• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά ντεπόζιτα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά ντεπόζιτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Πολυμορφικά αναπτυσσόμενα σιλό, προσαρμοσμένα στις βιομηχανικές δυνατότητες αποθήκευσης οποιουδήποτε προϊόν σε χύμα μορφή, επιτρέποντας τον πλήρη άδειασμα και πλήρωση με άλλο προϊόν χωρίς προηγούμενο καθαρισμό. Σιλό DOHOGNE SYSTEM, γαλβανισμένα ή ανοξείδωτα με λεία επιφάνεια, κατασκευασμένα από καμπυλωτά φύλλα, στερεωμένα εξωτερικά με μπουλόνια, αυτοκαθαριζόμενα, αποσυναρμολογούμενα, με δυνατότητα αντικατάστασης, πάχους από 2 έως 4 mm, τυποποιημένες διαστάσεις, 940 x 1.940 mm. Αδιάβροχα και γερά σιλό με 50ετή πείρα, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1991-4 που ικανοποιούν τις ειδικές στατικές και δυναμικές απαιτήσεις της αποθήκευσης. Λυόμενα σιλό, οικονομικά μεταφέρσιμα, εκ των οποίων : επιτρέπεται η ένταξη σε ήδη υπάρχον σύμπλεγμα χάρη στην άφιξη του σιλό στο χώρο υπό τη μορφή ανταλλακτικών, χωρίς να χρειάζεται μια πρόσβαση που απαιτεί ένα παραδοσιακό λεβητοποιημένο σιλό. Η γρήγορη συναρμολόγηση δεν επιβάλλει στο εργοτάξιο βαριές υποδομές. Σιλό που προστατεύονται εναντίων των εκρήξεων σύμφωνα με τα πρότυπα ATEX και τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

 2. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Αλβανία

  Verified by europages badge

  Η SELMANI sh.p.k. είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1994 στα Τίρανα, στην Αλβανία. Δραστηριοποιείται στην βιομηχανία αστικής κατασκευής προσφέροντας την υπηρεσία επιψευδαργύρωσης με εμβάπτιση εν θερμώ και εξατομικευμένες ατσάλινες κατασκευές καθώς και τυποποιημένες δεξαμενές καυσίμου και νερού από χάλυβα και HDG. Βυτιοφόρα καυσίμων Το εργοστάσιο διαθέτει επιψευδαργύρωση διαστάσεων 6500 x 1700 x 2600 χιλ. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή μπόιλερ HVAC, δεξαμενές θέρμανσης και υγειονομικά δοχεία υδάτων και περίφραξη δεξαμενών πετρελαίου, σχάρες, δάπεδα, πλεγματοφόροι πυλώνες για μεταβίβαση ηλεκτρικής ενέργειας και GSM, πολυγωνικά κατάρτια για φωτισμός και μεταβίβαση, ασύρματες εγκαταστάσεις, δομές θερμοκηπίων με γαλβανισμό εν θερμώ, χαλύβδινες εργασίες γεωργίας και κτηνοτροφίας, οδική σήμανση, ατσάλινες εργασίες ασφαλείας, κ.λπ. Χάρη στην αποτελεσματική μας ροή εργασίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτικές χαλύβδινες εργασίες στους Ευρωπαϊκούς μας εταίρους μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη τους. Με προσωπικό που αποτελείται από καταρτισμένους, έμπειρους επαγγελματίες με επίκεντρο την εξυπηρέτηση, η SELMANI shpk εγγυάται υψηλά πρότυπα υπηρεσιών.

 3. ASTRA LT AB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASTRA LT AB, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δεξαμενές αποθήκευσης, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Βιομηχανικά στεγνωτήρια και στυπτήρια, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δεξαμενές αποθήκευσης, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, και Βιομηχανικά στεγνωτήρια και στυπτήρια. Έχει έδρα σε Alytus, Λιθουανία.

 4. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει έδρα σε Dresden, Γερμανία.

