• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά πλέγματα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA είναι μια εταιρεία επεξεργασίας του μετάλλου. Η TRIBUNAS & Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA ιδρύθηκε το 1997 στην πόλη της Αγκουέδα. Κατασκευάζουμε μεταλλικές δομές, μεταλλικές κατασκευές, σιδηρόδρομοι, πόρτες και πύλες. Υλοποιούμε βιομηχανικά κιόσκια. Έχουμε επίσης την δυνατότητα υλοποίησης έργων κλειθροποιίας όπως μικρές και μεγάλες πύλες, σιδηρόδρομοι και μικρές στέγες. H εταιρεία κατέχει εμπειρία τόσο στις εγχώριες όσο και στις ξένες αγορές εδώ και πολλά χρόνια: Ισπανία, Γαλλία, Ανγκόλα, Μοζαμβίκη, μεταξύ άλλων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εργασία από σίδηρο, συγκολλημένο αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουμε έναν τεχνικό τμήμα με σχεδιαστές και μηχανικούς και αναλαμβάνουμε τρισδιάστατη σχεδίαση. Στοχεύουμε στην αριστεία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, εξοπλισμό, μέθοδοι και διαδικασίες και απασχολούμε μια ικανή και πρόθυμη ομάδα για την εκτέλεση των έργων σας. Διαθέτουμε μηχάνημα κύρτωσης, κοπής με λέιζερ, κοπής και διάτρησης, συγκόλλησης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά EN1090 και ISO9001.

 2. MAISHI WIRE MESH

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Maishi Wire Mesh είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων συρμάτινου πλέγματος υψηλής τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 1986 με έδρα την Κίνα. Χάρη στην αφοσίωση στην πελατοκεντρική καινοτομία και σε περισσότερα από 30 χρόνια ανάπτυξη, τα προϊόντα MAISHI έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 95 χώρες, εξυπηρετώντας περισσότερες από 30 από τις 500 κορυφαίες επιχειρήσεις. Το όραμα της MAISHI είναι να υποστηρίζει κάθε πελάτη για την επίτευξη καλύτερης ανάπτυξης. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στην παραγωγή, η MAISHI παράγει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και δημιουργεί πράσινες λύσεις που παρέχουν στους πελάτες τη δυνατότητα να κερδίσουν την αγορά. Γιατί να μας επιλέξετε; - Ιστορία άνω των 35 ετών - Πιστοποίηση ISO9001 - Προσαρμοσμένη παραγωγή - Εμπρόθεσμη παράδοση - Επαρκές απόθεμα - Επιθεωρήσεις από τρίτους - Τηλεδιασκέψεις - Τιμητικά βραβεία - Επαγγελματικά πιστοποιητικά

 3. WDM DEUTENBERG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παράγουμε συρμάτινα πλέγματα σημειακής συγκόλλησης με βάση τις δικές σας διαστάσεις και προδιαγραφές - Η WDM Deutenberg είναι κατασκευαστής βιομηχανικών ειδικών πλεγμάτων και παράγει σύμφωνα με τις άκρως εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών. Τα δικά μας συρμάτινα πλέγματα σημειακής συγκόλλησης διαθέτουν διάφορα μεγέθη από 300 x 250 mm έως 8.000 x 2.400 mm σε συνάρτηση με τις οπές του πλέγματος και τη διάμετρο του σύρματος. Για την παραγωγή των πλεγμάτων μας χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι σύρματος και υλικά: Άβαφο σύρμα, γαλβανισμένο σύρμα, σύρμα από επιψευδαργυρωμένο αλουμίνιο και σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα. Εκτός από τους τύπους σύρματος χρησιμοποιούνται διάφορες διάμετροι από 2, 0 mm έως 18, 0 mm. Οι δυνατότητες εφαρμογής των δικών μας συρμάτινων πλεγμάτων σημειακής συγκόλλησης είναι εξαιρετικά ποικίλες. Χρησιμοποιούνται σε κλάδους όπως η αρχιτεκτονική τοπίου, οι γεωργικές κατασκευές, η κατασκευή μηχανημάτων, η κατασκευή καταστημάτων, η βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων, η βιομηχανία τροφίμων, η ηλεκτρική βιομηχανία, ο κλάδος των κατασκευών και το λιανικό εμπόριο. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.wdm-deutenberg.com

