• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά πλέγματα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Πορτογαλία

  Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA είναι μια εταιρεία επεξεργασίας του μετάλλου. Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA ιδρύθηκε το 1997 στην πόλη της Αγκουέδα. Κατασκευάζουμε μεταλλικές δομές, μεταλλικές κατασκευές, σιδηρόδρομοι, πόρτες και πύλες. Υλοποιούμε βιομηχανικά κιόσκια. Έχουμε επίσης την δυνατότητα υλοποίησης έργων κλειθροποιίας όπως μικρές και μεγάλες πύλες, σιδηρόδρομοι και μικρές στέγες. H εταιρεία κατέχει εμπειρία τόσο στις εγχώριες όσο και στις ξένες αγορές εδώ και πολλά χρόνια: Ισπανία, Γαλλία, Ανγκολα, Μοζαμβίκη, μεταξύ άλλων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εργασία από σίδηρο, συγκολλημένο αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουμε έναν τεχνικό τμήμα με σχεδιαστές και μηχανικούς και αναλαμβάνουμε τρισδιάστατη σχεδίαση. Στοχεύουμε στην αριστεία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, εξοπλισμό, μέθοδοι και διαδικασίες και απασχολούμε μια ικανή και πρόθυμη ομάδα για την εκτέλεση των έργων σας. Διαθέτουμε μηχάνημα κύρτωσης, κοπής με λέιζερ, κοπής και διάτρησης, συγκόλλησης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά EN1090 και ISO9001.

 2. NEGOFILTRES

  Γαλλία

  Négofiltres, βιομηχανικό φίλτρο στα μέτρα των πελατών. Η Négofiltres είναι μια γαλλική εταιρεία με έδρα στην Seine et Marne η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή και το εμπόριο βιομηχανικών φίλτρων στα μέτρα του πελάτη. Ο διευθυντής της, κ. Daveau, απέκτησε την εμπειρογνωμοσύνη του μέσα σε 22 χρόνια στον διεθνές βιομηχανικό τομέα και δημιούργησε στενές σχέσεις με Γάλλους εταίρους και υπεργολάβους σε όλο τον κόσμο. Η Négofiltres κατασκευάζει φίλτρα κάθε είδους για τις αγορές της βιομηχανίας, της δόμησης, της αρχιτεκτονικής αλλά και της φαρμακοβιομηχανίας και πλαστουργίας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση, θα λάβετε απάντηση εντός 48ώρου, τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές με παράδοση σε όλη την Ευρώπη. Μεγάλο απόθεμα βιομηχανικών φίλτρων και μέσων φιλτραρίσματος στο εργοστάσιο μας στο Fontainebleau. Τα προϊόντα μας: φίλτρα, φυσίγγια και μεταλλικές σίτες, στραγγιστήρια, σχάρες, μέσα φιλτραρίσματος από ανοξείδωτο χάλυβα, Φίλτρο συνθετικό και χάρτινο.

 3. O.M.A.F. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία O.M.A.F. ειδικεύεται στην κατασκευή ανοξείδωτων πλεγμάτων INOXLINE, επιψευδαργυρωμένων πλεγμάτων, περιφράξεων και μεταλλικών πλεγμάτων για τη βιομηχανία και τον κατασκευαστικό κλάδο. Όλα τα πλέγματα μας κατασκευάζονται με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων συστημάτων. Η O.M.A.F. συμπληρώνει τον ευρύ κατάλογο προϊόντων και εξαρτημάτων για τον κατασκευαστικό κλάδο: επίπεδα φρεάτια απορροής, σφραγίσεις, πλέγματα και φρέατα από ανοξείδωτο χάλυβα.

