• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μελισσοκέρι

Αποτελέσματα για

Μελισσοκέρι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NOREVO GMBH

  Γερμανία

  Η Norevo GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός παραγωγός και προμηθευτής πρώτων υλών και ειδικών συστατικών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, τη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών και για τεχνικές εφαρμογές. Από τις φυσικές πρώτες ύλες – αραβικό κόμμι, άγαρ, μέλι, συμπυκνωμένος χυμός αγαύης, εκχύλισμα γλυκόριζας και κεριά – έως τις ειδικά προσαρμοσμένες ποιότητες και τη σειρά προϊόντων Confectionery Performers, η Norevo διαθέτει φυσικά προϊόντα και λειτουργικά συστατικά με τεχνογνωσία και υποστήριξη ανάπτυξης. Η Norevo είναι μια ανεξάρτητη, διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας. Μια μεγάλη μονάδα παραγωγής της Norevo με ιδιόκτητο εργαστήριο και κεντρική αποθήκη όλων των πρώτων υλών βρίσκεται επίσης στη Βόρεια Γερμανία. Οι θυγατρικές μας εταιρείες και περαιτέρω μονάδες παραγωγής βρίσκονται στην Ουγγαρία, στο Μεξικό, στην Αργεντινή, στην Κίνα και στο Χονγκ Κονγκ.

 2. TUCHEL & SOHN GMBH

  Γερμανία

  Η Tuchel & Sohn GmbH είναι διεθνής παραγωγός και προμηθευτής φυσικών πρώτων υλών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς και για τους τομείς των φαρμάκων και των καλλυντικών. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Gustav Tuchel, δραστηριοποιείται σήμερα ως εισαγωγέας, έμπορος, διανομέας, επιχείρηση επιβελτίωσης και εμφιάλωσης και διευθύνεται από το 2017 από τους Peter και Mirko Tuchel στην τέταρτη και πέμπτη γενιά. Η έδρα από την ίδρυσή της είναι το Αμβούργο. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει κυρίως φυσικά γλυκαντικά μέσα, τα οποία διατίθενται σε όσο τον δυνατόν πιο φυσική κατάσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται μέλι μελισσών, διάφορα σιρόπια, όπως σιρόπι σφενδάμου, συμπυκνωμένος χυμός αγαύης, σιρόπι ρυζιού, σιρόπι χουρμά ή ανθέων κοκοφοίνικα, καθώς και άλλα προϊόντα της μέλισσας (κερί, πρόπολη, γύρη), του φυτού της αγαύης (ινουλίνη), το σφενδάμου (ζάχαρη, νιφάδες) και πολλά άλλα. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία και στις καλλιεργούμενες για πολλές γενιές σχέσεις με τους προμηθευτές, η Tuchel & Sohn είναι σε θέση να διαθέτει διαχρονικά προϊόντα άριστης ποιότητας απευθείας από τις πηγές τους.

 3. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στον κόσμο των πρώτων υλών! Η επιχείρηση Michael Gutschke Rohstoffhandel ειδικεύεται στην απευθείας εισαγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας φυσικών πρώτων υλών και ημιτελών προϊόντων από τις εκάστοτε χώρες προέλευσης. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας προσωπικά και αξιόπιστα. Με βάση την προσωπική μου εξειδικευμένη γνώση των προϊόντων και της αγοράς, καθώς και τη μακροχρόνια εμπειρία παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα φυσικών πρώτων υλών για εφαρμογές στη βιομηχανία αρωμάτων, καλλυντικών, καπνού, γλυκισμάτων και τροφίμων ή για τεχνικές εφαρμογές. Διαθέτουμε πρώτες ύλες για αρώματα, συνδετικές ύλες, συμπύκνωση, διαχωρισμό, σταθεροποίηση, χρωματισμό και σφράγιση. Τα προϊόντα αποθηκεύονται και ελέγχονται στο Αμβούργο. Με την πολυετή στενή συνεργασία έχουμε αναπτύξει άριστη σχέση με τους εταίρους μας σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και ένα εξαιρετικό δίκτυο. Με ένα μικρό οργανισμό διαχείρισης ανταποκρινόμαστε γρήγορα και ευέλικτα.

 4. APIHAPPY

  Γαλλία

  Η εταιρεία APIHAPPY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελισσοκέρι, υπηρεσιες για μελισσοκομους, Μελισσοκέρι, παραγωγη βασιλισσας μελισσων, και κυψελες. Έχει έδρα σε Gometz La Ville, Γαλλία.

 5. MAISON DU TALENT D'OR

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAISON DU TALENT D'OR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελισσοκέρι, φυσικα κερια, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Niort, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Αυστρία

  Η εταιρεία BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Waidhofen/ybbs, Αυστρία.

 2. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Ισπανία

  Η εταιρεία SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, Μελισσοκέρι, γυρη, κερι, Μέλι, Μελισσοκέρι, πωλείται μέλι, πωλείται κερί, και πωλείται γύρη. Έχει έδρα σε Pinofranqueado-Cáceres, Ισπανία.

 3. MESSINIAN CANDLES

  Ελλάδα

  Η Βιοτεχνία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί από το 1983. Έχουμε έδρα το Νερόμυλο Μεσσηνίας. Στην βιοτεχνία μας θα βρείτε εκκλησιαστικά κεριά , λαμπάδες τάματος και μελισσοκέρι. Επίσης διαθέτουμε χειροποίητα κεριά για επαγγελματικούς χώρους, αρωματικά κεριά, αντικουνουπικά κεριά , πασχαλινές λαμπάδες, λαμπάδες γάμου και βάπτισης Ειδικές τιμές για χονδρική πώληση. Επικοινωνήστε μαζί μας

  Όλα τα προϊόντα για "μελισσοκέρι"

 4. HONGLER KERZEN AG

  Ελβετία

 5. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Γερμανία

 1. WACHSLING GMBH

  Γερμανία

 2. LUSOCOPLA FABRICA DE COLAS INDUSTRIAIS LDA.

  Πορτογαλία

 1. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Γαλλία

 2. RONDA GMBH

  Γερμανία

 3. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Ελλάδα

 4. APINORTE

  Ισπανία

 5. VARA GROUP

  Ουκρανία

 6. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Ισπανία

 7. LACOURCELLE BENOIT

  Γαλλία

 8. NUVOLA TRADE

  Τουρκία

 1. COPLA

  Γαλλία

 2. BEE PROPOLIS BRASIL LTDA

  Βραζιλία

 3. PROQUINAT S.L.

  Ισπανία

 4. APICOLTURA LICARI

  Ιταλία

 5. LANUCO GMBH

  Γερμανία

 6. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Ιταλία

 7. ANTICA APICOLTURA KABERLABA DI FRIGO LUCIA & C. S.N.C.

  Ιταλία

 8. ENTREPRISE WAWA

  Ακτή του Ελεφαντοστού

 9. GIUGLIANO CARMELA

  Ιταλία

 10. SERRAPIGLIO UMBERTO

  Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μελισσοκέρι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

200 Επιχειρήσεις