• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά εξαρτήματα μικρά

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DOGA MAKINA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Doga Makina είναι μια εταιρεία με έδρα στην Κωνσταντινούπολη με πάνω από 44 χρόνια (από το 1978) πείρας στον τομέα της κατασκευής. Οι κύριες μας δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν την παραγωγή εξαρτημάτων ακριβείας, την μηχανική κατεργασία ψηφιακού ελέγχου, την παραγωγή υδραυλικού σφιγκτήρα, το φινίρισμα με χύτευση και πολλά άλλα. Η Doga Makina είναι μια επώνυμη φίρμα στην Τουρκία για την παραγωγή βοηθητικών μερών, τροχαλιών, δακτυλίων, κυλίνδρων, κ.λπ. Χάρη στα υψηλά κατασκευαστικά πρότυπα, διαθέτουμε από το 2001, πιστοποίηση κατά ISO 9001. Είμαστε επαγγελματική εταιρεία εφοδιασμού εξατομικευμένων ανταλλακτικών ακριβείας και μπορούμε να σας εφοδιάσουμε με: ανταλλακτικά μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, ανταλλακτικά χύτευσης καλουπιών ακριβείας, ανταλλακτικά χύτευσης MIM, ανταλλακτικά σταμπαρίσματος ακριβείας, πλαστικά καλούπια εξοπλισμού. Υπηρεσίες μιας στάσης όπως μη τυποποιημένος αυτοματισμός σχεδιασμός και κατασκευή. Οι εξοπλισμοί μας ψηφιακού ελέγχου είναι όλα Γερμανικής, Ιαπωνικής και Κορεάτικης προέλευσης. Προσφέρουμε επίσης εργασίες τόρνευσης και διάτρησης καθώς και κοπής μετάλλων με βάση τεχνικό σχέδιο σε μαζική παραγωγή. Χάρη στον εξαιρετικό μας καταρτισμένο προσωπικό, δραστηριοποιούμαστε στους τομείς του σιδηροχάλυβα, δόμησης, ενέργειας, αυτοκινήτου, στον βιομηχανικό τομέα της άμυνας και σε πολλούς άλλους τομείς- στην Τουρκία και διεθνώς! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Πλεονεκτήματα μιας παραγγελίας ανταλλακτικών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου από την Doga Makina: - Γρήγορη επεξεργασία - Ακρίβεια - Εξατομικευμένα φινιρίσματα -Επιλογή υλικού - Ποιοτικός έλεγχος - Γρήγορη παράδοση σε όλη την Ευρώπη

 2. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA είναι μια πορτογαλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996 και είναι εξειδικευμένη ως ο καλύτερος εξωτερικός συνεργάτης για την παραγωγή και την κατασκευή μηχανικής επεξεργασίας ακριβείας – κοπής 3, 4 ή 5 τεμαχίων (αλουμίνιο, χάλυβας ή ανοξείδωτος χάλυβας). Παρέχουμε σε ολόκληρη την Κεντρική και τη Βόρεια Ευρώπη υπηρεσίες μηχανικής επεξεργασίας ακριβείας CNC, συγκόλλησης, έργα βάσει προδιαγραφών, αποκλειστικής εξωτερικής ανάθεσης, παραγωγής μέσων σειρών, μηχανικής επεξεργασίας ακριβείας CNC εξαρτημάτων μεταλλικών κραμάτων, ανάπτυξης έργων και συναρμολόγησης. Η MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO διαθέτει μια τεχνική ομάδα εμπειρογνωμόνων που παρέχει στην εταιρεία μας τη δυνατότητα σύντομης παράδοσης και υποστήριξης πελατών καθ' όλη τη διάρκεια του έργου. Επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες!

 3. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είτε πρόκειται για συγκράτηση είτε για ασφάλιση είτε για μετακίνηση, στην εταιρεία HERA Rahmer βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Από το στάδιο του σχεδιασμού έως τη μαζική παραγωγή: Η HERA αναπτύσσει και παράγει λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς από σύρμα, ταινίες, σωλήνες ή συγκροτήματα μηχανημάτων. Από την HERA λαμβάνετε όλα τα μεταλλικά προϊόντα, που μπορούν να εφαρμοστούν για τη συγκράτηση, την ασφάλιση και τη μετακίνηση: - από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες - σε όλα τα θεωρητικά γεωμετρικά σχήματα - εγκεκριμένα για υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας - κατά παραγγελία με έλεγχο χορήγησης έγκρισης και έλεγχο TÜV. Μέσω της πιστοποιημένης διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2008 και DIN EN ISO 14001, η εταιρεία HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG σάς προσφέρει την ασφάλεια, να λαμβάνετε πάντα προϊόντα υψηλής αξίας, που αξίζουν το σήμα "Made in Germany".