 4. WDM DEUTENBERG GMBH

  Γερμανία

  Η WDM Wolfshagener Draht- & Metallverarbeitung είναι κατασκευαστής συρμάτινων πλεγμάτων σημειακής συγκόλλησης βάσει εξατομικευμένων προδιαγραφών σε μεγέθη από 300x250 mm έως 8.000x2.400 mm ανάλογα με τις διαστάσεις των οπών και τη διάμετρο. Στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιούνται άβαφο, επιψευδαργυρωμένο σύρμα, επιψευδαργυρωμένο σύρμα αλουμινίου, καθώς και σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρων από 2, 0 έως 18, 0 mm. Πεδία χρήσης είναι π. χ. οι τομείς διαμόρφωσης τοπίου, γεωργίας, κατασκευής μηχανημάτων & καταστημάτων, μεταλλουργίας, βιομηχανίας τροφίμων, ηλεκτρικής βιομηχανίας & κατασκευών.

 5. MODESTINO FILTRI SRLS

  Ιταλία

  Η MODESTINO Filtri S.r.l.s. χάρη στην τριακονταετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και τη βοήθεια άρτια καταρτισμένου προσωπικού, στέκεται ως κορυφαία εταιρεία, στην εθνική και διεθνή αγορά, στην παραγωγή φίλτρων σιδήρου και ανοξείδωτου χάλυβα (AISI 304) για όλους τους τύπους εξωθητών. Τα προτερήματα μας είναι: εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, γρήγορες παραδόσεις και άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JK TECHNIC

  Γαλλία

 2. GEI SA

  Λουξεμβούργο

 3. EUROTRAMEX

  Ισπανία

 4. CALIFIL

  Γαλλία

  Ο Όμιλος Califil ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ειδών από ανοξείδωτο μεταλλικό νήμα. Οι επεξεργασίες επιφανειών είναι πλήρως ολοκληρωμένες: επιχρωμίωση, επιψευδαργύρωση, ηλεκτροστίλβωση και βαφή εποξυ. Οι δύο θυγατρικές της εταιρείες Caliste Marquis και Aplifil δραστηριοποιούνται εμπλέκονται σε βασικούς τομείς της οικονομίας: βιομηχανία γεωργικών ειδών διατροφής (αποθήκευση / ψυχρή αποθήκευση, εγκατάσταση/ συντήρησης σφαγείων, κρέμασμα κρέατος και βιομηχανία τροφίμων), οικιακές συσκευές, φαρμακευτική βιομηχανία (ράφια σχεδιασμένα για την αποθήκευση / αποθήκευση σε αποστειρωμένη αίθουσα) αυτοκίνητα (εξοπλισμός) και η ευρύτερη βιομηχανία. Με εμπειρία στον κλάδο, ο όμιλος Califil έχει αναπτύξει τη δραστηριότητά του διατηρώντας τις αξίες του: αυστηρότητα, πρότυπα ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον, την επιμονή και την περιέργεια. Διαθέτει σημαντικό στόλο μηχανημάτων, ο όμιλος Califil κατασκευάζει τα είδη του που υπάρχουν στον κατάλογο ή προσαρμοσμένα σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες σειρές.

 5. AFRACOM

  Γαλλία

 1. GLORI IR KO, UAB

  Λιθουανία

 2. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Κίνα

 1. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Γαλλία

 2. HOLVOET STAALCENTER

  Βέλγιο

 3. PCP BELGIUM

  Βέλγιο

 4. CODINA ARCHITECTURAL

  Ισπανία

 5. FTFM LA TOULOUSAINE

  Γαλλία

 6. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Γαλλία

 7. BRIT'ALU

  Γαλλία

 8. FIL-ARREDO SRL

  Ιταλία

 1. FONDERIES LECOMTE

  Βέλγιο

 2. ISENMANN SARL

  Γαλλία

 3. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Ιταλία

 4. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Ρουμανία

 5. GCM

  Βέλγιο

 6. MELIS

  Βέλγιο

 7. CERRAJERÍA PRADA

  Ισπανία

 8. HKMS

  Τουρκία

 9. EISEN GRADER GMBH

  Γερμανία

 10. SMIDESFABRIKEN LTD

  Βουλγαρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.802 επιχειρήσεις