• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μελισσοκέρι

Αποτελέσματα για

Μελισσοκέρι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NOREVO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Norevo GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός παραγωγός και προμηθευτής πρώτων υλών και ειδικών συστατικών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, τη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών και για τεχνικές εφαρμογές. Από τις φυσικές πρώτες ύλες – αραβικό κόμμι, άγαρ, μέλι, συμπυκνωμένος χυμός αγαύης, εκχύλισμα γλυκόριζας και κεριά – έως τις ειδικά προσαρμοσμένες ποιότητες και τη σειρά προϊόντων Confectionery Performers, η Norevo διαθέτει φυσικά προϊόντα και λειτουργικά συστατικά με τεχνογνωσία και υποστήριξη ανάπτυξης. Η Norevo είναι μια ανεξάρτητη, διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας. Μια μεγάλη μονάδα παραγωγής της Norevo με ιδιόκτητο εργαστήριο και κεντρική αποθήκη όλων των πρώτων υλών βρίσκεται επίσης στη Βόρεια Γερμανία. Οι θυγατρικές μας εταιρείες και περαιτέρω μονάδες παραγωγής βρίσκονται στην Ουγγαρία, στο Μεξικό, στην Αργεντινή, στην Κίνα και στο Χονγκ Κονγκ.

 2. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλώς ορίσατε στον κόσμο των πρώτων υλών! Η επιχείρηση Michael Gutschke Rohstoffhandel ειδικεύεται στην απευθείας εισαγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας φυσικών πρώτων υλών και ημιτελών προϊόντων από τις εκάστοτε χώρες προέλευσης. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας προσωπικά και αξιόπιστα. Με βάση την προσωπική μου εξειδικευμένη γνώση των προϊόντων και της αγοράς, καθώς και τη μακροχρόνια εμπειρία παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα φυσικών πρώτων υλών για εφαρμογές στη βιομηχανία αρωμάτων, καλλυντικών, καπνού, γλυκισμάτων και τροφίμων ή για τεχνικές εφαρμογές. Διαθέτουμε πρώτες ύλες για αρώματα, συνδετικές ύλες, συμπύκνωση, διαχωρισμό, σταθεροποίηση, χρωματισμό και σφράγιση. Τα προϊόντα αποθηκεύονται και ελέγχονται στο Αμβούργο. Με την πολυετή στενή συνεργασία έχουμε αναπτύξει άριστη σχέση με τους εταίρους μας σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και ένα εξαιρετικό δίκτυο. Με ένα μικρό οργανισμό διαχείρισης ανταποκρινόμαστε γρήγορα και ευέλικτα.

 3. TUCHEL & SOHN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Tuchel & Sohn GmbH είναι διεθνής παραγωγός και προμηθευτής φυσικών πρώτων υλών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς και για τους τομείς των φαρμάκων και των καλλυντικών. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Gustav Tuchel, δραστηριοποιείται σήμερα ως εισαγωγέας, έμπορος, διανομέας, επιχείρηση επιβελτίωσης και εμφιάλωσης και διευθύνεται από το 2017 από τους Peter και Mirko Tuchel στην τέταρτη και πέμπτη γενιά. Η έδρα από την ίδρυσή της είναι το Αμβούργο. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει κυρίως φυσικά γλυκαντικά μέσα, τα οποία διατίθενται σε όσο τον δυνατόν πιο φυσική κατάσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται μέλι μελισσών, διάφορα σιρόπια, όπως σιρόπι σφενδάμου, συμπυκνωμένος χυμός αγαύης, σιρόπι ρυζιού, σιρόπι χουρμά ή ανθέων κοκοφοίνικα, καθώς και άλλα προϊόντα της μέλισσας (κερί, πρόπολη, γύρη), του φυτού της αγαύης (ινουλίνη), το σφενδάμου (ζάχαρη, νιφάδες) και πολλά άλλα. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία και στις καλλιεργούμενες για πολλές γενιές σχέσεις με τους προμηθευτές, η Tuchel & Sohn είναι σε θέση να διαθέτει διαχρονικά προϊόντα άριστης ποιότητας απευθείας από τις πηγές τους.

 4. APIHAPPY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία APIHAPPY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελισσοκέρι, υπηρεσιες για μελισσοκομους, Μελισσοκέρι, παραγωγη βασιλισσας μελισσων, και κυψελες. Έχει έδρα σε Gometz La Ville, Γαλλία.

 5. MAISON DU TALENT D'OR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAISON DU TALENT D'OR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελισσοκέρι, φυσικα κερια, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Niort, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Waidhofen/ybbs, Αυστρία.

 2. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, Μελισσοκέρι, γυρη, κερι, Μέλι, Μελισσοκέρι, πωλείται μέλι, πωλείται κερί, και πωλείται γύρη. Έχει έδρα σε Pinofranqueado-Cáceres, Ισπανία.

 3. COPLA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COPLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Έλαια φυτικά, παραφινη, και λαδια σιλικονης. Έχει έδρα σε Castelculier, Γαλλία.

