• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά δοχεία

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά δοχεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SILVERSEA S.L.

  Ισπανία

  Η SILVERSEA είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην ενοικίαση και πώληση εμπορευματοκιβωτίων για θαλάσσιες μεταφορές. Η επιχείρηση ιδρύθηκε καθώς υπήρχε η ανάγκη εκσυγχρονισμού του τομέα και για να προσφέρει στους πελάτες της μια πιο διαφανής και στενή εξυπηρέτηση. Η επιχείρηση φροντίζει να εκσυγχρονίζεται κάθε μέρα ώστε να ακολουθεί την περίοδο της ψηφιοποίησης και να προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο. Πάντα με στόχο την βιωσιμότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, εξοικονομώντας τα κόστη της αλυσίδας παράδοσης, συμβάλλοντας στην μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και προωθώντας την ανακυκλωμένη χρήση των προϊόντων μας με οικολογικό τρόπο.

 2. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Γαλλία

 3. ALBERT CHRIST GMBH

  Γερμανία

 4. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Γερμανία

 5. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Γερμανία

 2. FILMEC

  Ιταλία

 3. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 4. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Ιταλία

 5. SCATOLIFICIO EMAR SRL

  Ιταλία

 1. M.A.C. S.R.L.

  Ιταλία

 2. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  CONTAINEX - Ο ειδικός για κοντέινερ και κινητά συστήματα χώρου - Μια εταιρεία της WALTER GROUP - Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία κοντέινερ - Πάνω από 150 εγκαταστάσεις αποστολής σε ολόκληρη την Ευρώπη - 310 εκατ. ευρώ τζίρος τη χρονιά 16/17 - 277 εργαζόμενοι - Αποστολές κοντέινερ γραφείων, προσωπικού και υγιεινής και κοντέινερ αποθήκης, συσκευασίας και θαλάσσιων μεταφορών σε πελάτες από όλη την Ευρώπη - Σύγχρονο κέντρο κοντέινερ στη Βιέννη/Wiener Neudorf - Αποθήκη κοντέινερ και εγκαταστάσεις επισκευής - Άριστη αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας από διεθνείς υπηρεσίες πίστωσης: D&B (Αρ. 30-042-9354): 5A1 Creditreform (Αρ. 911.0056346): Δείκτης πιστοληπτικής ικανότητας 153 KSV1870 (Αρ. 37207): Αξιολόγηση 175 βασικών επιχειρηματικών αρχών: - αποκλειστική χρηματοδότηση μέσω των ταμειακών ροών που επιτεύχθηκαν - Απουσία τραπεζικών δανείων ή άλλης φύσεως χρηματοδότησης - Συνεργατική διοίκηση με μέγιστη αυτονομία των εργαζομένων - Αποκεντρωμένη οργάνωση κέντρου κέρδους - Προώθηση ομαδικού πνεύματος εντός της επιχείρησης

 1. RAPMET SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Το εργοστάσιο μετάλλων "Rapmet" ιδρύθηκε το 1977. Σήμερα, είμαστε μια έμπειρη εταιρεία παραγωγής που προσφέρει τα προϊόντα της σε πολλές μεγάλες εταιρείες στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Το παραγωγικό μας πρόγραμμα αποτελείται από : πιεσμένες και συγκολλημένες σχάρες πλατφόρμας - σκάλες πλατφόρμας, τμηματικές περιφράξεις για τη βιομηχανία, ρυθμιζόμενες περιφράξεις για εργοτάξια - συγκολλημένα πλέγματα, κοντέινερ πλεγμάτων- μεταλλικά γκαράζ- άλλα μεταλλικά προϊόντα σύμφωνα με παραδείγματα που παρέχει ο αγοραστής.

 2. BOHET FILS

  Βέλγιο

  Η επιχείρηση επέκτεινε τις υπηρεσίες της στην ενοικίαση εμπορευματοκιβωτίων για οικιακά απορρίμματα και απορρίμματα. Θέτει τον επαγγελματικό εξοπλισμό της στη διάθεση των εργολάβων, αλλά και των ιδιωτών. Η επιχείρηση διαθέτει 5 εμπορευματοκιβώτια όγκου 10 έως 15 κυβ.μ., τα οποία μπορούν να δεχτούν όλα τα απορρίμματά σας: χώματα, θραύσματα πλίνθων, πλαστικά, ξύλο, Παλιοσίδηρα, διάφορα μπάζα. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφαλή μεταφορά παλαιών επίπλων και οικιακών ηλεκτρικών συσκευών μεγάλου βάρους ή όγκου.

 3. BSI PM ENGINEERING

  Γαλλία

  Η BSI PM ENGENEERING, εταιρεία του γαλλικού ομίλου LMI, αναπτύσσει, σχεδιάζει, κατασκευάζει, εγκαθιστά και θέτει σε λειτουργία λύσεις για την επεξεργασία και τον χειρισμό υλικών σε μορφή σκόνης, κονιαμάτων και υλικών σε μορφή κόκκων. Για πάνω από 30 χρόνια, ο όμιλος είναι συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διεθνείς ομίλους για τη βιομηχανία φαρμακευτικών, χημικών, καλλυντικών προϊόντων και γεωργικών τροφίμων. Η γκάμα μας περιλαμβάνει δεκάδες είδη. από το δοχεία, μείκτες, συστήματα δοσομέτρησης, εκκένωσης ή πλήρωσης...

 4. HIJOS DE JORGE LÓPEZ SL

  Ισπανία

  Είμαστε παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με παρουσία στον κόσμο του μετάλλου και ειδικευμένη στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία κομμένων, διάτρητων και σταμπαρισμένων μεταλλικών προϊόντων. Δεσμευόμαστε στην παροχή εξατομικευμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους. Λέιζερ : μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Εργαλειομηχανές για βιομηχανική κοπή, αξεσουάρ για λάμπες, μεταλλική σφυρηλασία, προθήκες, κοπή με λέιζερ, διάτρηση, ανοξείδωτος χάλυβας, κλπ.

 5. LLC "RIN LTD"

  Ουκρανία

 6. TRAZMET LAGER TECHNIK

  Πολωνία

 7. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 8. ECONOX

  Γαλλία

 1. BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD

  Κίνα

 2. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Ισπανία

 3. DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV

  Κάτω Χώρες

 4. CHT CONTAINER GMBH

  Γερμανία

 5. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Γερμανία

 6. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 7. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Γερμανία

 8. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Γερμανία

 9. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Τουρκία

 10. AVILON

  Ουκρανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά δοχεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

350 επιχειρήσεις