• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά υπόστεγα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά υπόστεγα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA είναι μια εταιρεία επεξεργασίας του μετάλλου. Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA ιδρύθηκε το 1997 στην πόλη της Αγκουέδα. Κατασκευάζουμε μεταλλικές δομές, μεταλλικές κατασκευές, σιδηρόδρομοι, πόρτες και πύλες. Υλοποιούμε βιομηχανικά κιόσκια. Έχουμε επίσης την δυνατότητα υλοποίησης έργων κλειθροποιίας όπως μικρές και μεγάλες πύλες, σιδηρόδρομοι και μικρές στέγες. H εταιρεία κατέχει εμπειρία τόσο στις εγχώριες όσο και στις ξένες αγορές εδώ και πολλά χρόνια: Ισπανία, Γαλλία, Ανγκολα, Μοζαμβίκη, μεταξύ άλλων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εργασία από σίδηρο, συγκολλημένο αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουμε έναν τεχνικό τμήμα με σχεδιαστές και μηχανικούς και αναλαμβάνουμε τρισδιάστατη σχεδίαση. Στοχεύουμε στην αριστεία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, εξοπλισμό, μέθοδοι και διαδικασίες και απασχολούμε μια ικανή και πρόθυμη ομάδα για την εκτέλεση των έργων σας. Διαθέτουμε μηχάνημα κύρτωσης, κοπής με λέιζερ, κοπής και διάτρησης, συγκόλλησης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά EN1090 και ISO9001.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. LOSBERGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. HR-STRUCTURES GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. VIEBROCKREITHALLEN GMBH

  Γερμανία

  Ο κορυφαίος συνεργάτης σας για καινοτομικά συστήματα εγκαταστάσεων ιππασίας. Από το 1999 έχουμε κατασκευάσει περισσότερες από 200 ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις ιππασίας – που διακρίνονται για την ποιότητα, την ουσία και με σχεδόν μοναδική ποικιλία καινοτομικών, λειτουργικών και προσαρμοσμένων στα άλογα λεπτομερειών. Κάθε αίθουσα ιππασίας Viebrock είναι μια προσαρμοσμένη λύση που συνδυάζει απόλυτα τις εξατομικευμένες απαιτήσεις και επιθυμίες σας με υπερσύγχρονα πρότυπα κατασκευής, τεχνολογίας και ποιότητας. Εδώ, οι ιππείς δεν θα βρουν απλώς το δεύτερο σπίτι τους, αλλά και ένα νέο κεντρικό στοιχείο της ζωής τους. Οι πεπειραμένοι και εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί και εργάτες της εταιρείας μας σάς συνοδεύουν με πλήρη απασχόληση από το πρώτο λεπτό του σχεδιασμού έως την έτοιμη προς χρήση αίθουσα ιππασίας Viebrock. Εάν το θέλετε, σάς ανεβάζουμε επίσης και στη σέλα. Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής – εσωτερικά και εξωτερικά. Στόχος μας δεν είναι μόνο να κατασκευάζουμε μια εξωτερικά εντυπωσιακή και ελκυστική εγκατάσταση ιππασίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. LUIS MAGRO S.L.

  Ισπανία

  Εταιρεία στη Γαλικία με πάνω από 30 χρόνια στην επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται σε άμεση ενοικίαση βιομηχανικών αποθηκών, γραφεία στη Βιομηχανική Ζώνη καθώς και σε θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της Λα Κορούνια. Το δυνατό μας σημείο είναι η ενοικίαση υπόστεγων σε μια βιομηχανική περιοχή του Pocomaco. Η έδρα μας βρίσκεται στην κοινότητα της Λα Κορούνια. Δεν είμαστε μεσάζοντες. Με εμάς, η ενοικίαση γίνεται απευθείας, είμαστε ιδιοκτήτες όλων των κτιρίων που ενοικιάζουμε.

 2. DEVA STEEL CORPORATION

  Ρουμανία

 3. CUALIMETAL, S.A.

  Ισπανία

 4. ATA GROUP SRL

  Ρουμανία

 5. ESCB MODULAIRE

  Γαλλία

 1. METAL KLS

  Ρουμανία

 2. MATRIX STRUCTURES

  Γερμανία

 3. FPUH KOBEX

  Πολωνία

 4. KONSTRUKCJE STALOWE

  Πολωνία

 5. OSSES

  Πολωνία

 6. VT TRADING SRL

  Ρουμανία

 7. TUNNEL MOBILI SRL

  Ιταλία

 8. MATTELIN

  Βέλγιο

 9. SIDERMONTAGGI S.R.L.

  Ιταλία

 10. GARDECK

  Ρωσία

 1. VALL

  Ισπανία

 2. DE STAALBOUWERS

  Κάτω Χώρες

 3. AVINCI

  Ρουμανία

 4. ALMERMETAAL

  Βέλγιο

 5. IMPRESA CARPENTERIA METALLICA - I.C.M. SRL

  Ιταλία

 6. ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Πολωνία

 7. COMEZA,SC GRUPO SERMIN

  Ισπανία

 8. FATO LOGISTIC EQUIPMENTS

  Ιταλία

 9. GIESSE S.R.L. UNIPERSONALE

  Ιταλία

 10. POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά υπόστεγα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

572 επιχειρήσεις