• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά πλέγματα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA είναι μια εταιρεία επεξεργασίας του μετάλλου. Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA ιδρύθηκε το 1997 στην πόλη της Αγκουέδα. Κατασκευάζουμε μεταλλικές δομές, μεταλλικές κατασκευές, σιδηρόδρομοι, πόρτες και πύλες. Υλοποιούμε βιομηχανικά κιόσκια. Έχουμε επίσης την δυνατότητα υλοποίησης έργων κλειθροποιίας όπως μικρές και μεγάλες πύλες, σιδηρόδρομοι και μικρές στέγες. H εταιρεία κατέχει εμπειρία τόσο στις εγχώριες όσο και στις ξένες αγορές εδώ και πολλά χρόνια: Ισπανία, Γαλλία, Ανγκολα, Μοζαμβίκη, μεταξύ άλλων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εργασία από σίδηρο, συγκολλημένο αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουμε έναν τεχνικό τμήμα με σχεδιαστές και μηχανικούς και αναλαμβάνουμε τρισδιάστατη σχεδίαση. Στοχεύουμε στην αριστεία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, εξοπλισμό, μέθοδοι και διαδικασίες και απασχολούμε μια ικανή και πρόθυμη ομάδα για την εκτέλεση των έργων σας. Διαθέτουμε μηχάνημα κύρτωσης, κοπής με λέιζερ, κοπής και διάτρησης, συγκόλλησης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά EN1090 και ISO9001.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. NEGOFILTRES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Négofiltres, βιομηχανικό φίλτρο στα μέτρα των πελατών. Η Négofiltres είναι μια γαλλική εταιρεία με έδρα στην Seine et Marne η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή και το εμπόριο βιομηχανικών φίλτρων στα μέτρα του πελάτη. Ο διευθυντής της, κ. Daveau, απέκτησε την εμπειρογνωμοσύνη του μέσα σε 22 χρόνια στον διεθνές βιομηχανικό τομέα και δημιούργησε στενές σχέσεις με Γάλλους εταίρους και υπεργολάβους σε όλο τον κόσμο. Η Négofiltres κατασκευάζει φίλτρα κάθε είδους για τις αγορές της βιομηχανίας, της δόμησης, της αρχιτεκτονικής αλλά και της φαρμακοβιομηχανίας και πλαστουργίας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση, θα λάβετε απάντηση εντός 48ώρου, τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές με παράδοση σε όλη την Ευρώπη. Μεγάλο απόθεμα βιομηχανικών φίλτρων και μέσων φιλτραρίσματος στο εργοστάσιο μας στο Fontainebleau. Τα προϊόντα μας: φίλτρα, φυσίγγια και μεταλλικές σίτες, στραγγιστήρια, σχάρες, μέσα φιλτραρίσματος από ανοξείδωτο χάλυβα, Φίλτρο συνθετικό και χάρτινο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. O.M.A.F. SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία O.M.A.F. ειδικεύεται στην κατασκευή ανοξείδωτων πλεγμάτων INOXLINE, επιψευδαργυρωμένων πλεγμάτων, περιφράξεων και μεταλλικών πλεγμάτων για τη βιομηχανία και τον κατασκευαστικό κλάδο. Όλα τα πλέγματα μας κατασκευάζονται με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων συστημάτων. Η O.M.A.F. συμπληρώνει τον ευρύ κατάλογο προϊόντων και εξαρτημάτων για τον κατασκευαστικό κλάδο: επίπεδα φρεάτια απορροής, σφραγίσεις, πλέγματα και φρέατα από ανοξείδωτο χάλυβα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. WDM DEUTENBERG GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η WDM Wolfshagener Draht- & Metallverarbeitung είναι κατασκευαστής συρμάτινων πλεγμάτων σημειακής συγκόλλησης βάσει εξατομικευμένων προδιαγραφών σε μεγέθη από 300x250 mm έως 8.000x2.400 mm ανάλογα με τις διαστάσεις των οπών και τη διάμετρο. Στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιούνται άβαφο, επιψευδαργυρωμένο σύρμα, επιψευδαργυρωμένο σύρμα αλουμινίου, καθώς και σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρων από 2, 0 έως 18, 0 mm. Πεδία χρήσης είναι π. χ. οι τομείς διαμόρφωσης τοπίου, γεωργίας, κατασκευής μηχανημάτων & καταστημάτων, μεταλλουργίας, βιομηχανίας τροφίμων, ηλεκτρικής βιομηχανίας & κατασκευών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. JK TECHNIC

