• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαρμάρινες σκάλες

Αποτελέσματα για

Μαρμάρινες σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η MEKMAR είναι ο καλύτερος προμηθευτής τουρκικής τραβερτίνας και τουρκικού μαρμάρου στην Τουρκία. Η MEKMAR διαθέτει ένα εργοστάσιο τραβερτίνας, ένα εργοστάσιο λευκού μαρμάρου και μια μικρή εγκατάσταση για μωσαϊκά. Η Mekmar κατασκευάζει τα καλύτερα δάπεδα από φυσική πέτρα, επενδύσεις από φυσική πέτρα και εξωτερικές εφαρμογές φυσικής πέτρας στην Τουρκία από το 2002 στις δικές μας εγκαταστάσεις. Μπορούμε να παράγουμε υλικά σε ειδικές διαστάσεις και να τα παραδώσουμε στην πόρτα σας. Παράγουμε λειασμένη και γυαλισμένη τραβερτίνα, γυαλισμένα μάρμαρα και γαλλικά σετ από τραβερτίνα καθώς και μωσαϊκά και νεροχύτες. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων μας είναι: τραβερτίνα, τουρκική τραβερτίνα, πλακάκια από τραβερτίνα, δάπεδα από τραβερτίνα, πάγκοι κουζίνας από τραβερτίνα, λεκάνες από τραβερτίνα, καλουπώματα από τραβερτίνα, επενδύσεις τοίχου κουζίνας από τραβερτίνα, σκαλοπάτια από τραβερτίνα, επιστρώσεις από τραβερτίνα, μαρμάρινα πλακάκια δαπέδου, λευκό μάρμαρο, μπεζ μάρμαρο, προϊόντα από μπεζ μάρμαρο emprador.

 2. THOMASTONE

  Γαλλία

  Η επιχείρηση μάρμαρου THOMASTONE ασχολείται με την κατεργασία φυσικής πέτρας, μάρμαρου και γρανίτη εδώ και 4 γενιές. Βρίσκεται στο Mondelange στη Moselle, η THOMASTONE ειδικεύεται σε έργα τέχνης, διαρρυθμίσεις εσωτερικού κςι εξωτερικού από πέτρα. Η εταιρεία απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες σε παροχές στα μέτρα των πελατών όπως εσωτερικές διαρρυθμίσεις από φυσικές πέτρες : κουζίνες, μπάνια, σχέδια εργασίας, ταμπλέτες για παράθυρα, πλακάκια, σκάλες, πέτρινα έπιπλα και εξωτερικές διαρρυθμίσεις: Βεράντες, σκάλες, δρομάκια, περιφράξεις, πασσαλοφράκτες, έπιπλα κήπου. Η Thomastone σας προτείνει καινούρια γκάμα αποκλειστικών προϊόντων (PARCLOS) : προσαρμόσιμα στοιχεία κατασκευής από πέτρα για την κατασκευή πασσαλοφρακτών, επίπλων, επενδύσεις για πισίνες κλπ. Μελέτες και δωρεάν εκτίμηση και εξατομικευμένη κατόπιν ζήτησης (με τρισδιάστατο σχέδιο, μετρήσεις, σχέδια AUTOCAD). Περιοχές δραστηριότητας: Moselle, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Λουξεμβούργο, Γαλλία.

 3. MARBRERIE DE LA CRAU

  Γαλλία

  Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.

 4. MÁRMOLES MARÍN

  Ισπανία

  Εδ'ω και μισό αιώνα, η επιχείρηση Mármoles Marín εξάγει μάρμαρο και φυσική πέτρα των λατομείων της. Η λειτουργία και η χρήση των υλικών αυτών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλες τις στιγμές της ανθρώπινης ζωής και του πολιτισμού.

 5. MÁRMOLES PASVI S.L.

  Ισπανία

  Η Pasvi είναι μια επιχείρηση που έχει εμπειρία... μεγάλη εμπειρία. Δύο γενιές μαρμαράδων, δεκατίες εκμάθησης, ανακαλύπτοντας και χρησιμοποιώντας την πέτρα σε κάθε έργο, σε κάθε τάση, κάθε μέρα. Είμαστε ειδικοί σε μάρμαρο, γρανίτη, σχιστόλιθο, σε όλα τα φυσικά και τα νέα υλικά, όπως χαλαζία ή Corian μεταξύ άλλων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PIEDRA NATURAL ASERRADA Y DE CANTERÍA, S.L.

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την εμπορία ειδών από φυσική πέτρα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας, από την προμήθεια μέχρι την μεταφορά υλικών και την εγκατάσταση με παραδοσιακά συστήματα. χρησιμοποιούμε επίσης συστήματα στερέωσης για τις πιο καινοτόμες και ασφαλέστερες αεριζόμενες προσόψεις (ανοξείδωτα σημεία στήριξης και προφίλ από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο).

 2. MARBLE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Μάρμαρα Νικολάκη είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φυσικών και τεχνικών πετρωμάτων στην Ελλάδα.

 3. KOÇMER MARBLE & KOÇ NATURAL STONE

  Τουρκία

 4. F.F. MARBLE S.R.L. MARBLE SUPPLIER PASSION AND TRADITION FOR BEST MARBLES

  Ιταλία

 5. ARTEMASOL

  Ισπανία

 1. SENTAS MARBLE

  Τουρκία

 2. MARMI RIELLO

  Ιταλία

 1. INCOMPASTOR, SL (INDUS. Y COM. DEL MÁRMOL PIEDRA Y GRANITOS, S.L)

  Ισπανία

 2. PELLIZZARI MARMI E GRANITI SRL

  Ιταλία

 3. KLEPFER NATURSTEIN GBR

  Γερμανία

 4. STONE PRODUCTION

  Ιταλία

 5. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. STEINMETZUNTERNEHMEN REINISCH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 7. ORD PACEMETAL

  Γαλλία

 8. IAN KNAPPER LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. DA.SI. SNC

  Ιταλία

 2. MERPA GRANIT MERMER

  Τουρκία

 3. CARLO SCAFA MARMI D'ARTE

  Ιταλία

 4. KOCMER MARBLE & KOC DOGALTAS

  Τουρκία

 5. GURRADO MARMI S.R.L

  Ιταλία

 6. STE MARBRERIE JEDIDI DE MAHDIA

  Τυνησία

 7. G.B. MARMI DI BARBIERI ALBERTO & C. S.N.C.

  Ιταλία

 8. GLOBAL MARMI

  Ιταλία

 9. AM AMBIENTE MEDITERRÁNEO

  Γερμανία

 10. MARMURY CENTRUM LUBLIN J DZIENIARZ B RYBICKA R RYBICKI SPOLKA JAWNA

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαρμάρινες σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

67 επιχειρήσεις