 4. MESSINIAN CANDLES

  Ελλάδα

  Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί από τον Δημήτρη Δημητρόπουλο το 1983 με έδρα το Νερόμυλο Μεσσηνίας. Έως και σήμερα συνεχίζουμε με τη ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια όχι μόνο να λειτουργούμε αλλά και να ξεχωρίζουμε. Ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας με μοναδικό προϊόν τα εκκλησιαστικά κεριά. Προσπαθούμε συνεχώς να την εξελίσσουμε , με αποτέλεσμα να παράγουμε πλέον διάφορα είδη κεριών. Οι γνώσεις και η εμπειρία μας , μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε κεριά για όλες της ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε την ποιότητα μας καθώς και την καλή εξυπηρέτηση προς τον πελάτη μας. Στην βιοτεχνία μας θα βρείτε κεριά για εκκλησίες, λαμπάδες τάματος, αντικουνουπικά κεριά, κορμούς από κερί, λαμπαδες γαμου-βαπτισης, πασχαλινες λαμπάδες, μελισσοκέρι. Επίσης διαθέτουμε χειροποίητα κεριά για επαγγελματικούς χώρους, αρωματικά κεριά. Ειδικές τιμές για χονδρική πώληση. Επικοινωνήστε μαζί μας

 5. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 1. HONGLER KERZEN AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία HONGLER KERZEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Altstätten, Ελβετία.

 2. WACHSLING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WACHSLING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Dormagen, Γερμανία.

 1. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALCHIMIE DES BOUGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελισσοκέρι, φυσικα κερια, και οικολογικα κερια. Έχει έδρα σε Betton, Γαλλία.

 2. APINORTE

  Ισπανία

  Η εταιρεία APINORTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας, Μελισσοκέρι, γυρη, Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Burgos, Ισπανία.

 3. RONDA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RONDA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευή κεριών. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 4. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Ελλάδα

  Η εταιρεία MELOSTAGMA - HONEY DROP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελισσοκέρι, μελι απο μελισσες, Μελισσοκέρι, και μελι καστανιας. Έχει έδρα σε Skalokhori, Lesvos, Ελλάδα.

 5. VARA GROUP

  Ουκρανία

  Η εταιρεία VARA GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα μελισσουργιας. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 6. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Ισπανία

  Η εταιρεία MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μέλι, γυρη, βασιλικος πολτος, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Monserrat - Valencia, Ισπανία.

 7. NUVOLA TRADE

  Τουρκία

  Η εταιρεία NUVOLA TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πικραμυγδαλα, και τραγακανθινο κομμι. Έχει έδρα σε Diyarbakir, Τουρκία.

 8. BEE PROPOLIS BRASIL LTDA

  Βραζιλία

  Η εταιρεία BEE PROPOLIS BRASIL LTDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Bambui, Βραζιλία.

 1. LACOURCELLE BENOIT

  Γαλλία

  Η εταιρεία LACOURCELLE BENOIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελισσοκέρι, προπολις, γυρη, μέλι, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Chaumeil, Γαλλία.

 2. LANUCO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LANUCO GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιταμίνες και προβιταμίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, Συντηρητικά τροφίμων, Αρώματα τροφίμων, Μελισσοκέρι, Συμπληρώματα διατροφής, Συντηρητικά τροφίμων, Αρώματα τροφίμων, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 3. PROQUINAT S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία PROQUINAT S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρκετινες και βερνικια βιομηχανικης και επαγγελματικης χρησης, κερια και παραγωγα για την κλωστοϋφαντουργια, και μηχανηματα συγκομιδης ελιων. Έχει έδρα σε Badalona, Ισπανία.

 4. MAB MIELS ET ABEILLES

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAB MIELS ET ABEILLES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, μελισσες, Μέλι, και παραγωγή και χονδρική πώληση. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

 5. APICOLTURA LICARI

  Ιταλία

  Η εταιρεία APICOLTURA LICARI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικο μελι, προπολις, Μελισσοκέρι, και γυρη. Έχει έδρα σε Marsala, Ιταλία.

 6. BEE PURE

  Αυστρία

  Η εταιρεία BEE PURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, προϊοντα μελισσουργιας, προϊοντα μελισσουργιας, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, και μελισσοκομικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 7. ''APICOLTURA ORAZI S.S. SOC. AGRICOLA''

  Ιταλία

  Η εταιρεία ''APICOLTURA ORAZI S.S. SOC. AGRICOLA'', και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, Μελισσοκέρι, Μέλι, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Marsciano, Ιταλία.

 8. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALPHA INGREDIENTS S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελισσοκέρι, Συντηρητικά τροφίμων, Μελισσοκέρι, και Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Sesto San Giovanni, Ιταλία.

 9. APICOLTURA VERBANO DI CESAREO ROBERTA

  Ιταλία

  Η εταιρεία APICOLTURA VERBANO DI CESAREO ROBERTA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, Μελισσοκέρι, Μέλι, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Castelletto Sopra Ticino, Ιταλία.

 10. GIUGLIANO CARMELA

  Ιταλία

  Η εταιρεία GIUGLIANO CARMELA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, Μελισσοκέρι, Μέλι, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Poggiomarino, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μελισσοκέρι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

204 Επιχειρήσεις