γκάμα των προϊόντων μας: Ράφια αρχειοθέτησης, ράφια αποθήκης, ειδικά ράφια για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές, συστήματα ραφιών βαριάς χρήσης, εγκαταστάσεις ραφιών, εργαστηριακά ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα.

 3. BASE GROUP SP Z O.O.

  Πολωνία

 4. FER & NOX

  Βέλγιο

 5. HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Ιταλία

 2. GAL-STEEL

  Πολωνία

 3. TEKSAM GMBH

  Γερμανία

 4. SVS POLLERSYSTEME

  Γερμανία

 5. SDG GBR

  Γερμανία

 1. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Ιταλία

 2. SCHERER METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. FR. PIPER GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. RIEDEL GMBH

  Γερμανία

 3. ECKERT & GRAF GMBH

  Γερμανία

 4. MARCO BECKER BECKER INDUSTRIE SERVICE

  Γερμανία

 5. BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE

  Ιταλία

 6. M.D.F. S.R.L.

  Ιταλία

 7. TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU

  Γερμανία

 8. VTW VERKEHRSTECHNIK E.K.

  Γερμανία

 1. NET D.O.O.

  Σλοβενία

 2. SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH, IN ZUSAMMENARBEIT MIT WAAGNER-BIRO STAHLBAU AG

  Αυστρία

 3. PACH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 4. RONDOGARD OHG - WINTERGARTENSYSTEME

  Γερμανία

 5. NAIDEKA, UAB

  Λιθουανία

  Η NAIDEKA, UAB είναι μια εταιρεία επεξεργασίας μετάλλων και παρέχει: μηχανουργική επεξεργασία CNC, φρεζάρισμα CNC, κύρτωση CNC, κοπή CNC, διάτρηση CNC, κοπή CNC με πλάσμα, κοπή με αέριο, κατεργασία λαμαρινών CNC, υπεργολαβία κατασκευής και μηχανουργικής επεξεργασίας CNC, μηχανουργική επεξεργασία μετάλλων, συγκόλληση χάλυβα, συναρμογή υπομονάδων, κατασκευή εξοπλισμού, κατασκευή εργαλείων, σφυρηλασία μετάλλων, κατασκευή συγκολλημένων κατασκευών, σφυρηλασία λαμαρινών (πίεση εν ψυχρώ), εργασίες γαλβανισμού, γαλβανική επικάλυψη, θερμική επεξεργασία, παραγωγή συγκολλημένων κατασκευών.

 6. BIOMEKAT INDUSTRIAL METALLIC CONSTRUCTIONS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κάνει την παρουσία της στο χώρο των βιομηχανικών κατασκευών και των μεταλλικών κτιρίων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα 10 ετών, όπου με την τεχνογνωσία η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά στάνταρ, με τον αρκετά ικανοποιητικό μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και με την υποστήριξη έμπειρων πολιτικών μηχανικών που διαθέτει, εγγυάται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος. Το 2008-2009 η εταιρεία μας στην προσπάθεια της για αύξηση της παραγωγικής κατασκευής δυνατότητας ξεκίνησε την διαδικασία μετεγκατάστασης της με την ανέγερση κτιριακού χώρου συνολικού εμβαδού 1200 τ.μ με άρτιο και τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, όπου και με τα είδη υψηλά στάνταρ τεχνογνωσίας των μηχανικών, τεχνικού και διοικητικού προσωπικού εγγυάται ένα πολύ καλύτερο και διαφορετικό μέλλον στο χώρο των μεταλλικών κτιρίων και βιομηχανικών κατασκευών.

 7. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε προστασία μέσω των προϊόντων μας και να κάνουμε ασφαλή την εργασία με μηχανήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να εξυπηρετήσουμε όλους όσους μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση των συστημάτων και των υπηρεσιών μας, ικανοποιώντας είτε τους ίδιους είτε τους πελάτες τους. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για αυτόν το λόγο, προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας και να πραγματοποιούμε τις εργασίες μας σε συνεργασία μαζί τους. Έχουμε ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας και ως εκ τούτου, έχουμε δεσμευτεί να τηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, χρησιμοποιώντας στα συστήματα προστασίας TIEMANN μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και ελεγμένα εξαρτήματα. Αυτή, άλλωστε, είναι μακροπρόθεσμα πάντα η πιο επικερδής επιλογή. Γνωρίζουμε ότι η ικανότητα να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξαρτάται από τη δημιουργικότητα, τις δεξιότητες, την διαφορετικότητα και την ομαδικότητα των υπαλλήλων μας.