 5. GIANESI EDILIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GIANESI EDILIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ντεποζιτα απο ανοξειδωτο χαλυβα, χαλυβδινες δεξαμενες, δεξαμενες, δεξαμενες αεριου, πιστοποιημενες δεξαμενες, και δεξαμενες για φυλαξη και αποθηκευση. Έχει έδρα σε Zavattarello, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZAPE' SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZAPE' SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ντεπόζιτα, χύτευση μετάλλων εν ψυχρώ, χυτευση μεταλλων, Μεταλλικά ντεπόζιτα, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, ντεποζιτα απο ανοξειδωτο χαλυβα, δεξαμενες για φυλαξη και αποθηκευση, κυλινδρισμενες λαμαρινες για δεξαμενες, και κυρτωση ελασματων ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

 2. VIOLLET INDUSTRIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIOLLET INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ντεπόζιτα, Εμπορευματοκιβώτια, Οχήματα διακίνησης, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Φανοποιία, ικριωμα, καροτσια, Εμπορευματοκιβώτια, και τρολεϊ. Έχει έδρα σε Alby-Sur-Cheran, Γαλλία.

 3. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει έδρα σε Bad Hönningen, Γερμανία.

 4. CALDERERÍA MANZANO

  Ισπανία

  Η Calderería Manzano, S.A. είναι μια εταιρεία με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της μεταλλικής κατασκευής, στη λεβητοποιία και στην κατασκευή μηχανημάτων. Η επιχείρηση μας ειδικεύεται στην ανοξείδωτη λεβητοποιία και στην κατασκευή μηχανημάτων για τα εργοστάσια εξόρυξης ελαιόλαδου : αποθήκευση και μετάγγιση, Αντλίες για τη μεταφορά του μούστου και της πάστας ελιάς, αντλίες σειράς PTM, εξοπλισμοί εξυγίανσης και συλλογής καθαρισμού, βοηθητικός εξοπλισμός, συστήματα αφαίρεσης των κουκουτσιών.

 5. MAHYTEC

  Γαλλία

  Η MAHYTEC, γαλλική εταιρεία με βάση τη DOLE στη Jura, αναπτύσσει λύσεις αποθήκευσης αερίων υδρογόνου ή στερεών υπό υψηλή πίεση ή στερεών με υδρίδια που προορίζονται για σταθερές και κινητές εφαρμογές. Χάρη στην εμπειρία της στα σύνθετα υλικά και την περιέλιξη με νήμα, η MAHYTEC προσφέρει καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Δημιουργήθηκε το 2008, η MAHYTEC συμμετέχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα και έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό με γκαζόν με μηχανή του γκαζόν με θερμικό κινητήρα υδρογόνου, που χρησιμοποιείται από το δήμο DOLE, καθώς και με καφετιέρα με υδρογόνο που χρησιμοποιείται από την εταιρεία Ομοσπονδιακών Σιδηροδρόμων στην Ελβετία για να παρέχει συνεχώς ηλεκτρική ενέργεια για την παραγωγή ζεστού ποτού που σερβίρονται στους επιβάτες από ένα φορητό μπαρ σε αμαξίδιο. Η MAHYTEC είναι ένας από τους παράγοντες του έργου MOBYPOST : οχήματα που λειτουργούν με υδρογόνο που το Ταχυδρομείο της Φρανς-Κοντέ μόλις έχει θέσει σε κυκλοφορία.

 1. TANKKI OY

  Φινλανδία

  Η Tankki κατασκευάζει δοχεία και δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα σε διάφορους τύπους βιομηχανικών εγκαταστάσεων, όπως γαλακτοκομικές μονάδες, ζυθοποιίες και εργοστάσια επεξεργασίας φαρμάκων, βιοχημικών και χημικών προϊόντων και άλλα. Οι δεξαμενές επεξεργασίας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη. Η Tankki έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά μεικτών για διάφορες εφαρμογές. Η Tankki κατασκευάζει προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα όπως δοχεία όξυνσης, ωρίμανσης και μείξης, σιλό γάλακτος και εγκαταστάσεις καθαρισμού.

 2. CIEST METAL OÜ

  Εσθονία

  Η εταιρεία μας εστιάζει στην κατασκευή και τη συντήρηση τερματικών σταθμών καυσίμων. Διεκπεραιώνουμε εργασίες σε σχέδια, σωληνώσεις και δεξαμενές για την αποθήκευση ορυκτέλαιων. Η παραγωγή βρίσκει εφαρμογή σε διάφορα είδη εργοστασίων σε τερματικούς σταθμούς πετρελαιαγωγών, σε υδραυλικές μηχανικές κατασκευές και σε μη τυποποιημένα σχέδια. Κατασκευή και συναρμολόγηση δεξαμενών. Τυπικά συστήματα υποστήριξης αγωγών SFS.

