• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ELOONA GMBH

  Γερμανία

  Η eloona drahtgestrick GmbH, ως καινοτομική, δυναμική και οικολογικά προσανατολισμένη επιχείρηση, διακρίνεται για το στόχο που έχει θέσει να προστατεύει το περιβάλλον και να λειτουργεί σε όλους τους τομείς με φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο τρόπο. Υπερσύγχρονη τεχνολογία και άριστη υποστήριξη παραγγελιών και έργων αποτελούν το κύριο στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Η διαρκείς μετεξέλιξή μας διασφαλίζει ότι είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις. Στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων, περιβάλλοντος και επεξεργασίας δραστηριοποιούμαστε ως κατασκευαστής τεχνικών πλεκτών φίλτρων, καθώς και διαχωριστών σταγονιδίων και ολοκληρωμένων κασετών διαχωρισμού για όλες σχεδόν τις τεχνολογίες διαχωρισμού και διήθησης. Κύρια πεδία εφαρμογής είναι η αφαίρεση σκόνης, η διήθηση του παρεχόμενου και του απαγόμενου αέρα, τα συστήματα κλιματισμού, ο διαχωρισμός καυσαερίων, οι διαχωριστές σταγονιδίων, ο διαχωρισμός σταγονιδίων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων έως τα φίλτρα κατακράτησης γράσου, καθώς και οι πλάκες απόκλισης/τα αντιπυρικά φίλτρα σε συστήματα επαγγελματικής κουζίνας.

 2. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Όπου απαιτούνται εξατομικευμένες ιδέες, σας προσφέρουμε τη λύση! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Η επιχείρησή μας ασχολείται κυρίως με την κατασκευή δισδιάστατων και τρισδιάστατων εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος για τους πλέον διαφορετικούς τομείς εφαρμογών. Ένα ουσιαστικό κεντρικό στοιχείο της παραγωγής μας αποτελείται από την κατασκευή ειδικών κρεμαστρών από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και αξεσουάρ πλυντηρίου ρούχων. Το πελατολόγιό μας στο τμήμα αυτό κυμαίνεται από το μικρό πλυντήριο ρούχων έως και τις μεγάλες επιχειρήσεις καθαρισμού υφασμάτων!

 3. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή τεχνικών συγκροτημάτων από μέταλλο, ιδίως από σύρμα και λαμαρίνα. Επεξεργασία σύρματος Ø 0, 5 έως 14 mm και για μικρές σειρές από χάλυβα, χάλυβα ελατηρίων και ανοξείδωτο χάλυβα. Ήδη από το 1830 παράγονται συρμάτινα προϊόντα στην περιοχή Vulkaneifel. Στο πλαίσιο αυτής της παράδοσης σχεδόν 200 ετών, οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας παράγουν από το 1997 με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων στη μονάδα Hillesheim κλωβούς και πλέγματα από σύρμα και λαμαρίνα. Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συρμάτινων και μεταλλικών προϊόντων για βιομηχανικά είδη, είδη επαγγελματικών κουζινών και εργαστηρίων, καθώς και για την ιατρική τεχνολογία και τη φαρμακευτική βιομηχανία, ιδίως συρμάτινοι κλωβοί, σχάρες και πλαίσια.

 4. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Τουρκία

  Η OM Global Trade Co. Ltd. φέρνει σε επαφή την ζήτηση της διεθνής αγοράς με τοπικούς κατασκευαστές στην βιομηχανία του ανθρακοχάλυβα και παρέχει ομαλές επιχειρήσεις εισαγωγής στις διεθνείς επιχειρήσεις. Ως αναπτυσσόμενη επιχείρηση, θέλουμε να βοηθήσουμε τις διεθνείς εταιρείες να αποκτήσουν το σωστό προϊόν σε καλή τιμή και με ανώτατη ποιότητα. Ο κύριος μας προμηθευτής μεταξύ άλλων είναι η Erkare Metal Products Inc., κατασκευαστής προϊόντων από σύρμα και ατσάλι με πείρα δεκαετιών στον τομέα. Προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στα χαλύβδινα προϊόντα στα μέτρα του πελάτη και στις ετοιμοπαράδοτες λύσεις για τα έργα σας χαλύβδινης κατασκευής ή περίφραξης από συρματόπλεγμα. Διαθέτουμε ισχυρούς προμηθευτές και διάφορες επιλογές για τις ανάγκες σας που θα βρείτε παρακάτω: •Δομικά χαλύβδινα έργα • Εργα περίφραξης με σύρμα •Προσωρινή περίφραξη • Λεπιδοφόρα σύρματα τύπου BTO και CBT • Συρματόπλεγμα •Δικτυωτά μεταλλικά • πάνελ από πλέγμα σε 3D και 2D • Μεταλλικές πόρτες για οχήματα και πεζούς • Μέρη εγκατάστασης ηλιακών πάνελ • Ατσάλινα εξαρτήματα και κατασκευή για αιολικά συστήματα •Κινητές λύσεις για τον έλεγχο του όχλους και ασφαλείας • Ανθεκτικά συστήματα ραφιών για αποθήκες • Προστατευτικά κιγκλιδώματα αυτοκινητόδρομων ή εξατομικευμένα έργα. Το δίκτυο μας και η δέσμευση με τους προμηθευτές μας επιτρέπουν ευελιξία όσον αφορά την επιλογή του προμηθευτή και τις προσφορές στους πελάτες μας με οργάνωση και με απλές επιχειρήσεις εισαγωγής. Χάρη στην αφοσιωμένη, σταθερή και δυναμική μας προσέγγιση, μειώνετε τον κίνδυνο της εισαγωγής από τυχαίους προμηθευτές και επωφελείστε από την εμπειρία της OM Global Trade για μια απλή διαδικασία.

