• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά ντεπόζιτα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά ντεπόζιτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Βέλγιο

  Πολυμορφικά αναπτυσσόμενα σιλό, προσαρμοσμένα στις βιομηχανικές δυνατότητες αποθήκευσης οποιουδήποτε προϊόν σε χύμα μορφή, επιτρέποντας τον πλήρη άδειασμα και πλήρωση με άλλο προϊόν χωρίς προηγούμενο καθαρισμό. Σιλό DOHOGNE SYSTEM, γαλβανισμένα ή ανοξείδωτα με λεία επιφάνεια, κατασκευασμένα από καμπυλωτά φύλλα, στερεωμένα εξωτερικά με μπουλόνια, αυτοκαθαριζόμενα, αποσυναρμολογούμενα, με δυνατότητα αντικατάστασης, πάχους από 2 έως 4 mm, τυποποιημένες διαστάσεις, 940 x 1.940 mm. Αδιάβροχα και γερά σιλό με 50ετή πείρα, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1991-4 που ικανοποιούν τις ειδικές στατικές και δυναμικές απαιτήσεις της αποθήκευσης. Λυόμενα σιλό, οικονομικά μεταφέρσιμα, εκ των οποίων : επιτρέπεται η ένταξη σε ήδη υπάρχον σύμπλεγμα χάρη στην άφιξη του σιλό στο χώρο υπό τη μορφή ανταλλακτικών, χωρίς να χρειάζεται μια πρόσβαση που απαιτεί ένα παραδοσιακό λεβητοποιημένο σιλό. Η γρήγορη συναρμολόγηση δεν επιβάλλει στο εργοτάξιο βαριές υποδομές. Σιλό που προστατεύονται εναντίων των εκρήξεων σύμφωνα με τα πρότυπα ATEX και τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

 2. GO TRADE GERMANY GMBH

  Γερμανία

 3. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Γερμανία

 4. GIANESI EDILIO

  Ιταλία

 5. ZAPE' SRL

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Γαλλία

 2. REFRA, UAB

  Λιθουανία

 3. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Γερμανία

 4. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Αλβανία

  Η SELMANI sh.p.k. είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1994. Δραστηριοποιείται στην βιομηχανία αστικής κατασκευής προσφέροντας την υπηρεσία επιψευδαργύρωσης με εμβάπτιση εν θερμώ και εξατομικευμένες ατσάλινες κατασκευές καθώς και τυποποιημένες δεξαμενές καυσίμου και νερού από χάλυβα και HDG. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή λεβήτων HVAC, θερμικές δεξαμενές, δεξαμενές νερού υγειονομικής χρήσης και πλαίσια δεξαμενών καυσίμων, πλέγματα, δάπεδα, πλεκτοί πύργοι για μεταβίβαση ηλεκτρικού ρεύματος και ασύρματες εγκαταστάσεις, επιψευδαργυρωμένα θερμοκήπια με εμβάπτιση εν θερμώ κ.λπ.

 5. CALDERERÍA MANZANO

  Ισπανία

  Η Calderería Manzano, S.A. είναι μια εταιρεία με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της μεταλλικής κατασκευής, στη λεβητοποιία και στην κατασκευή μηχανημάτων. Η επιχείρηση μας ειδικεύεται στην ανοξείδωτη λεβητοποιία και στην κατασκευή μηχανημάτων για τα εργοστάσια εξόρυξης ελαιόλαδου : αποθήκευση και μετάγγιση, Αντλίες για τη μεταφορά του μούστου και της πάστας ελιάς, αντλίες σειράς PTM, εξοπλισμοί εξυγίανσης και συλλογής καθαρισμού, βοηθητικός εξοπλισμός, συστήματα αφαίρεσης των κουκουτσιών.

