• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλικές σκαλωσιές- ελαφριές

Αποτελέσματα για

Μεταλικές σκαλωσιές- ελαφριές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ZARGES GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZARGES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 2. HYMER-LEICHTMETALLBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HYMER-LEICHTMETALLBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

 3. LAYHER GERÜSTSYSTEME GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LAYHER GERÜSTSYSTEME GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει έδρα σε Buchkirchen, Αυστρία.

 4. ACASA SCAFFOLDING

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας ειδικεύεται στην ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών σκαλωσιών (ικριωμάτων) με κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια όσων θα εργαστούν, των περιοίκων και των περαστικών. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στην συντήρηση και την ανανέωση του εξοπλισμού μας. Επίσης επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, τόσο στην χρήση νέων ασφαλών τεχνικών τοποθέτησης όσο και στην απόλυτη τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Πιστεύουμε πολύ στην συνέπεια και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για αυτό μπορείτε να μας βρείτε πάντα στα τηλέφωνα μας, διαθέσιμους να συζητήσουμε την ενοικίαση της σκαλωσιάς που θέλετε. Ακόμα η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και αποξήλωσης της σκαλωσιάς μας χαρακτηρίζει. Τηρούμε απόλυτα τις συμφωνίες μας, γιατί σεβόμαστε τις συμφωνίες που έχουμε κάνει. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να κάνουμε την ενοικίαση σκαλωσιών εύκολη για εσάς με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που δίνουμε. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά, ώστε να μπορείτε να έχετε ποιοτικές υπηρεσίες ενοικίασης σκαλωσιάς στις ποιο προσιτές τιμές!

 5. PROSKAL

  Ελλάδα

  Η Proskal είναι ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 με διαφορετική ονομασία από τον Τσαμουδάκη Παύλο , ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και δραστηριοποιείται στους τομείς της εισαγωγής, αγοράς, πώλησης, ενοικίασης και εγκατάστασης σκιαλωσιών. Στόχος από την αρχή ήταν η απόκτηση εμπειρίας και η προοδευτική εδραίωση στην τοπική αγορά και στη συνέχεια η επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε πανελλαδικό και διαβαλκανικό επίπεδο. Ως εταιρεία παρέχουμε τα πιο σύγχρονα συστήματα σκαλωσιών αλουμινίου-σιδήρου και όλα τα εξαρτήματα αυτών με τη σφραγίδα της Proskal η οποία εισάγει σκαλωσιές από την Ευρώπη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. IL PONTEGGIO 2006 SRL - GLORIANI CLAUDIO

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Il Ponteggio 2006 διαθέτει πείρα άνω των 20 ετών στον τομέα των σκαλωσιών. Βασιζόμαστε σε εξειδικευμένους εργάτες που εργάζονται σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης, συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης σκαλωσιών με δικό μας, ιδιόκτητο εξοπλισμό ή με εξοπλισμό τρίτων. Συναρμολόγηση, αποσυναρμολόγηση και ενοικίαση σκαλωσιών. Οι εργάτες μας ειδικεύονται και επιλέγονται στο αντικείμενο της εργασίας τους, ενώ εφαρμόζουν τον μέγιστο δυνατό επαγγελματισμό στις συνθήκες ασφάλειας που προβλέπονται από τα ισχύοντα πρότυπα.

 2. NOR-ESTE

  Ισπανία

  Μηχανήματα για τον τομέα της ανύψωσης, πώληση και ενοικίαση καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων. Προμηθεύουμε: σκαλωσιές, ηλεκτρικές ανυψωτικές πλατφόρμες. Γερανοί για οικοδομικές εργασίες. Γερανοί - πύργος. Γερανοί αυτόματης ανύψωσης. Ανελκυστήρες. Ασανσέρ και αναβατόρια για τον κλάδο των κατασκευών. Ενοικίαση και πώληση ηλεκτρικών σκαλωσιών.

 3. ANDAMIOS QUIRÓS

  Ισπανία

  Η εταιρεία ANDAMIOS QUIRÓS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκαλωσιες, ενοικιαση και συναρμολογηση γεφυρων, ενοικιαση και προετοιμασια σκαλωσιων για οικοδομες, και ενοικιαση γεφυρων. Έχει έδρα σε Molins De Rei (barcelona), Ισπανία.

 4. JOCHEN BRAUN GMBH STAGE & CONCERT SERVICE

  Αυστρία

  Η εταιρεία JOCHEN BRAUN GMBH STAGE & CONCERT SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει έδρα σε Senftenberg, Αυστρία.

 5. EGB CI

  Τυνησία

  Η εταιρεία EGB CI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποστηλωματα οικοδομικης χρησης. Έχει έδρα σε Sfax, Τυνησία.