 4. MR INDUSTRIES

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η MR INDUSTRIES είναι μια ιδιωτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην υπεργολαβία υπηρεσιών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου για την παραγωγή φρεζαριστών και τορνευμένων μερών ανώτατης ποιότητας. Με την πάροδο του χρόνο, έχουμε κατακτήσει την κορυφή ως προμηθευτής με υπεργολαβία κατεργασμένων μερών σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Η εκτενείς μας ικανότητες μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε μέρη σε παρτίδες οποιουδήποτε μεγέθους, από πρωτότυπα ως παραγγελίες μεγάλης εμβέλειας. Με μια κυμαινόμενη ικανότητα διαμέτρου από 1 χιλ. έως 32 χιλ., μπορούμε να ικανοποιήσουμε μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Στην MR Industries, έχουμε κατακτήσει μια γερή φήμη στην παράδοση συστατικών και μερών με κατεργασία ακριβείας με επίκεντρο στην αποτελεσματικότητα και στην οικονομία. Η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας Citizen μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα πάντα από πρωτότυπα ως έργα σε μικρή παρτίδα και σε παραγωγές μεγάλου όγκου μηχανικά κατεργασμένων συστατικών και μερών. Εξοπλισμένοι με κέντρα μηχανικής κατάρτησης αιχμής, λειτουργούμε με πλήρως αυτοματισμένους τροφοδότες γεμιστήρων εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη παραγωγή. Αυτή η ικανότητα με επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες προθεσμίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση για μηχανικά κατεργασμένα συστατικά υψηλής ποιότητας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία.

 5. EREDI BAITELLI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή τεμαχίων και εξαρτημάτων βάσει σχεδίου, από 1, 5 mm έως 37 mm, από ορείχαλκο, αλουμίνιο, AVP και μαλακό χάλυβα. Εργαστήριο μηχανικών εργασιών ακριβείας, μηχανική τόρνευση για τους εξής τομείς: αυτοκίνητα, πεπιεσμένο αέρα, υδραυλικά και θερμικά συστήματα υγιεινής, υδραυλικά αερίου, βαλβίδες, κρουνοποιία. Η δραστηριότητα της εταιρείας Eredi Baitelli SpA βασίζεται σε στρατηγικούς πυλώνες που αποτελούνται από την πείρα, την δυνατότητα προσαρμογής και την τεχνολογία. Επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Veloxbloc είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων τύπων σφιγκτήρων σωλήνων. Η εταιρεία με έδρα το Μιλάνο παράγει μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων, όπως σφιγκτήρες με ατέρμονα κοχλία, με εξαγωνική κεφαλή με διάτρητη ταινία ή με πλήρη ζώνη. Παράγει επίσης σφιγκτήρες συνεχούς ταινίας με σύσφιξη με συνδετήρες και συνεχή διάτρητη ταινία. Παράλληλα με όλα αυτά, η εταιρεία του Μιλάνου κατασκευάζει επίσης δακτυλίους σύσφιξης με ένα ή δύο αυτιά, σφιγκτήρες μεταλλικού δακτυλίου για ισχυρό σφίξιμο, νάιλον καλώδια και νάιλον εξαρτήματα. Η Veloxbloc προσφέρει επίσης την υπηρεσία καλωδίωσης για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