 4. O.M.A.F. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία O.M.A.F. ειδικεύεται στην κατασκευή ανοξείδωτων πλεγμάτων INOXLINE, επιψευδαργυρωμένων πλεγμάτων, περιφράξεων και μεταλλικών πλεγμάτων για τη βιομηχανία και τον κατασκευαστικό κλάδο. Όλα τα πλέγματα μας κατασκευάζονται με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων συστημάτων. Η O.M.A.F. συμπληρώνει τον ευρύ κατάλογο προϊόντων και εξαρτημάτων για τον κατασκευαστικό κλάδο: επίπεδα φρεάτια απορροής, σφραγίσεις, πλέγματα και φρέατα από ανοξείδωτο χάλυβα.

 5. MODESTINO FILTRI SRLS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η MODESTINO Filtri S.r.l.s. χάρη στην τριακονταετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και τη βοήθεια άρτια καταρτισμένου προσωπικού, στέκεται ως κορυφαία εταιρεία, στην εθνική και διεθνή αγορά, στην παραγωγή φίλτρων σιδήρου και ανοξείδωτου χάλυβα (AISI 304) για όλους τους τύπους εξωθητών. Τα προτερήματα μας είναι: εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, γρήγορες παραδόσεις και άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WDM DEUTENBERG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η WDM Wolfshagener Draht- & Metallverarbeitung είναι κατασκευαστής συρμάτινων πλεγμάτων σημειακής συγκόλλησης βάσει εξατομικευμένων προδιαγραφών σε μεγέθη από 300x250 mm έως 8.000x2.400 mm ανάλογα με τις διαστάσεις των οπών και τη διάμετρο. Στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιούνται άβαφο, επιψευδαργυρωμένο σύρμα, επιψευδαργυρωμένο σύρμα αλουμινίου, καθώς και σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρων από 2, 0 έως 18, 0 mm. Πεδία χρήσης είναι π. χ. οι τομείς διαμόρφωσης τοπίου, γεωργίας, κατασκευής μηχανημάτων & καταστημάτων, μεταλλουργίας, βιομηχανίας τροφίμων, ηλεκτρικής βιομηχανίας & κατασκευών.

 2. JK TECHNIC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JK TECHNIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σχάρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, Περιφράξεις και πύλες, Μεταλλικές σκάλες, Μεταλλικά πλέγματα, Περιφράξεις και πύλες, Μεταλλικές σκάλες, και επένδυση βιομηχανικών δαπέδων. Έχει έδρα σε Sarreguemines, Γαλλία.

 3. GEI SA

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEI SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σχάρες, Πολυεστέρας, Περιφράξεις και πύλες, Μεταλλικές σκάλες, Καμπύλες σκάλες, ελικοειδεις σκαλες, κιγκλιδωματα ασφαλειας, βιομηχανικά δάπεδα, και καφασωτά. Έχει έδρα σε Luxembourg, Λουξεμβούργο.

 4. EUROTRAMEX

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROTRAMEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιφραξεις, μεταλλικά πλέγματα, TRAMEX, δαπεδο, σχάρες από πολυεστέρα, γαλβανισμος, και σχαρες και κιγκλιδωματα. Έχει έδρα σε Sant Celoni-Barcelona, Ισπανία.

