• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ELOONA GMBH

  Γερμανία

  Η eloona drahtgestrick GmbH, ως καινοτομική, δυναμική και οικολογικά προσανατολισμένη επιχείρηση, διακρίνεται για το στόχο που έχει θέσει να προστατεύει το περιβάλλον και να λειτουργεί σε όλους τους τομείς με φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο τρόπο. Υπερσύγχρονη τεχνολογία και άριστη υποστήριξη παραγγελιών και έργων αποτελούν το κύριο στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Η διαρκείς μετεξέλιξή μας διασφαλίζει ότι είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις. Στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων, περιβάλλοντος και επεξεργασίας δραστηριοποιούμαστε ως κατασκευαστής τεχνικών πλεκτών φίλτρων, καθώς και διαχωριστών σταγονιδίων και ολοκληρωμένων κασετών διαχωρισμού για όλες σχεδόν τις τεχνολογίες διαχωρισμού και διήθησης. Κύρια πεδία εφαρμογής είναι η αφαίρεση σκόνης, η διήθηση του παρεχόμενου και του απαγόμενου αέρα, τα συστήματα κλιματισμού, ο διαχωρισμός καυσαερίων, οι διαχωριστές σταγονιδίων, ο διαχωρισμός σταγονιδίων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων έως τα φίλτρα κατακράτησης γράσου, καθώς και οι πλάκες απόκλισης/τα αντιπυρικά φίλτρα σε συστήματα επαγγελματικής κουζίνας.

 2. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή τεχνικών συγκροτημάτων από μέταλλο, ιδίως από σύρμα και λαμαρίνα. Επεξεργασία σύρματος Ø 0, 5 έως 14 mm και για μικρές σειρές από χάλυβα, χάλυβα ελατηρίων και ανοξείδωτο χάλυβα. Ήδη από το 1830 παράγονται συρμάτινα προϊόντα στην περιοχή Vulkaneifel. Στο πλαίσιο αυτής της παράδοσης σχεδόν 200 ετών, οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας παράγουν από το 1997 με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων στη μονάδα Hillesheim κλωβούς και πλέγματα από σύρμα και λαμαρίνα. Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συρμάτινων και μεταλλικών προϊόντων για βιομηχανικά είδη, είδη επαγγελματικών κουζινών και εργαστηρίων, καθώς και για την ιατρική τεχνολογία και τη φαρμακευτική βιομηχανία, ιδίως συρμάτινοι κλωβοί, σχάρες και πλαίσια.

 3. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Όπου απαιτούνται εξατομικευμένες ιδέες, σας προσφέρουμε τη λύση! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Η επιχείρησή μας ασχολείται κυρίως με την κατασκευή δισδιάστατων και τρισδιάστατων εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος για τους πλέον διαφορετικούς τομείς εφαρμογών. Ένα ουσιαστικό κεντρικό στοιχείο της παραγωγής μας αποτελείται από την κατασκευή ειδικών κρεμαστρών από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και αξεσουάρ πλυντηρίου ρούχων. Το πελατολόγιό μας στο τμήμα αυτό κυμαίνεται από το μικρό πλυντήριο ρούχων έως και τις μεγάλες επιχειρήσεις καθαρισμού υφασμάτων!

 4. TRIBELT B.V

  Γερμανία

 5. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Γερμανία

 2. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Ιταλία

 4. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Γερμανία

 5. BO-INNO GMBH

  Γερμανία

 1. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Γερμανία

 2. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Κατασκευάζουμε και εξάγουμε: συγκολλημένα πλέγματα, δικτυωτά πλέγματα από ανοξείδωτο χάλυβα και μαύρα, ράφια, μεταλλικά ράφια, ικριώματα προθηκών, κανάλια καλωδίων από δικτυωτό πλέγμα, προστατευτικές περιφράξεις, ανοξείδωτα δικτυωτά πλέγματα, μαύρα δικτυωτά πλέγματα, κοντέινερ μεταφοράς, κλωβούς για πουλερικά, κλουβιά για ζώα, εξαρτήματα σταθεροποίησης καναλιών από πλέγμα, κανάλια καλωδίων σύρματος, γαλβανισμένα δικτυωτά πλέγματα, συρματοκιβώτια, προϊόντα σύρματος, συρμάτινες προθήκες, μεταλλικές προθήκες.

 1. VERAFLEX SRL

  Ιταλία

  Η Veraflex παράγει εξ ολοκλήρου στα ιταλικά της εργοστάσια από το 1975 και εξάγει σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κρεβάτια κατασκήνωσης, σταθερές και μηχανοκίνητες μεταλλικές και ξύλινες βάσεις κρεβατιών, κουκέτες και στρώματα. Πάντα χρησιμοποιούσαμε τις καλύτερες τεχνολογίες και υλικά που μας προσφέρει η έρευνα και η καινοτομία στον κλάδο μας. Αυτές οι επιλογές - Made in Italy, τα υλικά και οι τεχνικές αιχμής - μας επέτρεψαν να διαπιστευθούμε ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς στον κλάδο μας, B2B για λιανοπωλητές, χονδρέμπορους για τις κύριες αλυσίδες λιανικής πώλησης μεγάλης κλίμακας στον κόσμο.

 2. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Κατά την ίδρυση της επιχείρησής μας θέλαμε να διευρύνουμε τη θέση μας. Αυτό το έχουμε επιτύχει. Από το 2000 έχουμε εδραιωθεί στον τομέα των εισαγωγών και εξαγωγών στη γερμανική και στην παγκόσμια αγορά. Θέλουμε όμως πολύ περισσότερα – θέλουμε να αναδειχθούμε παγκοσμίως σε σταθερή αξία. Για το λόγο αυτό επενδύουμε σε διεθνή πρότυπα για ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων μας. Η δέσμευση της TRD για την ποιότητα: Οι προμηθευτές μας είναι όλοι επιχειρήσεις με πιστοποίηση TÜV και διαθέτουμε αποκλειστικά χαλύβδινα προφίλ που παράγονται κατά το πρότυπο EN. Μπορείτε να μας εμπιστεύεστε - σε ολόκληρο τον κόσμο! Για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση φροντίζουν οι αντιπρόσωποί μας στις επιμέρους χώρες: στη Ρωσία, στην Ουγγαρία, στη Γαλλία, στην Ουκρανία και στην Ελβετία. Έτσι είμαστε πάντοτε στο πλευρό των πελατών, των συνεργατών και των προμηθευτών μας. Αυτό σημαίνει για εμάς ουσιαστική και αποδοτική υποστήριξη.

 3. DEMIRHAN

  Τουρκία

 4. KINGCATS FENCE COMPANY

  Κίνα

 5. TRADEXPO LLC

  Ρωσία

 6. MESH FILTRATION CO., LTD

  Κίνα

 7. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  Κίνα

 8. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Κίνα

 1. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Ιταλία

 3. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 4. ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL

  Ιταλία

 5. DRAHTWERK STASSFURT E.K.

  Γερμανία

 6. CAMAS GMBH

  Γερμανία

 7. STAINLESS STEEL MESH SCREEN CO., LTD

  Ηνωμένες Πολιτείες

 8. AGIR TECHNOLOGIES

  Γαλλία

 9. CHIERICHETTI PRODOTTI METALLURGICI

  Ιταλία

 10. RAJFILTERS

  Ινδία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

476 επιχειρήσεις