 5. MODESTINO FILTRI SRLS

  Ιταλία

  Η MODESTINO Filtri S.r.l.s. χάρη στην τριακονταετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και τη βοήθεια άρτια καταρτισμένου προσωπικού, στέκεται ως κορυφαία εταιρεία, στην εθνική και διεθνή αγορά, στην παραγωγή φίλτρων σιδήρου και ανοξείδωτου χάλυβα (AISI 304) για όλους τους τύπους εξωθητών. Τα προτερήματα μας είναι: εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, γρήγορες παραδόσεις και άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Γερμανία

 2. TRIBELT B.V

  Γερμανία

 3. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Γερμανία

 4. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Ιταλία

 1. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Γερμανία

 2. BO-INNO GMBH

  Γερμανία

 1. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Γερμανία

 2. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Κατασκευάζουμε και εξάγουμε: συγκολλημένα πλέγματα, δικτυωτά πλέγματα από ανοξείδωτο χάλυβα και μαύρα, ράφια, μεταλλικά ράφια, ικριώματα προθηκών, κανάλια καλωδίων από δικτυωτό πλέγμα, προστατευτικές περιφράξεις, ανοξείδωτα δικτυωτά πλέγματα, μαύρα δικτυωτά πλέγματα, κοντέινερ μεταφοράς, κλωβούς για πουλερικά, κλουβιά για ζώα, εξαρτήματα σταθεροποίησης καναλιών από πλέγμα, κανάλια καλωδίων σύρματος, γαλβανισμένα δικτυωτά πλέγματα, συρματοκιβώτια, προϊόντα σύρματος, συρμάτινες προθήκες, μεταλλικές προθήκες.

 3. VERAFLEX SRL

  Ιταλία

  Η Veraflex παράγει εξ ολοκλήρου στα ιταλικά της εργοστάσια από το 1975 και εξάγει σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κρεβάτια κατασκήνωσης, σταθερές και μηχανοκίνητες μεταλλικές και ξύλινες βάσεις κρεβατιών, κουκέτες και στρώματα. Πάντα χρησιμοποιούσαμε τις καλύτερες τεχνολογίες και υλικά που μας προσφέρει η έρευνα και η καινοτομία στον κλάδο μας. Αυτές οι επιλογές - Made in Italy, τα υλικά και οι τεχνικές αιχμής - μας επέτρεψαν να διαπιστευθούμε ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς στον κλάδο μας, B2B για λιανοπωλητές, χονδρέμπορους για τις κύριες αλυσίδες λιανικής πώλησης μεγάλης κλίμακας στον κόσμο.

 4. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Κατά την ίδρυση της επιχείρησής μας θέλαμε να διευρύνουμε τη θέση μας. Αυτό το έχουμε επιτύχει. Από το 2000 έχουμε εδραιωθεί στον τομέα των εισαγωγών και εξαγωγών στη γερμανική και στην παγκόσμια αγορά. Θέλουμε όμως πολύ περισσότερα – θέλουμε να αναδειχθούμε παγκοσμίως σε σταθερή αξία. Για το λόγο αυτό επενδύουμε σε διεθνή πρότυπα για ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων μας. Η δέσμευση της TRD για την ποιότητα: Οι προμηθευτές μας είναι όλοι επιχειρήσεις με πιστοποίηση TÜV και διαθέτουμε αποκλειστικά χαλύβδινα προφίλ που παράγονται κατά το πρότυπο EN. Μπορείτε να μας εμπιστεύεστε - σε ολόκληρο τον κόσμο! Για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση φροντίζουν οι αντιπρόσωποί μας στις επιμέρους χώρες: στη Ρωσία, στην Ουγγαρία, στη Γαλλία, στην Ουκρανία και στην Ελβετία. Έτσι είμαστε πάντοτε στο πλευρό των πελατών, των συνεργατών και των προμηθευτών μας. Αυτό σημαίνει για εμάς ουσιαστική και αποδοτική υποστήριξη.

 5. DEMIRHAN

  Τουρκία

 6. MESH FILTRATION CO., LTD

  Κίνα

 7. KINGCATS FENCE COMPANY

  Κίνα

 8. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  Κίνα

 1. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Κίνα

 2. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 3. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Ιταλία

 4. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL

  Ιταλία

 6. CAMAS GMBH

  Γερμανία

 7. ALEX WIRE MESH CO., LIMITED

  Ηνωμένες Πολιτείες

 8. GAUSH DECORATIVE METAL PRODUCTS CO., LTD

  Ηνωμένες Πολιτείες

 9. CHIERICHETTI PRODOTTI METALLURGICI

  Ιταλία

 10. KUMKANG CO., LTD.

  Νότια Κορέα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

472 επιχειρήσεις