 5. CALIFIL

  Γαλλία

  Ο Όμιλος Califil ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ειδών από ανοξείδωτο μεταλλικό νήμα. Οι επεξεργασίες επιφανειών είναι πλήρως ολοκληρωμένες: επιχρωμίωση, επιψευδαργύρωση, ηλεκτροστίλβωση και βαφή εποξυ. Οι δύο θυγατρικές της εταιρείες Caliste Marquis και Aplifil δραστηριοποιούνται εμπλέκονται σε βασικούς τομείς της οικονομίας: βιομηχανία γεωργικών ειδών διατροφής (αποθήκευση / ψυχρή αποθήκευση, εγκατάσταση/ συντήρησης σφαγείων, κρέμασμα κρέατος και βιομηχανία τροφίμων), οικιακές συσκευές, φαρμακευτική βιομηχανία (ράφια σχεδιασμένα για την αποθήκευση / αποθήκευση σε αποστειρωμένη αίθουσα) αυτοκίνητα (εξοπλισμός) και η ευρύτερη βιομηχανία. Με εμπειρία στον κλάδο, ο όμιλος Califil έχει αναπτύξει τη δραστηριότητά του διατηρώντας τις αξίες του: αυστηρότητα, πρότυπα ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον, την επιμονή και την περιέργεια. Διαθέτει σημαντικό στόλο μηχανημάτων, ο όμιλος Califil κατασκευάζει τα είδη του που υπάρχουν στον κατάλογο ή προσαρμοσμένα σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες σειρές.

 1. TSEIN AMÉNAGEMENT INTÉRIEUR EXTÉRIEUR

  Γαλλία

  Ειδικός στις βιομηχανικές λαμαρίνες, η Tsein προσφέρει τα επιτεύγματά της για διαρρύθμιση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επειδή οι επιθυμίες διαχείρισής σας δεν βρίσκουν πάντα ανταπόκριση σε καταλόγους, η Tsein σας συνοδεύει στο σχεδιασμό του έργου σας διαμορφώνει το μέταλλο κατά παραγγελία για την υλοποίηση τεμαχίων που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Μιλώντας σε κάθε βήμα της εργασίας και της επεξεργασίας μετάλλων - κοπή με λέιζερ, κάμψη, συγκόλληση, ένωση, γυάλισμα, βούρτσισμα - η Tsein υλοποιεί τον εξοπλισμό και το βιομηχανικό εξοπλισμό σας από ανοξείδωτο χάλυβα. Η Tsein σας προτείνει την υλοποίηση στα μέτρα των πελατών σκαλών από ανοξείδωτο χάλυβα, ή από ανοξείδωτο χάλυβα και ξύλο, την υλοποίηση πυλών, κιγκλιδωμάτων, πλατφόρμων με σκάλες και πλατφόρμων με κιγκλίδωμα ή πύλη ή σχάρες του μετρό. Η Tsein εργάζεται επίσης για τους επαγγελματίες της διαρρύθμισης και τους αρχιτέκτονες, προτείνοντας έπιπλα από ανοξείδωτο ατσάλι, γούρνες και κουτιά από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και βάσεις τραπεζιών.

 2. GASPAR & PEREIRA, LDA

  Πορτογαλία

  Επίσης η Gaspar & Pereira Lda είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται από το 1980 στη μετατροπή σιδήρου. Κατασκευάζουμε διακοσμητικά προστατευτικά στηθαία, δομές και μεταλλικές σκάλες, επικαλύψεις και μεταλλικές επιστρώσεις, πύλες και πατάρια. Πραγματοποιούμε εργασίες από χάλυβα Corten και κατασκευάζουμε καλύμματα φρεατίων, σφραγίζουμε μικρά τμήματα καλούπωματος και σφυρηλατούμε προφίλ με παρακέντηση. Παράγουμε σε σειρές τεμάχια με πρέσα, σφυρηλασία, νήμα και διάτρηση

 1. BORGHI AZIO SPA

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας προσφέρει στους πελάτες της, είτε πρόκειται για εταιρείες είτε για την ανάπτυξη, την τελική τεχνική υποστήριξη για να μελετήσει τις ειδικές απαιτήσεις και την ανάπτυξη των προτάσεων και τις υποθέσεις παρέμβασης.

 2. AFRACOM

  Γαλλία

  Η εταιρεία AFRACOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σχάρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα πλεγματα, ανοξειδωτα πλεγματα, φιλτρα, και ηχομονωσεις. Έχει έδρα σε Quimper, Γαλλία.

 3. TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα πλεγματα, μεταλλικα πλεγματα για φιλτρα, ηλεκτροσυγκολλημενα δικτυα, και μεταλλικα υφασματα. Έχει έδρα σε Villa Guardia, Ιταλία.