 1. MAHYTEC

  Γαλλία

  Η MAHYTEC, γαλλική εταιρεία με βάση τη DOLE στη Jura, αναπτύσσει λύσεις αποθήκευσης αερίων υδρογόνου ή στερεών υπό υψηλή πίεση ή στερεών με υδρίδια που προορίζονται για σταθερές και κινητές εφαρμογές. Χάρη στην εμπειρία της στα σύνθετα υλικά και την περιέλιξη με νήμα, η MAHYTEC προσφέρει καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Δημιουργήθηκε το 2008, η MAHYTEC συμμετέχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα και έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό με γκαζόν με μηχανή του γκαζόν με θερμικό κινητήρα υδρογόνου, που χρησιμοποιείται από το δήμο DOLE, καθώς και με καφετιέρα με υδρογόνο που χρησιμοποιείται από την εταιρεία Ομοσπονδιακών Σιδηροδρόμων στην Ελβετία για να παρέχει συνεχώς ηλεκτρική ενέργεια για την παραγωγή ζεστού ποτού που σερβίρονται στους επιβάτες από ένα φορητό μπαρ σε αμαξίδιο. Η MAHYTEC είναι ένας από τους παράγοντες του έργου MOBYPOST : οχήματα που λειτουργούν με υδρογόνο που το Ταχυδρομείο της Φρανς-Κοντέ μόλις έχει θέσει σε κυκλοφορία.

 2. TANKKI OY

  Φινλανδία

  Η Tankki κατασκευάζει δοχεία και δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα σε διάφορους τύπους βιομηχανικών εγκαταστάσεων, όπως γαλακτοκομικές μονάδες, ζυθοποιίες και εργοστάσια επεξεργασίας φαρμάκων, βιοχημικών και χημικών προϊόντων και άλλα. Οι δεξαμενές επεξεργασίας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη. Η Tankki έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά μεικτών για διάφορες εφαρμογές. Η Tankki κατασκευάζει προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα όπως δοχεία όξυνσης, ωρίμανσης και μείξης, σιλό γάλακτος και εγκαταστάσεις καθαρισμού.

 1. CIEST METAL OÜ

  Εσθονία

  Η εταιρεία μας εστιάζει στην κατασκευή και τη συντήρηση τερματικών σταθμών καυσίμων. Διεκπεραιώνουμε εργασίες σε σχέδια, σωληνώσεις και δεξαμενές για την αποθήκευση ορυκτέλαιων. Η παραγωγή βρίσκει εφαρμογή σε διάφορα είδη εργοστασίων σε τερματικούς σταθμούς πετρελαιαγωγών, σε υδραυλικές μηχανικές κατασκευές και σε μη τυποποιημένα σχέδια. Κατασκευή και συναρμολόγηση δεξαμενών. Τυπικά συστήματα υποστήριξης αγωγών SFS.

 2. CIMM SPA

  Ιταλία

  Κατασκευάζονται αυτόκλειστα με μεμβράνη συμπίεσης για ζεστό και κρύο νερό, δοχεία διαστολής για ζεστό νερό οικιακής χρήσης και δοχεία διαστολής για εγκαταστάσεις θέρμανσης.

 3. GLORI IR KO, UAB

  Λιθουανία

 4. PLASTINOX, LDA

  Πορτογαλία

 5. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Γερμανία

 6. PETROLINE LLC

  Ουκρανία

 7. G.A.M. HOLDING GMBH

  Γερμανία

 8. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Πορτογαλία

 1. FERBEL

  Ιταλία

 2. A. PANNECOUCKE

  Βέλγιο

 3. AISIS

  Λετονία

 4. SISTEMPLAST SA

  Ρουμανία

 5. ATS ALL TANK SOLUTIONS

  Βέλγιο

 6. ILURCO SA

  Ισπανία

 7. DSM EXPORT

  Ουκρανία

 8. IBC INOX SRL

  Ρουμανία

 9. VERMO

  Βέλγιο

 10. MINOX SRL

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά ντεπόζιτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

458 επιχειρήσεις