 2. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. είναι μια τουρκική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων και στοιχείων, καθώς και ολοκληρωμένων μεταλλικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία, όπως καθίσματα οδηγού, καθίσματα για οχήματα επαγγελματικής χρήσης, πλαίσια καθισμάτων, πλαίσια πλάτης καθίσματος, εξαρτήματα υποβραχιονίων κλπ. Παρέχουμε υπηρεσίες για την αυτοκινητοβιομηχανία χάρη στις δικές μας γραμμές συγκόλλησης, πρεσαρίσματος και συναρμολόγησης. Με το εμπορικό σήμα CEGA BABY διαθέτουμε επίσης πορτ-μπεμπέ, βρεφικά καρότσια, περπατούρες και ποδήλατα ισορροπίας χωρίς πεντάλ για παιδιά ηλικία 1 έως 3 ετών. Ξ ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν προτεραιότητές μας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εμπρόθεσμα αξιόπιστα και προσιτά προϊόντα καλύπτοντας τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους. Εφαρμόζουμε πάντοτε τις ίδιες θεμελιώδεις αξίες: ειλικρίνεια, σεβασμός, υπευθυνότητα, ομαδική εργασία και συνεχής βελτίωση. Επιπλέον διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, τορνευση ακριβειας, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, φρεζάρισμα ακριβείας, πρότυπα ψηφιακού ελέγχου, και κοπη ψηφιακου ελεγχου. Έχει έδρα σε Pontinha-Lisboa, Πορτογαλία.

 4. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MEBEL LOGISTIC POLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εξοπλισμός επίπλων, κατεργασιες μεταλλων, μηχανικες κατεργασιες, Λεβητοποιΐα, Εξοπλισμός επίπλωσης, Κατασκευή μεταλλικών πλαισίων, και Κατασκευή μεταλλικών ποδιών. Έχει έδρα σε Obra, Πολωνία.

 5. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικροτηξη με τη μεθοδο του χαμενου κεριου, τηξη ανοξειδωτου χαλυβα, και μικρα μεταλλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε China, Κίνα.

 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VOSSE SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, σκελετοι απο ανοξειδωτο χαλυβα, μεταλλικα εξαρτηματα και τμηματα για οικοδομες, μεταλλικες προσοψεις, προϊοντα ελαφριων μεταλλικων σκελετων, μικρα εξαρτηματα απο χαλυβα, Μεταλλικές κατασκευές, Συναρμολόγηση χαλύβδινων κατασκευών, και κοπή με λέιζερ. Έχει έδρα σε Miechucino, Πολωνία.

 2. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, Κοχλίες στερέωσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και μικρα μεταλλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Suzhou, Κίνα.

 1. SALCA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SALCA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, τορναρισμα ψηφιακου ελεγχου, τορνευση ακριβειας, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, παραγωγη μικρων εξαρτηματων, φρεζαρισμα, γαλβανισμος για λογαριασμο τριτων, συναρμολογηση μικρων τεμαχιων, και εξαρτηματα για στορια. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 2. VEMEK SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VEMEK SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, μητρες χυτηριου, προϊοντα χυτηριου, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, και εξοπλισμοι για την παραγωγη κατασκευων χυτευσης. Έχει έδρα σε San Martino Di Lupari, Ιταλία.

 3. FB TECNO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FB TECNO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Εμπόριο χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, και Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 4. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Ελικοτόμηση - χάλυβες και μέταλλα, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και μηχανουργικες εργασιες ακριβειας. Έχει έδρα σε Pisogne, Ιταλία.

 5. VORENS METALL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VORENS METALL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει έδρα σε Mittersill, Αυστρία.

 6. FAMIT SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FAMIT SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη μικρων εξαρτηματων. Έχει έδρα σε Carbonate, Ιταλία.

 7. MATRICERÍA ARFE

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MATRICERÍA ARFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μήτρες αποτύπωσης, καλούπια για έγχυση, μηχανικη κατεργασια τεμαχιων, και εργαλεία για τη διαμόρφωση των μετάλλων. Έχει έδρα σε Fuenlabrada-Madrid, Ισπανία.

 8. VIOLLET INDUSTRIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIOLLET INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ντεπόζιτα, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Εμπορευματοκιβώτια, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Φανοποιία, Λεβητοποιΐα, μεταλλική κλειθροποιία, μηχανοκίνητη συγκόλληση, και Μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Alby-Sur-Cheran, Γαλλία.

 1. SANI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SANI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φο μπιζού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, κοσμηματα, επαργυρωμενα αξεσουαρ ενδυματων, και Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

 2. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Αγώνες με μηχανοκίνητα-αξεσουάρ, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Αγώνες με μηχανοκίνητα-αξεσουάρ, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, και Αυτοκινητοβιομηχανία. Έχει έδρα σε Stari Trg Pri Ložu, Σλοβενία.