 4. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικά έργα από σφυρηλατημένο σίδηρο, είδη σιδηροτεχνίας για το σπίτι, Μεταλλικά πλέγματα, και καγκελα απο σφυρηλατο σιδηρο. Έχει έδρα σε Voiron, Γαλλία.

 5. AR-GEN METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία AR-GEN METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελασματοποιημένο μέταλλο - λαμαρίνες, Μεταλλικά πλέγματα, Μεταλλικά χωρίσματα, Ελασματοποιημένο μέταλλο - λαμαρίνες, Μεταλλικά πλέγματα, και Μεταλλικά χωρίσματα. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 6. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικά οδοποιίας. Έχει έδρα σε Custines, Γαλλία.

 7. F.LLI MALIN SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία F.LLI MALIN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεατια απο ανοξειδωτο χαλυβα, συστηματα αγωγων αποστραγγισης, σχαρες για πηγαδια, και συστηματα αποστραγγισης. Έχει έδρα σε Rovigo, Ιταλία.

 8. FTFM LA TOULOUSAINE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FTFM LA TOULOUSAINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά Ρολά, Περιφράξεις και πύλες, Μεταλλικά Ρολά, πυλες, Περιφράξεις και πύλες, και ανατρεπομενες γκαραζοπορτες. Έχει έδρα σε Escalquens, Γαλλία.

 1. HOLVOET STAALCENTER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HOLVOET STAALCENTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστρώσεις, στόκοι και προϊόντα στεγανοποιήσεις, Μεταλλικά πλέγματα, αλουμινιο, Σύνδεσμοι υδραυλικής - σιδηρούχα μέταλλα, Επιστρώσεις, στόκοι και προϊόντα στεγανοποιήσεις, και Μεταλλικά πλέγματα. Έχει έδρα σε Heule, Βέλγιο.

 2. BRIT'ALU

  Γαλλία

  Η εταιρεία BRIT'ALU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μεταλλικά πλέγματα, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, παραθυρα, Μεταλλικά πλέγματα, και συρομενες καγκελοπορτες. Έχει έδρα σε Guipavas, Γαλλία.

 3. SARL FERRONNERIE BUCHWALTER

  Γαλλία

  Η εταιρεία SARL FERRONNERIE BUCHWALTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Σιδηροτεχνία, Μεταλλικά πλέγματα, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Σιδηροτεχνία, και Μεταλλικά πλέγματα. Έχει έδρα σε Fontvieille, Γαλλία.

 4. GCM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GCM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, και Μεταλλικά πλέγματα. Έχει έδρα σε Gent, Βέλγιο.

 5. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Ιταλία

  Η εταιρεία OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα αποστραγγισης, συστηματα αγωγων αποστραγγισης, και πωματα απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Bogolese Di Sorbolo, Ιταλία.

 6. FONDERIES LECOMTE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FONDERIES LECOMTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, Μεταλλικά πλέγματα, θυριδες επιθεωρησης αγωγων αποχετευσης, μεταλλικα κιγκλιδωματα για περιφραξεις, και Φρεάτιο υδρορροής μπαλκονιού. Έχει έδρα σε Seilles, Βέλγιο.

 7. RESHETACHNI SKARI EOOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία RESHETACHNI SKARI EOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 8. FIL-ARREDO SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία FIL-ARREDO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεκαμμένα τμήματα σύρματος, είδη από μεταλλικό σύρμα, μορφοποίηση μεταλλικού σύρματος, και αντικειμενα απο μεταλλικο συρμα. Έχει έδρα σε Corte Franca, Ιταλία.

 9. PCP BELGIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PCP BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σκάλες, Καφασωτά, κιγκλιδωματα ασφαλειας, ραμπες, και Μεταλλικές σκάλες. Έχει έδρα σε Sprimont, Βέλγιο.

 10. G-BLOCK

  Βέλγιο

  Η εταιρεία G-BLOCK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, Χρηματοκιβώτια, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μεταλλικά πλέγματα, Χρηματοκιβώτια, κλειδαριες με κυλινδρο ασφαλειας, και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Ghislenghien, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.606 Επιχειρήσεις