 1. SONTEK MUHENDISLIK GEMI MAK.INS.SAN.VE DIS.TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

  Δεξαμενές αποθήκευσης, φίλτρο άμμου, λέβητας, διαχωριστής λαδιού, υδατοφράκτης, διαυγαστήρες, πυκνωτικό μέσο, αφαίρεση πλέγματος, σήτες, αναμείκτης, επεξεργασία λυμάτων, δεξαμενές αποθήκευσης κρασιού, εξοπλισμοί από ανοξείδωτο χάλυβα, πρεσσόφιλτρο, λέιζερ, σιλό.

 2. CIMM SPA

  Ιταλία

  Κατασκευάζονται αυτόκλειστα με μεμβράνη συμπίεσης για ζεστό και κρύο νερό, δοχεία διαστολής για ζεστό νερό οικιακής χρήσης και δοχεία διαστολής για εγκαταστάσεις θέρμανσης.

 3. PLASTINOX, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PLASTINOX, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δεξαμενές κάθετης αποθήκευσης, και σιλο. Έχει έδρα σε Vale De Cambra, Πορτογαλία.

 4. GO TRADE GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GO TRADE GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει έδρα σε Ratingen, Γερμανία.

 5. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Γερμανία

  Η εταιρεία TLB-TECH INH. ODA PETRI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει έδρα σε Teistungen, Γερμανία.

 6. PETROLINE LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PETROLINE LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει έδρα σε Zhovkva, Ουκρανία.

 7. REFRA, UAB

  Λιθουανία

  Η εταιρεία REFRA, UAB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ψυκτικοί θάλαμοι, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ψυκτικοί θάλαμοι, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

 8. G.A.M. HOLDING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία G.A.M. HOLDING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ντεπόζιτα, Εναλλάκτες θερμότητας, Μεταλλικά ντεπόζιτα, και Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Erndtebrück, Γερμανία.

 1. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει έδρα σε Vale De Cambra, Πορτογαλία.

 2. MOREAU METAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία MOREAU METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά σιλό, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Μεταλλικοί κάδοι, Μεταλλικά σιλό, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Μεταλλικοί κάδοι, και λεβητοποιία, μηχανική συγκόλληση. Έχει έδρα σε Les-Epesses, Γαλλία.

 3. IBC INOX SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία IBC INOX SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Δεξαμενές αποθήκευσης, Αντλίες, Χάλυβες ανοξείδωτοι, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Δεξαμενές αποθήκευσης, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Brasov, Ρουμανία.

 4. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά δοχεία, Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, μεταφορικές ταινίες, Μεταλλικά δοχεία, Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε MINSK, Λευκορωσία.

 5. STEEL LINE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία STEEL LINE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ντεποζιτα - εναλλακτες θερμοτητας. Έχει έδρα σε Trecastelli (an), Ιταλία.

 6. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAUDRONNERIE DU RIED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά σιλό, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Μεταλλικοί κάδοι, Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά, Μεταλλικά σιλό, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Μεταλλικοί κάδοι, και Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά. Έχει έδρα σε Saasenheim, Γαλλία.

 7. DSM EXPORT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία DSM EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικοι κουβαδες, και ξυλινες παλετες. Έχει έδρα σε Dnipropetrovsk, Ουκρανία.

 8. TECNOGEN

  Ιταλία

  Η εταιρεία TECNOGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόκλειστα, ντεποζιτα απο ανοξειδωτο χαλυβα, δεξαμενες, Αυτόκλειστα, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος για την οινολογικη βιομηχανια. Έχει έδρα σε Pergine Valsugana, Ιταλία.

 9. VERMO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VERMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ντεπόζιτα, κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, νιπτηρες, κατασκευάζονται δεξαμενές μίξης, και Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει έδρα σε Gits, Βέλγιο.

 10. KRÄMER GMBH INDUSTRIEBEHÄLTER

  Γερμανία

  Η εταιρεία KRÄMER GMBH INDUSTRIEBEHÄLTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δεξαμενές αποθήκευσης, και Δεξαμενές αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Rain Am Lech, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά ντεπόζιτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

428 Επιχειρήσεις