 3. TECNOSTAMP SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECNOSTAMP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη μικρων εξαρτηματων. Έχει έδρα σε Bovolenta, Ιταλία.

 4. SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφοδιασμός πλοίων και σκαφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, κιγκαλερια, μεταλλικη κιγκαλερια, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, και ειδη κιγκαλεριας χονδρικης. Έχει έδρα σε Genova, Ιταλία.

 5. METAL IN LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METAL IN LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Βιομηχανική μεταλλουργία, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, υπεργολαβία σε λεπτές λαμαρίνες, υπηρεσίες υπεργολαβίας για την αυτοκινητοβιομηχανία, και επεξεργασία με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Plovdiv, Βουλγαρία.

 6. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, σφαιρικη βαλβιδα, κρουνοι και δικλειδες ασφαλειας για ευφλεκτα υγρα, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, υδραυλικες βανες, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, μηχανικοι, υδραυλικοι εξοπλισμοι και εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, και κρουνοποιια. Έχει έδρα σε Sarezzo, Ιταλία.

 7. SINTER - M JSC

  Βουλγαρία

  Η Sinter-M JSC. είναι μια εταιρεία βιομηχανικών μηχανών που ειδικεύεται στην παραγωγή, το σχεδιασμό και την εφαρμογή διαφόρων εργαλείων και τεχνικών με τις τεράστιες δυνατότητες της πορώδους μεθόδου (πιο γνωστής ως Ρ / Μ) για την παραγωγή εξαρτημάτων και ειδών. Τα προϊόντα μας έχουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες. Για την παραγωγή μας χρησιμοποιούμε πούδρες μετάλλων υψηλής ποιότητας (σίδηρος, ορείχαλκος, χαλκός, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, μπρούντζος, αλουμίνιο) από τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία. Είμαστε ικανοί να παράγουμε οποιαδήποτε P / M μέρη και αντικείμενα που δεν αναφέρονται παραπάνω, αλλά απαιτούνται από έναν πελάτη. Οι τυπικές εφαρμογές των πορώδων τμημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνουν: • βιομηχανίες αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων • υδραυλικά και πεπιεσμένου αέρα • μηχανές κλωστοϋφαντουργίας • όργανα μέτρησης • κλειδαριές και υλικά • διάφορα ηλεκτρικά υλικά • παράγουμε επίσης διακοσμητικά στοιχεία για έπιπλα, περιφράξεις και κάγκελα.

 8. TAM - TORNERIA DI PRECISIONE

  Ιταλία

  Η TAM s.r.l. (Torneria Automatica Magentina) είναι ένα τορνευτήριο που ειδικεύεται σε πολύπλοκες και ακριβείς κατεργασίες σε τόρνους με συρόμενη κεφαλή, σταθερή και πολλαπλών μαντρελιών για την παραγωγή εξαρτημάτων. Για κάθε μέταλλο και πλαστικά υλικά διαμέτρου από 3 έως 70, ειδικές βίδες, μορφοποιημένες ράβδοι. Γαλβανικές, θερμικές επεξεργασίες, ρεκτιφιέ στο κέντρο ή όχι. Χάρη στα τριάντα χρόνια εμπειρίας, έχει καθιερωθεί στο πανόραμα της ιταλικής βιομηχανίας τόρνευσης.

 9. ERWIN PAULAT GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρηση ειδικεύεται στην κατασκευή και το εμπόριο παρελκομένων κλειδιών. Κατασκευάζουμε με σύγχρονη τεχνολογία πλαστικά και μεταλλικά εξαρτήματα και τα εξάγουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας: μπρελόκ, μπρελόκ κλειδιών ξενοδοχείων, αλυσίδες κλειδιών, κρεμαστάρια, μεταλλικά εκθετήρια, κλειδοθήκες.

 10. METALFOLD SRL

  Ιταλία

  Εξοπλισμός αιχμής στον τομέα των μεταλλικών εξαρτημάτων για τη μοτοσυκλέτα, τον αθλητισμό, την κατασκήνωση, τα παιχνίδια και τη διακόσμηση.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.882 Επιχειρήσεις