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. GEI SA

  Λουξεμβούργο

  Verified by Europages badge
 2. CALIFIL

  Γαλλία

  Ο Όμιλος Califil ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ειδών από ανοξείδωτο μεταλλικό νήμα. Οι επεξεργασίες επιφανειών είναι πλήρως ολοκληρωμένες: επιχρωμίωση, επιψευδαργύρωση, ηλεκτροστίλβωση και βαφή εποξυ. Οι δύο θυγατρικές της εταιρείες Caliste Marquis και Aplifil δραστηριοποιούνται εμπλέκονται σε βασικούς τομείς της οικονομίας: βιομηχανία γεωργικών ειδών διατροφής (αποθήκευση / ψυχρή αποθήκευση, εγκατάσταση/ συντήρησης σφαγείων, κρέμασμα κρέατος και βιομηχανία τροφίμων), οικιακές συσκευές, φαρμακευτική βιομηχανία (ράφια σχεδιασμένα για την αποθήκευση / αποθήκευση σε αποστειρωμένη αίθουσα) αυτοκίνητα (εξοπλισμός) και η ευρύτερη βιομηχανία. Με εμπειρία στον κλάδο, ο όμιλος Califil έχει αναπτύξει τη δραστηριότητά του διατηρώντας τις αξίες του: αυστηρότητα, πρότυπα ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον, την επιμονή και την περιέργεια. Διαθέτει σημαντικό στόλο μηχανημάτων, ο όμιλος Califil κατασκευάζει τα είδη του που υπάρχουν στον κατάλογο ή προσαρμοσμένα σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες σειρές.

 3. TSEIN AMÉNAGEMENT INTÉRIEUR EXTÉRIEUR

  Γαλλία

  Ειδικός στις βιομηχανικές λαμαρίνες, η Tsein προσφέρει τα επιτεύγματά της για διαρρύθμιση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επειδή οι επιθυμίες διαχείρισής σας δεν βρίσκουν πάντα ανταπόκριση σε καταλόγους, η Tsein σας συνοδεύει στο σχεδιασμό του έργου σας διαμορφώνει το μέταλλο κατά παραγγελία για την υλοποίηση τεμαχίων που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Μιλώντας σε κάθε βήμα της εργασίας και της επεξεργασίας μετάλλων - κοπή με λέιζερ, κάμψη, συγκόλληση, ένωση, γυάλισμα, βούρτσισμα - η Tsein υλοποιεί τον εξοπλισμό και το βιομηχανικό εξοπλισμό σας από ανοξείδωτο χάλυβα. Η Tsein σας προτείνει την υλοποίηση στα μέτρα των πελατών σκαλών από ανοξείδωτο χάλυβα, ή από ανοξείδωτο χάλυβα και ξύλο, την υλοποίηση πυλών, κιγκλιδωμάτων, πλατφόρμων με σκάλες και πλατφόρμων με κιγκλίδωμα ή πύλη ή σχάρες του μετρό. Η Tsein εργάζεται επίσης για τους επαγγελματίες της διαρρύθμισης και τους αρχιτέκτονες, προτείνοντας έπιπλα από ανοξείδωτο ατσάλι, γούρνες και κουτιά από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και βάσεις τραπεζιών.

 4. GASPAR & PEREIRA, LDA

  Πορτογαλία

  Επίσης η Gaspar & Pereira Lda είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται από το 1980 στη μετατροπή σιδήρου. Κατασκευάζουμε διακοσμητικά προστατευτικά στηθαία, δομές και μεταλλικές σκάλες, επικαλύψεις και μεταλλικές επιστρώσεις, πύλες και πατάρια. Πραγματοποιούμε εργασίες από χάλυβα Corten και κατασκευάζουμε καλύμματα φρεατίων, σφραγίζουμε μικρά τμήματα καλούπωματος και σφυρηλατούμε προφίλ με παρακέντηση. Παράγουμε σε σειρές τεμάχια με πρέσα, σφυρηλασία, νήμα και διάτρηση

 5. BORGHI AZIO SPA

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας προσφέρει στους πελάτες της, είτε πρόκειται για εταιρείες είτε για την ανάπτυξη, την τελική τεχνική υποστήριξη για να μελετήσει τις ειδικές απαιτήσεις και την ανάπτυξη των προτάσεων και τις υποθέσεις παρέμβασης.

 1. TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL

  Ιταλία

 2. GLORI IR KO, UAB

  Λιθουανία

 3. AFRACOM

  Γαλλία

 4. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Κίνα

 5. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Γαλλία

 6. URALPROMREGION

  Ρωσία

 7. RESHETACHNI SKARI EOOD

  Βουλγαρία

 8. BRIT'ALU

  Γαλλία

 9. G-BLOCK

  Βέλγιο

 10. HOLVOET STAALCENTER

  Βέλγιο

 1. ISENMANN SARL

  Γαλλία

 2. TAQUIN

  Βέλγιο

 3. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Ιταλία

 4. GCM

  Βέλγιο

 5. F.LLI MALIN SRL

  Ιταλία

 6. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Γαλλία

 7. FIL-ARREDO SRL

  Ιταλία

 8. SARL FERRONNERIE BUCHWALTER

  Γαλλία

 9. FONDERIES LECOMTE

  Βέλγιο

 10. FILAIR

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.159 επιχειρήσεις