 8. OTTO WEISLEITNER GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μηχανήματα και ειδικά μηχανήματα για τους πελάτες μας και σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Από τη δεκαετία του 1990 εργαζόμαστε με σχέδια εργασίας CAD. Είμαστε απόλυτα εξοικειωμένοι με τα προϊόντα Autodesk. Στους δικούς μας μηχανικούς τόρνους CNC παράγουμε μικρά και μεγάλα εξαρτήματα, μέγ. ø760x3.100 mm. Για ανταλλακτικά, μικρές σειρές ή μαζική παραγωγή, είμαστε ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας! Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στην επεξεργασία φρέζας για: - χάλυβες, επιβελτιωμένους χάλυβες και μη σιδηρούχα υλικά. - ελαφρά μέταλλα, όπως αλουμίνιο και τιτάνιο. - κονεομεταλλουργικά εξαρτήματα από Ti, Al, Cr, Mo, Nb, και πολλά άλλα, καθώς και συνδυασμούς αυτών των υλικών. - πλαστικά - PVC, PTFE, PE, PA και πολλά άλλα. - επεξεργασία 3 και 4 αξόνων, καθώς και 3D. - δημιουργία προγραμμάτων CAM/Hypermill, έκδοση 2018. - σχεδιασμό και κατασκευή διατάξεων σύσφιξης. - παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων έως μαζική παραγωγή. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις κοπής με ριπή νερού.

 9. WOERTZ AG

  Ελβετία

  Η Woertz σημαίνει ποιότητα, προσέγγιση του πελάτη και καινοτομία. Τα σύγχρονα κτίρια είναι σύνθετα συστήματα που πρέπει να καλύπτουν πολλές απαιτήσεις. Οι εργολάβοι και οι επενδυτές απαιτούν ενεργειακή αποδοτικότητα, λειτουργικότητα, δομοστοιχειωτή κατασκευή και ευέλικτες δυνατότητες χρήσης. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση πρέπει συνεπώς να ανταποκρίνονται στις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Επιπλέον ασκείται μεγάλη πίεση χρόνου και κόστους. Όλα αυτά αποτελούν πρόκληση για: τον άνθρωπο και την τεχνολογία. Όπου υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με έξυπνες λύσεις. Ως κορυφαίος κατασκευαστής ολοκληρωμένων ηλεκτρικών συστημάτων και στοιχείων εγκαταστάσεων είμαστε γνωστοί για την ποιότητα, την προσέγγιση του πελάτη και την καινοτομία. Σε εμάς συνδυάζονται εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες σε σταθερή βάση. Έτσι είμαστε σε θέση να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες του πελάτη με ένα ευρύ, ανάλογο των απαιτήσεων φάσμα προϊόντων και συστημάτων. Ό, τι προέρχεται από την Woertz είναι μακροπρόθεσμα οικονομικά αποδοτικό, καλαίσθητο και αξιόπιστο.

 10. SPETSENERGOSTROY, LLC

  Ρωσία

  Η SpetsEnergoStroy LLC αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία ηλεκτρικής εγκατάστασης. Εκτελούμε όλες τις εργασίες σύμφωνα με τις ηλεκτρικές προδιαγραφές ασφαλείας. Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης : την κατασκευή αντίσκηνων δομών που στήνονται γρήγορα, . Αυτές οι δομές χρησιμοποιούνται σε εκθέσεις, στην παραγωγή, στην δόμηση, ως στέγαστρα ζωντανών. Τα πλεονεκτήματα των σκηνών είναι οι εξής: οικονομία: χάρη στο ελάχιστο τους βάρος, στα πλαίσια που είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ χάλυβα και λεπτά τοιχώματα, οι υποδομές δεν απαιτούν γερά θεμέλια, κανένας εξοπλισμός ανύψωσης δεν απαιτείται για την εγκατάσταση ελαφριών χαλύβδινων δομών με λεπτά τοιχώματα, γρήγορη συναρμολόγηση, χαμηλή αγωγιμότητα θερμότητας θερμικών προφίλ, Εγκατάσταση όλο το χρόνο. Κατασκευάζονται σταθμοί εκκίνησης : Οι σταθμοί εκκίνησης αποτελούν ένα υπόδειγμα χρησιμότητας που αφορά την μεταφορά με αγωγούς και εφαρμόζεται στις βιομηχανίες αερίου, πετρελαίου και πετροχημείας για την εκκίνηση ή την ανάληψη συσκευών διάγνωσης και επεξεργασίας σε αγωγό.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές   - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

39.673 επιχειρήσεις