 1. BLIZZARD GERÜSTSYSTEME

  Γερμανία

  Η εταιρεία BLIZZARD GERÜSTSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυλιόμενες σκαλωσιές, Σκαλωσιές και σκάλες, Τηλεσκοπικές σκαλωσιές, Ατσάλινες σκαλωσιές, Κυλιόμενες σκαλωσιές, Σκαλωσιές και σκάλες, Τηλεσκοπικές σκαλωσιές, και Ατσάλινες σκαλωσιές. Έχει έδρα σε Jettingen-Scheppach, Γερμανία.

 2. FORTAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία FORTAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει έδρα σε Barr, Γαλλία.

 1. TIANJIN WELLMADE SCAFFOLD CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία TIANJIN WELLMADE SCAFFOLD CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει έδρα σε Tianjin, Κίνα.

 2. ANDAMIOS ALFE

  Ισπανία

  Η εταιρεία ANDAMIOS ALFE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση σκαλωσιων. Έχει έδρα σε Boadilla Del Monte, Ισπανία.

 3. AS YAPI FORMWORK AND SCAFFOLDING

  Τουρκία

  Η εταιρεία AS YAPI FORMWORK AND SCAFFOLDING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. GIRALDO PONTEGGI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία GIRALDO PONTEGGI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση και συναρμολογηση γεφυρων, σκαλωσια, ενοικιαζονται ανελκυστηρες εργοταξιων, και ενοικιαζονται κινητες γεφυρες. Έχει έδρα σε Guspini, Ιταλία.

 5. GVT - WEBER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GVT - WEBER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυλιόμενες σκαλωσιές, Τηλεσκοπικές σκαλωσιές, Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Ελαιοχρωματιστές, Κυλιόμενες σκαλωσιές, Τηλεσκοπικές σκαλωσιές, Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, και Ελαιοχρωματιστές. Έχει έδρα σε Zschopau, Γερμανία.

 6. AFIX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AFIX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατσάλινες σκαλωσιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, συναρμολογηση και αποσυναρμολογηση σκαλωσιων, ενοικιαση σκαλωσιων, και σχεδιασμος σκαλωσιων. Έχει έδρα σε Aalter, Βέλγιο.

 7. R. ROSE SCAFFOLDING

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία R. ROSE SCAFFOLDING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση και προετοιμασια σκαλωσιων για οικοδομες, ενοικιαση και συναρμολογηση γεφυρων για τον τομεα των κατασκευων, συναρμολογηση και αποσυναρμολογηση σκαλωσιων, και ενοικιαζονται σταθερες σκαλωσιες. Έχει έδρα σε Portsmouth, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. NOLEGGIO PONTEGGI BRESCIA

  Ιταλία

  Η εταιρεία NOLEGGIO PONTEGGI BRESCIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 1. OZ KOKSALLAR MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία OZ KOKSALLAR MAKINA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφοδοτες αμαξιδιων για ορυχεια και λατομεια, κοσκινα για ορυχεια και λατομεια, μηχανες αφαιρεσης λασπης για ορυχεια και λατομεια, και διατρητες λαμαρινες για ορυχεια και λατομεια. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. PHU ARKADA

  Πολωνία

  Η εταιρεία PHU ARKADA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, σκαλωσιες για οικοδομες, Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, συναρμολογηση και αποσυναρμολογηση σκαλωσιων, και ενοικιαση σκαλωσιων. Έχει έδρα σε Bydgoszcz, Πολωνία.

 3. PARTENOPEA PONTEGGI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία PARTENOPEA PONTEGGI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση και αποσυναρμολογηση σκαλωσιων, μεταλλικες σκαλωσιες, ενοικιαση και προετοιμασια σκαλωσιων για οικοδομες, και ενοικιαζονται κινητες γεφυρες. Έχει έδρα σε Arzano, Ιταλία.

 4. VM GERÜSTBAU

  Γερμανία

  Η εταιρεία VM GERÜSTBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

 5. GERÜSTBAU TRAPPEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GERÜSTBAU TRAPPEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Trier, Γερμανία.

 6. SIG GERÜSTBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SIG GERÜSTBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Niederzimmern, Γερμανία.

 7. GENNIPONTEGGI SRLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία GENNIPONTEGGI SRLS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεμαστές σκαλωσιές, ενοικιαση κινητων γεφυρων, συναρμολογηση και αποσυναρμολογηση σκαλωσιων, και Κρεμαστές σκαλωσιές. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

 8. SAECLIMBER

  Ισπανία

  Η εταιρεία SAECLIMBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει έδρα σε Borox, Ισπανία.

 9. HEI-DIE GERÜSTBAU UNNA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEI-DIE GERÜSTBAU UNNA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Unna, Γερμανία.

 10. GOHA GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία GOHA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Οροφές, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Uster, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλικές σκαλωσιές- ελαφριές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.781 Επιχειρήσεις